Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Pai nu trebuie sa-l intrebi,daca il vezi mare si frumos ca Fat Frumos,treaba este necurata :laugh2;de dragul stiintei,incearca macar o data :laugh2Nu nu , chiar nu vreau sa incerc ... Las stiinta să încerce și pentru mine... Nu vreau sa fărâm acest mit 😂😂 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 5, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Februarie 5, 2018 Oare mai merge de la atatea prafuri,pastile, injecții?! Crede-ma, merge de rupe (la propriu) si in timpul... si dupa (daca faci PCT inteligent) :girly . Partea proasta e ca merge degeaba. :blushing2 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 5, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Februarie 5, 2018 Mușchii că mușchii că baga in ei steroizi cat cuprinde ,dar cu puțulica ce facem? Pfff.....Muschii pot fi hipertrofiati si doar cu peptide. De fapt, rezultatele sunt mult mai greu de diferentiat de un potential genetic extraordinar, atunci cand folosesti exclusiv peptide si optimizezi secretia proprie de testosteron. Eu cred ca tu voiai sa mai pun niste poze d-astea si nu stiai cum sa ne provoci: http://i0.wp.com/www.nudeselfieboys.com/wp-content/uploads/2016/02/muscle-man-big-cock.jpg http://41.media.tumblr.com/bcae62b70fb9523e45ad3eacb5859919/tumblr_nhygy57KgP1sperbbo1_500.jpg http://1.bp.blogspot.com/-_1p_sdBQr8A/U0k_TYwWKwI/AAAAAAAAAC8/bMbgPUB3AnQ/s1600/MUSCLEBIGMOROCCANCOCK.jpg Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 5, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Februarie 5, 2018 Așteaptă!Daca nu ne luminezi cu perspicacitatea ta, oferind un raspuns care poate fi verificat experimental, vom considera ca nici tu nu stii ce vor femeile. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Muschii pot fi hipertrofiati si doar cu peptide. De fapt, rezultatele sunt mult mai greu de diferentiat de un potential genetic extraordinar, atunci cand folosesti exclusiv peptide si optimizezi secretia proprie de testosteron. Eu cred ca tu voiai sa mai pun niste poze d-astea si nu stiai cum sa ne provoci: http://i0.wp.com/www.nudeselfieboys.com/wp-content/uploads/2016/02/muscle-man-big-cock.jpghttp://41.media.tumblr.com/bcae62b70fb9523e45ad3eacb5859919/tumblr_nhygy57KgP1sperbbo1_500.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-_1p_sdBQr8A/U0k_TYwWKwI/AAAAAAAAAC8/bMbgPUB3AnQ/s1600/MUSCLEBIGMOROCCANCOCK.jpgAoleuuuuu, daca mă prinde unul de-asta ,mă rupe in doua ... Pff, nu mi place . 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Crede-ma, merge de rupe (la propriu) si in timpul... si dupa (daca faci PCT inteligent) :girly . Partea proasta e ca merge degeaba. :blushing2Până nu prind, nu cred dle . ♥ï¸ðŸ˜‚😂 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 5, 2018 Daca nu ne luminezi cu perspicacitatea ta, oferind un raspuns care poate fi verificat experimental, vom considera ca nici tu nu stii ce vor femeile. Am altceva mai bun de făcut acum. Oricum, mă doare fix la 10,36 m, de ce crezi tu. 1 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 5, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Februarie 5, 2018 Am altceva mai bun de făcut acum. Oricum, mă doare fix la 10,36 m, de ce crezi tu.Daca te-ar fi durut fix acolo, nu te-ai fi bagat in seama. Mereu ai ceva mai bun de facut decat sa iti demonstrezi afirmatiile? 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 5, 2018 Daca te-ar fi durut fix acolo, nu te-ai fi bagat in seama. Mereu ai ceva mai bun de facut decat sa iti demonstrezi afirmatiile? Băiete, chiar nu am timp și chef să pierd cu unul ca tine! Nu m-am adresat ție, am expus o opinie și, dacă ai avea ceva glagorie, ai înțelege fără să fie nevoie de prea multe explicații. Băgați voi la greu pilule, prafuri și injecții, fute-ți-vă sănătatea și mușchii și ligamentele, ca să agățați pițipoance! Că fete cât de cât în mintea lor, nu pun pe primul plan mușchii. Și nici nu poți compensa deficitul de înălțime, cu mușchi umflați, pentru că niciunei fete normale nu-i place să iasă cu unul căruia îi scuipă semințe în cap. Și nici lipsa verbului, umorului și inteligenței, nu se compensează cu mușchii ca otelu', să culegem musetelu'.Iată, că ți-am răspuns, cât-de-cât! 1 3 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 5, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Februarie 5, 2018 Băiete, chiar nu am timp și chef să pierd cu unul ca tine! Nu m-am adresat ție, am expus o opinie și, dacă ai avea ceva glagorie, ai înțelege fără să fie nevoie de prea multe explicații.Băgați voi la greu pilule, prafuri și injecții, fute-ți-vă sănătatea și mușchii și ligamentele, ca să agățați pițipoance! Că fete cât de cât în mintea lor, nu pun pe primul plan mușchii. Și nici nu poți compensa deficitul de înălțime, cu mușchi umflați, pentru că niciunei fete normale nu-i place să iasă cu unul căruia îi scuipă semințe în cap. Și nici lipsa verbului, umorului și inteligenței, nu se compensează cu mușchii ca otelu', să culegem musetelu'.Iată, că ți-am răspuns, cât-de-cât!Dar spune-ne ce anume vor! N-ai raspuns nimic, practic. PS: Majoritatea loverboys sunt sub 1,80m. Multe din victime sunt mai inalte decat ei; unele chiar din familii mai bine situate socio-economic. Ce anume le atrage (inafara de cele doua propozitii pe care le au toti proxenetii predefinite: "sa intemeiem o familie, sa facem un copil")? https://i0.cancan.ro/media/441/2681/33749/17238500/2/san2.jpg?width=1034 Te pupa Dani! Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Picoane, sa te cunoasca lumea.E datorie civica sa-ti pun moaca pe forum.Cu userii astia ce ai, bai penibilule? 1 1 Link spre comentariu
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Cu userii astia ce ai, bai penibilule?El nu are nimic cu nimeni,doar a ajuns la varsta in care nu i-a mai ramas decat alcoolul si frustrarile. Link spre comentariu
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Și nici nu poți compensa deficitul de înălțime, cu mușchi umflați, pentru că niciunei fete normale nu-i place să iasă cu unul căruia îi scuipă semințe în cap.Ai jignit un user care nu ti s-a adresat niciodata si a postat in limita bunului simt;bun simt care tie,om in varsta, ti-a lipsit cu desavarsire.Continua... 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 5, 2018 El nu are nimic cu nimeni,doar a ajuns la varsta in care nu i-a mai ramas decat alcoolul si frustrarile. Ai jignit un user care nu ti s-a adresat niciodata si a postat in limita bunului simt;bun simt care tie,om in varsta, ti-a lipsit cu desavarsire.Continua...Dacă nu ai înțeles jocul lui, nu e vina mea! Eu mi-am expus inițial, decent opinia și, cred că orice om cu capul pe umeri, mi-a dat dreptate. Probabil că omul se plictisește, are mult timp liber și îi place să zgândăre. Pentru a vedea despre ce este vorba, este suficient să vezi cam ce postează și ce stil de a bâzâi ca un tăune, pentru a șicana, are. E suficient să vezi cum a debutat pe forum cu acest user (topicul cu filmul dr. parnassus e edificator, dar nu numai). E suficient să vezi controversa referitoare la recenziile cu 10 pe linie. Îți face impresia că ar fi vreun nărod? Nici vorbă, vrea doar să provoace, să zgândăre și să facă valuri.Ți-am răspuns ție, pentru că știu că ai și capacitatea de a înțelege și de a fi onest, sau, măcar să încerci. 1 2 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 5, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Februarie 5, 2018 ...vrea doar să provoace, să zgândăre și să facă valuri. Nu vad de ce ar fi condamnabil sa starnesti controverse, cat timp este posibil sa expuna informatii, opinii si metode de care s-ar putea bucura cineva. Nu stiu sa fi jignit sau atacat pe cineva sau sa fi folosit un limbaj vulgar de dragul vulgaritatii (sa nu uitam ca injuraturile sunt printre putinele cuvinte pe care le intelege toata lumea, si intrucat limbajul este un mod deosebit de slab ca putere de exprimare - pana la urma, in comunicarea naturala, aproape 80% din mesaj este cea transmisa non-verbal, vreo 15% prin tonalitate si inflexiunile vocii si doar 3% prin cuvinte, daca imi amintesc corect - este de apreciat ca putem folosi toate valentele sale). Deci, CE VOR FEMEILE pana la urma? Specia umana este infiorator de uniforma, in anumite privinte (mecanismele formarii credintelor religioase, distorsiunea de optimism etc), deci ar fi interesant de localizat ce anume a generat aceasta uniformitate si intrucat selectia masculilor de catre femele este chiar mai puternica la specia noastra, fata de alte specii de mamifere, ramane de identificat nucleul criteriilor responsabile de actuala stare de fapt. Lista "ce nu vor..." este infinita. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 5, 2018 Nu vad de ce ar fi condamnabil sa starnesti controverse, cat timp este posibil sa expuna informatii, opinii si metode de care s-ar putea bucura cineva. Nu stiu sa fi jignit sau atacat pe cineva sau sa fi folosit un limbaj vulgar de dragul vulgaritatii (sa nu uitam ca injuraturile sunt printre putinele cuvinte pe care le intelege toata lumea, si intrucat limbajul este un mod deosebit de slab ca putere de exprimare - pana la urma, in comunicarea naturala, aproape 80% din mesaj este cea transmisa non-verbal, vreo 15% prin tonalitate si inflexiunile vocii si doar 3% prin cuvinte, daca imi amintesc corect - este de apreciat ca putem folosi toate valentele sale). Deci, CE VOR FEMEILE pana la urma? Specia umana este infiorator de uniforma, in anumite privinte (mecanismele formarii credintelor religioase, distorsiunea de optimism etc), deci ar fi interesant de localizat ce anume a generat aceasta uniformitate si intrucat selectia masculilor de catre femele este chiar mai puternica la specia noastra, fata de alte specii de mamifere, ramane de identificat nucleul criteriilor responsabile de actuala stare de fapt. Lista "ce nu vor..." este infinita. Fără supărare și cu tot respectul: filosofie de cafenea. Titlul topicului este: "Musculoșii au succes mai mare la femei?" Tu te-ai rezumat la prostituate tinere și naive, loverboy, adică la excepții, pentru că nu toate fetele/femeile sunt naive și nu toți sunt loverboy. Am expus pe scurt câteva idei, suficiente pentru a fi înțelese pentru cine are capacitatea sau voința de a înțelege. Nu am nici timp, nici chef să glossez pe această temă și consider că a fost suficient. Postarea mea a fost cam acidă și dacă te simți ofensat, primește scuzele mele! P.S. Sunt curios cam despre ce controverse, informații, opinii și metode este vorba în postările tale numeroase, pe topicul pe care l-am amintit mai sus, precum și pe alte topice. Este vorba de seriile alea, în care practic, vorbeai singur. Chiar sunt interesat să știu ce ai urmărit, serios vorbesc! 2 2 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 5, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Februarie 5, 2018 Fără supărare și cu tot respectul: filosofie de cafenea. Titlul topicului este: "Musculoșii au succes mai mare la femei?" Tu te-ai rezumat la prostituate tinere și naive, loverboy, adică la excepții, pentru că nu toate fetele/femeile sunt naive și nu toți sunt loverboy. Am expus pe scurt câteva idei, suficiente pentru a fi înțelese pentru cine are capacitatea sau voința de a înțelege. Nu am nici timp, nici chef să glossez pe această temă și consider că a fost suficient. Postarea mea a fost cam acidă și dacă te simți ofensat, primește scuzele mele! P.S. Sunt curios cam despre ce controverse, informații, opinii și metode este vorba în postările tale numeroase, pe topicul pe care l-am amintit mai sus, precum și pe alte topice. Este vorba de seriile alea, în care practic, vorbeai singur. Chiar sunt interesat să știu ce ai urmărit, serios vorbesc! Decat suetisti de bodega, mai bine filozofi de cafenea, nu? Cofeina poate creste abilitatile intelectuale, cu modafinil chiar incepe sa se simta ceva :laugh2 . Nu sunt toti loverboy; daca ar fi asa, ar ajunge barbatii sa se prostituteze si femeile sa se duca la scarbici. Normal ca sunt mai multi clienti (platitori/"fraieri", cum se exprima... zanele), decat loverboys. Iar naivitatea nu tine de varsta: vezi Udrea cu "iubitul". De ce crezi ca ar trebui sa urmaresc ceva? "Comportamentul uman are legatura cu logica doar in mod accidental." "Don't ask my opinionDon't ask me to lieThen beg for forgiveness For making you cry.." 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 5, 2018 Decat suetisti de bodega, mai bine filozofi de cafenea, nu? Cofeina poate creste abilitatile intelectuale, cu modafinil chiar incepe sa se simta ceva :laugh2 . Nu sunt toti loverboy; daca ar fi asa, ar ajunge barbatii sa se prostituteze si femeile sa se duca la scarbici. Normal ca sunt mai multi clienti (platitori/"fraieri", cum se exprima... zanele), decat loverboys. Iar naivitatea nu tine de varsta: vezi Udrea cu "iubitul". De ce crezi ca ar trebui sa urmaresc ceva? "Comportamentul uman are legatura cu logica doar in mod accidental." "Don't ask my opinionDon't ask me to lieThen beg for forgiveness For making you cry.." Păi, nene, se vorbește în titlul topicului de femei, nu doar de prostituate! Sau la tine totul se rezumă la ele, neavând experiențe cu "civile" ? Cât despre Udrea, tu crezi că ăla o scoate la produs? Referitor la zicerea aia cu logica și comportamentul uman, nu știu câtora i se potrivește, dar ție, după propria-ți mărturisire, da. Și atunci, dacă ești lipsit de logică, de mi-aș mai pierde timpul? 2 2 Link spre comentariu
iulicelac Reputație: 137 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Prin Bucuresti Oras:Prin Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2018 Au mai mult succes ca mine. Asta va pot garanta personal. :DGarantia iulicelac. Oricine-ai fi ai 100% GARANTAT mai mult succes la femei dacat am eu! :laugh2 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 5, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Februarie 5, 2018 Păi, nene, se vorbește în titlul topicului de femei, nu doar de prostituate! Sau la tine totul se rezumă la ele, neavând experiențe cu "civile" ? Cât despre Udrea, tu crezi că ăla o scoate la produs? Referitor la zicerea aia cu logica și comportamentul uman, nu știu câtora i se potrivește, dar ție, după propria-ți mărturisire, da. Și atunci, dacă ești lipsit de logică, de mi-aș mai pierde timpul?Ii mananca banii, nu-i treaba lui de unde-i are. Oricum politica e cea mai buna sursa, e visul oricarui... d-asta. Prostituatele sunt "civilele" care au avut curajul sa faca un pas inafara conformismului subuman impus de doctrina iudeo-crestina (probabil ca au avut ghinion sa nu prinda un singur fraier de muls, sau tropism catre jigodii), din punctul meu de vedere nu-i nici o diferenta anatomica (n-am investigat in detaliu). Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 5, 2018 Ii mananca banii, nu-i treaba lui de unde-i are. Oricum politica e cea mai buna sursa, e visul oricarui... d-asta. Prostituatele sunt "civilele" care au avut curajul sa faca un pas inafara conformismului subuman impus de doctrina iudeo-crestina (probabil ca au avut ghinion sa nu prinda un singur fraier de muls, sau tropism catre jigodii), din punctul meu de vedere nu-i nici o diferenta anatomica (n-am investigat in detaliu). Koae, ce simplu ar fi să fie doar derapaje de la morala iudeo-creștină (asupra căreia mă piș cu boltă, btw). Din păcate, ești departe de miez. 3 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 5, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Februarie 5, 2018 Referitor la Udrea si altele ca ea: "...aminteste-ti ca din toate afacerile, cea mai buna este politica, deoarece un grant legislativ, o franciza, o subventie sau o scutire de taxe este mai valoroasa decat un zacamant Kimberly sau Comstock, pentru ca nu necesita nici un fel de munca, nici mentala, nici fizica, cu atat mai putin exploatarea ei." (Public Publishing, Chicago, 1906, p. 157). vezi Wall Street si Revolutia Bolsevica, Antony C. Sutton. E vremea loverboys/gigolo: barbatii nu mai au loc intr-o societate in care activitatile sunt definite prin sedentarism, "rabdare", supunere, acceptarea cu bucurie a ierarhiei si "spirit gospodaresc"; vanatorii-razboinici nu mai exista, a ramas doar nisa imaginii cosmetice si a rolului sexual... Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 5, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Februarie 5, 2018 Koae, ce simplu ar fi să fie doar derapaje de la morala iudeo-creștină (asupra căreia mă piș cu boltă, btw). Din păcate, ești departe de miez.E vreo diferenta substantiala intre aceste categorii? Ce vrea una, nu suporta cealalta? Diferenta anatomice semnificative? Arata miezul! Toti stiu sa indice exact ce nu este, dar nimeni nu vrea sa spuna CE ESTE! Deci, cine are succes la femei (pe categorii, daca or fi diferente semnificative) si pe ce baza? Te pomenesti c-o fi atractiva sexual inteligenta (care din ele, ca si aici sunt diverse categorii si cica tot femeile ar detine avantaje semnificative la inteligenta verbala)! Atunci avem de elucidat o serie de alte aspecte paradoxale. Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 6, 2018 Tinerele si proastele , pitzi , sunt atrase de muschi si aspect mutra tatuaje figuri .Desteptele elevatele spiritualizatele intelectuale adevarate sunt atrase de personalitate mintea spiritul profesia barbatului.Curvele de bani material averiMilfurile adevarate de pula buna mare groasa si frumoasa La 2 categorii am avut mereu succes la celalalte nu prea Tot astept una care sa apartina celor 2 sa o iau de nevasta dar inca nu gasesc decat apartinatoare unei singure categorii.Una imi e amanta cealalta prietena . Astept sa fie 2 in una nu imi pierd speranta :) toate la vremea lor. 2 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 6, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Februarie 6, 2018 Tinerele si proastele , pitzi , sunt atrase de muschi si aspect mutra tatuaje figuri .Desteptele elevatele spiritualizatele intelectuale adevarate sunt atrase de personalitate mintea spiritul profesia barbatului.Curvele de bani material averiMilfurile adevarate de pula buna mare groasa si frumoasa La 2 categorii am avut mereu succes la celalalte nu prea Tot astept una care sa apartina celor 2 sa o iau de nevasta dar inca nu gasesc decat apartinatoare unei singure categorii.Una imi e amanta cealalta prietena . Astept sa fie 2 in una nu imi pierd speranta :) toate la vremea lor.Aveam 3 din 4 (minus tatuaje). Inseamna ca n-am intalnit decat curve. Nu e de mirare, avand in vedere saracia din Romania: s-au selectat genetic doar curvele, celelalte ori au murit de foame, ori au fugit intr-un fel oarecare. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum