Sari la conținut

Topic napadit de balarii si lasat in paragina

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Ti-a trecut tineretea???

inca nu...dar stai linistit.. ca nu ramane nimeni vesnic tanar.....toti imbatranim si intr-o zi...murim..iar asta ne egaleaza

cand oi fi pe catafalc ..rece si inghetat..oare cu ce o sa te incalzeasca ca ai urat curvele de pe nimfomane si le luai la misto??..cand alea incercau sa faca de o paine pt copiii lor si tu incercai sa le pui piedica?..rautati infantile de nivel de clasa primara..iti doresc sa-ti tina de cald ..tot ce zici pe aici

Link spre comentariu
  • Oras:EU

Lasa-l nene ca e bolnav psihic.

El ameninta zeci de membrii cu zmardoiala si tot el vorbeste de zmardoii din spatele monitorului. :slap2  :laugh2

Zise domnisoara care imediat zambeste,rade,cand are morcovu' la KURte.

https://i.imgur.com/byNJ63V.gif

Ce sugi?

Cei trei popandai isi ling ranile acum, se imbarbateaza reciproc, isi fac annilingus unul altuia, si - la adapostul monitorului - nu uita sa mai scoata si cate un indemn la lupta, pentru a vedea "enoriasii" ca ei au invins.

Semne de neputinta si de disperare. Patetic!:)

Boschetarule, lasa harfele astea de thug super smardoi, dar care stie perfect unde se pune virgula.

Esti un lacheu pisat la cur, o clona de rozetar spart.

Ti-au dat bajetii multa muie pe contul original (oricare ar fi el), asa ca te-ai suparat tare de tot, ti-ai facut rebranding cu o clona noua de smardoi online si te-ai apucat sa injuri si sa ameninti ca o tarfa proasta.

Tot ca o tarfa, ai preluat din zbor enuntul dement al cosmarului tantric, practic o ruina expirata care a pierdut deja sirul celor cu care s-a certat fara motiv pe forum, si te-ai apucat sa o aprobi, ca o zdreanta duplicitara ce esti.

N-am nici o problema cu colonul, dar pentru tine as manca doar orez cateva zile ca sa ma pot caca pe pieptul tau de pederast care posteaza pe forum din dulap.

Nu se poate sa fii super smardoi, dar sa stai sa te certi cu lumea pe un forum de curve. Si sa o faci neprovocat, pur si simplu intri si incepi sa injuri si sa ameninti. N-ai nici un review, contul avand ca unic scop scandalul.

Daca erai sportiv, te-ai fi dus la sala si dupa niste sparring iti ieseau frustrarile astea demente. 

Preferi sa-ti frangi mainile alea de pizda scriind mizerii cu tastatura.

Pula mea, nu va e scarba de voi cand vedeti ca primiti plusuri doar de la Adina si tantric? 

Pisa-m-as pe tine de sclavete! Sigur esti genul ala care-si ia multa muie de la sef si isi inghite cuvintele de fiecare data cand are chef sa dea o replica.

Asa ca vii aici, pe forum, si o sugi fara bilet.

Evident ca nu se va intampla. Astia care fac treaba asta si-au luat rusine in mod iremediabil pe contul original.

Facand treaba asta cu impresia ca se reinventeaza, dar cine pune botul la vrajeala asta proasta?

Eu n-am vazut sportiv care sa caute scandal. Tocmai ca sportul te face disciplinat. Nu te duci pe net sa cauti scandal ca o tarfa masculina, ca o potaie maidaneza.

Bai Pulesteule, folosesti mult prea multe invective pe metrul patrat pentru unul care se pretinde atat de neinfricat. Ironia cea mai tare e, insa, ca ma acuzi pe mine ca-mi "frang mainile" scriind exact in momentul in care tu scrii inca una din miile tale de postari kilometrice (brace yourself :laugh2 ).

Si cum se face ca, in aproape toate replicile tale, este cel putin cate o mentiune despre o pula in jurul curului? Sechele ale vreunui abuz din copilarie? Sau doar poponarul din tine care incearca sa iasa la lumina?

In rest, insiri doar insulte, minciuni, platitudini peste platitudini si concluzii izvorate din psihologia pe care ti-ai insusit-o in timp de spargeai seminte la coltul blocului. Nu am afirmat nicaieri ca sunt sportiv, nu am pretins ca sunt smardoi; doar i-am invitat pe smardoii de monitor de aici sa-si demonstreze  vitejia si in realitate. Invitatie pe care TOTI au declinat-o, invocand pretexte care mai de care mai caraghioase. Nu mi-ar pierdut complet speranta, insa.

Ti-ai pus in lumina mentalitatea de om sarac si needucat, cu origini sociale modeste, pentru care educatia si abilitatile de autoaparare sunt incompatibile. E frumos din partea ta, insa, ca ai admis ca traiesti pentru punctele de reputatie. Mi te imaginez mustacind si stergandu-ti balele dupa fiecare punct pe care il primesti. Imi amintesc ce jale te cuprinsese acum vreo cateva luni, cand nu stiu care user iti daduse cateva zeci de minusuri.

Hai, ca te las. Esti, probabil, ocupat sa-ti demonstrezi barbatia hartuind femeile de pe forum, in loc sa mergi sa futi si tu ceva in realitate. Incerc sa te inteleg, insa, probabil nu iti permiti 50 de lei pe o finalizare mai des cateva ori pe an.

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator

de ce zici rautate? tu ai scris putin mai sus ca dupa tinerete vine vescnica prostie.

vorbesc si eu ca sa n-adorm.....nu te lua dupa mine...cu siguranta pe tot forumul sunt subiecte mai interesante si parteneri de discutii mult mai interesanti. nu mai pierde timpul cu ...mine

• Like 3
  • Minus 8
Link spre comentariu
Vizitator

Cei trei popandai isi ling ranile acum, se imbarbateaza reciproc, isi fac annilingus unul altuia, si - la adapostul monitorului - nu uita sa mai scoata si cate un indemn la lupta, pentru a vedea "enoriasii" ca ei au invins.

Semne de neputinta si de disperare. Patetic!:)

Bai Pulesteule, folosesti mult prea multe invective pe metrul patrat pentru unul care se pretinde atat de neinfricat. Ironia cea mai tare e, insa, ca ma acuzi pe mine ca-mi "frang mainile" scriind exact in momentul in care tu scrii inca una din miile tale de postari kilometrice (brace yourself :laugh2 ).

Si cum se face ca, in aproape toate replicile tale, este cel putin cate o mentiune despre o pula in jurul curului? Sechele ale vreunui abuz din copilarie? Sau doar poponarul din tine care incearca sa iasa la lumina?

In rest, insiri doar insulte, minciuni, platitudini peste platitudini si concluzii izvorate din psihologia pe care ti-ai insusit-o in timp de spargeai seminte la coltul blocului. Nu am afirmat nicaieri ca sunt sportiv, nu am pretins ca sunt smardoi; doar i-am invitat pe smardoii de monitor de aici sa-si demonstreze  vitejia si in realitate. Invitatie pe care TOTI au declinat-o, invocand pretexte care mai de care mai caraghioase. Nu mi-ar pierdut complet speranta, insa.

Ti-ai pus in lumina mentalitatea de om sarac si needucat, cu origini sociale modeste, pentru care educatia si abilitatile de autoaparare sunt incompatibile. E frumos din partea ta, insa, ca ai admis ca traiesti pentru punctele de reputatie. Mi te imaginez mustacind si stergandu-ti balele dupa fiecare punct pe care il primesti. Imi amintesc ce jale te cuprinsese acum vreo cateva luni, cand nu stiu care user iti daduse cateva zeci de minusuri.

Hai, ca te las. Esti, probabil, ocupat sa-ti demonstrezi barbatia hartuind femeile de pe forum, in loc sa mergi sa futi si tu ceva in realitate. Incerc sa te inteleg, insa, probabil nu iti permiti 50 de lei pe o finalizare mai des cateva ori pe an.

#nedoarenpwladetine :)

Acum ai înțeles,depresivule? ;)

• Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

Semne de neputinta si de disperare. Patetic! :)

Baby,nu mai ocoli intrebarea cu disperare.Spune cum reusesti sa intri in fiecare noapte aici?Ce ii spui barbatului tau cand te trezesti la 2-3 noaptea ?

• Like 9
  • Minus 11
Link spre comentariu

Baby,nu mai ocoli intrebarea cu disperare.Spune cum reusesti sa intri in fiecare noapte aici?Ce ii spui barbatului tau cand te trezesti la 2-3 noaptea ?

:)

Disperare mare, batranelule trist! Ma prefac ca nu observ ironia ca tocmai tu, cu mai multe postari pe cele doua conturi in cateva zile decat am eu in mai bine de un an, sa atingi un astfel de subiect.

Dar o sa-ti atrag atentia ca ti-ai pierdut privilegiul de a-mi pune intrebari. De-acum esti doar lacheul meu. My little bitch!

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

:)

Disperare mare, batranelule trist! Ma prefac ca nu observ ironia ca tocmai tu, cu mai multe postari pe cele doua conturi in cateva zile decat am eu in mai bine de un an, sa atingi un astfel de subiect.

Dar o sa-ti atrag atentia ca ti-ai pierdut privilegiul de a-mi pune intrebari. De-acum esti doar lacheul meu. My little bitch!

Inteleg,ti-e rusine sa recunosti ca esti un limburic anal singur si trist. :laugh2

• Like 9
  • Minus 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Si te-ai trezit tu, matroana moralista, sa devii brusc sensibila la "mancatul de rahat". Ce zici, e posibil ca tu insati sa fii una din cele doua surse? Stii tu, ai mancat cam mult rahat despre lucruri care nu trebuia, si, mai ales, fata de persoanele nepotrivite.

Iar inventezi?!  :laugh2 

Du-te, baiatule, si ia-ti pastilele, nu mai sta, cine stie ce alte vedenii incepi sa ai!  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator

M

vorbesc si eu ca sa n-adorm.....nu te lua dupa mine...cu siguranta pe tot forumul sunt subiecte mai interesante si parteneri de discutii mult mai interesanti. nu mai pierde timpul cu ...mine

@Adina milf , cum sa te mai bagam in seama si sa iti acordam credit dupa farsa cu certificatul de deces smecherit al Lorenei ?

In mod normal trebuia sa nu mai apari pe aici.

Scuze , pareri de rau ?

Serioase carente de educatie ai...

• Like 10
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator

M

@Adina milf , cum sa te mai bagam in seama si sa iti acordam credit dupa farsa cu certificatul de deces smecherit al Lorenei ?

Scuze , pareri de rau ?

nu l-am postat eu cetificatul. iar ce s0-a intamplat atunci este rezultatul unei hartuiri...

Link spre comentariu
Vizitator

M

Scuze , pareri de rau ?

apar unde vrea pasarica mea...ce treaba ai tu cu asta/.. si tie iti deranjez interesele??

• Like 4
  • Minus 8
Link spre comentariu

Da ce ai vrea sa zic de o persoana care nu stie sa scrie? Nu e cazul tau, dar sunt multe. Si nu numai ca nu stiu sa scrie, dar mai au si tupeu si se cearta ca la piata. Nu mai pun la socoteala ca au impresia ca fac cea mai grea meserie din lume. Acum pe bune? Nu e cazult si nici al Adinei, dar multe... De ce nu recunosti ca nivelul in general e jos?

Stai linistit, ca sunt oameni cu functii importante care nu stiu sa scrie corect si cucoane cu pozitie sociala inalta care o sug pe la colturi si aduc barbati in patul conjugal.

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Hai, nu mai spune! Esti vai de pula ta, bosorog la 50+ ani, te dai cocos cu femeile pe forum, iar cand ai ocazia sa-ti demonstrezi barbatia, o dai in diversiuni. Ti-am oferit o multime de ocazii sa dovedesti ca esti la fel de periculos cum pretinzi aici, dar tot ce am observat a fost un mosulica guraliv si smecheras, care face in izmene la prima provocare serioasa. La fel ca Picon, viezuremanz, dmx, deceiver si restul loserilor care traiti pe nimfomane.com

Sa te fut in gat, parintelule!

Cu siguranta este un mos comunist si muist, care o sugea pe vremuri prin veceurile publice, cu anus contra firii, cu coaiele uscate, fara pic de sperma in ele, cu un semn de intrebare in loc de scula.

• Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...