Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pe forum
Postat

Nu mai ma injura de mama,c-mi bag pula in ma-ta aia curva care a fatat un ratat va tine!

Bai avortatu-le ai grija cum vorbesti ca s-ar putea sa te rup pe genunchi cand te prind ,

• Like 1
Postat

Esti mort de foame saracule!Traiesti din mila chiriasilor!Furacios jegos si imputi!

Nu sunt fraiere si sti bine ,Te-a bagat curva aia la inaintare ca pe prost ,De fapt stie si ea povestea dar incearca sa se foloseasca te tine .Tu pentru o bucata de pizda fara sa folosesti balonasu ai pus botu .Asa ai facu t si cu scarbosul ala de i-ai platit tu chiria si acum te-a lasat cu ochii in soare ,Esti un prost si nu cobor la nivelul tau sa intru in detalii ,sa-ti pun poze pe aici si alte treburi

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Stiu imi cer scuze fata de membrii civilizati dar cu asemenea exemplare nu se poate  :slap2

Există o soluție! Cel mai deștept cedează! 

• Like 2
  • Oras:...
Postat

Eu am ce sa inchiriez pe cand tu cauti sa stai moca sau pe unde apuci .aI FUGIT CA UN LAS ,NUMAI CA AU RMAS AMPRENTE SI AI FOST VAZUT ,PLUS ALTE PROBE DOBITOCULE ,tE-AM LASAT PUTIN CA SA TE CERTI CU CELALAT INDIVID PRAPADIT PE CASCAVAL .NU ai inteles nimic .Acum o sa dai din colt in colt pentru ca ai platit ca prostu si pentru el .Javra nu are de unde sa-ti dea si esti disperat .Repet nu poti sa inchiriezi fara bani ,cand pleci trebuie sa fie de fata si proprietarul .Cand pleci ,pleci decat cu ce este al tau ,si lasi curat cum ai gasit nesimtititlor

Unde ai dreptate..ai!Mi-au ramas amprentele buzelor tale pe pula!Gata!M-ai prins aici,jegos de doi lei,muritor de foame!

Postat

Nu sunt fraiere si sti bine ,Te-a bagat curva aia la inaintare ca pe prost ,De fapt stie si ea povestea dar incearca sa se foloseasca te tine .Tu pentru o bucata de pizda fara sa folosesti balonasu ai pus botu .Asa ai facu t si cu scarbosul ala de i-ai platit tu chiria si acum te-a lasat cu ochii in soare ,Esti un prost si nu cobor la nivelul tau sa intru in detalii ,sa-ti pun poze pe aici si alte treburi

Esti satul de laba bai Maria Tanase pe balcon!Onanist imputit!Mai schimba si tu chilotii,nu-i mai intoarce invers la o saptamana,ca puti a sconcs!

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Esti satul de laba bai Maria Tanase pe balcon!Onanist imputit!Mai schimba si tu chilotii,nu-i mai intoarce invers la o saptamana,ca puti a sconcs!

asta a durut maxim

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Bai avortatu-le ai grija cum vorbesti ca s-ar putea sa te rup pe genunchi cand te prind ,

Bai cirozatule!Ai uitat cand ne intrebai daca aruncam resturile de la masa si le mancai tu?Pt mine ai fost si esti un sclav in casa ta.Sa inchiriezi casa si sa dormi pe balcon,cu borcanul de pisat la cap?pe o canapea facuta dintr-o perna spate auto,cu o patura pe ea,pe care se pisase Bella catelusa?Sa faci laba pe muzica Mariei Tanase,sa chemi o curva de 40 de lei sa o futi in balcon?De fapt..una de 100 de lei nu ti-ar fi facut decat uro!Ce prostanac,sa dai 2000 de lei pe un iphone chinezesc de pe olx si sa nu ai ce sa mananci..

Postat

Există o soluție! Cel mai deștept cedează! 

Exact ,fraierul a ramas blocat .Daca eu am o datorie la el de ce oare nu se duce prostu' in instanta ? Eu stiu de ce ,va las pe voi sa trageti concluziile despre individ .Stiu sigur ca scrie si acest infractor si Lorena de pe acest cont cu schimbul

Postat

:laugh2  :laugh2 Nu era de ajuns o curva ,acum ai doua ,are cine sa vina la tine cu chiftele in traista  :laugh2  :pepsi

Postat

Bai cirozatule!Ai uitat cand ne intrebai daca aruncam resturile de la masa si le mancai tu?Pt mine ai fost si esti un sclav in casa ta.Sa inchiriezi casa si sa dormi pe balcon,cu borcanul de pisat la cap?pe o canapea facuta dintr-o perna spate auto,cu o patura pe ea,pe care se pisase Bella catelusa?Sa faci laba pe muzica Mariei Tanase,sa chemi o curva de 40 de lei sa o futi in balcon?De fapt..una de 100 de lei nu ti-ar fi facut decat uro!Ce prostanac,sa dai 2000 de lei pe un iphone chinezesc de pe olx si sa nu ai ce sa mananci..

Ai mai spus asta si plictisesti lumea .ALTCEVA PLEACE ,daca nu te potolesti maine pun eu niste poze reale  cu si despre tine  :no2  :no2  :atm

Postat

Unde ai dreptate..ai!Mi-au ramas amprentele buzelor tale pe pula!Gata!M-ai prins aici,jegos de doi lei,muritor de foame!

O sa pun sentinta ta aici cand te-or condamna prapaditule ,chiar vrei sa transformam topicul asta in sala de judecata .Esti un infractor si in curand te vei duce dupa fratele tau la parnaie .Repet furtul este infractiune si se pedepseste comform legilor in vigoare.

Postat

Prostu pulii ,eu am avut iphone 6 original si am dat mai mult pe el ,Femeia aia pe care tu ai vazut-o o singura data am trimis-o eu sa faca curat dupa niste porci care au stat acolo sub un morman de gunoaie respectiv tu si restul lumii.Hai sictir cocosatule si nu mai manca rahat pe aci .

• Like 1
Postat

Prostu pulii ,eu am avut iphone 6 original si am dat mai mult pe el ,Femeia aia pe care tu ai vazut-o o singura data am trimis-o eu sa faca curat dupa niste porci care au stat acolo sub un morman de gunoaie respectiv tu si restul lumii.Hai sictir cocosatule si nu mai manca rahat pe aci .

post-198290-0-36846500-1456685297_thumb.jpegpost-198290-0-99728400-1456685315_thumb.jpg

Postat

O sa pun sentinta ta aici cand te-or condamna prapaditule ,chiar vrei sa transformam topicul asta in sala de judecata .Esti un infractor si in curand te vei duce dupa fratele tau la parnaie .Repet furtul este infractiune si se pedepseste comform legilor in vigoare.

Ma cam doare-n pula de tine!

Postat

sa vina thecat!

Mă Jili mi-am găsit beleaua cu maimuțoiul ăsta. Al draku tare ce-I place aci. Tre' sa-l curentez, văz ca nu sta deloc potolit

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Salutare Marinush.Pe unde umbli ?

la curve

te-au cam tăvălit ăştia :)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...