Sari la conținut

Invatati de la femei...

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Probabil ai dreptate ... 

Uite cum sta treaba Clarisa ... Eu nu mi-am permis sa te jignesc , insa tu folosesti apelative gen " limbist " , si asta ma deranjeaza . Te rog sa-ti ceri scuze !!! 

Hmm.. nu m-am suparat , ca n-am de ce ... pari o femeie cu capul pe umeri , sincera si directa , presupun ca poti purta o discutie corecta cu o persoana 

care te trateaza decent . Nu e vorba de orgoliu aici ... este doar  o pozitie personala . Doar Clarisa a reusit sa ma scoata din sarite , dar nu suficient incat 

sa-mi uit bruma de educatie si atitudinea politicoasa ... 

Dacă vei continua să dialoghezi eu ea, vei uita. :laugh2  De tantrica, zic.

N-o ști omu' să-njure

Să-l învățam,  :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

primele 4-5 albume BUG MAFIA si Parazitii.

Recomandat dubla "Fata-n Fata" si "Pula mea​".Favoritele mele.

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Probabil ai dreptate ... 

Uite cum sta treaba Clarisa ... Eu nu mi-am permis sa te jignesc , insa tu folosesti apelative gen " limbist " , si asta ma deranjeaza . Te rog sa-ti ceri scuze !!! 

Hmm.. nu m-am suparat , ca n-am de ce ... pari o femeie cu capul pe umeri , sincera si directa , presupun ca poti purta o discutie corecta cu o persoana 

care te trateaza decent . Nu e vorba de orgoliu aici ... este doar  o pozitie personala . Doar Clarisa a reusit sa ma scoata din sarite , dar nu suficient incat 

Daca mă iei de proastă, deja a doua oară...nu este normal să te jignesc și eu!? A preîntîmpina un gest când deja îi cunoști urmarea...este un fapt de bun simt, iar tu din cauza unui cuvânt îmi sari în cap, fără a urmări intenția mea. Deja bate la ochi!

Dar da...domn, ce să zîc!

Inteleg eu greșit, îmi cer scuze...pupați-vă în continuare pe obrăjiori, o perioadă nu am să vă mai deranjez în acest caz și dorință de-a voastră. Scuzați-mi intruziunea, trebuia să-mi astept rândul și promit că o mică perioadă voi rezista acestui impuls al am meu care mă răcâie...și am să asist ca la cinema, cu câte-o mică exclamație în colțul gurii, din canapea, cu telecomanda în mână.

Să ai o seară bună drăguțule, pa!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Amicul Katran este prea domn cu o curva parvenita si agramata, care vrea sa para ce nu e.

Hm...interesant! Cum te-ai trezit tu cu păreri la persoana mea...asa peste noapte. Curios lucru! 😅

• Oras:Europa
Postat

Hm...interesant! Cum te-ai trezit tu cu păreri la persoana mea...asa peste noapte. Curios lucru!

S au copt, nu au aparut peste noapte.

Salutara decizia de a asista ca la cinema. Eu unul nu ti voi duce dorul.

Stii ca numai curvele vorbesc cu dragutule ?

Seara buna, simtomatica unei sali de cinema.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

S au copt, nu au aparut peste noapte.

Salutara decizia de a asista ca la cinema. Eu unul nu ti voi duce dorul.

Stii ca numai curvele vorbesc cu dragutule ?

Seara buna, simtomatica unei sali de cinema.

Stai linistit, stiu totul...iar când ma racaie, dau mai departe, nu păstrez pentru mine, nu e genul meu, am zis.

Am zis ca nu o sa mă mai exprim intr-o situație asemănătoare, atat... In rest, ma exprim ca un om, un oarecare neafectat de vreme si de stropii pupacelilor voastre.

Postat

Stai linistit, stiu totul...iar când ma racaie, dau mai departe, nu păstrez pentru mine, nu e genul meu, am zis.

Am zis ca nu o sa mă mai exprim intr-o situație asemănătoare, atat... In rest, ma exprim ca un om, un oarecare neafectat de vreme si de stropii pupacelilor voastre.

Sa fii sanatoasa. La trup, dar mai ales la cap.

Vezi ca i am recomandat unui curvar sa mearga o saptamina la Agapia...pentru liniste. Poate mergeti impreuna.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vezi ca i am recomandat unui curvar sa mearga o saptamina la Agapia...pentru liniste. Poate mergeti impreuna.

Nu stiu ce e aia agapia si nici nu doresc sa primesc oferte de iesiri publice.
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Bă, ești nebun, ajunge dă le face p-alea dă-și pun anunț.

• Like 4
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Agapia e o manastire de taici

Aiurea!
  • Oras:EU
Postat

Amicul Katran este prea domn cu o curva parvenita si agramata, care vrea sa para ce nu e.

"Amicul Katran" nu are nevoie de avocati, in mod evident. Mai ales din astia tembeli si agramati ca tine.

Cat timp liber, ai ba pulica, de stai pe forumul asta de dimineata pana seara?

