Sari la conținut

CEL MAI MARE PROST AL FORUMULUI - concursul anului 2017

76 membri au votat

1. 1. Care este CEL MAI PROST USER al anului 2017?

• miky77
      19
    • the deceiver / orochi
      5
    • trollescoviciulos
      1
    • justlove
      2
    • picon
      10
    • alexqwerty
      7
    • pipilica
      10
    • colorado / henzo pascalau / delrey
      2
    • brett
      14
    • dmx dmx
      6

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Cert este ca avem un castigator la doua categorii, ag4amatul si prostul forumului, Kiki77! A fost pustiu si liniste fara el astazi pe aici!

Vă verifică doar...să vadă de câte ori îi menționați numele în lipsa lui.
  • Like 8
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Putin surprinzatoare rezultatele partiale.

Marii favoriti, picon & pipilica, se situeaza la o distanta aparent linistitoare de locul 1.

Nu si-au prezentat punctul de vede miky77, justlove si dmx dmx. Sper ca nu s-au suparat prea rau pe mine.

Spun doar parea mea, asa cum iti ofer dreptul sa ai o parere, deci:

Pe Justlove ai judecat-o prea aspru. Este o femeie inteligenta, este si temperamentala, motiv pentru care daca te iei de ea, se ia si ea de tine!  :laugh2

Nu vad nimic rau in asta, las-o in pace si vezi ca e o scumpete in alte conditii. :)

Votul va fi mai mult pentru Miky din cauza recentelor evenimente... Doh!

Peseu: Nu am votat pentru nimeni, ma intereseaza strict de prostii care ma incurca in viata de zi cu zi, ceilalti...  :no2

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Romania

Spun doar parea mea, asa cum iti ofer dreptul sa ai o parere, deci:

Pe Justlove ai judecat-o prea aspru. Este o femeie inteligenta, este si temperamentala, motiv pentru care daca te iei de ea, se ia si ea de tine!  :laugh2

Nu vad nimic rau in asta, las-o in pace si vezi ca e o scumpete in alte conditii. :)

Votul va fi mai mult pentru Miky din cauza recentelor evenimente... Doh!

Peseu: Nu am votat pentru nimeni, ma intereseaza strict de prostii care ma incurca in viata de zi cu zi, ceilalti...  :no2

Hai sa fim seriosi! Justlove poate parea inteligenta doar daca o compari cu chiriasii de la Spitalul 9. Cate despre comportament, e, departe, cea mai vulgara si mai agresiva femeie de pe forum. Adica spre deloc feminina.

Si uite-asa imi pierd bruma de simpatie fata de tine dupa episodul "statueta".

• Like 3
  • Minus 5
Link spre comentariu

Hai sa fim seriosi! Justlove poate parea inteligenta doar daca o compari cu chiriasii de la Spitalul 9. Cate despre comportament, e, departe, cea mai vulgara si mai agresiva femeie de pe forum. Adica spre deloc feminina.

Si uite-asa imi pierd bruma de simpatie fata de tine dupa episodul "statueta".

Nu crezi ca sunt mult mai putin feminina decat ea?!  :laugh2

Este vulgara cand e provocata, nu mai provoca si o sa vezi altceva. Bine, nu de pe acelasi cont, o data ce i-ai inspirat dezgust...  :no2

Eu personal nu te consider prost, etc. cum te fac unii sa te irite, ce vad cu ochiul liber este ca te consumi cu nimicuri pe aici...

Daca nu era statuieta, ma certam si acum pe forum, deci creste-ti o pizda si programeaza o intalnire!  :laugh2  Pe forum poti sta inca 10 ani, crede-ma, complet inutil, incercand sa darami o reputatie inexistenta, aducand fapte tuturor cunoscute si ignorate de ani de zile! 

Daca nu ma mai placi, well, ar trebui probabil sa ma bucur ca am cu un obsedat mai putin printre fani. :)

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Nu crezi ca sunt mult mai putin feminina decat ea?!  :laugh2

Este vulgara cand e provocata, nu mai provoca si o sa vezi altceva. Bine, nu de pe acelasi cont, o data ce i-ai inspirat dezgust...  :no2

Eu personal nu te consider prost, etc. cum te fac unii sa te irite, ce vad cu ochiul liber este ca te consumi cu nimicuri pe aici...

Daca nu era statuieta, ma certam si acum pe forum, deci creste-ti o pizda si programeaza o intalnire!  :laugh2  Pe forum poti sta inca 10 ani, crede-ma, complet inutil, incercand sa darami o reputatie inexistenta, aducand fapte tuturor cunoscute si ignorate de ani de zile! 

Daca nu ma mai placi, well, ar trebui probabil sa ma bucur ca am cu un obsedat mai putin printre fani. :)

:slap2

Obsedati, fani ... te crezi si tu vreo Kim Kardasian de-acum!

Bati campii la greu, esti incoerenta in exprimare si ma faci sa regret ca nu am mai adaugat o femeie pe lista, sa nu se simta Gabi singurica.

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu

:slap2

Obsedati, fani ... te crezi si tu vreo Kim Kardasian de-acum!

Bati campii la greu, esti incoerenta in exprimare si ma faci sa regret ca nu am mai adaugat o femeie pe lista, sa nu se simta Gabi singurica.

Ei, vezi, recalcitrant, not for my taste.

Trebuia sa te adaugi pe topic.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Ei, vezi, recalcitrant, not for my taste.

Trebuia sa te adaugi pe topic.

:laugh2

Ohh, scuze, data viitoare cand ma ataci neprovocat o sa ma prezint cu flori si o cutie de ciocolata.Recunosc, am exagerat putin, tu nu te califici pentru concursul asta.

Acum sper doar sa reusesc sa trec cu bine peste dezamagirea ca nu-s pe 'taste'-ul tau.:)

Link spre comentariu

:laugh2

Ohh, scuze, data viitoare cand ma ataci neprovocat o sa ma prezint cu flori si o cutie de ciocolata.Recunosc, am exagerat putin, tu nu te califici pentru concursul asta.

Acum sper doar sa reusesc sa trec cu bine peste dezamagirea ca nu-s pe 'taste'-ul tau. :)

Zambeste mai des, chiar si sarcastic. :)

Nu te-am atacat, ai ramas cu sechele, banuiesc, ca lumea are ceva cu tine...

Eu vorbesc franc, uneori prea dur, dar nu consider asta un atac, eu cand atac se stie, se simte, se darama... :)

O seara frumoasa sa ai si nu mai generaliza.  :hihat

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Zambeste mai des, chiar si sarcastic. :)

Nu te-am atacat, ai ramas cu sechele, banuiesc, ca lumea are ceva cu tine...

Eu vorbesc franc, uneori prea dur, dar nu consider asta un atac, eu cand atac se stie, se simte, se darama... :)

O seara frumoasa sa ai si nu mai generaliza.  :hihat

Nu a vrut sa-ti spună că te injosesti in fata lui. Dar a zis că iti va aduce flori data viitoare, pe brazdă...direct!
  • Like 9
  • Minus 2
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Nu m-am injosit, dracu' stie ce consumi tu!  :laugh2  :slap2

Schimba poza din avatar, este prea nereusita, arati ca un barbat machiat.

Imi pare suspect faptul ca nu te întrebi de unde am luat eu aceasta observație...si mai ales ca-mi pici cu o asa mare ușurință in față.
  • Like 9
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...