Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Londra
  • Disponibila
  • Oras:Londra
  • Disponibila
Postat

Bă, dar tu pe toate vrei sa te piși !?

Da .... dacă vrei ,ma pot pisa și pe tine !

Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

Sida face tot parte din oferta?

Postat

Intrebare nevinovata...no ffense Lorena...esti gypsy ?

nu. Ca am parul lung și mi.l vopsesc negru și ma duc la therme și ma bronzez nu înseamnă că sunt gipsy. Jignești și tu, dacă atâta știi și poți.
  • Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

nu. Ca am parul lung și mi.l vopsesc negru și ma duc la therme și ma bronzez nu înseamnă că sunt gipsy. Jignești și tu, dacă atâta știi și poți.

A fost o intrebare, nu o jignire. Nu sunt rasist, am futut tiganci si am fost multumit...te ai suparat ca vacaru pe sat.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

cine este..de obicei isi scrie in anunt..ca sa atraga acei clienti care au fantezii cu tipele mai colorate natural

• Oras:belgravistan
Postat

cine este..de obicei isi scrie in anunt..ca sa atraga acei clienti care au fantezii cu tipele mai colorate natural

Pe bune?? Arată-mi şi mie un anunţ de genul, aici.

Cum ar suna: cetăţeancă rromă, te aştept la mine în cort pentru o oră de neuitat. Deţin ţinute sexi, largi şi înflorate, baticul aferent plus salbă, accesorii sexi, cal şi căruţă. Mamaie meu avea şi urs. Nu vei regreta.

Ce dreacu' mă....

• Like 9
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Pe bune?? Arată-mi şi mie un anunţ de genul, aici.

Cum ar suna: cetăţeancă rromă, te aştept la mine în cort pentru o oră de neuitat. Deţin ţinute sexi, largi şi înflorate, baticul aferent plus salbă, accesorii sexi, cal şi căruţă. Mamaie meu avea şi urs. Nu vei regreta.

Ce dreacu' mă....

imediat..iti scriu link

Vizitator
Postat

nu mai dau de el...era pe publi si suna cam asa...tigancusha..stii ce se spune despre noi..ca avem pasa fierbinte ..etc..nu-mi aduc aminte restul

Postat

nu mai dau de el...era pe publi si suna cam asa...tigancusha..stii ce se spune despre noi..ca avem pasa fierbinte ..etc..nu-mi aduc aminte restul

Stai, bre, io am spus anunţ de aici! Io nu mă uit nicicând pe publi sau altele.

P.s. or fi.....

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Sida face tot parte din oferta?

hai sictir jegule. Ca știi foarte bine ca am analize reale și recente eliberate de spitalul Victor Babeș cu toate rezultatele negative. Scârbă ce ești, frustratule.
  • Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

tu in anunturi de exemplu te prezinti drept femeie cand de fapt esti balena, de ce?

oi fi pt un purice ca tine...balena..pt un barbat cu o statura adecvata sunt femeie. Ia de aici..poza asta cum ma arata?

post-119756-0-75020100-1504102575_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 7
Vizitator
Postat

Plin fe jeguri di frusteati...n.au ei guri de asa frpturi :)

Vizitator
Postat

Tre sa inveti sa moderezi propriul topic...altfel il vor face praf ca si pe celalalt

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...