Administrator pisicuts Reputație: 114569 Postat Decembrie 14, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 14, 2012 Un barbat inarmat a intrat si a ucis la intamplare elevi dintr-o scoala din Newtown, connecticut. S-au tras in jur de 100 de focuri de arma si pana acum s-au numarat 27 de cadavrewtf There's been a mass shooting at Sandy Hook Elementary School in Newtown, Connecticut We're told "close to 20" people are dead, including at least 10 children; the shooter is also dead Below are the latest updates as they come to us or you can read our story of the Connecticut school shooting[updated at 1:23 p.m. ET] President Obama has spoken to FBI Director Robert Mueller and Connecticut Gov. Dan Malloy to get the latest information and express his condolences, White House spokesman Jay Carney said.[updated at 1:21 p.m. ET] We're now hearing that it may be a while for the briefing from the police.[updated at 1:17 p.m. ET] This was the scene from the air earlier, taken by News 12 Connecticut, with emergency vehicles in the school parking lot.[updated at 1:09 p.m. ET] The police are set to give a news conference soon where we'll learn more. We'll bring that to you as soon as it starts.[updated at 1:07 p.m. ET] Here's the chilling account told to CNN's Meredith Artley of what happened at the school. http://news.blogs.cnn.com/2012/12/14/shooting-reported-at-connecticut-elementary-school/?hpt=hp_t1
fanebabane Reputație: -446 Postat Decembrie 15, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2012 https://www.youtube.com/watch?v=3ej17Llwob8
mytza92 Reputație: 96 Postat Decembrie 16, 2012 Oras:it Oras:it Postat Decembrie 16, 2012 Dumnezau sa-i odihneasca in pace! cat despre retardul ala l-as transa cu un cutit de bucatarie pe bacuti si l-as arunca la porci.
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2012 Postat Decembrie 16, 2012 Dumnezau sa-i odihneasca in pace! cat despre retardul ala l-as transa cu un cutit de bucatarie pe bacuti si l-as arunca la porci. NU! NU! NU! Indivizii ca tembelul ăsta (mare noroc că este over-and-out) și sociopatul din Norvegia trebuie aduși în starea de a-și dori moartea, de a o cere, de a implora - trebuie să fie torturați psihic și fizic până cedează... reanimați și continuat...Știu că afirmația mea este extremă și poate unii se vor ridica împotrivă-mi spunând că poate traumele prin care a trecut îi/le motivează acțiunile - you know what, FUCK THEM! Și mai știu ceva ... ipotetic vorbind, dacă aș fii unul dintre acei tați, aș luat Justiția (oricum este oarbă) în mâinile proprii - fără să îmi mai pese de consecințe, oricum nu ar mai conta nimic pentru mine...
strong_me Reputație: 230 Postat Decembrie 16, 2012 Oras:Up in the air Oras:Up in the air Postat Decembrie 16, 2012 Oamenii de genul asta nu merita un strop de compasiune. Cat de mult trebuie sa involuezi ca sa ajungi sa ucizi constient niste copii?
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2012 Postat Decembrie 16, 2012 Dumnezeu sa ii ierte pe acei copii, numai in pielea unui parinte care si-a pierdut copilul nu am vrea noi sa fim...Nu inteleg ...,cum adica mama criminalului avea autorizatie pt mai multe arme?Nu ii ajungea o arma de autoaparare?Pai avea arme de asalt!! Cred ca sistemul e la fel de bolnav ca si criminalul, daca bolnav e prea mult, atunci e prost (gandit) ! Cu cel mult cu o pusca cu bile de cauciuc as autoriza un civil pt autoaparare!
Administrator pisicuts Reputație: 114569 Postat Decembrie 16, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Decembrie 16, 2012 Dumnezeu sa ii ierte pe acei copii, numai in pielea unui parinte care si-a pierdut copilul nu am vrea noi sa fim... Nu inteleg ...,cum adica mama criminalului avea autorizatie pt mai multe arme?Nu ii ajungea o arma de autoaparare?Pai avea arme de asalt!! Cred ca sistemul e la fel de bolnav ca si criminalul, daca bolnav e prea mult, atunci e prost (gandit) ! Cu cel mult cu o pusca cu bile de cauciuc as autoriza un civil pt autoaparare! cred ca sistemul lor permisiv la armament e cea mai mica problema de care vorbim, cea mai mare fiind adultii care detin aceste arme la care au acces si copii !
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2012 Postat Decembrie 16, 2012 ..ar trebui sa le dea de gandit adultilor, nu a fost an sa nu fie vreun masacru la vreo scoala sau vreun cinema, sa nu uitam acum cateva luni cazul de la premiera Batman din Denver.
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Decembrie 17, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2012 c.i.a face trafic cu droguri la cel mai inalt nivel ca sa finanteze razboaiele impotrica trafiacantilor de droguri de pe teritoriul statelor unite, si-au daramat singuri turnurile ca sa ascunda jaful de la rezerva federala de aur care exista in incinta acelora, au cautat motive ca saddam hussein face arme de distrugere in masa si au inceput razboiul in irak ca sa mai fure si ei niste petrol, iar exemplele ar putea continua, faptu ca toti nebunii au access la arme de foc letale si se produc nenorociri din astea nu-i intereseaza, important e sa aibe cine trebuie buzunarele pline ca doar vorbim de america , tara tuturor posibilitatilor. 1
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Decembrie 17, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2012 imi cer scuze, am gresit, c.i.a face trafic de droguri pentru a finanta teroristii *
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2012 Postat Decembrie 17, 2012 @bambuchaa, cum ar zice pisicuts: ai 24 de ore sa aduci dovezi!Mergi prea departe cu teoria conspiratiei, nici eu nu cred ca cineva a ajuns pe luna,nu pot sa uit steagul ala cum flutura pe luna, i se vedea si umbra, dar mai multe dovezi nu am,deci...Oricum aici e vorba despre faptul ca multi americani au arme si unele nu sunt de auto-aparare,ci sunt de asalt!Marea majoritate a americanilor nu merita nicio arma.Adultii nu stiu sa le pastreze in siguranta, ca in cazul de fatza.La fiecare 10 secunde in USA are loc cate un jaf armat, o crima cu arma letala.La cateva luni cate un masacru de genul asta...,din pacate.Ar trebui sa le limiteze dreptul la arme, dar cum sa le iei "nebunilor" jucariile inapoi? Ar iesi un razboi civil acolo.Banuiesc ca o taxa f mare pe arma de foc ar rezolva cat de cat problema...si categoric fara arme de asalt in mana civililor!
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Decembrie 17, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2012 ar putea incepe prin amplasarea de scanare la intrarea in scoli si a 2 ofiteri de politie, cum de altfel se intampla in cartierele rau famate unde predomina populatia de culoare din marile orase americane...daca acolo se poate , s-ar putea peste tot in tara.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2012 Postat Decembrie 17, 2012 @bambuchaa, scanner si la supermarket de la coltul blocului, la cinema, la gradina zoologica?Nu mai bine le ia armele de asalt? Stii ce e o arma de asalt? Joci counter strike sau ai vazut Rambo? Armele alea nu trebuie lasate pe mana oricui...
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Decembrie 17, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2012 Aremele nu trebuie lasate pe mana oricui , doar ca tie iti scapa din vedere un mic aspect, chiar daca s-ar da cele mai mari pedepse si s-ar pune cele mai mari taxe , nu ar putea nimeni sa impiedice comertu pe piata neagra a lor, asa ca daca cineva vrea sa faca rau , pe strada o face cu si fara toate cele mentionate mai sus.La noi se dau arme letale cu glont, in niste conditii foarte speciale si in principiu nu prea ai cum sa le obtii , tu cetatean de rand.Asta nu ma impiedica pe mine sa-mi cumpar un ak-47 la negru si sa trag dupa unu sa ma cred in Couter Strike ( vezi exemplu din vitan, cand l-au ciuruit pe ala acum vreo luna daca nu ma insel). Am mers pe ideea cu scanere in scoli, ar evita astel de tragedii ca cele Connecticut totusi sunt copii, iar daca s-ar pune in toate scolile la intrare scanere si doi ofiteri de politie, n-ar mai da navala orice nebun sa faca nenorociri
strong_me Reputație: 230 Postat Decembrie 17, 2012 Oras:Up in the air Oras:Up in the air Postat Decembrie 17, 2012 Intamplari de genul asta se vor mai intampla oricate masuri de securitate se vor lua. Vezi cazul din Norvegia unde regimul armelor este muuult mai strict ca in SUA. Nu poti eradica total fenomenul pentru ca nu poti intelege ce il declanseaza. E usor sa spui ca oamenii sunt bolnavi dar nu sunt singurii bolnavi si nu toti bolnavii ajung sa comita masacre. Oricat de strict ar fi controlul armelor astfel de evenimente se vor intampla si in viitor. Parerea mea este ca o paza mai stricta in scoli si alte institutii nu ajuta pentru ca va crea o stare permanenta de tensiune in cadrul populatiei. Ei sunt revoltati deja de masurile ultraexagerate de securitate din aeroporturi. Inchipuie-ti sa ai acelasi lucru in scoli. Populatia nu cred ca isi doreste sa aibe copiii controlati de arme la intrarea in scoala sau sa treaca prin detectoare de metale. Cred ca singurul lucru care se mai poate face este inasprirea conditiilor prin care se pot obtine arme si exact cum zice colegul mai sus - interzicerea armelor de asalt in randul civililor. Nu gasesc nicio justificare plauzibila pentru care un civil ar trebui sa aibe dreptul sa le posede. Cred ca astfel de masuri ar scadea numarul evenimentelor de acest gen. Cred ca multi ar renunta la astfel de actiuni daca le-ar fi mai greu sa intre in posesia armelor necesare. Daca tipul asta avea doar pistoalele nu cred ca reusea sa omoare nici jumatate din cati a ucis.
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2012 Postat Decembrie 18, 2012 Dementi sunt peste tot. In schimb intamplarile de genul acesta tin si de mentalitatea colectiva. In Elvetia fiecare barbat adult are acasa un PM (este obligatoriu pentru cei care au facut armata sa poata sa fie oricand gata pregatiti) si totusi nu sunt atacuri armate in care sa fie folosite, mentalitatea lor ii face sa nu ia in calcul o astfel de posibilitate. Pana acum doua secole, suedezii si elvetienii erau printre cei mai razboinici din Europa (papa are si acum garda elvetiana). Dupa razboaiele napoleoniene ambele natiuni au decis sa renunte la spiritul lor combativ si si-au proclamat neutralitatea perpetua, astazi sunt printre cele mai pasnice natiuni.
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 18, 2012 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 18, 2012 Si prospere in acelasi timp. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum