Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2017 Postat Septembrie 1, 2017 Cum dracul sa fiu clientul unei huidume ca tine?Tu crezi ca eu sunt limbric anal,sa fut o distrusa care arata groaznic si este plina de boli?ca nu sunt cum spui tu stiu destui... ca esti un labar ..iara o stiu destui..nu trebuie sa mai demonstez eu nimic
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 1, 2017 pai si acum cum intri, daca nu stii parola?
zetari Reputație: 84 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Septembrie 1, 2017 Oameni buni ,voi nu înțelegeți că nu știu parola curentă pentru că m a mâncat in fundul să îi dau parola lui MIKY77 și mi a schimbat și mail și parola m? De aceea cer banarea contului.Păi si cum ai intrat pe cont ?
meandmyself Reputație: -419 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2017 Oameni buni ,voi nu înțelegeți că nu știu parola curentă pentru că m a mâncat in fundul să îi dau parola lui MIKY77 și mi a schimbat și mail și parola m? De aceea cer banarea contului. Stii sa stergi cookierule de la browser. Problema ta este ca ai cookie nesters si el stie sa foloseasca o cheie de autentificare valida. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2017 Postat Septembrie 1, 2017 sunt de dat 1600 de minusuri..care cere timp..nu e o treaba de o singura persoana .. 2 7
meandmyself Reputație: -419 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2017 Păi si cum ai intrat pe cont ? Cu cookie din browser. Are o cheie valida care nu expira se pare ca. 1
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Postat Septembrie 1, 2017 Păi si cum ai intrat pe cont ? Eu nu mă deloghez niciodată ,de aceea am rămas pe cont. Chiar vreau banarea contului dar pisic nu vrea sa îl baneze odată . 1 6
meandmyself Reputație: -419 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2017 Eu nu mă deloghez niciodată ,de aceea am rămas pe cont. Chiar vreau banarea contului dar pisic nu vrea sa îl baneze odată . Sterge cookie. 1
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Postat Septembrie 1, 2017 sunt de dat 1600 de minusuri..care cere timp..nu e o treaba de o singura persoana ..Mi a mai dat și cristiano 29, acum nu știu ce să mai fac .... 1 7
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Postat Septembrie 1, 2017 Sterge cookie. Omule nu înțelegi că nu știu ,și că el va rămâne pe acest cont daca nu e Banat ? Ce naiba .... 2 7
meandmyself Reputație: -419 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2017 Mi a mai dat și cristiano 29, acum nu știu ce să mai fac .... Sterge cookie. Cu ce browser te loghezi? 1
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 1, 2017 ca nu sunt cum spui tu stiu destui... ca esti un labar ..iara o stiu destui..nu trebuie sa mai demonstez eu nimicCum dracul esti,la 110kg,cu suncile care atarna pe tine si cu fata de centurista? 10 8
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Postat Septembrie 1, 2017 pai si acum cum intri, daca nu stii parola?Rămân logata mereu ,nu mă deloghez ,dar așa când ești mic și prost ,te joaca in picioare leprele mai mari. 2 7
meandmyself Reputație: -419 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2017 Esti din Bucuresti? Daca nu zi ce browser folosesti. Te loghezi de pe computer? Hai ca rezolvam problema; 1
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 1, 2017 cauta pe youtube cum poti sa afli o parola la un cont pe care esti logata. este destul de simplu. in maxim 30 secunde. daca nu te descurci ma poti cantacta pe PM . 1 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2017 Oameni buni ,voi nu înțelegeți că nu știu parola curentă pentru că m a mâncat in fundul să îi dau parola lui MIKY77 și mi a schimbat și mail și parola m? De aceea cer banarea contului. Cind dragoste nu e, nimic nu e...mari vorbe. E un alt fenomem aici. Pe masura ce cresti nivelul de dopamina, creierul mareste numarul de receptori fata de ea. E ca si cum aplici aceiasi forta pe o suprafata mai mare si ca sa ramai la aceiasi efect maresti forta. Asa si aici. Dopamina creste ca sa aiba aceiasi efect si tu devii dependent de ceea ce faci, La asta m-am referit ca e lipsa de ceva... 3
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Postat Septembrie 1, 2017 Esti din Bucuresti? Daca nu zi ce browser folosesti. Te loghezi de pe computer? Hai ca rezolvam problema; Nu buburuza ,din Focșani ,cu internet browser... 2 5
meandmyself Reputație: -419 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2017 https://www.google.ro/search?q=clear+cookie+internet+explorer&oq=clear+cookie+inte&aqs=chrome.1.69i57j0l5.9299j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 1 1
meandmyself Reputație: -419 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2017 daca nu reusesti iti dau tel meu. ma poti suna cu anonim si hai sa rezolvam problema. 1
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Postat Septembrie 1, 2017 daca nu reusesti iti dau tel meu. ma poti suna cu anonim si hai sa rezolvam problema. Trimite mi pm. 1 5
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2017 https://www.google.ro/search?q=clear+cookie+internet+explorer&oq=clear+cookie+inte&aqs=chrome.1.69i57j0l5.9299j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 De ce o pui sa curete ca nu mai poate scrie dupa! Esti complet idiot sau doar vrei sa pari?! 1 3
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Postat Septembrie 1, 2017 La asta m-am referit ca e lipsa de ceva...Este că așa e când ai încredere între un om , dar na ,ce sa fac ... Acum suport consecințele 1 5
meandmyself Reputație: -419 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2017 Este că așa e când ai încredere între un om , dar na ,ce sa fac ... Acum suport consecințele Ai rezolvat problema sau iti tirmit numarul meu pe PM? Miky a respectat instructiunile, tu nu ai sters cookie 1
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Postat Septembrie 1, 2017 De ce o pui sa curete ca nu mai poate scrie dupa! Esti complet idiot sau doar vrei sa pari?! Habar nu am cum mama naibii de face chestia asta , și nu mă pricep așa de bine . Nici mail ul nu este al meu,și nici parola nu o știu ,așa că tot ce mi a rămas este sa iau ban . 1 5
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Postat Septembrie 1, 2017 Ai rezolvat problema sau iti tirmit numarul meu pe PM? Miky a respectat instructiunile, tu nu ai sters cookieMai omule Miky știe emailul și parola . Eu nu o știu . Eu aveam înainte un alt mail și ăla parola dar nu merge sa schimb sau să șterg nimic. Dă mi nr in privat 1 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum