Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Calator prin lume .
Postat

DACA II PROMITI PULA VINE SIGUR DOBRE!

:))))))))))
  • Oras:0730163270
Postat

Dobre, mizerie, ia uite actul de cumparare al telefonului samsung galaxy s7 edge ...al cui e cacam.as pe sicriul tau? Uita.te la data cumpararii..12 aprilie 2017 si numele platitorului si marca telefonului. Hai latra in continuare ca s7edge nu e tel meu...ai curaj?

post-239062-0-32700900-1503335717_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Foarte corect Bianca . Acum Dobre pune si tu o poza cu certificatul masinii in care sa se vada numele tau (taie doar seria) Sau macar o poza de la "mare" adica din Berceni ....Pune o poza si ai inchis gura lumii. Cred ca in curand o sa facem cheta mana de la mana si te trimitem intr-o vacanta la Balaceanca .

• Oras:pretutindeni
Postat

Dobre, mizerie, ia uite actul de cumparare al telefonului samsung galaxy s7 edge ...al cui e cacam.as pe sicriul tau? Uita.te la data cumpararii..12 aprilie 2017 si numele platitorului si marca telefonului. Hai latra in continuare ca s7edge nu e tel meu...ai curaj?

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Neinteresant ..nu ne interesează falsurile tale //Mai devreme m-a sunat proxenetul tău leanasicostel,este omul disperat e foame la fel ca și tine ...un prăpădit ,Încercați domnilor la 0731526080  este nr proxenetului disperat ..Toată convorbirea a fost inregistrată ..

Postat

Foarte corect Bianca . Acum Dobre pune si tu o poza cu certificatul masinii in care sa se vada numele tau (taie doar seria) Sau macar o poza de la "mare" adica din Berceni ....Pune o poza si ai inchis gura lumii. Cred ca in curand o sa facem cheta mana de la mana si te trimitem intr-o vacanta la Balaceanca .

Nu vreau ! eu nu sunt Lorena să -mi expun viața aici ..De curiozitate a murit pisica și proțtii de grija mea .Dacă ai fost atent am pus și poze ..DACĂ NU PE VIITOR FI MAI VIGILENT .

Postat

Dobrica am inteles toti ca Bianca s-a pisat pe membrii ,pe moderatori , ca are dosare penale , ca are un certificat de deces si etc . Cu toate astea ne doare-n pula vrem s-o futem. Stai sa-ti scriu (P U N C T ) Tu chiar nu realizezi mai omule cat esti de penibil? Tu nu vezi ca nu te bagz nimeni in seama decat sa-ti bata pulele de frunte ? Leana iti cere intervalu" in padure si tu te faci ca ploua ? BA TU REALIZEZI CAT DE PENIBIL ESTI ??????

Și ce te reține să o fuți ? N-ai bani sau ți-e frică să nu iei ceva ?Interesul tău care este? Văăd că te-a îmbrobodit boarfa sau ești și tu vreo clona .Du-te ,fute și taci dacă ești pe dinafară ...

Postat

Să fii iubit ! Mult succes în continuare ....

Postat

Bine ca nu mi-ai spus si mie ca-s Bianca sau pestele ei. Esti I R E C U P E R A B I L !

Postat

Pentru detalii cu privire la serviciile  și tarifele curvei voastre sunați la  0731526080 și vă lămurește leanasicostel...O să-i pun și poze cu moaca înainte să-l mutilez .îl iertam dar pentru că a vorbit de mama o să-și ia papara .Când am vorbit la telefon ,Lorena era lângă el....deci ? 

Postat

Bine ca nu mi-ai spus si mie ca-s Bianca sau pestele ei. Esti I R E C U P E R A B I L !

Tu nu m-ai sunat să mă rogi să o las în pace ,,,ești îndrăgostit 

Postat

Dacă erai un simplu client nu puneai așa patimă .Dar cu siguranță te-a rugat curva să scrii aici .Așa făcea și când era cu mine ,punea clienții să-i scrie recenzii pompoase ...

Postat

Ai văzut ce corect și adevărat este certificatul de deces sau rezultatul analizelor ? La fel este și acest contract !

Postat

Să treceți la recenzii ,zic !! :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 De trei ani nu văd nimic ..Boarfa prestează în continuare sex total neprotejat după ce o lună a fost moartă cu acte în regulă .După trei ani de sex total neprotejat și multe rugăminți din partea voastră referitor la analize a întocmit repede un fals și l-a postat aici ...

Postat

Dobre, accepta.ti rateul si infrangerea. Cacatule explodat, eu in oct plec din tara, ultima mea postare aici va fii poza din avion s.o iei la muie ca nu am nici o interdictie sa parasesc nici o tara. Si urmatoarea postare va fii contractul casei unde la proprietar va scrie.. RADU BIANCA. Ce o sa faci? O sa ma cauti? O sa ma urmaresti? O sa ma hartuiesti sa vezi unde mi.am cumparat casa? Poate ca n.o sa imi iau in Bucuresti. Ce o sa faci, o sa te muti in orasul in care ma mut eu? Ce treaba ai tu cu pizda mea din moment ce nu sunt nevasta ta si nu suntem familie?

Postat

De ce nu l-ai mutilat Pe leanasicostel in seara asta ? Doar te-a chemat omul pe interval :)))

Postat

De ce nu l-ai mutilat Pe leanasicostel in seara asta ? Doar te-a chemat omul pe interval :)))

Îl mutilez când vreau eu ..Am și alte treburi de rezolvat .Iarăși ești curios și dai de bănuit !

Postat

Dobre, accepta.ti rateul si infrangerea. Cacatule explodat, eu in oct plec din tara, ultima mea postare aici va fii poza din avion s.o iei la muie ca nu am nici o interdictie sa parasesc nici o tara. Si urmatoarea postare va fii contractul casei unde la proprietar va scrie.. RADU BIANCA. Ce o sa faci? O sa ma cauti? O sa ma urmaresti? O sa ma hartuiesti sa vezi unde mi.am cumparat casa? Poate ca n.o sa imi iau in Bucuresti. Ce o sa faci, o sa te muti in orasul in care ma mut eu? Ce treaba ai tu cu pizda mea din moment ce nu sunt nevasta ta si nu suntem familie?

Nu mă interesează că pleci tu din țară se te fută alții în curu spurcat ..Repet ,tot așa ai plecat în Februarie după ce ai fluturat biletul de avion .Din păcate justiția nu ți-a permis și te-ai oprit la Timișoara CONTRACTUL CASEI CUI ? TOT CA ACELA DE LA TELEFON ? Ma-ș bucura să realizezi și tu ceva după 8 ani de curvărie ...dar sunt sceptic și realist .Mi-e îmi place aici sau la Snagov ,sunt casele mele ..Stau cu iubita și ne trăim viața la maxim ..Uneori vorbim și despre tine și ne amuzăm .

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2 TU MĂ CAUȚI PE MINE SAU PE ZEU ..Din păcate suntem ocupați pentru o curvă ca tine ,stăm liniștiți la casele noastre .Cu pizda ta are treabă leana si costel ,este disperat omu și iar m-a deranjat la telefon să mă roage să te las că urlă foamea în voi ,,,,,

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Neinteresant ..nu ne interesează falsurile tale //Mai devreme m-a sunat proxenetul tău leanasicostel,este omul disperat e foame la fel ca și tine ...un prăpădit ,Încercați domnilor la 0731526080  este nr proxenetului disperat ..Toată convorbirea a fost inregistrată ..

pai pune frate inregistrarea . Nu ti-e rusine sa te distrezi doar tu (daca e adevarata)

• Like 4
  • Minus 7
Postat

pai pune frate inregistrarea . Nu ti-e rusine sa te distrezi doar tu (daca e adevarata)

Nu o are acum la el ...e langa actele masinii si pozele de la mare :)))))
  • Like 1
  • Minus 3

Postat

Eu doar pe zeu il iubesc. Pe tine nici macar nu te urasc Dobre. Imi esti absolut indiferent. Nu ma intereseaza persoana ta.

Și el tocmai s-a căsătorit ...te-a avertizat aici că îți rupe dinții dacă te prinde A profitat și el la maxim de naivitatea ta ..Acum profită Leana și costel de banii tăi .Mult succes sărăcia Pământului !!De la o vreme doar soarele te mai arde

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...