Sari la conținut

Evelin 0785 972 634‬

Postări Recomandate

• Oras:Necunoscuta
Postat

post-243834-0-17257000-1528724474.jpg

dintre toate "gauricele" plasei, una parca face cu "okiu" :blushing2

Vino sa vezi 😋
Postat

Bună dragi mei doar astăzi mă mai găsiți disponibila. Nu o sa mai lucrez aici o perioada. Va pup și va aștept cu mare drag . :*

Postat

Superb fundulet!

Asta pentru că stă culcată, sa vezi cand se ridică ce înseamnă gravitație =))

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salut! Am vizitat-o pe evelin duminica pe la ora 17.

Am stabilit programarea prin telefon, cu o ora inainte.

Locatia - langa mall vitan.

Evelin este tanara, frumusica si inteligenta. Mi-a lasat o impresie buna. Stie sa poarte o conversatie si (ceva ce se intalneste din ce in ce mai rar in zilele noastre) a vorbit si corect gramatical :)))

Am avut timp doar de o finalizare, iar actiunea a decurs in modul urmator: O mica conversatie inainte, pentru destindere, primit prosop si facut dus, un oral bine executat, iar pt final pozitia mea preferata - doggy...

Note : Locatie - 9 - zona linistita, bloc curat, garsoniera foarte ok, scadem un punct pt ca nu are lift.

Aspect - 9- frumusica la fata, gen pustoaica de liceu, sani maricei, fund 9. Daca se apuca de sala cateva luni se face de 10.

Oral - 10 - executat bine. Un punct in plus l-am acordat pt ca il face protejat, asa cum am cerut si eu peste tot pe unde am fost. Sanatatea este cea mai importanta.

Normal - 9 - sta cum vrei, arata bine, geme, stramta...

GFE- 10 - ..eu m-am simtit bine si am sa mai revin..

• Like 2
Postat

Salut! Am vizitat-o pe evelin duminica pe la ora 17.

Am stabilit programarea prin telefon, cu o ora inainte.

Locatia - langa mall vitan.

Evelin este tanara, frumusica si inteligenta. Mi-a lasat o impresie buna. Stie sa poarte o conversatie si (ceva ce se intalneste din ce in ce mai rar in zilele noastre) a vorbit si corect gramatical :)))

Am avut timp doar de o finalizare, iar actiunea a decurs in modul urmator: O mica conversatie inainte, pentru destindere, primit prosop si facut dus, un oral bine executat, iar pt final pozitia mea preferata - doggy...

Note : Locatie - 9 - zona linistita, bloc curat, garsoniera foarte ok, scadem un punct pt ca nu are lift.

Aspect - 9- frumusica la fata, gen pustoaica de liceu, sani maricei, fund 9. Daca se apuca de sala cateva luni se face de 10.

Oral - 10 - executat bine. Un punct in plus l-am acordat pt ca il face protejat, asa cum am cerut si eu peste tot pe unde am fost. Sanatatea este cea mai importanta.

Normal - 9 - sta cum vrei, arata bine, geme, stramta...

GFE- 10 - ..eu m-am simtit bine si am sa mai revin..

Mulțumesc pt recenzie te pup și te mai aștept cu mare drag când o sa revin în bucurești! :*

• Like 1
Postat

Pana la urma ești in Cluj sau in Buc? Am văzut ca ești și acolo!

Sunt în Cluj
Postat

Sunt în Cluj

Eu te-am sunat vineri in ideea ca ești tot in vitan! Cum se spune, noroc ca nu ai raspuns

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Bună dragi mei ce faceți? 😘 m-am gândit sa revin în bucurești voi ce ziceți?

• Like 1
  • Oras:_
  • Oras:_
Postat

Bună dragi mei ce faceți? m-am gândit sa revin în bucurești voi ce ziceți?

pai vino mai repede :D

Postat

Bună dimineața dragi mei ! Am revenit în bucurești , locația o am tot la mall vitan . Astăzi mă găsiți disponibilă de la 13:00 va pup și va aștept cu mare drag :* :>

Postat

Pe acest nr de telefon mă găsiți ❤❤0784776813 ❤❤

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...