lorenna10 Reputație: 1547 Postat Martie 1, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 1, 2016 Ce victor ce ionuț? Tu nu vezi cat esti de nebun? De bolnav mintal?trăiesti din imaginații, suferi de paranoie. Du.Te in morții matii si interneaza.Te ca esti bolnav mintal in ultimul stadiu. E clar ca nu te mai vindeci. Esti de râsul forumului si inspiri mila cat scrii si cat te agiti pt mine care vezi si tu si vede lumea ca ma kk pe tine. Vrei sa ma denigrezi si sa sperii clientii cu paparazzi lu mata, care paparazzi, care televiziuni, ai inebunit de tot. Ai creierii inecati in alcool. Esti praf si pulbere si fizic si mintal. Nu te mai vindeci. Traiesti intr.o lume paralela si nu vezi adevarata realitate. Si hartuiesti si terorizez lumea pe forumul asta si in viata ta privată cu frustrările tale. Si nu iti dau seama ca toți isi bat joc de tine si te iau toți in ras. Esti vai mortii tăi de distrus 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Recunoști persoana ? Mărește imaginea sa vezi la ce tel vorbește. O sa-ți demontez toate minciunile bucata cu bucata.Diferența dintre noi este cea dintre adevăr și minciuna 2
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 O sa pun niște conversații intre mine și Ionut sI cu tine când îmi spui despre Victor Apoi dacă mă superi și poze cu voi Apropo te-a prezentat Victor părinților? Ce au spus bieții oameni la vederea curvei ?
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Ia spune tu ce cadou ti-a luat Victor de Valentinday!
lorenna10 Reputație: 1547 Postat Martie 1, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 1, 2016 STI BINE CAND AM FOST LA TINE CA L-AM SPART ,SI IMPREUNA AM MERS LA MAAL VITAN SI AM CUMPARAT UN NOKIA Recunoști persoana ? Mărește imaginea sa vezi la ce tel vorbește. O sa-ți demontez toate minciunile bucata cu bucata.Diferența dintre noi este cea dintre adevăr și minciuna
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Recunoști persoana ? Mărește imaginea sa vezi la ce tel vorbește. O sa-ți demontez toate minciunile bucata cu bucata.Diferența dintre noi este cea dintre adevăr și minciunaMister Dobre, Ala chiar I Phone este sau cumva ai luat o replica ? 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Danuțe , i-ai luat mârțişor lu Bikuț ? 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Danuțe , i-ai luat mârțişor lu Bikuț ? Da Mărește m-am cacat pe un ziar și l-am pus la ușă boarfei poate așa are noroc în dragoste
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Mister Dobre, Ala chiar I Phone este sau cumva ai luat o replica ? Este chiar original cumpărat din magazin atunci când a aparut
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Nokia l-am luat împreună cu tine în luna ianuarie.Aceea poza este făcută ăsta vara la Daimonnla piscina .Eram cu Roxana
kiviak Reputație: 206 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 1, 2016 Ba da ce transpirat erai sau era altceva pe tricou?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Recunoști persoana ? Mărește imaginea sa vezi la ce tel vorbește. O sa-ți demontez toate minciunile bucata cu bucata.Diferența dintre noi este cea dintre adevăr și minciunaDegeaba ai ochelari,ceas si telefon...dar cu tricoul ala zici ca ai fost la prasit! Sau ai varsat compot de prune..? 4
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Ba da ce transpirat erai sau era altceva pe tricou? Era apa se bălăceau fetele prin piscina 2
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Degeaba ai ochelari,ceas si telefon...dar cu tricoul ala zici ca ai fost la prasit! Sau ai varsat compot de prune..? Ce vrei doamna așa e la piscina , te mai și uzi
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 era sperma Nu , dar trebuia sa vi sa gusti
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Nu , dar trebuia sa vi sa gustisa vii
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 sa vii Vii cu vii morții cu mortii 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Martie 1, 2016
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Martie 1, 2016 natio franta ca tiam dreso
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 natio franta ca tiam dresolesiiiiinnnn 1
mario83 Reputație: -387 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2016 Dobre e marfa!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Nu , dar trebuia sa vi sa gusti Vii cu vii morții cu mortiiPosts Tagged ‘„vii” sau „viii”?’ Vi, Vii, Vi-i, Viii 16/09/2009cand se scrie cu 2 de ii viiViScriem vi dacă îl putem completa cu vouă:Vouă vi s-a spus să nu mai chiuliţi de la ora de gramatică.ViiScriem viia. când putem să-l completăm cu tu: tu vii, tu să vii – de la a veni.b. când e pluralul de la viu şi, evident, e opusul lui morţi: oameni vii (spre deosebire de oameni morţi). Sau vii / morţi – la biserică, pe căsuţele alea de tablă unde s-aprind lumânări.ViiiViii scriem, de obicei, tot în cele chestii bisericeşti: Viii cu viii, morţii cu morţii. Adică atunci când viii poate fi înlocui cu cei vii. (Cei vii cu cei vii, cei morţi cu cei morţi.)Despre i – ii – iii, aici.Vi-iScriem vi-i când putem completa cu vouă şi pe ei: Când îmi puteţi da banii? – Vi-i dau mâine. (Eu vă dau vouă banii, pe ei.)V-i nu există. Lipseste cate un ,,i" pe ici pe colo 1
mario83 Reputație: -387 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2016 Da-l in plm de i )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum