Sari la conținut

Musculosii au succes mai mare la femei?

leonne

Postări Recomandate

• Oras:F
Postat

pana la urma, secretul sta in echilibru si alegere :) .... intretinerea conditiei fizice e foarte ok si de bun simt, dar o preocupare exagerata in directia asta inseamna o scadere dincolo, vrand-nevrand .... ziua are 24 de ore pentru toata lumea, depinde de fiecare cum alege sa le foloseasca si in ce scop...

Se pare ca pana la urma, ne-a lamurit o femeie. 

Cum putem sa-ti multumim?! 

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tu chiar nu realizezi cat de penibila esti ?

In afara rauvoitorilor, infractorilor si a altor dezaxati dementi, tu chiar nu realizezi ca nu te intelege nimeni, nici macar userii normali si de bun simt ?

Crezi ca daca vreo 4-5 onanisti oligofreni si rupti in cur de foame iti cand in struna, incercecand sa profite de starea/situatia ta psihica, ca sa-ti intre moca sub fuste, asta te face apreciata, nu, sunt doar niste nenorociti de oameni fara caracter care ar face orice pentru o bucata de pizda moca, indiferent de conditia ei psihica, futand si capre-n sant daca nu i-ar vedea lumea.

Nu fut demente, gaini zapacite, nu droghez si nu imbat femeile ca sa profit de ele, caut  si-mi doresc femei care se simt atrase de mine, in realitate, alaturi de care sa-mi petrec o noapte/nopti la modul cat mai placut si relaxant, caut femei care chiar inteleg ceea ce inseamna masajul erotic, ce implica el la nivel mental si care chiar au idee, le place si stiu ce inseamna o partida de sex memorabila, faptul ca le mai si dau bani, fiind doar un semn de apreciere, nimic mai mult.

Orice fiinta normala si echilibrata, stabila emotional si bazata pe mentalul si puterea de gandire/intelegere proprie, realizeaza ca oamenii onesti si de caracter nu vor putea fi nicioadata cumparati cu niste amarati de bani, asta nu intelegeti voi, cele care practicati jobul asta, ajungand sa credeti chiar si voi in bostanele alea seci, ca va vindeti, de unde si sociopatiile paranoide pe care marea majoritate dintre voi le dezvoltati, nemaiavand incredere in nimeni si nimic.

Ca de obicei, cu nesimitirea-ti caracteristica, te-ai bagat intr-o discutie care nu avea nicio legatura cu tine, victimizandu-te de-a-n pulea, incercand sa ma zgandari aducand niste rahaturi vechi si rasuflate in discutie, ce om sanatos la cap face lucrul acesta ?

Cele 20 de mii de postari/cacareze in care te-ai intins ca o raie p-acilea, in special in ultimii 2 ani, crezi ca-s semn de prea multa stabilitate psihica si faptul ca ai mai avea timp si de o viata sociala reala, normala si implinita ???

Ti-am zis de o gramada de ori si iti repet, nu ma interesezi/atragi ca persoana de niciun fel, nici sexual si nici mental, dezavuand din strafundul fiintei mele nesimtirea si foamea irationala de cat mai multi bani, a ta si a celor ca tine, niste amarate carcase/halci de carne umblatoare/vorbitoare, care cred in delirul lor ca lumea se rezuma doar la pizda lor si amendarea/taxarea oricarei puli intra in ea, nu v-as fute nici moca bai panaramelor, fute-v-ar cainii in balamuc de dilii fomiste, rupte de realitate care nu sunteti in stare sa realizati valoarea banilor onest castigati. 

Nu mai ai niciun pic de mandrie si respect de sine, o faci doar pentru publicitate, esti o submisiva masochista ori esti complet dementa, de nu realizezi cand iti spun de cativa ani(de cand ai aparut pe forum mai exact) sa stai dreaq departe de mine ???

Nu este un site exclusiv dedicat prostituatelor fomiste si a pestilor lor, nu ma intereseaza petardele si pocnitorile penale care se fut la ora fara discernamant si care pentru pretul corect, 2 bani adica, fut si ling in cur orice boschetar nespalat, ajungand sa va dezumanizati complet, repet, ma respect si nu fut gunoaie umane, neinteresandu-ma tomberoanele, prostituatele inca active, caut cu totul altceva, ca am gasit deja si ca poate voi mai gasi sau nu ceea ce caut, asta este doar treaba mea cum imi pierd timpul p-acilea, stati dreaq departe de mine cele care va simtiti boarfe si niste panarame de femei atata timp cat eu nu v-am bagat in seama ori sa va fac pretul pe pizda.

Nu am sa spun niciodata doar ceea ce-si doresc femeile s-auda ca sa le intru sub fuste, nu-s excroc sentimental, nu zapacesc de creier gaini si asa zapacite, imi place sa socializez doar la modul coerent si lucid, imi place masajul erotic, imi place si pot sa ma fut in draci all night long, simplu, nimic mai mult.

Banuiesc ca nu realizezi, dar chiar imi este mila de tine, te rog inca o data, stai departe de mine si nu ma mai zgandari inutil.  :cry2  :hihat

De ce simti mai baiatule că vreau sa ma apropii de tine? Cum adică sa stau departe de tine? De ce-ti faci idei tampite? Vrei sa-ti dai importanță? Ce treabă am eu că te simți deranjat? Crezi ca-mi pasă de un om care se repetă ca un robotel? De ce simțiți nevoia sa va apărați prin minciună? De ce vorbești atâta despre tine cand eu te intreb despre minciunile tale? Acum ai arătat iarăsi că ai ceva impotriva prostituatelor cand tu tocmai ai facut afirmația că te deranjează doar cele care au proxenet călare pe spatele lor! Eu de aceea contradicție m-am sesizat si am vrut sa vad pe cine minti...Pe tine sau pe altii?
  • Like 8
  • Minus 26
Vizitator takayama
Reputație: 0
Postat

Daaaa gogule si nu o lua in nume personal, fiind o hiba generalizata, este al dreaq de simplu sa concluzionezi, cand prima optiune ca job va fi de paznic in fata unei usi, cand aloci 90% din viata care ar trebui sa fie reala si interactiva, borcanelor cu prafuri, sa-ti storci cosurile care iti apar din cauza lor, sa ajungi sa stai mai mult decat o femeie lipit de oglinda si sa-ti mai futzi si vreo cateva ore in pauza dintre sedintzele la oglinda/borcanele cu prafuri prin lumea virtuala, e clar ca extrem de multzi muschiuletzi nu mai au timp si de alte lucruri rationale de profunzime, ca sa nu mai pomenesc de cartzi, c-or sa ma ajunga blestemele intr-un final. 
  Ai intrat singur in capcana frumos-urat, daca esti bocciu, stramb ,prost si cu pula mica, toti muschii, borcanele cu marmelada, prafurileee si steroizii din lume nu or sa te faca mai frumos, 90% din aspectul fizic  rezumamdu-se  la trasaturile faciale(in special ochii), si da, marimea pulii conteaza, si da, si prestatia conteaza, asa ca intreb retoric, cati sub 10% din mucio menii/culturistii/taximetristii, onanistii compulsivi si alte furareze ale pamantului prezente p-acilea sunt in stare sa-si mentina o erectie mai mult de juma de ora, sau cateva ore all night long, cati sunt capabili de o erectie in preajama unei femei fara a si-o lua la laba sau a fi molfaitzi 3/4 din timp in cele 10 minute durata totala medie a actului sexual ?
  PLM de societate si mentalitate, ajungem sa nu ne mai putem lua o masina germana ori sa mergem la sala, de teama sa nu fim comparatzi/confundati cu 90% dintre bivolii, bizonii, buhaii, majoritatea infractori care au/fac chestiile astea, so, de ce mi-as mai dori chestiile astea, sa fiu diferit, cand deja este un efect de turma, cand orice om sanatos la cap ajunge sa asocieze lucrurile acestea cu prost gustul si cocalaria ???

Gogule,mentin aceleasi apelative care le folosesti,tu oricum esti inconfundabil si unicat,asa ca poti fi linistit :laugh2

Eu am o lacuna imensa in ceea ce te priveste,tu fiind tot timpul in orice gica contra,nu prea stii nimic,dar te exprimi negativ in toate,stereotipurile fiind forta compulsiva in exprimare;mai nene,exprima te rog lumea ideala asa cum ar fi in viziunea ta,chiar sunt curios si banuiesc ca nu numai eu si de data asta fara caterinca.

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Taci dracu', drogato! Nu vezi că ești în plus?

Mi se pare cel mai bun răspuns. Scurt, dar cuprinzător și mai ales, adevărat. 

:hihat

Prezinta-mi situația si convinge-ma ca sunt in plus, nu vorbi pentru sa te afli in treaba.
  • Like 9
  • Minus 26
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Prezinta-mi situația si convinge-ma ca sunt in plus, nu vorbi pentru sa te afli in treaba.

Nu e nevoie. Culcă-te!

• Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu e nevoie. Culcă-te!

Nu este vorba de vreo nevoie ci de corectitudinea pe care te lauzi că o ai si vreau sa vad si eu dacă la un om asa mic ca tine, există asa ceva.
  • Like 8
  • Minus 26
Postat

Nu este vorba de vreo nevoie ci de corectitudinea pe care te lauzi că o ai si vreau sa vad si eu dacă la un om asa mic ca tine, există asa ceva.

Culcă-te! 

• Minus 2
Postat

Las-o coane sa stea treaza!

Asta, nici când e trează, nu trează! :laugh2

• Minus 2
Vizitator takayama
Postat

Asta, nici când e trează, nu trează! :laugh2

Pai si atunci de ce sa se mai culce?

Touche :laugh2

Postat

Pai si atunci de ce sa se mai culce?

Poate se trezește.  :laugh2

• Minus 2
Postat

Walter BLOCK:

"De fapt, toate relaţiile umane voluntare, de la cele de dragoste la cele intelectuale, sunt schimburi. În cazul iubirii romantice urmate de căsătorie, schimbul se face în termenii afecţiunii, respectului, bunătăţii etc. Schimbul poate să fie unul fericit, iar partenerii pot să se bucure de faptul că dăruiesc. Dar este totuşi un schimb. Este clar că, dacă nu se dă afecţiune, bunătate etc., sau ceva, nu se va primi nimic. La fel, dacă doi poeţi „ne-mercenari” nu „primesc nimic” unul de la celălalt, şi relaţia lor se va termina.

Dacă există schimburi, există şi plăţi. Acolo unde există plăţi pentru relaţii care includ elemente sexuale, cum ar fi căsătoria sau unele modele de întâlniri – acolo este vorba de prostituţie, conform definiţiei acestui termen. Câţiva comentatori sociali au comparat în mod corect căsătoria cu prostituţia. Dar toate relaţiile în care are loc un schimb, cele care includ sexul, ca şi cele care nu îl includ, sunt o formă de prostituţie. În loc să condamnăm toate aceste relaţii din cauza similarităţii lor cu prostituţia, ar trebui să privim prostituţia ca pe o formă de interacţiune la care participă toţi oamenii. Nu ar trebui ridicate obiecţii faţă de nici una dintre ele – nici faţă de căsătorie, nici faţă de prietenie ori de prostituţie."

Pana la urma, poate ca "jerks" astia au ceva in plus de oferit dpdv sexual: o combinatie de agresivitate cu sexualitate care ofera o satisfactie superioara. Cum femeia are minte si atitudine de baietel pre-adolescent, nu are si taria de caracter de a spune ce vrea iar cele care considera ca vor o abordare mai energica iau direct de la "jjmecheri" d-astia, in loc sa spuna explicit unuia care prefera dialogul si o egalitate reala... 

Vizitator takayama
Postat

Walter BLOCK:

"De fapt, toate relaţiile umane voluntare, de la cele de dragoste la cele intelectuale, sunt schimburi. În cazul iubirii romantice urmate de căsătorie, schimbul se face în termenii afecţiunii, respectului, bunătăţii etc. Schimbul poate să fie unul fericit, iar partenerii pot să se bucure de faptul că dăruiesc. Dar este totuşi un schimb. Este clar că, dacă nu se dă afecţiune, bunătate etc., sau ceva, nu se va primi nimic. La fel, dacă doi poeţi „ne-mercenari” nu „primesc nimic” unul de la celălalt, şi relaţia lor se va termina.

De bun simt aici.

Dacă există schimburi, există şi plăţi. Acolo unde există plăţi pentru relaţii care includ elemente sexuale, cum ar fi căsătoria sau unele modele de întâlniri – acolo este vorba de prostituţie, conform definiţiei acestui termen. Câţiva comentatori sociali au comparat în mod corect căsătoria cu prostituţia. Dar toate relaţiile în care are loc un schimb, cele care includ sexul, ca şi cele care nu îl includ, sunt o formă de prostituţie. În loc să condamnăm toate aceste relaţii din cauza similarităţii lor cu prostituţia, ar trebui să privim prostituţia ca pe o formă de interacţiune la care participă toţi oamenii.

Un schimb este un schimb,nu si o plata;de unde pana unde,ca n-au explicat justificarea asocierii prostitutiei cu relatia conjugala,s-a tras aceasta concluzie?

Postat

Walter BLOCK:

De bun simt aici.

Dacă există schimburi, există şi plăţi. Acolo unde există plăţi pentru relaţii care includ elemente sexuale, cum ar fi căsătoria sau unele modele de întâlniri – acolo este vorba de prostituţie, conform definiţiei acestui termen. Câţiva comentatori sociali au comparat în mod corect căsătoria cu prostituţia. Dar toate relaţiile în care are loc un schimb, cele care includ sexul, ca şi cele care nu îl includ, sunt o formă de prostituţie. În loc să condamnăm toate aceste relaţii din cauza similarităţii lor cu prostituţia, ar trebui să privim prostituţia ca pe o formă de interacţiune la care participă toţi oamenii.

Un schimb este un schimb,nu si o plata;de unde pana unde,ca n-au explicat justificarea asocierii prostitutiei cu relatia conjugala,s-a tras aceasta concluzie?

Plata este o particularitate a schimbului: bani contra ceva. Si trocul tot plata inseamna: schimb mere pe cuie... Vezi toata cartea lui Walter Block, asta e un pasaj. 

• Like 1
Vizitator fedor14
Postat

eu sunt musculos si nu prea am success la femei cine stie ce...

Postat

eu sunt musculos si nu prea am success la femei cine stie ce...

Credeam ca esti robotul ala rusesc, FEDOR... 

Eu sunt si mai musculos ca tine si n-am succes deloc, nici la femei, nici la barbati.

"Visam femei multe, inalte, frumoase

De mine fug toate, si scunde, si grase." 

• Like 1
Postat

Cucu funcționează ?

Crede-ma, nu vrea nimeni sa ma verifice  :blushing2 . Ma si gandeam: puteam sa n-am deloc, puteam sa am mai mare ca Ron Jeremy, tot degeaba e. 

Postat

Adica daca se face tare?

Nu cred ca mai e sange dupa atata sala.

Asa a mai spus una, dupa ce facusem un antrenament  de genuflexiuni. Era antrenoare in sala aia... A doua zi nu putea sa stea pe scaun si strangea din fesieri periodic  :blushing2 . Si nu, n-am facut fisting atunci, nu mergea cu sapun, la dus. 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Asa a mai spus una, dupa ce facusem un antrenament  de genuflexiuni. Era antrenoare in sala aia... A doua zi nu putea sa stea pe scaun si strangea din fesieri periodic  :blushing2 . Si nu, n-am facut fisting atunci, nu mergea cu sapun, la dus. 

Deci Tu erai odata la sala si ai intrat in vorba cu o antrenoare ...pe care ai convins-o sa faceti sex la dus....iai bagat falusul in pasarica de o durea bucile cind statea pe scaun....Tu ai agatat-o pe Ea sau Ea te-a agata pe Tine...? este o intimplare adevarata sau o fantezie erotica de a ta....?

Daca Ea te-a gatat pe Tine....inseamna ca tipa are ,,potential,,asfel putei sa faci o recenzie sa profitam si noi de ,,potentialul,,Ei erotic...asfel asteptam adresa cu sala  si o mica descrierea tipei ..eventual un nume....o poza daca se poate....asta in cazul in care ne consideri ,,prieteni,, de forum....si nu te-ai indragostit de antrenoare...sper ca arata si super ok tipa.....?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...