Sau esti si tu un pensionar ghiftuit, fudul ca i-a dat Olguta 100 de lei in plus.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

"Amicul Katran" nu are nevoie de avocati, in mod evident. Mai ales din astia tembeli si agramati ca tine.

Cat timp liber, ai ba pulica, de stai pe forumul asta de dimineata pana seara?

Sau esti si tu un pensionar ghiftuit, fudul ca i-a dat Olguta 100 de lei in plus.

Invidiosule.

• Like 1
Vizitator
Postat

Invidiosule.

http://i.imgur.com/fcCjdZp.gif

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

ia.....van 5gramme sa inerveaza :))))

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2   cati ani ai colegu, de dai replici gen liceenii. Vezii ca daca esti  prea moale cu ele, te cred lingerica , lipsa coaie ,pres .etc . Adica, cred ca esti printre putinii useri pe care tantrica il desconsidera, fara sa se fi luat de ea.

Evident , se face confuzie intre buna crestere si lipsa de coaie ... tipic pentru o femeie de moravuri usoare ...

N-o ști omu' să-njure

Pe dracu' ... pur si simplu tin cu tot dinadinsul sa nu cad in extrema aia ... n-am idee cat o sa mai rezist . 

Dacă vei continua să dialoghezi eu ea, vei uita. :laugh2  De tantrica, zic.

Să-l învățam,  :laugh2

Putin probabil sa ma poti invata ceva in materie de injuraturi ... daca nu folosesc limbajul licentios nu inseamna ca nu-l cunosc . 

Daca mă iei de proastă, deja a doua oară...nu este normal să te jignesc și eu!? A preîntîmpina un gest când deja îi cunoști urmarea...este un fapt de bun simt, iar tu din cauza unui cuvânt îmi sari în cap, fără a urmări intenția mea. Deja bate la ochi!

Dar da...domn, ce să zîc!

Inteleg eu greșit, îmi cer scuze...pupați-vă în continuare pe obrăjiori, o perioadă nu am să vă mai deranjez în acest caz și dorință de-a voastră. Scuzați-mi intruziunea, trebuia să-mi astept rândul și promit că o mică perioadă voi rezista acestui impuls al am meu care mă răcâie...și am să asist ca la cinema, cu câte-o mică exclamație în colțul gurii, din canapea, cu telecomanda în mână.

Să ai o seară bună drăguțule, pa!

Lectia numarul 3 !!! Si raspunsul obligatoriu : Da draga ... ai dreptate !!! 

maciucaaaa !!! scoate-ma de-aici !!! 

• Like 7
  • Minus 8
Vizitator
Postat

Evident , se face confuzie intre buna crestere si lipsa de coaie ... tipic pentru o femeie de moravuri usoare ...

Pe dracu' ... pur si simplu tin cu tot dinadinsul sa nu cad in extrema aia ... n-am idee cat o sa mai rezist . 

Putin probabil sa ma poti invata ceva in materie de injuraturi ... daca nu folosesc limbajul licentios nu inseamna ca nu-l cunosc . 

Lectia numarul 3 !!! Si raspunsul obligatoriu : Da draga ... ai dreptate !!! 

maciucaaaa !!! scoate-ma de-aici !!! 

Da-I in pwla mea si gata!  :)))

Cin'sa ia de tine,imi zici mie.

http://i.imgur.com/EVzag3w.gif

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dacă vei continua să dialoghezi eu ea, vei uita. :laugh2 De tantrica, zic.

Să-l învățam, :laugh2

Ce fază tare! Bravo Picon! 😅😅😅😅
Postat

Discut in functie de persoana, stiu sa fiu respectuoasa, stiu sa ma cobor si nivelul interlocutorului cu lipsa de bun simt.

Astfel ma inteleg cu toti cum consider eu ca este necesar.

In ce priveste Vis Tantric, te consumi prea mult, sa stii ca nu esti obligat sa raspunzi atunci cand nu-ti face placere persoana.  :hihat

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Cand aduci o părere e bine să faci un exercitiu de imaginatie suplimentar, nu să te arăți limbistul de serviciu al bărbaților...caci femeile au alta modalitate de a-si forma gândirea. Apoi sa nu te superi pe mine...sunt si eu o femeie, printre altele care citeste pe aici.

Ce aveai cu omu'? De ce trebuie sa fii agresiva cu persoane care nu ti-au adus niciun prejudiciu, nici macar verbal?

Pe zi ce trece, ti-am mai zis, vad cum o iei la vale... 

• Minus 3

Postat

Discut in functie de persoana, stiu sa fiu respectuoasa, stiu sa ma cobor si nivelul interlocutorului cu lipsa de bun simt.

Astfel ma inteleg cu toti cum consider eu ca este necesar.

In ce priveste Vis Tantric, te consumi prea mult, sa stii ca nu esti obligat sa raspunzi atunci cand nu-ti face placere persoana.  :hihat

Mie-mi place Clari! Dar ma supara ca ii baga in seama pe toti labagii imbecili si fara ocupatie de pe forum.

• Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...