Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

ce crezi? Mă kk pe parerea ta...

Știi ce cred în realitate??? Ca astazi/mâine pot veni sa îți dau o muie și tu sa nu știi ca eu sunt acela :))) și uite asa contribui și eu cu bani pentru rochia de mireasa sau costumul de ginerica :))

Ce mai crezi acum? Tu te caci în părerea mea, eu te muiesc când vrea pula mea ;)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:UNDE VREA PULA MEA
  • Oras:UNDE VREA PULA MEA

Lorena eu chiar ti-am pus o intrebare logica si de bun simt, nu-nteleg de ce eviti sa-mi raspunzi, poate-mi explici pana la urma.  Daca tu crezi ca asa trebuie sa procedezi cu potentialii tai clienti, numai tu vei avea de pierdut !!!

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

@Lorena ,Lorena ,arati ultratraznet !

Care este secretul tau ?

Iar s-au terminat biletele ieftine la mine si imi turtesc din nou nasul de vitrina unde esti tu !

Bravo ca faci totul protejat !

Bravo !

Nu faci si tu oferta speciala ?

Link spre comentariu
  • Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR

@Lorena ,Lorena ,arati ultratraznet !

Care este secretul tau ?

Iar s-au terminat biletele ieftine la mine si imi turtesc din nou nasul de vitrina unde esti tu !

Bravo ca faci totul protejat !

Bravo !

Nu faci si tu oferta speciala ?

nu e nici un secret...nu beau, nu fumez, nu ma droghez. Am scos din meniu cola, pâinea, dulciurile, prajelile. În schimb urmez o dieta stricta bazată pe fructe de mare, cereale integrale, iaurt și lapte 0.1% grăsime, 3 avocado pe zi, salate, pere și banane. Plus zilnic sala și de 3 ori pe săpt masaj combinat anticelulitic și de relaxare.. Si mai presus de tot, nu ma las învinsă de greutățile vieții, nu ma stresez și nu pun la suflet nimic rau.
  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

nu e nici un secret...nu beau, nu fumez, nu ma droghez. Am scos din meniu cola, pâinea, dulciurile, prajelile. În schimb urmez o dieta stricta bazată pe fructe de mare, cereale integrale, iaurt și lapte 0.1% grăsime, 3 avocado pe zi, salate, pere și banane. Plus zilnic sala și de 3 ori pe săpt masaj combinat anticelulitic și de relaxare.. Si mai presus de tot, nu ma las învinsă de greutățile vieții, nu ma stresez și nu pun la suflet nimic rau.

Si silicoane si botox sa nu uitam de ele...ca nici eu nu beau, nu fumez si nici nu ma droghez si nu arat asa bine ca tine :)
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Si silicoane si botox sa nu uitam de ele...ca nici eu nu beau, nu fumez si nici nu ma droghez si nu arat asa bine ca tine :)

Pai...pune-ti si tu silicoane,da vezi sa iti mai ramana bani si de sala,masaj si alte nebunii😂😂😂😂😂
  • Like 4
Link spre comentariu

teapa pt tine..am doar silicoane. Botox nu. M.a înzestrat dumnezeu cu buze carnoase spre oftica ta.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...