Sari la conținut

Invatati de la femei...

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Bai... nu stiu despre ce se discuta aici dar am un chef nebun de Vis ... (netantric)! Minim 2 ore stropita cu sampanie si asezonat cu sex total. Sper ca micile fantezii psihedelice sunt permise si chiar recomandate.

O las cu PHP ... in tratament!!! Dixit!

• Like 1
  • Oras:Europa
Postat

Sterge-ti mucii, pulica, si nu-ti mai umfla pectoralii virtuali, ca incepi sa ma iriti.

Invidios si iritat...nasol.

Da cu alifie.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

So, sa revenim on topic, Lectia numarul 4:

Daca o femeie iti spune ca nu esti binevenit, nu te apuca de certuri, incalta-te si pleaca. Nu are niciun sens sa faci pe "cocosul" si sa-ti descarci frustrarile pentru ca esti respins. Rezultatul ar fi ca o sa fii respins mai aprig. Daca pleci in liniste, e posibil sa ai cale de intoarcere.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Amandino, nu esti la munca?

PS. De cand te ai despartit de Absolut ai inceput sa dai lectii de viata, ca Mihaela Tatu. :)))

Postat

Amandino, nu esti la munca?

PS. De cand te ai despartit de Absolut ai inceput sa dai lectii de viata, ca Mihaela Tatu. :)))

Nu sunt. Azi cica vine mobila.  :FIREdevil  :slap2

Sefu' ma linisteste sa nu-mi fac griji, eu imi fac spume ca astept de o saptamana deja!

Sunt darnica, poate mai invata si ei ceva, n-ar strica cu cativa mai putin pierduti in spatiu... :)

• Like 2
  • Minus 3
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

So, sa revenim on topic, Lectia numarul 4:

Daca o femeie iti spune ca nu esti binevenit, nu te apuca de certuri, incalta-te si pleaca. Nu are niciun sens sa faci pe "cocosul" si sa-ti descarci frustrarile pentru ca esti respins. Rezultatul ar fi ca o sa fii respins mai aprig. Daca pleci in liniste, e posibil sa ai cale de intoarcere.

Asta-i bună zisă...

Cu toate că mie nu-mi place să văd pe cineva cum pleacă...pentru că nu pot să uit pentru ce a venit si-n capul meu suna sex, sex, sex. Nu am văzut pe nimeni care să plece, dar...zic si eu asa, o părere.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ba da...a fugit unul, după ce mi-a furat un sărut. Din păcate, eu stiam deja că o să facă asa...si l-am lăsat sa-si faca jocul.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Asta-i bună zisă...

Cu toate că mie nu-mi place să văd pe cineva cum pleacă...pentru că nu pot să uit pentru ce a venit si-n capul meu suna sex, sex, sex. Nu am văzut pe nimeni care să plece, dar...zic si eu asa, o părere.

În capul tău sună sirenele de la Salvare.  :laugh2

• Like 7
  • Minus 14
Postat

Asta-i bună zisă...

Eu am dat destui afara. Nu-mi pasa pentru ce au venit daca nu sunt si eu de acord.

Fiecare are caracterul propriu. ;)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu am dat destui afara. Nu-mi pasa pentru ce au venit daca nu sunt si eu de acord.

Fiecare are caracterul propriu. ;)

Mie mi se pare mai important actul sexual decat nimicurile lor. Pare că gândesc ca un bărbat spunând aceasta...dar nu, e mai mult de atât. Trebuie sa depășești in calitate un act sexual, cand imi aduci ceva...pentru a-mi atrage atentia. Cineva a reusit o dată, cand eram la salon...si in plus m-a facut să si râd de situație.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

l

nah, sunt moastele sfantului Ciprian venit sa se adape la izvor ,pentru regenerarea sfortzei lui psichice

acuma, te-ai urcat pe capul tantricei de-a binelea, da poate-i place ,cand i-ai scris pe frantuzeste ,,taca-ti fleoanca,, si ,,zdreanto /petardo,, in argoul gay,s-a udat toata de placere,zicea,mmm, mare tandrete intre voi , ca-n familie , nici politia nu se baga la scandal ,daca asa-i place ei umilinta , treaba voastra

Eu nu înțeleg ce vrei sa zici...sincer, imi pare ca te-ai dus prea departe cu gândul pentru un nimic. Eu am vizualizat doar cum un individ mi-a arătat jucăriile lui...si-atât, Atat, si si-a vazut apoi de treaba...Picon. Asta am considerat că a fost toata situațiunea... Picon a vrut doar sa se simtă provocat, insa nu consider ca am acordat credit încercării sale...si nici el nu cred a luat-o pe bune. Nu îmi fac fantezii cu băieții de aici, chiar dacă imaginile există!
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Eu nu înțeleg ce vrei sa zici...sincer, imi pare ca te-ai dus prea departe cu gândul pentru un nimic. Eu am vizualizat doar cum un individ mi-a arătat jucăriile lui...si-atât, Atat, si si-a vazut apoi de treaba...Picon. Asta am considerat că a fost toata situațiunea... Picon a vrut doar sa se simtă provocat, insa nu consider ca am acordat credit încercării sale...si nici el nu cred a luat-o pe bune. Nu îmi fac fantezii cu băieții de aici, chiar dacă imaginile există!

Tot cum i-ai "vizualizat" jucăria "băiatului" Afriq.

Pizda Curentată e pă val. Și pă sistem.

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Mie mi se pare mai important actul sexual decat nimicurile lor. Pare că gândesc ca un bărbat spunând aceasta...dar nu, e mai mult de atât. Trebuie sa depășești in calitate un act sexual, cand imi aduci ceva...pentru a-mi atrage atentia. Cineva a reusit o dată, cand eram la salon...si in plus m-a facut să si râd de situație.

Deci pentru tine cel mai important este actul sexual, indiferent cu cine si cum.

No comment. 

Peseu: Nu gandesti ca un barbat, are si pula demnitatea ei. :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tot cum i-ai "vizualizat" jucăria "băiatului" Afriq.

Pizda Curentată e pă val. Și pă sistem.

Deja aceasta este o acțiune... Cum sa vizualizez, ia spune? 😅😅😆
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Deci pentru tine cel mai important este actul sexual, indiferent cu cine si cum.

No comment. 

Adica tu înghiți doar jumatate de gălușcă? Ai un mod bizar de a trage concluzii...zici ca ai ciuda pă mine!
Postat

Adica tu înghiți doar jumatate de gălușcă? Ai un mod bizar de a trage concluzii...zici ca ai ciuda pă mine!

Nu inghit nimic, ti-am dat galusca inapoi!  :laugh2

Barbat sau femeie (am un caracter care le acopera pe amandoua) nu as fute orice...

Nu da bine sa afirmi ca te-ai fute cu oricine, dar spui ca-ti faci placerile. Care e placerea aici? Un car si o gramada sunt pur si simplu de neatins, nu mai vorbim de sex!  :no2

Alt marketing prost gandit!

Mi-e ciuda pe tine pentru ca pe de o parte pari o femeie cu creier, pe de alta scoti niste perle ca la examenul de bac!  :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu inghit nimic, ti-am dat galusca inapoi!  :laugh2

Barbat sau femeie (am un caracter care le acopera pe amandoua) nu as fute orice...

Nu da bine sa afirmi ca te-ai fute cu oricine, dar spui ca-ti faci placerile. Care e placerea aici? Un car si o gramada sunt pur si simplu de neatins, nu mai vorbim de sex!  :no2

Alt marketing prost gandit!

Mi-e ciuda pe tine pentru ca pe de o parte pari o femeie cu creier, pe de alta scoti niste perle ca la examenul de bac!  :laugh2

Iau gălușcă inapoi doar dacă imi arăți unde vreodata am spus că fac sex cu oricine si care din actiunile mele stârnește o asemenea confuzie. Dacă nu...stiti ce va asteapta, toti ăstia care răspândiți zvonuri pe seama mea!
Postat

No comment. 

Daca iese banu...

• Like 1
Postat

Iau gălușcă inapoi doar dacă imi arăți unde vreodata am spus că fac sex cu oricine si care din actiunile mele stârnește o asemenea confuzie. Dacă nu...stiti ce va asteapta, toti ăstia care răspândiți zvonuri pe seama mea!

Ce sa ti fac daca vorbesti in mintea ta si ceea ce scrii este altceva...

Postat

Eu, zvonuri?  :laugh2  :slap2

Poftim, doar ce ai zis:

Asta-i bună zisă...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu, zvonuri?  :laugh2  :slap2

Poftim, doar ce ai zis:

Eu te intreb ce ai vazut tu in textul meu pentru a indrazni sa aduci spuse calomnioase la adresa mea...
Postat

Eu te intreb ce ai vazut tu in textul meu pentru a indrazni sa aduci spuse calomnioase la adresa mea...

Incepi sa ma iriti.

Mananci kkt, apoi o dai la intors, tipic tie, apoi te victimizezi, la fel de tipic tie.

Lasa-ma si asterne-ti balivernele in fata altcuiva.

• Like 1
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Incepi sa ma iriti.

Mananci kkt, apoi o dai la intors, tipic tie, apoi te victimizezi, la fel de tipic tie.

Lasa-ma si asterneti balivernele in fata altcuiva.

Când cineva face niste acțiuni destul de bune si îsi câstigă o reputație pozitivă în urma acestora...trebuie mare putere pentru a descompune asa ceva, căci altfel nu este decât o simplă calomniere. Înțelegi unde este partea lipsă din textul meu?
Postat

Imi era lene, doar atât, umpicut de lene...atat! Nimic mai mult. Mi-am cerut scuze, el mi-a dat peste bot, mi-am înghițit cuvintele... Si-acuma ce mai vreti, sa va fac si morala pentru gesturile voastre nesimtite!? Hai lasă...ati castigat încă unu care sa stea de serviciu, daca nu este si el o amarata de clona! Dar d-aia care dispare in ceață după un timp...

Nu am vazut,pe public,"Imi cer scuze lui Katran".

Gata , sa trecem peste ...OK ?  E suficient si atat , macar a incercat ... Uite , daca ajuta cu ceva , o sa procedez si eu la fel .

Imi cer scuze aici , public , daca am deranjat-o cu ceva , indiferent ce ... poate ca am fost si eu nitel sarcastic , dar macar am pastrat 

un ton relativ decent , si n-am utilizat un limbaj licentios . 

M-a enervat apelativul " limbist " ... foarte tare . Nu cred ca am dat dovada vreodata de lipsa coloanei vertebrale , si nici de grobianism . 

N-am clone ... asa ceva mi se pare o prostie fara sens . Faptul ca mai dispar in ceata se datoreaza preocuparilor normale ( job , familie , hobby ) . 

Clarisa , hai sa stam fiecare pe canapeaua lui si sa ne ingnoram de acum incolo ... de acord ? 

cheers. 

• Like 8
  • Minus 8

Postat

Când cineva face niste acțiuni destul de bune si îsi câstigă o reputație pozitivă în urma acestora...trebuie mare putere pentru a descompune asa ceva, căci altfel nu este decât o simplă calomniere. Înțelegi unde este partea lipsă din textul meu?

Reputatie?!  :laugh2  Tu ai reputatie?!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

N-ai nici cea mai vaga idee ce fel de reputatie ai tu pe forum, este?  :laugh2

Gata , sa trecem peste ...OK ?  E suficient si atat , macar a incercat ... Uite , daca ajuta cu ceva , o sa procedez si eu la fel .

Imi cer scuze aici , public , daca am deranjat-o cu ceva , indiferent ce ... poate ca am fost si eu nitel sarcastic , dar macar am pastrat 

un ton relativ decent , si n-am utilizat un limbaj licentios . 

M-a enervat apelativul " limbist " ... foarte tare . Nu cred ca am dat dovada vreodata de lipsa coloanei vertebrale , si nici de grobianism . 

N-am clone ... asa ceva mi se pare o prostie fara sens . Faptul ca mai dispar in ceata se datoreaza preocuparilor normale ( job , familie , hobby ) . 

Clarisa , hai sa stam fiecare pe canapeaua lui si sa ne ingnoram de acum incolo ... de acord ? 

cheers. 

Lasa ca o taxez de 2 zile si habar nu are de ce, saraca!  :laugh2

Ti-am zis ca stiu sa ma cobor... :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...