Sari la conținut

Doresc banarea contului.

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Esti mai prost decat prevede legea! Bai idiotule, chiar vrei sa postez mesajele in care ii faci pe toti idioti, in care se observa clar cat de amorezat esti, cat de gunoi esti? O fac treanta umana, pana la urma asta esti, o scursura mizerabila!

Pune-le zdreanta aici daca tot ai cersit dupa o discutie privata din care nu ai cules absolut nimic

Mai rar intalnesti scursura sifilitica ca tine si santajista pe deasupra care suna fete sa le ameninte , santajeze si mai stiu eu ce dracii ai facut in trecut pe toate conturile cu care ai defilat pe aici   :laugh2

acum 7 ani trebuia sa te baneze ma-ta, aici nu aveai cum!

Iar te legi de familie jegosule (ti-am mai atras atentia de nu stiu cate ori)  ?   Sterge-te la gura ca acum urmeaza al doilea val de kkt si iti inunta moaca :laugh2

Sifilitic ca tine sa dea dracii daca am mai vazut . De fapt nu ma mira ca traiesc printre noi si cu acceptul nostru dechizati in intelectuali rasati :no2

• Like 18
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:undeva

Pune-le zdreanta aici daca tot ai cersit dupa o discutie privata din care nu ai cules absolut nimic

Mai rar intalnesti scursura sifilitica ca tine si santajista pe deasupra care suna fete sa le ameninte , santajeze si mai stiu eu ce dracii ai facut in trecut pe toate conturile cu care ai defilat pe aici   :laugh2

Iar te legi de familie jegosule (ti-am mai atras atentia de nu stiu cate ori)  ?   Sterge-te la gura ca acum urmeaza al doilea val de kkt si iti inunta moaca :laugh2

Sifilitic ca tine sa dea dracii daca am mai vazut . De fapt nu ma mira ca traiesc printre noi si cu acceptul nostru dechizati in intelectuali rasati :no2

https://youtu.be/kgQ8wCrFYFY

• Like 13
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

iar nu ai inteles nimic....am avut acum 7 ani si am fost banat dupa 3 luni (am si spus asta mai demult)

in rest nu mi-am mai pierdut vremea de la acea banare pe aici  si sunt multi pe care nu-i cunosc  daca nu au fost prea vizibili din momentul reinregistrarii mele aici

ce este asa greu de inteles  , tot le gasesti fel de fel de interpretari la orice postez pe aici

parca curvasareala a stat intr-o singura femeie , fie ea si "profesionala" cum ii ziceti  :laugh2

Sa spui ca n-ai auzit de Ventrino si Moldoveanca e ca si cum ai spune ca n-ai auzit de Dobre si Lorena.

• Like 10
  • Minus 12
Link spre comentariu

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Sa spui ca n-ai auzit de Ventrino si Moldoveanca e ca si cum ai spune ca n-ai auzit de Dobre si Lorena.

"vedetele"  voastre pe care le admirati sau "idolatrizati" . Nu am probleme de gen si inca dorm linistit noaptea  fara sa port grija nimanui de aici .

Se vede ca (unii) ati trait doar pe Nimfomane si viata voastra se invarte doar aici sau  in jurul unor oameni  pe care nici nu ar trebui sa-i criticam in exces , nici sa le ridicam statui pe aici    :laugh2

• Like 18
  • Minus 14
Link spre comentariu

:laugh2 :laugh2 :laugh2

"vedetele"  voastre pe care le admirati sau "idolatrizati" . Nu am probleme de gen si inca dorm linistit noaptea  fara sa port grija nimanui de aici .

Se vede ca (unii) ati trait doar pe Nimfomane si viata voastra se invarte doar aici sau  in jurul unor oameni  pe care nici nu ar trebui sa-i criticam in exces , nici sa le ridicam statui pe aici    :laugh2

Ai-de PLM!

Omule,nici macar nu-ti mai dai seama ca te contrazici in ficeare postare.

1. Esti No.1 ca si activitate pe siteul asta,cu 11 mii de postari in mai putin de 2 ani.Majoritatea postarilor tale sunt kilometrice.

2.N-ai cum sa dormi noaptea linistit,pentru ca te macina dorul de Alessandra.De multe ori,cosmarurule te trezesc la 2-3 noaptea si intri aici sa vezi daca e bine Alessandra.

3. Cu exceptia ta si a 2-3 limburici flausati,toti intra aici sa studieze piata fetitelor vesele,sau pentru o caterinca si alte chestii amuzante.

Tu esti papagalul flausat care iti cauti nevasta pe site-ul asta.

Tu esti batranelul **spam editat** de 43 ani care te-ai indragostit de o copila de 18 ani.

Tu esti limburicul anal care ai inebunit de gelozie si prin metode perverse ai furat contul lui Alessandra pentru ai citi mesajele private.

Tu esti dementul orbit de furie ca tanara Alessandra ti-a refuzat cererea in casatorie,iar acum esti disperat sa te razbuni pe ea.

Tu esti cocalarul suprem,disperat sa ne lasi impresia ca esti un milionar propietar de hotel,vile si multe alea.

• Like 7
  • Minus 13
Link spre comentariu

Te mananca in cur , IZMANA ,  ca de obicei  :laugh2

Tu si Lisandru ce va mai faceti veacul pe aici  doar ca sa intaratati ...idealul  vostru de cativa ani incoace 

Nervosule...este ca ai avut un trai destul de chinuit/nefericit  in intreaga viata , ceea ce demonstreaza din intregile tale postari (nu le aduna pe ale mele , ca ale tale sunt zeci de mii probabil pe cate conturi ai tot defilat ) ?

Ptr. ce ai face un studiu al fetelor din moment ce nu ai scula functionala si  bani sa le platesti ?

Dorm linistit  , nu trimit ca tine PM-uri noaptea (de sustinere ca ultimul milog ) sa Minusez si sa rad de anumite fete (Betty , Janet si Siana) , parca asa tin minte ca erau cosmarurile tale , BOBLEACA  

Iar pe langa faptul ca esti semianalfabet , nu stii nici macar tabla adunarii/scaderii  .

Te cred , insa...TRISTA viata trebuie sa fi avut pe peronul Garii de Nord (cu punga de aurolac in mana)  , iar acum cand te-ai trezit la WiFi gratuit incerci sa te descrii , ba chiar sa-ti aprofundezi placerea de a manca acelasi rahat  si a mirosi basinile la toti de pe aici  ,  pesemne ca nu  mai ai bani nici de vesnicul  eter care ti-a inundat creierasul si plamanii (gura ta de oxigen , de-o viata)  

Sa ai spor...vezi ce cururi lingi  sau ce kkt in freza iti mai iei  si pe ziua de azi :laugh2

• Like 18
  • Minus 14
Link spre comentariu

Te mananca in cur , IZMANA , ca de obicei :laugh2

Tu si Lisandru ce va mai faceti veacul pe aici doar ca sa intaratati ...idealul vostru de cativa ani incoace

Nervosule...este ca ai avut un trai destul de chinuit/nefericit in intreaga viata , ceea ce demonstreaza din intregile tale postari (nu le aduna pe ale mele , ca ale tale sunt zeci de mii probabil pe cate conturi ai tot defilat ) ?

Ptr. ce ai face un studiu al fetelor din moment ce nu ai scula functionala si bani sa le platesti ?

Dorm linistit , nu trimit ca tine PM-uri noaptea (de sustinere ca ultimul milog ) sa Minusez si sa rad de anumite fete (Betty , Janet si Siana) , parca asa tin minte ca erau cosmarurile tale , BOBLEACA

Iar pe langa faptul ca esti semianalfabet , nu stii nici macar tabla adunarii/scaderii .

Te cred , insa...TRISTA viata trebuie sa fi avut pe peronul Garii de Nord (cu punga de aurolac in mana) , iar acum cand te-ai trezit la WiFi gratuit incerci sa te descrii , ba chiar sa-ti aprofundezi placerea de a manca acelasi rahat si a mirosi basinile la toti de pe aici , pesemne ca nu mai ai bani nici de vesnicul eter care ti-a inundat creierasul si plamanii (gura ta de oxigen , de-o viata)

Sa ai spor...vezi ce cururi lingi sau ce kkt in freza iti mai iei si pe ziua de azi :laugh2

Bai pizda proasta, imi fac eu veqcul pe aici mai mult decat tine? Adevarul este ca suferi de mitomanie, grandomanie, te-ai indragostit ca idiotul, mai mult, ai un orgoliu de nemasurat. Toate astea, te fac sa nu iti dai seama cat de odiot si penibil esti, sa ii numesti pe toti ceilalti prosti, etc. Ai grija muitza, dupa simptomele manifestate, ai grav nevoie de ajutor medical. Te sfatuiesc sa apelezi la asemenea ajutor, altfel iti futi viata, care desi nu reprezinta mare lucru din punctul de vedere al realizarilor, este totusi a ta!

peseu: piscina aia este in hotelulu tau? Pizda proasta, lumea este mica, am fost acolo, cunosc patronul, este insa destept. Ce zici, ii arat pozele si comentariile tale?

pepeseu: nici eu nu il inghit pe parinte, o stie si el, oti da insa clasabla toate capitolele zdreanta!

• Like 13
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Podgorie
  • Oras:Podgorie

Ai-de PLM!

Omule,nici macar nu-ti mai dai seama ca te contrazici in ficeare postare.

1. Esti No.1 ca si activitate pe siteul asta,cu 11 mii de postari in mai putin de 2 ani.Majoritatea postarilor tale sunt kilometrice.

2.N-ai cum sa dormi noaptea linistit,pentru ca te macina dorul de Alessandra.De multe ori,cosmarurule te trezesc la 2-3 noaptea si intri aici sa vezi daca e bine Alessandra.

3. Cu exceptia ta si a 2-3 limburici flausati,toti intra aici sa studieze piata fetitelor vesele,sau pentru o caterinca si alte chestii amuzante.

Tu esti papagalul flausat care iti cauti nevasta pe site-ul asta.

Tu esti batranelul **spam editat** de 43 ani care te-ai indragostit de o copila de 18 ani.

Tu esti limburicul anal care ai inebunit de gelozie si prin metode perverse ai furat contul lui Alessandra pentru ai citi mesajele private.

Tu esti dementul orbit de furie ca tanara Alessandra ti-a refuzat cererea in casatorie,iar acum esti disperat sa te razbuni pe ea.

Tu esti cocalarul suprem,disperat sa ne lasi impresia ca esti un milionar propietar de hotel,vile si multe alea.

Ce fel se individ face asemenea lucrurii ?

Link spre comentariu

Te mananca in cur , IZMANA ,  ca de obicei  :laugh2

Tu si Lisandru ce va mai faceti veacul pe aici  doar ca sa intaratati ...idealul  vostru de cativa ani incoace 

Nervosule...este ca ai avut un trai destul de chinuit/nefericit  in intreaga viata , ceea ce demonstreaza din intregile tale postari (nu le aduna pe ale mele , ca ale tale sunt zeci de mii probabil pe cate conturi ai tot defilat ) ?

Ptr. ce ai face un studiu al fetelor din moment ce nu ai scula functionala si  bani sa le platesti ?

Dorm linistit  , nu trimit ca tine PM-uri noaptea (de sustinere ca ultimul milog ) sa Minusez si sa rad de anumite fete (Betty , Janet si Siana) , parca asa tin minte ca erau cosmarurile tale , BOBLEACA  

Iar pe langa faptul ca esti semianalfabet , nu stii nici macar tabla adunarii/scaderii  .

Te cred , insa...TRISTA viata trebuie sa fi avut pe peronul Garii de Nord (cu punga de aurolac in mana)  , iar acum cand te-ai trezit la WiFi gratuit incerci sa te descrii , ba chiar sa-ti aprofundezi placerea de a manca acelasi rahat  si a mirosi basinile la toti de pe aici  ,  pesemne ca nu  mai ai bani nici de vesnicul  eter care ti-a inundat creierasul si plamanii (gura ta de oxigen , de-o viata)  

Sa ai spor...vezi ce cururi lingi  sau ce kkt in freza iti mai iei  si pe ziua de azi :laugh2

Nu are rost sa-ti dau o replica.Asta spune totul despre tine.

post-243757-0-44397500-1504528437_thumb.jpg

post-243757-0-49789100-1504528444_thumb.jpg

post-243757-0-58067200-1504528451_thumb.jpg

post-243757-0-73108700-1504528458_thumb.jpg

post-243757-0-30737000-1504528466_thumb.jpeg

post-243757-0-60804600-1504528475_thumb.jpg

• Like 8
  • Minus 13
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

El l-a banat?!!

Miky a mai banat si alte conturi si a dat vina pe echipa cealalta. Eu cred ca el a fost.

Nu stiu ce a avut de impartit cu el...defapt sunt multe victime colaterale Raffa.

Miky a incercat sa il baneze si pe Picon dar nu i-a mers..atentie la cont Raffa.

Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Miky a mai banat si alte conturi si a dat vina pe echipa cealalta. Eu cred ca el a fost.

Nu stiu ce a avut de impartit cu el...defapt sunt multe victime colaterale Raffa.

Miky a incercat sa il baneze si pe Picon dar nu i-a mers..atentie la cont Raffa.

Mie mi se rupe de cont. Eram mirat pt ca Miky a spus ca n-are legatura cu banarea asta.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Mie mi se rupe de cont. Eram mirat pt ca Miky a spus ca n-are legatura cu banarea asta.

Sincer Raffa eu nu cred nimic ce zice.

De cand are contul SP a luat-o pe aratura..se crede miliardar si mai nou se incurca cu curvele la modul ca le fura conturile si face prostii (cazul Alessandra).

A decazut in ochii mei. 

Sincer nu am stiut ca omul e dement...am zis ca e om asezat la casa lui.

Acum iese la iveala adevaratul caracter al acestui individ.

• Like 24
  • Minus 3
Link spre comentariu

El l-a banat?!!

Sunt doar barfe iesite din gura unor jeguri de oameni . Ti-am aratat cum se plimba minciunile :)

http://nimfomane.com/forum/topic/101404-jegul-suprem-marca-pipilica/

Cum sa-l banez eu pe all_star cu care eram priteten ? :no2

• Like 3
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Sunt doar barfe iesite din gura unor jeguri de oameni . Ti-am aratat cum se plimba minciunile :)

http://nimfomane.com/forum/topic/101404-jegul-suprem-marca-pipilica/

Cum sa-l banez eu pe all_star cu care eram priteten ? :no2

Și cu mine te dădeai prieten. Te-ai supărat din cauza...unor puncte. Deci...

Miky...

...taci!

10mm!

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...