Sari la conținut

Doresc banarea contului.

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cum dracul sa fiu clientul unei huidume ca tine?

Tu crezi ca eu sunt limbric anal,sa fut o distrusa care arata groaznic si este plina de boli?

ca nu sunt cum spui tu stiu destui... ca esti un labar ..iara o stiu destui..nu trebuie sa mai demonstez eu nimic

• Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

pai si acum cum intri, daca nu stii parola?

• Oras:Ferentari
  • Oras:Ferentari
Postat

Oameni buni ,voi nu înțelegeți că nu știu parola curentă pentru că m a mâncat in fundul să îi dau parola lui MIKY77 și mi a schimbat și mail și parola m? De aceea cer banarea contului.

Păi si cum ai intrat pe cont ? :hmmm

• Oras:Bucuresti
Postat

Oameni buni ,voi nu înțelegeți că nu știu parola curentă pentru că m a mâncat in fundul să îi dau parola lui MIKY77 și mi a schimbat și mail și parola m? De aceea cer banarea contului.

Stii sa stergi cookierule de la browser. Problema ta este ca ai cookie nesters si el stie sa foloseasca o cheie de autentificare valida. 

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

sunt de dat 1600 de minusuri..care cere timp..nu e o treaba de o singura persoana ..

• Like 2
  • Minus 7
Postat

Cu cookie din browser. Are o cheie valida care nu expira se pare ca.

• Minus 1
  • Oras:Focsani
Postat

Eu nu mă deloghez niciodată ,de aceea am rămas pe cont. Chiar vreau banarea contului dar pisic nu vrea sa îl baneze odată .

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Eu nu mă deloghez niciodată ,de aceea am rămas pe cont. Chiar vreau banarea contului dar pisic nu vrea sa îl baneze odată .

Sterge cookie. 

• Minus 1
Postat

sunt de dat 1600 de minusuri..care cere timp..nu e o treaba de o singura persoana ..

Mi a mai dat și cristiano 29, acum nu știu ce să mai fac ....

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Sterge cookie.

Omule nu înțelegi că nu știu ,și că el va rămâne pe acest cont daca nu e Banat ? Ce naiba ....
  • Like 2
  • Minus 7
Postat

Mi a mai dat și cristiano 29, acum nu știu ce să mai fac ....

Sterge cookie. Cu ce browser te loghezi?

• Minus 1
Postat

pai si acum cum intri, daca nu stii parola?

Rămân logata mereu ,nu mă deloghez ,dar așa când ești mic și prost ,te joaca in picioare leprele mai mari.

• Like 2
  • Minus 7
Postat

Esti din Bucuresti? Daca nu zi ce browser folosesti. Te loghezi de pe computer? Hai ca rezolvam problema; 

• Minus 1
Postat

cauta pe youtube cum poti sa afli o parola la un cont pe care esti logata. este destul de simplu. in maxim 30 secunde. daca nu te descurci ma poti cantacta pe PM .

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Cind dragoste nu e, nimic nu e...mari vorbe.

E un alt fenomem aici. Pe masura ce cresti nivelul de dopamina, creierul mareste numarul de receptori fata de ea. E ca si cum aplici aceiasi forta pe o suprafata mai mare si ca sa ramai la aceiasi efect maresti forta. Asa si aici. Dopamina creste ca sa aiba aceiasi efect si tu devii dependent de ceea ce faci,

La asta m-am referit ca e lipsa de ceva...

• Minus 3
Postat

Esti din Bucuresti? Daca nu zi ce browser folosesti. Te loghezi de pe computer? Hai ca rezolvam problema;

Nu buburuza ,din Focșani ,cu internet browser...
  • Like 2
  • Minus 5
Postat

daca nu reusesti iti dau tel meu. ma poti suna cu anonim si hai sa rezolvam problema.

Trimite mi pm.
  • Like 1
  • Minus 5
Postat

La asta m-am referit ca e lipsa de ceva...

Este că așa e când ai încredere între un om , dar na ,ce sa fac ... Acum suport consecințele

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Este că așa e când ai încredere între un om , dar na ,ce sa fac ... Acum suport consecințele

Ai rezolvat problema sau iti tirmit numarul meu pe PM? Miky a respectat instructiunile, tu nu ai sters cookie

• Minus 1
Postat

De ce o pui sa curete ca nu mai poate scrie dupa!  :slap2  :slap2  :slap2

Esti complet idiot sau doar vrei sa pari?!  :slap2

Habar nu am cum mama naibii de face chestia asta , și nu mă pricep așa de bine . Nici mail ul nu este al meu,și nici parola nu o știu ,așa că tot ce mi a rămas este sa iau ban .
  • Like 1
  • Minus 5

Postat

Ai rezolvat problema sau iti tirmit numarul meu pe PM? Miky a respectat instructiunile, tu nu ai sters cookie

Mai omule Miky știe emailul și parola . Eu nu o știu . Eu aveam înainte un alt mail și ăla parola dar nu merge sa schimb sau să șterg nimic. Dă mi nr in privat

• Like 1
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...