Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

in trecut am mai vizitat-o, acum 2,3 ani. eram mulțumit de servicii,era o milf grozava din pct meu de vedere. acum câteva zile, fac programare la 6 îmi zice ca ma așteaptă. am reușit sa scap mai devreme, a zis ca ii convine ca pleaca mai devreme. pana aici grozav. ii dau banii înainte, 200 bine ca nu am plătit o ora. eu eram dusat, a zis ca e ok ca ma vede curat ea la fel era curata. a făcut un pic de burtica, dacă știți burta aia de somalez. nu s-a îngrășat, doar a făcut burta mai mare, sper sa nu fie gravidă. și fundu cam moale, dar pt vârstă ei, 42 a zis se tine bine. dinții cam galbeni deci nu m-a tentat fk nici nu știu dacă face. a făcut un on cam scurt, un pic umed nu deep nu pe guști meu. ma întreabă cum facem normal. am futut-o in misionar doar ca să ma joc cu sânii, nu voiam să-i vad fata :)). face totul atât de mecanic și fals ca tre sa fi și tu robot să-ți placa.stiu ca se fute pe banii și nu i-o face placere sa o fut, dar totuși un pic de actorie nu strica. ce m-a deranjat în fapt cel mai mult este felul ei de-a fi, scoala veche. la tel a zis clar ca face fin orala, după a zis ca nu a făcut niciodată ea asa ceva, ma bufnise rasu. nu caut cearta, prefer sa nu ma enervez, sunt destul de calm. am terminat pana la urma singur ca nu mai îmi venea sa fut nici sa ma uit la ea cum se masturbează, încerca să mă excite. când i-am zis de dus a zis ca pot sa fac, dar nu are apa calda și tre sa ma spal la chiuveta. nu știu dacă a durat 20 de min de când am întrat ca a început interfonu sa sune. i-am zis sa răspundă ca nu ma deranjează, nu sunt nici rușinos. a zis ca e unu de s-a programat de dim. dacă veneam la 6 ne futeam in 3 cred :)). nu cred ca mai are rost sa dau note. și când am ajuns jos, am mai stat 5 min sa vad pe ala programați, dar nu a apărut, poate era mai rușinos.

trageți concluziile singuri

și da, sunt prost ca s-a tot vorbit despre ea, dar na, o știam ok, și chiar era ok pe vremea aia, cel puțin cu mine

Postat

in trecut am mai vizitat-o, acum 2,3 ani. eram mulțumit de servicii,era o milf grozava din pct meu de vedere. acum câteva zile, fac programare la 6 îmi zice ca ma așteaptă. am reușit sa scap mai devreme, a zis ca ii convine ca pleaca mai devreme. pana aici grozav. ii dau banii înainte, 200 bine ca nu am plătit o ora. eu eram dusat, a zis ca e ok ca ma vede curat ea la fel era curata. a făcut un pic de burtica, dacă știți burta aia de somalez. nu s-a îngrășat, doar a făcut burta mai mare, sper sa nu fie gravidă. și fundu cam moale, dar pt vârstă ei, 42 a zis se tine bine. dinții cam galbeni deci nu m-a tentat fk nici nu știu dacă face. a făcut un on cam scurt, un pic umed nu deep nu pe guști meu. ma întreabă cum facem normal. am futut-o in misionar doar ca să ma joc cu sânii, nu voiam să-i vad fata :)). face totul atât de mecanic și fals ca tre sa fi și tu robot să-ți placa.stiu ca se fute pe banii și nu i-o face placere sa o fut, dar totuși un pic de actorie nu strica. ce m-a deranjat în fapt cel mai mult este felul ei de-a fi, scoala veche. la tel a zis clar ca face fin orala, după a zis ca nu a făcut niciodată ea asa ceva, ma bufnise rasu. nu caut cearta, prefer sa nu ma enervez, sunt destul de calm. am terminat pana la urma singur ca nu mai îmi venea sa fut nici sa ma uit la ea cum se masturbează, încerca să mă excite. când i-am zis de dus a zis ca pot sa fac, dar nu are apa calda și tre sa ma spal la chiuveta. nu știu dacă a durat 20 de min de când am întrat ca a început interfonu sa sune. i-am zis sa răspundă ca nu ma deranjează, nu sunt nici rușinos. a zis ca e unu de s-a programat de dim. dacă veneam la 6 ne futeam in 3 cred :)). nu cred ca mai are rost sa dau note. și când am ajuns jos, am mai stat 5 min sa vad pe ala programați, dar nu a apărut, poate era mai rușinos.

trageți concluziile singuri

și da, sunt prost ca s-a tot vorbit despre ea, dar na, o știam ok, și chiar era ok pe vremea aia, cel puțin cu mine

mulțumim wizz pentru recenzie clar fata sa plictisit păcat o doream asa mult. ÃŽnsă nu te poți duce sa faci sex din scârbă 🤢. Chiar dacă este plătit sau nu. Aștept sa își regină poate are o perioada mai aiurea
  • Oras:peste tot
Postat

Da este al ei, am sunat pe Lorena, și am vizitat o acu cam doua luni, mi a zis ca va face și aceasta chestie. E o pizda super. La webb nu ma interesează, vreau sa o fut grav dacă mai dau de ea

Postat

Zică lumea ce o zice Lorena a fost și va fi piesa!

Are cu ce.

Nu am avut încă o întrevedere cu ea dar nu am renunțat la aceasta idee.

• Like 1
Postat

Mergi frate,este de vis o bunaciune de toată isprava, te fute de te rupe, suge pula bestial, și este pt virsta ei extrem de sexy și extrem de buna de pula. Părerea mea, poate ceea mai buna milf, din ce am intilnit eu pina acum, abia aștept sa o revăd.

• Like 1
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

Doamna e buna gravvv de pula.Tocmai ce și a pus și un piercing la pasaricât.

Pierce ul îl avea de când eram noi tineri și o vizitam , 2 la mâna se pare ca faci cam mult trafic de up in Page , ai acțiuni la nimfomane ? Sau ...? Mâine ce mai postezi ?

• Like 1
Postat

Pierce ul îl avea de când eram noi tineri și o vizitam , 2 la mâna se pare ca faci cam mult trafic de up in Page , ai acțiuni la nimfomane ? Sau ...? Mâine ce mai postezi ?

Frate,unu la mana urărește ce mai postez,doi la mana nu am acțiuni la nimfomane,trei poate tu a i prins o cu piercing în pasarica eu nu,patru la mana nu cred ca suntem de aceiași vârstă și la final zauuuuuuu frate scriu ce vreau și fac ce vreau eu nu accept sfaturi aiurea.Te salut frate
  • Like 1
  • Oras:home
Postat

Lasa-l! Ori e un peste obosit, ori e noul Dobre.

• Like 1
Postat

Lasa-l! Ori e un peste obosit, ori e noul Dobre.

Bai obositule,tu ori esti cu capul ori ești cu capul te rog alege.Crezi ca reușești? De unde apareți virginilor neregulati și ciudati.
Postat

De unde apareți virginilor neregulati și ciudati.

Aici chiar ca ai dat cu mucii-n fasole! Poti s-o intrebi pe doamna ma-ta, ca iti confirma ea!

Vizitator lexmann
Reputație: 0
Postat

Dobre, stai in banca ta!

Nu e Dobre (Danut), ala avea mai multe cuvinte la el, chiar daca era panarama, personajul in discutie, care te sacaie este fostul Biatlonist, daca te ajuta cu ceva.

Postat

Aici chiar ca ai dat cu mucii-n fasole! Poti s-o intrebi pe doamna ma-ta, ca iti confirma ea!

Uff saracuuu de tinee mai bine tăceai și filozof rămâneai iar cât privește mama e chiar o doamna nu același lucru pot sa spun despre mata ca a creat pe unul așa ciudat ca tine.Și cu asta am terminat discuții aiurea în tranvai cu tot felul de neaveniți ca tine.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...