lorry lorre Reputație: 134 Postat August 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 23, 2019 Poze noi din locație. Va pup si va astept. Link spre comentariu
alex19871 Reputație: -6 Postat Septembrie 16, 2019 Partajează Postat Septembrie 16, 2019 O Figuranta Proasta Link spre comentariu
gladiato Reputație: 731 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Sa făcut cam scumpă... 1 Link spre comentariu
marco_kiss Reputație: 7 Postat Octombrie 24, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 24, 2019 poze noi??? :boob Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Ei , nu fii atat de radicala.Cine s-a ars a mai scris pe aici.Noi stim ca tu lucrezi numai cu poze reale.Apropo , pe unde ai micutul templu al placerii , central , dar unde mai exact ?In privinta ta am o retinere....ai avut o perioada cand prestai neprotejat....Cam riscant.In rest , tare as vrea sa te vad in real.....Succes si numai bine !☺bai gelule, tu numai cu vorba...de prestat nimica...m-am saturat de tine si vorbele tale...gaunoase...inutile...zero barat! Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 29, 2019 nu am asa ceva. Doar proastele si fomistele sunt sclavele unor indivizi lipsiti de scrupule, caracter, niste mizerii ale societatii care traiesc pe spatele unor amarate. Femeile deștepte si stăpâne pe picioarele lor sunt independente din toate punctele de vedere.de ce fac astia misto de tine in halul asta? pt ca ești altfel? Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Octombrie 29, 2019 bai gelule, tu numai cu vorba...de prestat nimica...m-am saturat de tine si vorbele tale...gaunoase...inutile...zero barat!Tu funcționezi cu întârziere.Când o să ai și tu atâtea recenzii ca și mine , sa mai vorbești și să critici. Se consideră și cele de pe vechile conturi.Aud ? 4 4 Link spre comentariu
leonard68 Reputație: 90 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Maine esti disponibilă? Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Tu funcționezi cu întârziere.Când o să ai și tu atâtea recenzii ca și mine , sa mai vorbești și să critici. Se consideră și cele de pe vechile conturi.Aud ?ce recenzii ai tu domne? la Betty și la masaj? si de aia te-ai rugat o grămadă sa te primeasca Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Octombrie 29, 2019 ce recenzii ai tu domne? la Betty și la masaj? si de aia te-ai rugat o grămadă sa te primeascaMai cauta. Serios ! 4 4 Link spre comentariu
parbrizool Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 ce-am mai ras pa tredu asta an 2016 cand punea asta poze cu gorila stereoizata cu pula mare doar ca sa ai faca an ciuda la dobre. dar proasta tot a stat cu ala 4 ani si a facut si photoshoot cu el :)) Link spre comentariu
parbrizool Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 bikutz ma anveti si pa mine cum sa mor si sa renasc ca vreau sa scap de datorii si de oamenii de cacat din veatza meu si sa ancep o veatza noua de curvar profesionist Link spre comentariu
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 misto dama, misto unghii poate intro zi ne vedem organ la organ... Link spre comentariu
gladiato Reputație: 731 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Este cam scumpă...Am fost la ia cand era la Tineretului ...era super ok ...prețul... Link spre comentariu
Vizitator bigbro Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Mai activează? 🤔 A mai fost cineva recent la ea ? Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Are anunț pe www.publi24.ro.... 3 4 Link spre comentariu
adam_iubit Reputație: 1 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:sus Oras:sus Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Mai activează? A mai fost cineva recent la ea ? A fugeat ca o teroriza Dobre ;) Link spre comentariu
lorry lorre Reputație: 134 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Buna dragilor. Am revenit cu analize recente, făcute azi ..08.11.2019. După cum se observă, sunt perfect sănătoasă, rezultatele fiind negative. Va pup și va aștept.Nu am putut incarca poza aici,din motive tehnice dar o puteti vizualiza accesand urmatorul link Link spre comentariu
Vizitator samariteanul Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Buna dragilor. Am revenit cu analize recente, făcute azi ..08.11.2019. După cum se observă, sunt perfect sănătoasă, rezultatele fiind negative. Va pup și va aștept.Nu am putut incarca poza aici,din motive tehnice dar o puteti vizualiza accesand urmatorul link A revenit o sfanta sau ai gresit link-ul ? 1 Link spre comentariu
lorry lorre Reputație: 134 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 A revenit o sfanta sau ai gresit link-ul ? Daca ai da click pe el ai vedea poza cu rezultatul analizelor,deci linkul nu e gresit.Cat priveste ironia,sa stii ca nu te face mai atractiv pt sexul opus. Link spre comentariu
Vizitator samariteanul Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Daca ai da click pe el ai vedea poza cu rezultatul analizelor,deci linkul nu e gresit.Cat priveste ironia,sa stii ca nu te face mai atractiv pt sexul opus. Chiar era necesar sa postezi analizele ... nu ti le-a cerut nimeni... 1 Link spre comentariu
Vizitator samariteanul Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 ps : ce mai face sfanta Adina Milf ? :) 1 Link spre comentariu
lorry lorre Reputație: 134 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 ps : ce mai face sfanta Adina Milf ? :)intra pe situl ei și vezi ce face... Link spre comentariu
Vizitator samariteanul Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 intra pe situl ei și vezi ce face... Sorry, nu ma intereseaza maicutele care se fut neprotejat gen tu si ea :) Link spre comentariu
lorry lorre Reputație: 134 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Sorry, nu ma intereseaza maicutele care se fut neprotejat gen tu si ea :) Nu mai pierde timpul pe acest topic in cazul asta. Investeste timp in alte cautari. Succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum