Sari la conținut

Invatati de la femei...

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Gata , sa trecem peste ...OK ? E suficient si atat , macar a incercat ... Uite , daca ajuta cu ceva , o sa procedez si eu la fel .

Imi cer scuze aici , public , daca am deranjat-o cu ceva , indiferent ce ... poate ca am fost si eu nitel sarcastic , dar macar am pastrat

un ton relativ decent , si n-am utilizat un limbaj licentios .

M-a enervat apelativul " limbist " ... foarte tare . Nu cred ca am dat dovada vreodata de lipsa coloanei vertebrale , si nici de grobianism .

N-am clone ... asa ceva mi se pare o prostie fara sens . Faptul ca mai dispar in ceata se datoreaza preocuparilor normale ( job , familie , hobby ) .

Clarisa , hai sa stam fiecare pe canapeaua lui si sa ne ingnoram de acum incolo ... de acord ?

cheers.

Cred că nu ai înțeles expresia in care am pronunțat cuvântul "telecomanda"... 😅😅😅
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Reputatie?!  :laugh2  Tu ai reputatie?!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

N-ai nici cea mai vaga idee ce fel de reputatie ai tu pe forum, este?  :laugh2

Ma doare-n pisici de forum! Stii ce e asta? Crezi ca forumul ăsta are sa-mi aducă vreo reputație si nu mi-am dat eu seama pana acum?
  • Like 7
  • Minus 2
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Deja aceasta este o acțiune... Cum sa vizualizez, ia spune?

Am impresia că termenul "tâmpită" e deja un eufemism, în cazul tău. Cred că ești doar redusă mental.

• Like 3
  • Minus 5
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Eu nu înțeleg ce vrei sa zici...sincer, imi pare ca te-ai dus prea departe cu gândul pentru un nimic. Eu am vizualizat doar cum un individ mi-a arătat jucăriile lui...si-atât, Atat, si si-a vazut apoi de treaba...Picon. Asta am considerat că a fost toata situațiunea... Picon a vrut doar sa se simtă provocat, insa nu consider ca am acordat credit încercării sale...si nici el nu cred a luat-o pe bune. Nu îmi fac fantezii cu băieții de aici, chiar dacă imaginile există!

Claaariiiii ... ai băut iar, apa de la flori?  :slap2

• Like 7
  • Minus 14
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bine!

Stiu. ðŸ˜
  • Oras:Padure
Postat

Vad ca pe aci multe fac sex anal, sex oral neprotejat, CIM, COF etc. Da ce ziceti de o bataie? O bataie cu o carte de telefoane groasa si grea, care nu lasa urme dar care provoaca suferinta. Dar tortura gen waterboarding? Exista amatoare? Vad ca va place sa umiliti barbatii pe bani lor dar sa fiti umilite? Sa va bata inima de frica? Frica si suferinta reala provocata de un barbat te va face sa simti ca traiesti ca o femeie adevarata.

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Stai pe receptie, popandaule, e posibil sa-mi vina niste informatii care sa te puna cu botul pe labe. Definitiv.

:laugh2 Atunci cand o sa ai informatii reale despre mine,prima ta reatie o sa fie,sa-ti ceri iertare in genunchi in fata mea.

• Like 9
  • Minus 12
  • Oras:Bucuresti
Postat

Vad ca pe aci multe fac sex anal, sex oral neprotejat, CIM, COF etc. Da ce ziceti de o bataie? O bataie cu o carte de telefoane groasa si grea, care nu lasa urme dar care provoaca suferinta. Dar tortura gen waterboarding? Exista amatoare? Vad ca va place sa umiliti barbatii pe bani lor dar sa fiti umilite? Sa va bata inima de frica? Frica si suferinta reala provocata de un barbat te va face sa simti ca traiesti ca o femeie adevarata.

Clujene labagiu, cam ce cauti tu pe topicul meu cu astfel de afirmatii? Vrei un strapon gratis?  :laugh2

La mine acum e fix invers prefer sa ma masturbez decat sa fac sex/dragoste pe bani sau chiar gratis. Imi place sa fiu tratat ca un zeu sa imi pot deschide punga, 

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

Clujene labagiu, cam ce cauti tu pe topicul meu cu astfel de afirmatii? Vrei un strapon gratis?  :laugh2

Dupa cum scrie cred ca e clona oltencei...

Postat

Dupa cum scrie cred ca e clona oltencei...

Neeee, are un stil aparte de redus mintal.

Vezi pe profil ce abereaza, suparare mare pe femei!  :laugh2

Cred ca e complexat sexual de si-o freaca sigur.  :laugh2

Postat

Instalatorul polonez sau meseriasul roman sunt vax albina.

Marasmul moral, Amada, stie de toate.Contesta medicii legistii.

Dupa o noapte, in care a fost imobilizata la nebuni, se crede psiholoaga.

Azi-maine e strateg militar.

Reiterez, o prezenta, pe care o privesc cu teribila tristete.

Un esec.O fundatura a neimplinirilor.

Asa cum IQ-ul scade vertiginos in prezenta unor tembeli, gen @Miki, @pipilica sau @orochi, la fel de mult ma doare sufletul, cand apare matracuca asta "marasmatica".

Sa fii in preajma ei inseamna sa te dezici de orice optimism.

Postat

Instalatorul polonez sau meseriasul roman sunt vax albina.

Marasmul moral, Amada, stie de toate.Contesta medicii legistii.

Dupa o noapte, in care a fost imobilizata la nebuni, se crede psiholoaga.

Azi-maine e strateg militar.

Reiterez, o prezenta, pe care o privesc cu teribila tristete.

Un esec.O fundatura a neimplinirilor.

Asa cum IQ-ul scade vertiginos in prezenta unor tembeli, gen @Miki, @pipilica sau @orochi, la fel de mult ma doare sufletul, cand apare matracuca asta "marasmatica".

Sa fii in preajma ei inseamna sa te dezici de orice optimism.

Nu mai vorbi despre nebunie decat atunci cand vorbesti de tine.

Cat de batut in cap trebuie sa fii sa-ti faci N conturi cu acelasi nume si sa-ti iei de fiecare data o pula de la motan?  :laugh2

Provocari de rahat, nici macar la asta nu te pricepi, tristule!  :laugh2

Postat

Important, este ceea ce ramane, dupa ce dam log out.

In cazul tau, nimic.

Doar frustrari.Pentru ca o bolnava de cancer impresioneaza mai mult decat penibila ta existenta.

Postat

Important, este ceea ce ramane, dupa ce dam log out.

In cazul tau, nimic.

Doar frustrari.Pentru ca o bolnava de cancer impresioneaza mai mult decat penibila ta existenta.

Esti masochist?  :laugh2

Cu certitudine esti retardat daca o aduci pe Cassy in discutie.  :slap2

Parca voiai s-o banezi cu minusuri cand ea are cont rosu!  :laugh2  :slap2

Du-te si ia-ti pastilele, nu mai sta pe presul usii mele ca nu esti binevenit si nici nu irosesc nervi pe bolnavi psihic.

Postat

Acesta este adevarul.

Peste 2 zile, iar o sa faci bai de multime, noapte, singura.Cu spondiloza.

Am incheiat discutia.

Deja simt ca viata nu mai este asa de frumoasa.

Postat

Sa torturez o fizic/psihic o femeie imi produce o placere mai mare decat sa mi-o frec. De exemplu pun pariu ca nu ai experimentat niciodata sa fii umilita si torturata. Aristotel spunea ca virtutea femei consta in atitudinea supusa fata de barbat asa ca femeile lipsite de virtute sunt nesupuse.

Postat

Sa torturez o fizic/psihic o femeie imi produce o placere mai mare decat sa mi-o frec. De exemplu pun pariu ca nu ai experimentat niciodata sa fii umilita si torturata. Aristotel spunea ca virtutea femei consta in atitudinea supusa fata de barbat asa ca femeile lipsite de virtute sunt nesupuse.

Lasa-ma lipsita de virtute, eu stiu sa bat si sa fut barbatii in cur, nu sa le ascult balivernele despre cum femeile trebuie sa fie supuse unui redus mintal care nu merita respect.

Treci inapoi pe sectiunea Cluj, bucurestenii sunt prea a dracului.

Acesta este adevarul.

Peste 2 zile, iar o sa faci bai de multime, noapte, singura.Cu spondiloza.

Am incheiat discutia.

Deja simt ca viata nu mai este asa de frumoasa.

https://media.tenor.com/images/bf48ca2935a3387c3d14cedba4a4b65e/tenor.gif

https://media.giphy.com/media/mU3c52pU3hThu/giphy.gif

https://media.giphy.com/media/mU3c52pU3hThu/giphy.gif

Postat

Bucurestenii adevarati sunt oameni de incredere pe care te poti baza. Dupa cum vorbesti cred ca esti atrasa de femei.

Postat

Bucurestenii adevarati sunt oameni de incredere pe care te poti baza. Dupa cum vorbesti cred ca esti atrasa de femei.

Ti-ai uitat tratamentul azi sau ai luat prea multe pastile?  :laugh2

Cei mai de incredere locuiesc in Bucuresti, iar eu sunt lesby! ;)  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nenea care le stie pe toate, faci de ras numele acelui Aristotel... Asa a spus el ca femeile au doar o singura virtute? Sau ti-ai luat-o original din primul rând...de plangaciosi, care stau la cururi inalte?

Postat

Nenea care le stie pe toate, faci de ras numele acelui Aristotel... Asa a spus el ca femeile au doar o singura virtute? Sau ti-ai luat-o original din primul rând...de plangaciosi, care stau la cururi inalte?

Aristotel considera femeile inferioare  din punct de vedere moral,intelectual si fizic barbatilor. Prin insultele tale si ale altora ca tine nu faci decat sa iti arati inferioritatea. Discipolul sau Alexandru Macedon a fost una dintre marile personalitati ale omenirii care a influentat intr-o mare masura istoria. La 32 de ani a cucerit un vast teritoriu pentru acea vreme.

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Aristotel considera femeile inferioare  din punct de vedere moral,intelectual si fizic barbatilor. Prin insultele tale si ale altora ca tine nu faci decat sa iti arati inferioritatea. Discipolul sau Alexandru Macedon a fost una dintre marile personalitati ale omenirii care a influentat intr-o mare masura istoria. La 32 de ani a cucerit un vast teritoriu pentru acea vreme.

Nene, te rog eu frumos, cât se poate de frumos și politicos, lasă-ne!

• Like 7
  • Minus 14

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Aristotel considera femeile inferioare din punct de vedere moral,intelectual si fizic barbatilor. Prin insultele tale si ale altora ca tine nu faci decat sa iti arati inferioritatea. Discipolul sau Alexandru Macedon a fost una dintre marile personalitati ale omenirii care a influentat intr-o mare masura istoria. La 32 de ani a cucerit un vast teritoriu pentru acea vreme.

Pe vremea aia ori filozofii nu luau autoritatea din mâna societății pentru ca exista o putere mai mare... Ori...pur si simplu nu cunoasteti voi sa vă informați corect, caci un misogin nu poate scapa asemenea cuvinte despre dragoste si frumusete precum a facut-o Aristotel.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...