keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2017 Bai... nu stiu despre ce se discuta aici dar am un chef nebun de Vis ... (netantric)! Minim 2 ore stropita cu sampanie si asezonat cu sex total. Sper ca micile fantezii psihedelice sunt permise si chiar recomandate.O las cu PHP ... in tratament!!! Dixit! 1
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Septembrie 8, 2017 Sterge-ti mucii, pulica, si nu-ti mai umfla pectoralii virtuali, ca incepi sa ma iriti. Invidios si iritat...nasol. Da cu alifie. 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 8, 2017 So, sa revenim on topic, Lectia numarul 4:Daca o femeie iti spune ca nu esti binevenit, nu te apuca de certuri, incalta-te si pleaca. Nu are niciun sens sa faci pe "cocosul" si sa-ti descarci frustrarile pentru ca esti respins. Rezultatul ar fi ca o sa fii respins mai aprig. Daca pleci in liniste, e posibil sa ai cale de intoarcere. 1 3
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 8, 2017 Amandino, nu esti la munca? PS. De cand te ai despartit de Absolut ai inceput sa dai lectii de viata, ca Mihaela Tatu. ))
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 8, 2017 Amandino, nu esti la munca? PS. De cand te ai despartit de Absolut ai inceput sa dai lectii de viata, ca Mihaela Tatu. )) Nu sunt. Azi cica vine mobila. Sefu' ma linisteste sa nu-mi fac griji, eu imi fac spume ca astept de o saptamana deja! Sunt darnica, poate mai invata si ei ceva, n-ar strica cu cativa mai putin pierduti in spatiu... 2 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 8, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 8, 2017 So, sa revenim on topic, Lectia numarul 4:Daca o femeie iti spune ca nu esti binevenit, nu te apuca de certuri, incalta-te si pleaca. Nu are niciun sens sa faci pe "cocosul" si sa-ti descarci frustrarile pentru ca esti respins. Rezultatul ar fi ca o sa fii respins mai aprig. Daca pleci in liniste, e posibil sa ai cale de intoarcere.Asta-i bună zisă...Cu toate că mie nu-mi place să văd pe cineva cum pleacă...pentru că nu pot să uit pentru ce a venit si-n capul meu suna sex, sex, sex. Nu am văzut pe nimeni care să plece, dar...zic si eu asa, o părere.
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 8, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 8, 2017 Ba da...a fugit unul, după ce mi-a furat un sărut. Din păcate, eu stiam deja că o să facă asa...si l-am lăsat sa-si faca jocul.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 8, 2017 Asta-i bună zisă...Cu toate că mie nu-mi place să văd pe cineva cum pleacă...pentru că nu pot să uit pentru ce a venit si-n capul meu suna sex, sex, sex. Nu am văzut pe nimeni care să plece, dar...zic si eu asa, o părere.În capul tău sună sirenele de la Salvare. 7 14
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 8, 2017 Asta-i bună zisă...Cu toate că mie nu-mi place să văd pe cineva cum pleacă...pentru că nu pot să uit pentru ce a venit si-n capul meu suna sex, sex, sex. Nu am văzut pe nimeni care să plece, dar...zic si eu asa, o părere. Eu am dat destui afara. Nu-mi pasa pentru ce au venit daca nu sunt si eu de acord.Fiecare are caracterul propriu.
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 8, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 8, 2017 Eu am dat destui afara. Nu-mi pasa pentru ce au venit daca nu sunt si eu de acord.Fiecare are caracterul propriu. Mie mi se pare mai important actul sexual decat nimicurile lor. Pare că gândesc ca un bărbat spunând aceasta...dar nu, e mai mult de atât. Trebuie sa depășești in calitate un act sexual, cand imi aduci ceva...pentru a-mi atrage atentia. Cineva a reusit o dată, cand eram la salon...si in plus m-a facut să si râd de situație.
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 8, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 8, 2017 lnah, sunt moastele sfantului Ciprian venit sa se adape la izvor ,pentru regenerarea sfortzei lui psichice acuma, te-ai urcat pe capul tantricei de-a binelea, da poate-i place ,cand i-ai scris pe frantuzeste ,,taca-ti fleoanca,, si ,,zdreanto /petardo,, in argoul gay,s-a udat toata de placere,zicea,mmm, mare tandrete intre voi , ca-n familie , nici politia nu se baga la scandal ,daca asa-i place ei umilinta , treaba voastraEu nu înțeleg ce vrei sa zici...sincer, imi pare ca te-ai dus prea departe cu gândul pentru un nimic. Eu am vizualizat doar cum un individ mi-a arătat jucăriile lui...si-atât, Atat, si si-a vazut apoi de treaba...Picon. Asta am considerat că a fost toata situațiunea... Picon a vrut doar sa se simtă provocat, insa nu consider ca am acordat credit încercării sale...si nici el nu cred a luat-o pe bune. Nu îmi fac fantezii cu băieții de aici, chiar dacă imaginile există!
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 8, 2017 Eu nu înțeleg ce vrei sa zici...sincer, imi pare ca te-ai dus prea departe cu gândul pentru un nimic. Eu am vizualizat doar cum un individ mi-a arătat jucăriile lui...si-atât, Atat, si si-a vazut apoi de treaba...Picon. Asta am considerat că a fost toata situațiunea... Picon a vrut doar sa se simtă provocat, insa nu consider ca am acordat credit încercării sale...si nici el nu cred a luat-o pe bune. Nu îmi fac fantezii cu băieții de aici, chiar dacă imaginile există!Tot cum i-ai "vizualizat" jucăria "băiatului" Afriq. Pizda Curentată e pă val. Și pă sistem. 2 5
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 8, 2017 Mie mi se pare mai important actul sexual decat nimicurile lor. Pare că gândesc ca un bărbat spunând aceasta...dar nu, e mai mult de atât. Trebuie sa depășești in calitate un act sexual, cand imi aduci ceva...pentru a-mi atrage atentia. Cineva a reusit o dată, cand eram la salon...si in plus m-a facut să si râd de situație. Deci pentru tine cel mai important este actul sexual, indiferent cu cine si cum.No comment. Peseu: Nu gandesti ca un barbat, are si pula demnitatea ei.
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 8, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 8, 2017 Tot cum i-ai "vizualizat" jucăria "băiatului" Afriq. Pizda Curentată e pă val. Și pă sistem.Deja aceasta este o acțiune... Cum sa vizualizez, ia spune? 😅😅😆
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 8, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 8, 2017 Deci pentru tine cel mai important este actul sexual, indiferent cu cine si cum.No comment. Peseu: Nu gandesti ca un barbat, are si pula demnitatea ei. Adica tu înghiți doar jumatate de gălușcă? Ai un mod bizar de a trage concluzii...zici ca ai ciuda pă mine!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 8, 2017 Adica tu înghiți doar jumatate de gălușcă? Ai un mod bizar de a trage concluzii...zici ca ai ciuda pă mine! Nu inghit nimic, ti-am dat galusca inapoi! Barbat sau femeie (am un caracter care le acopera pe amandoua) nu as fute orice...Nu da bine sa afirmi ca te-ai fute cu oricine, dar spui ca-ti faci placerile. Care e placerea aici? Un car si o gramada sunt pur si simplu de neatins, nu mai vorbim de sex! Alt marketing prost gandit!Mi-e ciuda pe tine pentru ca pe de o parte pari o femeie cu creier, pe de alta scoti niste perle ca la examenul de bac!
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 8, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 8, 2017 Nu inghit nimic, ti-am dat galusca inapoi! Barbat sau femeie (am un caracter care le acopera pe amandoua) nu as fute orice...Nu da bine sa afirmi ca te-ai fute cu oricine, dar spui ca-ti faci placerile. Care e placerea aici? Un car si o gramada sunt pur si simplu de neatins, nu mai vorbim de sex! Alt marketing prost gandit!Mi-e ciuda pe tine pentru ca pe de o parte pari o femeie cu creier, pe de alta scoti niste perle ca la examenul de bac! Iau gălușcă inapoi doar dacă imi arăți unde vreodata am spus că fac sex cu oricine si care din actiunile mele stârnește o asemenea confuzie. Dacă nu...stiti ce va asteapta, toti ăstia care răspândiți zvonuri pe seama mea!
