Sari la conținut

Topic napadit de balarii si lasat in paragina

Vizitator

Postări Recomandate

Eram curios doar ce fel de om ar sta non stop pe forum. Nici nu-i de mirare că delirează și se ia la harță cu toată lumea.

si-a luat-o in cap de cand a crezut ca e pupat in cur de pupingaozari =))) adica de fraieri, acu cateva luni =))

se crede Dzeul cordacilor, cordacul rahatilor =))

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Eu nu matur pe jos cu nimeni. Daca am facut-o a fost strict defensiv cand cineva mi-a vorbit urat, pentru ca mi se pare fireste sa te aperi si,chiar daca poate nu este cel mai bun exemplu de crestin, am fost crescuta cu ferma convingere ca atat timp cat o faci defensiv nimic nu este prea agresiv.

Si in afara acestor cazuri am vorbit urat daca cineva m-a barfit miseleste fara a ma cita si spunea lucruri urate despre mine si poate ca nu am avut timp cand am vazut sa ii replic cand merita. Eu tin minte astfel de lucruri, involntar,avand o memorie f buna si cand imi aminteam si prindeam persoana, ma mai lamuream cu ea, nu foarte placut sa spunem.

Pentru ca eu niciodata oricat de suparata si jignita am fost, inclusiv cumulat de toti felul de ratati, niciodata nu am barfit pe careva pe forum si barfa nu imi sta in fire nici aici,nici in alta parte. Daca am avut ceva de impartit cu careva l-am confruntat direct. Daca membru e inactiv si avea polite de platit si nu l-am mai prins asta e! Nici cand era insultat de altii in absenta nu mi-am reglat socotelile astfel. Pentru demnitatea de a spune omului in fata. Femeie sau barbat, prea putin imi pasa.

Dar asta sunt chestii de trecut. Nici ca nu-mi mai pasa ce fel de proasta crestere expune unul sau alta asupra mea pentru ca mi-am pierdut complet interesul pt forum si membrii sai. Totul in sine ma lasa indiferenta cu ce are pozitiv sau opusul!

Nu te mai scuza că te scuzi degeaba. Tu nu ai demnitate si esti o miloaga!
  • Like 8
  • Minus 2
Link spre comentariu

Nu te mai scuza că te scuzi degeaba. Tu nu ai demnitate si esti o miloaga!

visule, stai cuminte, este posibil sa ajungi si tu in situatia asta , trebuie sa avem compasiune fata de semene (nu de toate) pentru cele ce repeta la nesfarsit aceleasi greseli deja e prostie , prostia nu se iarta se taxeaza maxim =))

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

report plus ignore 4 being a stalker psycho

Cate reporturi meritau tu din partea mea? Te-ai asociat cu josnicie de pipilica? Te-am atacat eu vreodată? Daca ai numele in tine maturi cu el pe jos sa-ti intre musafirii in pizda? Esti o miloaga...si crezi că sau momeala, dar nu e asa.

• Like 6
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

visule, stai cuminte, este posibil sa ajungi si tu in situatia asta , trebuie sa avem compasiune fata de semene (nu de toate) pentru cele ce repeta la nesfarsit aceleasi greseli deja e prostie , prostia nu se iarta se taxeaza maxim =))

Ce naiba, ăla e un nivel de grădiniță! Nu te mai poți întoarce din drum...ce-ai!? Poate că încerci o chestie o dată, de gustul aventurii...da' mergi inainte, ce naiba! Eu cred că e o psihopata, de a rămas blocată in asemenea hal... Sociopata, mai ales ca a amenintat in văzul tuturor trei oameni cu moartea.

• Like 7
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bueeeeeeeeyyyy!!!!!! :)))))

Ce rea e Vis,azi!!! :)))

Să vezi ce bună mă fac peste ceva timp la o intalnire... Sper sa fie si el bun, asa cat pentru pofta mea...
  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:surreal
  • Oras:surreal

Femeie tu esti mai nociva decat unul care isi baga si scoate si ma face in toate felurile. Tu esti o obsedata de o nemercie si nesimtire ambele crase. Esti mult mai periculoasa ca cineva spurcat de gura in masura in care ai fost facuta atat cu rugaminti repetate gentile si cu vorbe urate sa ma lasi definitiv in pace. Obsesia cu care ma urmaresti de un an, un an jumatate continuu si peste tot este bolnava. Sa nu mai spun ca te-am ignorat cu lunile si nici asa nu ai incetat sa te tii dupa mine....

Faptul ca esti femeie si curva nu iti ofera statut privilegiat si permisivitatea de a hatui un alt membru. Reportul a fost facut cu exlicatiile aferente si tu esti pe lista de ignore din  nou pt a nu fi obligata sa iti vad notificarile, ca stai in chill vorbele nu ti le citesc demult..... 

Link spre comentariu

Ce naiba, ăla e un nivel de grădiniță! Nu te mai poți întoarce din drum...ce-ai!? Poate că încerci o chestie o dată, de gustul aventurii...da' mergi inainte, ce naiba! Eu cred că e o psihopata, de a rămas blocată in asemenea hal... Sociopata, mai ales ca a amenintat in văzul tuturor trei oameni cu moartea.

ete pula, a vorbit si ea sa casune pe cineva =))  ... in fine =))

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Sa nu-ți mănânce DEavolu' suflețelul tău? :))))

Nu e el. Cică s-a întâlnit de doua ori cu mine, dar si-a schimbat numarul... In fine, il fac eu sa fie bine in cateva secunde...daca e vreo problema.

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

ete pula, a vorbit si ea sa casune pe cineva =))  ... in fine =))

Da, stiu. Eu am "barfit-o" o data si am spus ca nu e o actriță buna. Cre' că n-a vazut... șșșhi, să nu-i spui de fapta mea.

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

Da, stiu. Eu am "barfit-o" o data si am spus ca nu e o actriță buna. Cre' că n-a vazut... șșșhi, să nu-i spui de fapta mea.

nu ma intereseaza ce ai facut tu

parca iti statea mai bine in zen-ul lunatic =))

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Nu e el. Cică s-a întâlnit de doua ori cu mine, dar si-a schimbat numarul... In fine, il fac eu sa fie bine in cateva secunde...daca e vreo problema.

Vai de mine....stii,am visat ca eram într-o baie.O tipa,tot stătea pe acolo și nu mai ieșea,vroiam sa fac o baie.Pana la urmă, m-am dezbrăcat.Ce ocheade arunca la sulita Satanei!

Ce zici...m-am băgat în cada,abia ce m-am lungit,hop!Mi-a și dispărut sulita-ntre buzele ei!

Pfoai... Ca atunci s-a ridicat ma uaif din pat și m-a trezit!!!!

:))))

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

nu ma intereseaza ce ai facut tu

parca iti statea mai bine in zen-ul lunatic =))

Am facut referire la vorbele tale... dar am uitat ca pe-aici nu se poartă discutii!
  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Cate reporturi meritai tu din partea mea? Te-ai asociat cu josnicul de pipilica? Te-am atacat eu vreodată? Daca ai binele in tine, maturi cu el pe jos sa-ti intre musafirii in pizda? Esti o miloaga...si crezi că binele e pentru momit oamenii, dar nu e asa.

*corect
  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

Am facut referire la vorbele tale... dar am uitat ca pe-aici nu se poartă discutii!

pula, ,femeie, mai bine imi vorbesti cu subiect si preddicat sau treci la stilul lunatic ca atunci stiu ... te ignore, din motive subiective =))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...