Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

Dobre...mi.am luat mertan in seara asta...tu tot pe jos? Fiecare dupa posibilitati si dupa suflet.

Este un A class de maxim 1500 de euro ,la fel are şi mama .HAI SICTIR ŞI MARŞ LA PULĂ.frumoasă realizare în opt ani de curvărie 

Postat

Dobre...mi.am luat mertan in seara asta...tu tot pe jos? Fiecare dupa posibilitati si dupa suflet.

Maşina asta valorează cât roţile la a mea ,dacă nu cumva este poză veche şi este aiai la care mai trebuie să dai lui Raul 350 de euro .Dacă este aia ,acum se află în posesia mamei mele ,fă o poză să vedem culoarea şi apoi iar te prind cu minciuna

Postat

Nu este aia ,pentru că are km mai mulţi ....mercedesul mamei are 116 ooo de km ....

Postat

Vai şi nu este cabrio ,mare tragedie .De foame ai vândut cazanul de peugeot şi ai luat această tigaie ..Cred că ai rămas şi cu 200 de euro să mănânci trei zile poze din reviste ..Plus că tresă dai chiria şi comisionele ...

• Oras:0730163270
Postat

Dobre...ia.o la muie...vad ca iti place s.o sugi. Eu o sug pe bani. Tu gratis. Invidiosule, cazan e fordul tau mondeo pt care ti.ai rupt gaozul cu chiriasii....ce te fute grija javra belita ce imi iau eu, ce cumpar, ce fac, unde ma duc, in ce pozitii ma fut? Nu esti sotul iubitul sau familia mea sa te futa grija. Du.te in mortii matii de hartuitor, cacam.as pe mormantul tau.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Dobre...ma cac pe tine, ma cac pe tine, ma cac pe tine, ma cac pe tine, ma cac pe tine, ma cac pe tine, ma cac pe tine, ma cac pe tine, ma cac pe tine, ma cac pe tine, ma cac pe tine, ma cac pe tine; ma cac pe tine, ma cac pe tine. Hai du.te la televiziuni sa te plangi si sa te fac de cacat ca ma cac pe tine...

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Dobre...ma cac pe tine, ma cac pe tine, ma cac pe tine, ma cac pe tine, ma cac pe tine, ma cac pe tine, ma cac pe tine, ma cac pe tine, ma cac pe tine, ma cac pe tine, ma cac pe tine, ma cac pe tine; ma cac pe tine, ma cac pe tine. Hai du.te la televiziuni sa te plangi si sa te fac de cacat ca ma cac pe tine...

dobre, tine gura deschisa ca vreau sa ma cac in gatul tau si stiu ca iti place sa mananci cacat.
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

Dobre, suge.o cu pofta. Nu am vandut peugeotul. Am doua masini. Poarta.ti crucea indiferentei mele. Imi este absoluta indiferenta parerea ta, sau daca traiesti sau mori. Pt mine esti egal cu zero dobre, nu insemni nimic. Esti un nimeni pt mine.

post-239062-0-52806600-1502176879_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:B
Postat

Tata e mai tare decat Lorena.Are Ford Mondeo de varsta cu mamaie si a petrecut trei zile de concediu cu Virilul intr-o garsoniera conf 3 din Ferentari,numai ei doi.

• Like 2
Postat

Nimeni nu e ca tata!E cel mai tare la Obregia.Are Touareg,multe iubite,isi face concediile la Mamaia,are bani multi.Du-te la munca tata,nu o mai suge aiurea pe forum ca nu te crede nimeni ce minti!

• Like 2
Postat

Dobre, suge.o cu pofta. Nu am vandut peugeotul. Am doua masini. Poarta.ti crucea indiferentei mele. Imi este absoluta indiferenta parerea ta, sau daca traiesti sau mori. Pt mine esti egal cu zero dobre, nu insemni nimic. Esti un nimeni pt mine.

Bicutz, nu vreau sa ma bag in polemicile voastre, dar nici cheile care le-ai pozat tu, nu sunt de masini.

• Like 5
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

Bicutz, nici cheile care le-ai pozat tu, nu sunt de masini.

Ba da. Din anii '90, iar patina/rugina de pe aia de peugeot spune tot.

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Ce credeti? Nici in cur nu ma intereseaza de parerea nimanui. Vreau doar sa ii fac in ciuda lui dobre schizofrenicul pt ca imi da motive si ocazia sa il ard. Si imi place pana la extaz sa vad cum sufera si cum se agita.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Maşina asta valorează cât roţile la a mea ,dacă nu cumva este poză veche şi este aiai la care mai trebuie să dai lui Raul 350 de euro .Dacă este aia ,acum se află în posesia mamei mele ,fă o poză să vedem culoarea şi apoi iar te prind cu minciuna

Maina asta valoreaza cat jantele de la touaregul v10 nu? la care nu reusesti sa ii faci o poza la talon.

Postat

Ce se agita aiaic sarmanul dobre. sai fut mortii sa ma pis pe ma-sa aia proasta ca intretine o pramatie de 44 de ani.

DOBRE INCHIRIAZA O CAMERA UNUI INDIVID SA ISI FACA SEDIU SOCIAL LA FIRMA, IN APARTAMENTUL MA-SII SI SE CREDE PATRON.

DOBRE A LUCRAT CA SOFER SAGEATA SCLAV LA O FUFA SI A CONDUS O DATA UN TOUAREG VAI DE CAPUL LUI, GATA. DOBRE ARE TOUAREG V10.

DOBRE MINTE CA E IN VACANTA LA MARE, DAR E PRIN BUCUCRESTI.

DOBRE SUGE PULA ENGROSS SI ENDETAIL.

DOBRE NU ISI LASA FIUL SA ISI CUMPERE APARTAMENT CU BANII DE LA MA-SA CA VOIA SI EL 5000 DE EURO SI A SUPT LA BANI CA FIISU A REUSIT S AISI IA ABIA O GARSONIERA.

DOBRE SE LAUDA CA IL URMAREA PROTVUL SA JOACE IN EMSIUNI DAR EL NU VOIA.

DOBRE SE LAUDA CA SE PLIMBA CU SALPUA LA SNAGOV DAR EL NICI NU STIE CEI AIA.

DOBRE SE LAUDA CU CARDURI CA E BOGAT/BAZAT, DAR POZA CARDURI VECHI DIN 2010.

DOBRE SUGE PULA.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Amice ,eşti idiot .Am zeci de poze pe facebook ,eu nu sunt pramatia de Lorenna să mă promovez doar prin poze ..Nu am nimic de împărţit cu nimeni ,v am deschis doar ochii de câte ori această calamitate şi a bătut joc de voi ....

IA PUNE MA POZE, AM VAZUT CU TOTII CE POZE PUI PE FACEBOOK, NICI MACAR CU MUTRA TA NU PUI POZE, NUMIA FERRARI SI LAMBORGHINI LA TINE PE FACEBOOK. DE CAND CU POZELE DE PE NET TOTI SUNTEM SMECHERI.

MURITORULE DE FOAME.

FIOERBEAI OASE DE PUI DE LA CHIRIASI LUATE DIN GUNOI SI LE MANCAI SPUNEAI CA AU CALCIU SA PRINZI SI TU 10 GRAME DE CARNE.

Postat

Nu este aia ,pentru că are km mai mulţi ....mercedesul mamei are 116 ooo de km ....

NU O MAI LABARI CU MASINA MATII SI PULA VIRILULUI. ESTI UN 0 BARAT TE AGITI SI TU VREI SA DAI IMPRESIA C ALE STII PE TOATE DAR ESTI PROST.

TIE CIUDA CA LORENA ARE 2 MASINI SI ARE BANI, NU?

SUNT SH, SUNT VECHI DAR ARE BANI SA FAC AATSA, TU SUGI PULA LA CHIRIASI SA ITI DEA UN OS SA MANANCI, DORMI CU BORCANUL DE PISAT SI IL ARUNCI NOAPTEA DE LA GEAM CA SA NU TE DUCI LA BAIE ARUNCI PISAT PE GEAM DIN BORCAN, TOTI VECINII TE STIU DE RETARDAT.

AI INCHIRIAT O CAMERA PTR SEDIU SOCIAL CUIVA SI TU TE CREZI PATRON SI AI AFACERE. CAT DE PROST ESTI BOULE? PE ZI CE TRECE ESTI TOT MAI PROST, AI DEMENTA SI ESTI SCHIZOFRENIC. CREIERUL TAU SE PROTEJEAZA PRIN MINCIUNI SI TEORII ABERANTE DE REALITATEA DURA.

IA DA P[ZOE DE LA MARE MA. VOIA SA TE VIZITEZE SI UN MEMEBRU NU AI SPUS.

MINTI RAPANOSULE DE SE CACA LORENA IN GURA TA SI TU TOT VREI.

NE SCOTI OCHII CA LORENA NE INJURA ACU CEVA TIMP, INJURA CA ESTI TU AICI PROST, EA ACUM ARE ANALIZE REALE, DACA NU CREZI MERGI LA SPITAL, SI VERIFICA NUMARUL DE INREGISTRARE, POTI SI TELEFONIC SA VERIFICI CA SUNT REALE.

Postat

Tata e mai tare decat Lorena.Are Ford Mondeo de varsta cu mamaie si a petrecut trei zile de concediu cu Virilul intr-o garsoniera conf 3 din Ferentari,numai ei doi.

IA ZI COPILE. cum tia furat dobre din banii de apatamant de la bunicata si de la banca si in loc de apartament cu 3 camere, dupa ce a supt dobre, abia ai reusit sa iei o garsoniera. vezi ca dupa ce moare mamaita, dobre o sa cerseasca la tine de mancare si viata de crai sa ii platesti kerosenul la v10, ahhhhhhhhhhahahhahahahahahhaha

Postat

masina lu mama e mai tare, vrum vrum. eu ma pis in borcan pe balcon, mama are cea mai tare masina, e ferrari, a ta lorena e naspa.

asa gandeste cel mai prost de pe forum, dobre.

Postat

sa imi dea +1 la replica asta cine vrea sa ii dea la muie lu dobre si la final sa se cace pe el.

ti.am dat si eu un punct de reputatie sa ii dau muie lui Dobre si sa ma cac pe el.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.