Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Buna Lore,

nu am mai fost la aceasta bijuterie de 3-4 ani pe putin, tin minte ca venisem din Mexic si ma intrebase de unde vin bronzat, dupa ce am schimbat niste impresii am inceput sa ne uitam pe poze, mi-a zis unde a copilarit... parca prin Venezuela.... pot spune ca este o femeie de nota 2000. Poate o sa mai trec pe la tine ;-)

Link spre comentariu
  • Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR

Buna Lore,

nu am mai fost la aceasta bijuterie de 3-4 ani pe putin, tin minte ca venisem din Mexic si ma intrebase de unde vin bronzat, dupa ce am schimbat niste impresii am inceput sa ne uitam pe poze, mi-a zis unde a copilarit... parca prin Venezuela.... pot spune ca este o femeie de nota 2000. Poate o sa mai trec pe la tine ;-)

corect, am copilărit în Mexic și Venezuela. Am fc 3 ani de școală in Mexic, acolo am invatat eu limba spaniolă, dar o vorbesc cu accent mexican. Hihihi. Te pup, te mai astept. Si...sarbatatori fericite!!!
Link spre comentariu

corect, am copilărit în Mexic și Venezuela. Am fc 3 ani de școală in Mexic, acolo am invatat eu limba spaniolă, dar o vorbesc cu accent mexican. Hihihi. Te pup, te mai astept. Si...sarbatatori fericite!!!

Sa te trimita si pe tine ambasador acolo. Ce, nu se poate ? Sau consul. Melescanu ce-ar zice ?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Si totusi cine plm se merita cu o curva? si sa faca si copil, gizaz craist.. ce oameni. Cum poti dormi linistit cu gandu ca femeia asta a luat sute de pula in gura, au ejaculat sute de barbati pe ea, pe fata, in pzida si in gura, apoi tu sa o pupi. Cum va fi cand copilul o sa afle ca masa a fost curva, ca au trecut prin ea sute de barbati cu pula goala in ea. O va saluta lumea pe strada "ce faci fata, o mai sugi ?"

Scuze dar nu m am putut abtine.

Tipule imi cer scuze dar esti ciudat.... sunt milioane de femei pe care seful le obliga la tot felul de fantezi intime pe gratis ca alfel pierd jobul... iar Ele nu vin sa se laude cite puli au supt si cum si unde a variat seful... diferenta la o tipa care cere un tarif este ca poate aproape orice pulifrici sa isi satisfaca fantezii le in limita serviciilor oferite... alfel ai intrebat si vedele masculine cu bani care au in pat in fiecare zi alta femeie si le supun la toate fantezii le care le trec prin cap iar El are acasa copii oare le spune cind sunt mai mici.... ba stii ce i am facut la tipa de aseara..... i am dat muie si ejaculat in gura stii ce super a fost.... stii fata tati am un carnet in care am 1000 nr. ... de telefon femei.. iar fata intreaba si la toate ai variat in gura.....este inseamna ca e ceva super ca atunci cind voi fii mare voi face la fel.... a nu tu nu trebuie sa faci asta.... adica taticule Eu trebuie sa ma calugaresc.... caci alea multe din agenda sunt curve... dar te au obligat, au profitat cumva de sperma Ta si Tu nu ai stiut... nu draga mea fetita mi a placut.... m am simtit bine.... dar stii vreau doar Eu sa ma simt bine.... stii tipele alea sunt curve dar totusi as vrea sa nu mai profite nimeni de Ele ci numai Eu cind am chef.... asfel ar fi de fapt un fel de neveste pentru,, sultan,,. Alta chestie uni vor Ei sa decida cine sa aiba copii si cine nu...... Dar barbatii care au in agenda 100,1000,10000 de femei au dreptul sa aiba copii... Oare nu este mai normal stiind ca este un seit pentru intilniri intime sa nu facem pe lupul moralist si sa discutam de preturi, servicii cum se prezinta damele... Nu de alta dar din toate timpurile morala este pentru clasele de jos... cei care detineau si detin bani si putere fac ce le trece prin cap... ma refer in dormitor, masina, lift, natura, spatiu, fin... iar pentru foarte multi barbati faptul ca o tipa a supt sau a primit kilometri de pula cum se exprima uni.... nu inseamna decit experienta si valoare.. precum la ronaldo si messi.... spectatori platesc mai mult si merg in numar mare sa i vada.... Iar Tu ca tip ai o placere sa variezi sa te simti bine si dupa improsti cu noroi... cunosc sindromul asta daca iti satisfaci poftele animalica cu o tipa care cere bani e curva dar fara bani este iubita...
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Daca cel cu care se marita stie ce face si o iubeste si o accepta asa cum este, probabil ca va continua sa faca sex si in afara vietii de familie.

Dar nu vad ce relevanta are asta sau de ce ne priveste aspectul asta pe noi... Viata lor/treaba lor, in nici un caz a noastra....

• Like 1
Link spre comentariu

Daca cel cu care se marita stie ce face si o iubeste si o accepta asa cum este, probabil ca va continua sa faca sex si in afara vietii de familie.

Dar nu vad ce relevanta are asta sau de ce ne priveste aspectul asta pe noi... Viata lor/treaba lor, in nici un caz a noastra....

corect. E strict treaba mea și a bărbatului meu.
Link spre comentariu

Daca cel cu care se mărită știe ce face și mai și acceptă asta ...fara supărate dar in mod "indirect" îți devenine peste ...chiar daca nu îți aduce el clienții ...oricât de deschiși la minte ați fi, cum dracu sa accepți că soția și probabil viitoare mămică a copilului tau sa fie curva...

Link spre comentariu

Daca cel cu care se mărită știe ce face și mai și acceptă asta ...fara supărate dar in mod "indirect" îți devenine peste ...chiar daca nu îți aduce el clienții ...oricât de deschiși la minte ați fi, cum dracu sa accepți că soția și probabil viitoare mămică a copilului tau sa fie curva...

hai sictir. Cand te fute grija de altii ai si orgasm?
  • Like 1
Link spre comentariu

French Kiss face doar cu soțul după ce a supt zilnic câteva măciuci....trebuie sa simtă și el 'gustul' banilor nu? :))))

ce crezi? Mă kk pe parerea ta...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 8 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...