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Septembrie 8, 2017 Deci pentru tine cel mai important este actul sexual, indiferent cu cine si cum.No comment. Peseu: Nu gandesti ca un barbat, are si pula demnitatea ei. Daca iese banu... 1
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Septembrie 8, 2017 Iau gălușcă inapoi doar dacă imi arăți unde vreodata am spus că fac sex cu oricine si care din actiunile mele stârnește o asemenea confuzie. Dacă nu...stiti ce va asteapta, toti ăstia care răspândiți zvonuri pe seama mea!Ce sa ti fac daca vorbesti in mintea ta si ceea ce scrii este altceva...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 8, 2017 Iau gălușcă inapoi doar dacă imi arăți unde vreodata am spus că fac sex cu oricine si care din actiunile mele stârnește o asemenea confuzie. Dacă nu...stiti ce va asteapta, toti ăstia care răspândiți zvonuri pe seama mea! Eu, zvonuri? Poftim, doar ce ai zis: Asta-i bună zisă...Cu toate că mie nu-mi place să văd pe cineva cum pleacă...pentru că nu pot să uit pentru ce a venit si-n capul meu suna sex, sex, sex. Nu am văzut pe nimeni care să plece, dar...zic si eu asa, o părere.
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 8, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 8, 2017 Eu, zvonuri? Poftim, doar ce ai zis:Eu te intreb ce ai vazut tu in textul meu pentru a indrazni sa aduci spuse calomnioase la adresa mea...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 8, 2017 Eu te intreb ce ai vazut tu in textul meu pentru a indrazni sa aduci spuse calomnioase la adresa mea... Incepi sa ma iriti.Mananci kkt, apoi o dai la intors, tipic tie, apoi te victimizezi, la fel de tipic tie.Lasa-ma si asterne-ti balivernele in fata altcuiva. 1 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 8, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 8, 2017 Incepi sa ma iriti.Mananci kkt, apoi o dai la intors, tipic tie, apoi te victimizezi, la fel de tipic tie.Lasa-ma si asterneti balivernele in fata altcuiva.Când cineva face niste acțiuni destul de bune si îsi câstigă o reputație pozitivă în urma acestora...trebuie mare putere pentru a descompune asa ceva, căci altfel nu este decât o simplă calomniere. Înțelegi unde este partea lipsă din textul meu?
katran Reputație: 1093 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2017 Imi era lene, doar atât, umpicut de lene...atat! Nimic mai mult. Mi-am cerut scuze, el mi-a dat peste bot, mi-am înghițit cuvintele... Si-acuma ce mai vreti, sa va fac si morala pentru gesturile voastre nesimtite!? Hai lasă...ati castigat încă unu care sa stea de serviciu, daca nu este si el o amarata de clona! Dar d-aia care dispare in ceață după un timp... Nu am vazut,pe public,"Imi cer scuze lui Katran". Gata , sa trecem peste ...OK ? E suficient si atat , macar a incercat ... Uite , daca ajuta cu ceva , o sa procedez si eu la fel .Imi cer scuze aici , public , daca am deranjat-o cu ceva , indiferent ce ... poate ca am fost si eu nitel sarcastic , dar macar am pastrat un ton relativ decent , si n-am utilizat un limbaj licentios . M-a enervat apelativul " limbist " ... foarte tare . Nu cred ca am dat dovada vreodata de lipsa coloanei vertebrale , si nici de grobianism . N-am clone ... asa ceva mi se pare o prostie fara sens . Faptul ca mai dispar in ceata se datoreaza preocuparilor normale ( job , familie , hobby ) . Clarisa , hai sa stam fiecare pe canapeaua lui si sa ne ingnoram de acum incolo ... de acord ? cheers. 8 8
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 8, 2017 Când cineva face niste acțiuni destul de bune si îsi câstigă o reputație pozitivă în urma acestora...trebuie mare putere pentru a descompune asa ceva, căci altfel nu este decât o simplă calomniere. Înțelegi unde este partea lipsă din textul meu? Reputatie?! Tu ai reputatie?! N-ai nici cea mai vaga idee ce fel de reputatie ai tu pe forum, este? Gata , sa trecem peste ...OK ? E suficient si atat , macar a incercat ... Uite , daca ajuta cu ceva , o sa procedez si eu la fel .Imi cer scuze aici , public , daca am deranjat-o cu ceva , indiferent ce ... poate ca am fost si eu nitel sarcastic , dar macar am pastrat un ton relativ decent , si n-am utilizat un limbaj licentios . M-a enervat apelativul " limbist " ... foarte tare . Nu cred ca am dat dovada vreodata de lipsa coloanei vertebrale , si nici de grobianism . N-am clone ... asa ceva mi se pare o prostie fara sens . Faptul ca mai dispar in ceata se datoreaza preocuparilor normale ( job , familie , hobby ) . Clarisa , hai sa stam fiecare pe canapeaua lui si sa ne ingnoram de acum incolo ... de acord ? cheers. Lasa ca o taxez de 2 zile si habar nu are de ce, saraca! Ti-am zis ca stiu sa ma cobor...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum