lorelove Reputație: 175 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Pupici 3 Link spre comentariu
liviu20000 Reputație: 99 Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 ce crezi? Mă kk pe parerea ta...Știi ce cred în realitate??? Ca astazi/mâine pot veni sa îți dau o muie și tu sa nu știi ca eu sunt acela :))) și uite asa contribui și eu cu bani pentru rochia de mireasa sau costumul de ginerica :)) Ce mai crezi acum? Tu te caci în părerea mea, eu te muiesc când vrea pula mea ;) 1 Link spre comentariu
best_star Reputație: 360 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Nu ma intereseaza parerea ta Liviu, eu vreau sa aflu un raspuns clar de la Lorena, care din cate observ evita sa-mi raspunda la intrebarea care i-am adresat-o zilele trecute !!! Link spre comentariu
best_star Reputație: 360 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Lorena eu chiar ti-am pus o intrebare logica si de bun simt, nu-nteleg de ce eviti sa-mi raspunzi, poate-mi explici pana la urma. Daca tu crezi ca asa trebuie sa procedezi cu potentialii tai clienti, numai tu vei avea de pierdut !!! Link spre comentariu
lorelove Reputație: 175 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Buna Lorena ! French kiss e inclus in pretul de 300 Lei/ora sau se plateste pt. o suma extra ? Mersi anticipat ! :)nu fac fk Link spre comentariu
kv2kv2 Reputație: 1 Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 nu fac fk:( Link spre comentariu
lorelove Reputație: 175 Postat Ianuarie 9, 2018 Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Se apropie vara...lucrez intens pt un trup sculptat... 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 @Lorena ,Lorena ,arati ultratraznet !Care este secretul tau ?Iar s-au terminat biletele ieftine la mine si imi turtesc din nou nasul de vitrina unde esti tu !Bravo ca faci totul protejat !Bravo !Nu faci si tu oferta speciala ? Link spre comentariu
lorelove Reputație: 175 Postat Ianuarie 9, 2018 Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 @Lorena ,Lorena ,arati ultratraznet !Care este secretul tau ?Iar s-au terminat biletele ieftine la mine si imi turtesc din nou nasul de vitrina unde esti tu !Bravo ca faci totul protejat !Bravo !Nu faci si tu oferta speciala ?nu e nici un secret...nu beau, nu fumez, nu ma droghez. Am scos din meniu cola, pâinea, dulciurile, prajelile. În schimb urmez o dieta stricta bazată pe fructe de mare, cereale integrale, iaurt și lapte 0.1% grăsime, 3 avocado pe zi, salate, pere și banane. Plus zilnic sala și de 3 ori pe săpt masaj combinat anticelulitic și de relaxare.. Si mai presus de tot, nu ma las învinsă de greutățile vieții, nu ma stresez și nu pun la suflet nimic rau. 5 Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 nu e nici un secret...nu beau, nu fumez, nu ma droghez. Am scos din meniu cola, pâinea, dulciurile, prajelile. În schimb urmez o dieta stricta bazată pe fructe de mare, cereale integrale, iaurt și lapte 0.1% grăsime, 3 avocado pe zi, salate, pere și banane. Plus zilnic sala și de 3 ori pe săpt masaj combinat anticelulitic și de relaxare.. Si mai presus de tot, nu ma las învinsă de greutățile vieții, nu ma stresez și nu pun la suflet nimic rau. Si silicoane si botox sa nu uitam de ele...ca nici eu nu beau, nu fumez si nici nu ma droghez si nu arat asa bine ca tine :) 1 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17082 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Si silicoane si botox sa nu uitam de ele...ca nici eu nu beau, nu fumez si nici nu ma droghez si nu arat asa bine ca tine :)Pai...pune-ti si tu silicoane,da vezi sa iti mai ramana bani si de sala,masaj si alte nebunii😂😂😂😂😂 4 Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Pai...pune-ti si tu silicoane,da vezi sa iti mai ramana bani si de sala,masaj si alte nebunii😂😂😂😂😂 Nu ca le fac invidioase pe fete si nu i frumos 😂 1 Link spre comentariu
lorelove Reputație: 175 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Bună ziua domnii mei. O zi bună incepe cu sala. 5 Link spre comentariu
lorelove Reputație: 175 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Si silicoane si botox sa nu uitam de ele...ca nici eu nu beau, nu fumez si nici nu ma droghez si nu arat asa bine ca tine :)teapa pt tine..am doar silicoane. Botox nu. M.a înzestrat dumnezeu cu buze carnoase spre oftica ta. Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 teapa pt tine..am doar silicoane. Botox nu. M.a înzestrat dumnezeu cu buze carnoase spre oftica ta. Ma duc sa ma leg de un copac si sa ma spanzur :( Link spre comentariu
lorelove Reputație: 175 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Ma duc sa ma leg de un copac si sa ma spanzur :(te sinucizi? Nu iti ies pasențele in dragoste? Link spre comentariu
anda_sweet Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Servicii / preturi ? Oral prot/neprotejat? Finalizare? Link spre comentariu
lorelove Reputație: 175 Postat Ianuarie 11, 2018 Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Neața domnilor. Sala înainte de toate... 3 Link spre comentariu
stepbystep Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Disponibila azi? Link spre comentariu
dynuut Reputație: 101 Postat Ianuarie 11, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 esti cea mai frumoasa :69 :flowers2 Link spre comentariu
desfacatoruldebuci Reputație: 3 Postat Ianuarie 12, 2018 Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 unde e daniel ?:( Link spre comentariu
lorelove Reputație: 175 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 esti cea mai frumoasa :69 :flowers2ms. Ai un pup de la mine pt compliment.. Link spre comentariu
stelicadima Reputație: 91 Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 cum drq te duci la sala si te machiezi asa .. 1 Link spre comentariu
lorelove Reputație: 175 Postat Ianuarie 13, 2018 Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 cum drq te duci la sala si te machiezi asa ..si moartă o sa fiu machiată tot asa. 1 Link spre comentariu
androtardyl Reputație: 37 Postat Ianuarie 14, 2018 Oras:Simleu Silvaniei Oras:Simleu Silvaniei Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 esti cea mai frumoasa femei din lume! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum