vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 3, 2017 Mai degrabă îl scoatem pe vânător la Oedip. Știi ce spun... Cum e aia cu "cine nu e cu noi, e împotriva noastră"? Ipocritule! Crapă inima în tine, este? Nu as spune. Eu nu pun suflet ca tine. Si nici nu am interese financiare aici pe forum. Băi, mama ei de viață, nu te ascultă nimeni, decât cei câțiva distruși ca tine! Cu ei ce ai bă, distrusule? Cu ce ți-ai greșit? Că nu au fost de acord cu tine? Ia-te bă, de mine, că te muiesc la orice oră, dar lasă-i pe ei în pace! Mosnege, nu te aprinde iarasi, ca nu-ti fac bine supararile la varsta ta.De muit, ai cativa ani de cand iti pui piedica si te muiesti de unul singur. 3
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 3, 2017 Nu as spune. Eu nu pun suflet ca tine. Si nici nu am interese financiare aici pe forum. Mosnege, nu te aprinde iarasi, ca nu-ti fac bine supararile la varsta ta.De muit, ai cativa ani de cand iti pui piedica si te muiesti de unul singur. Argumentează! Ce interese?Până atunci, te muiesc pe tine, pizdoiule! 6 14
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2017 Postat Septembrie 3, 2017 Argumentează! Ce interese?Până atunci, te muiesc pe tine, pizdoiule!Parca erai str8
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 3, 2017 Hai nu zau, pacaliciule !!! Daca retardatii agramati ca tine sunt sprijinul lui Picon, o sa fie o distractie continua pentru mine. Si dup-aia sa il fragezeasca Amandina. Natafleata, te-am ranit la corazon? De ce nu vrei sa te joci si cu mine? PS Se pare ca nu esti la curent cu episodul "statueta". Apropo de "Amandina".
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2017 Postat Septembrie 3, 2017 dacaz da "amandina" o statuetan bostan, tisa deregleaza tinta. imitatie.adibasule )))
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 3, 2017 Parca erai str8Păi sunt bre, dar ce, n-ai auzit de muie cu lopata?
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 3, 2017 Nu e nevoie de argumente, se vede limpede. Argumentează! Ce interese?Până atunci, te muiesc pe tine, pizdoiule! Tataie, dar ceva original chiar nu ai? dacaz da "amandina" o statuetan bostan, tisa deregleaza tinta. imitatie.adibasule ))) Sarantocule, cand nu-l lingi la anus pe troleu, te guduri pe langa picon.Vai de viata ta de maidanez!
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2017 Postat Septembrie 3, 2017 Păi sunt bre, dar ce, n-ai auzit de muie cu lopata? Eu unul dau muie cui mi-e simpatica, nu d-aiurea.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 3, 2017 Tataie, dar ceva original chiar nu ai? Sarantocule, cand nu-l lingi la anus pe troleu, te guduri pe langa picon.Vai de viata ta de maidanez! Te aștept pe tine cu ceva original. Hai ... varsă!Ca să înțelegi cum te situezi: non licet bovis, quod licet Iovis. Ai înțeles, bovis?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2017 Postat Septembrie 3, 2017 Tataie, dar ceva original chiar nu ai? Sarantocule, cand nu-l lingi la anus pe troleu, te guduri pe langa picon.Vai de viata ta de maidanez! auzi ba,presule,ia zi,cine esti? ca sa nu-I dau dreptate lu' Machucambo,cand zice ca esti pizdoi.Hai,baga mare! 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 3, 2017 Eu unul dau muie cui mi-e simpatica, nu d-aiurea.Unuia ca ăsta, muie cu lopata. Au la BRICO.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2017 Postat Septembrie 3, 2017 Unuia ca ăsta, muie cu lopata. Au la BRICO. Sa nu-ti iei ban pt limbaj neprietenos. Tzam zis! PS: faci si reclama. Dedeman! 1
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 3, 2017 Te aștept pe tine cu ceva original. Hai ... varsă!Ca să înțelegi cum te situezi: non licet bovis, quod licet Iovis. Ai înțeles, bovis? Multa ura s-a acumulat in tine, Picoane. Sper ca-ti iei Aspacardinul la timp. auzi ba,presule,ia zi,cine esti? ca sa nu-I dau dreptate lu' Machucambo,cand zice ca esti pizdoi.Hai,baga mare! Mai prostutule, machucambo nu e nenea ala care ti-a dat cu batul peste bot si te-a trimis sa-ti cumperi cont verde ca sa te minusezi singur? Ai alura de sclav, ce mai! 2 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2017 Postat Septembrie 3, 2017 Unuia ca ăsta, muie cu lopata. Au la BRICO. io comand 10 cife da mue.nustu unsa le trimit )) 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2017 Postat Septembrie 3, 2017 Multa ura s-a acumulat in tine, Picoane. Sper ca-ti iei Aspacardinul la timp. Mai prostutule, machucambo nu e nenea ala care ti-a dat cu batul peste bot si te-a trimis sa-ti cumperi cont verde ca sa te minusezi singur? Ai alura de sclav, ce mai! 'ai,ba,nu te fofila ca un pizdoi,zi cine esti.sa-ti comand o pereche da coaie? 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 3, 2017 Multa ura s-a acumulat in tine, Picoane. Sper ca-ti iei Aspacardinul la timp. Mai prostutule, machucambo nu e nenea ala care ti-a dat cu batul peste bot si te-a trimis sa-ti cumperi cont verde ca sa te minusezi singur? Ai alura de sclav, ce mai! Ură? Păi tu ești hater bă, retardatule! Cine intră pe forum, doar pentru a se certa? Eu, sau tu? Altceva decât a provoca scandaluri, jignind și atacând pe cine ai tu pică (de parcă te-au futut și nu te-au plătit), ce altceva ai făcut? Pizdoiule! 7 14
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 3, 2017 io comand 10 cife da mue.nustu unsa le trimit ))În mecla vânătorului. 6 14
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 3, 2017 'ai,ba,nu te fofila ca un pizdoi,zi cine esti.sa-ti comand o pereche da coaie? Ce stii tu ce-s alea 'coaie'? Le-ai vazut doar pe la stapanii tai pe forum, cand le faci cate un annilingus entuziast. Ură? Păi tu ești hater bă, retardatule? Cine intră pe forum, doar pentru a se certa? Eu, sau tu? Altceva decât a provoca scandaluri, jignind și atacând pe cine ai tu pică (de parcă te-au futut și nu te-au plătit), ce altceva ai făcut? Pizdoiule! Iarasi, nea Picoane! Esti prea patimas, iti pui sufletul pe tava, in fata mea. 2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2017 Postat Septembrie 3, 2017 În mecla vânătorului. sai mai bag sin desaga,sa nusa duca cu ea gUala. 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 3, 2017 Ce stii tu ce-s alea 'coaie'? Le-ai vazut doar pe la stapanii tai pe forum, cand le faci cate un annilingus entuziast. Iarasi, nea Picoane! Esti prea patimas, iti pui sufletul pe tava, in fata mea. Aaaaa ... nu! Doar mă piș pe tava ta, aia pe care îți pui dumicații.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2017 Postat Septembrie 3, 2017 Ce stii tu ce-s alea 'coaie'? Le-ai vazut doar pe la stapanii tai pe forum, cand le faci cate un annilingus entuziast. Iarasi, nea Picoane! Esti prea patimas, iti pui sufletul pe tava, in fata mea. Tot n-ai zis cine esti.Esti las cumva?zi,ba!Fii barbat! 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 3, 2017 sai mai bag sin desaga,sa nusa duca cu ea gUala.Bagă-i, că e nevoiaș! 6 14
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 3, 2017 Tot n-ai zis cine esti.Esti las cumva?zi,ba!Fii barbat!Stai cuminte, că nu-ți zice! E pizdoi. 6 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2017 Postat Septembrie 3, 2017 Bagă-i, că e nevoiaș! saracu'....
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2017 Postat Septembrie 3, 2017 Stai cuminte, că nu-ți zice! E pizdoi. inseamna ca Machucambo zice bine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum