forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 18, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 18, 2018 Io da. Am si eu o intrebare, ma scuzati! Cate ore dormiti voi? Intrebarea nu este adresata cuiva anume. :innocent 4, 5, 6 ore... depinde ce fel de muschi visez si, in functie de asta, "mai stau 5 min" de cateva ori sau tot mai buna e cafeaua :D 2
lord superb Reputație: 435 Postat Mai 18, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Mai 18, 2018 Io da. Am si eu o intrebare, ma scuzati! Cate ore dormiti voi? Intrebarea nu este adresata cuiva anume. :innocent shepte-oft ore...:) da' pot si mai mult :)
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Postat Mai 18, 2018 A fi sau a nu fi ....ipocrit ? :thinking Nu o lua personal, este o chestie pe care am vazut-o citit-o la majoritatea femeilor prezente p-aicilea, care se declara 'aftfel', decat alea multe si panarame, totusi comportamentul si atitudinea, aducandu-le de multe ori tot acolo, in turma vesela. :D Ar trebui sa se inteleaga din asta ca tu nu esti ca 'toate', ci mai speciala, mai educata, mai de bun simt, mai citita, atunci sa te intreb, de ce te dai cu disperare la barfe cu infractorii, mojicii, jegurile, osesedatii, onanistii si limbistii de frunte ai site-ului, lamureste-ma si pe mine te rog ca sa nu mor mai prost decat sunt deja ??? :D Ce femeie normala si de bun simt ar accepta aluziile, scarboseniile, lididoseniile si dumele de maxim rahat a astfel de parteneri de dialog la nesfarsit, fara a se revolta sau a reactiona cumva, macar o data, tie, ca si multora de altfel, parand ca iti face o deosebita placere aceasta atitudine a boshorogilor libidinoso-limbisto-impotenti, care te alearga cu bale-n coltu gurii, limba atarnand pe la coaiele zbarcite si coaiele cretze prin ciorapi de dimineata pana seara ? De ce sa nu generalizezi si sa nu generalizam cand majoritatea muierilor, romancele in special, neaprofundand atat de mult pasaricile din Arabia Saudita, Alaska si Polul Sud, isi doresc, ce pula calului isi doresc fomeile ?...cand nici ele nu stiu exact, ca si tine de altfel, variind extremele in materie de barbati de o decada la alta ? De ce sa nu generalizam, cand romancele, luate ca procent din populatia totala se situeaza pe primul loc in Europa cat si in tara la panarame-petarde-pocnitori-prostituate, in special ca majoriatea celor de aici, nu inteligente si peste mediu, ci obosite analfabete ce ar fute random pentru 2 banuti si mortii din cimitir ? Te-am mai intrebat, ce cauti tu pe site-ul asta de fapt si cu adevarat ? Sper si imi doresc sa ma insel si sa nu fii vreo clona, vreun travestit bulangiu gen ana/gogu paraschiv-oly oligofren si multimea sa de clone, dar faptul ca ti-am atras deja atentia ca au un comportament ciudat incompatibil oricarui barbat normal, decent, stabil pe creierii si picioarele lui, ca sa nu-i zic libidinos penibil si de maxim prost gust, rezulta din doua simple ipoteze, ori ai o viata de cuplu varza, daca chiar ai asa ceva, ori cum spuneam esti un nou travesit jurat gen oly oligofren paraschiv. Pacat, ca multi dintre voi, barbati si femei in toata firea, trecuti destul de bine prin viata ajungeti sa aveti un comportament mai penibil, mai libidinos si mai infantil decat al tinerilor bantuiti de hormonii incontrolabili ai pubertatii, aia mai avand o scuza. De multe ori mi-e jena de jena voastra(lipsa), a astora care va considerati mai rasati, rasariti si rationali, independenti de mizeria mental-moral-spirituala a majoritatii prezente aici, panaramele seminalfabete infractoare, carora macar le este justificata prezenta aici, din asta traind. :cry2 Oligofren esti tu! Văd o psihoza ca la manual, probabil de la prea multă "manuela"! Tembelule! Lasa-l! Mie mi se pare chiar amuzant in anumite momente.Mi-l imaginez cand scrie, cu spume la gura si fumand tigara de la tigara :))) Aidepulamea! 2
v-ships Reputație: 24 Postat Mai 18, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Mai 18, 2018 nu ti-a luat mult pana sa-mi sari iar la beregata, nu? :) ti-am respectat dorinta de a fi lasat in pace, dar nici asta nu-ti convine...o sa incerc sa-ti raspund mai tarziu, acum ma scuzi, e prea devreme si nu-mi functioneaza toate rotitele... asta ma gandeam si eu acum, dupa ce m-am calmat... pana la urma, de ce ar trebui sa ma explic...o sa inteleaga candva ca toti avem o parte intunecata si ca binele/lumina nu exista decat in raport cu raul/intunericul... difera doar proportiile Bine ca te-ai mai calmat, ce poate face traficul, sentimentul de admiratie/adulatie ori limbile atarnator-bosketarilor insomniaci, libidinoso-balosi de frunce ai forumului, ce-si traiesc exclusiv viata p-acilea, totusi as fi vrut sa mi-o tragi cu argumente, si ti-am mai zis parca, ca tintesc undeva mai sus de bergata, la cutia cu ganduri si mai ales buzele. :) Decat sa te plangi si sa te victimizezi indirect fanilor tai, boshorogii impotenti, trupa de limbisti libidinosi care te alearga nonstop p-acilea, flacaii pensionari ghidati de lozinca o limba-n cur la timpul ei face cat o suta de labe si o mie de femei, ai fi putut sa-mi raspunzi mai bine direct si sa-mi inchizi clontuzul. :) Nu este vorba de explicatii si sa te justifici in fata mea, nu ma interezeaza viata ta personala, dramele, dilemele, dilelile, lipsurile sau implinirile tale spiritualo-hormonal-materiale, daca as fi fost interesat, stii ca as fi putut face-o demult, privat. :) Era si este vorba doar de analiza pe textul/atitudinea ta afisata aici si impocrizie, simplu, nimic mai mult, laudandu-te si cautand ceva mai 'special' , dar tot pe la radio santz cu dume de mitze tractoriste si dorei statuti ajungi sa te invarti. :) Ajungem sa ne cacam pe noi cu cel mai mare talent ipocrit, spunand ca nu cautam si nu ne dorim perfectiunea fizico-psihica la un partener, indiferent ca este de scurta sau de lunga durata, ne-o dorim toti daca nu am fi ipocriti, din pacate realitatea si genetica(mai ales acestei natii nevertebrate si lipsite de caracter si onoare) face ca foarte putini dintre noi sa le avem pe toate, sa fim si frumosi, si destepti si realizati financiar, si corecti si posesori de coloana vertebrala, indiferent ca femei sau barbati, majoriatea uratilor, strambelor, cocosatilor sau complexatilor ajungand sa caute exlusiv 'interiorul' incercand sa scape de propriile complexe si frustrari, printr-un partener balalau si banal care sa nu-i scaoata in evidenta si mai mult propriile defecte. La femeile middle age premenopauza este oarecum de inteles lipsa/tulburarea extrema somnului datorita schimbarilor ce se petrec intr-un ritm destul de intens la nivel holmonal-mental, la barbati, clone nickname-uri si alte prostii/personalitati pe care le putem vedea logate aproape nonstop aici exista doar doua explicatii, sunt complet distrusi psihic ori pur si simplu traiesc in lumea asta infractionala prezenta cu o majoritate covarsitoare aici, site-ul asta aducandu-le un coltz de paine pe masa. Vezi ca aduci din ce in ce mai mult cu cioretele ala travestit de periferie/tiganie ana/gogu paraschiv-12cm-oly oligofren si multitudinea sa de clone. :D Sa rezum is sa repet, toti suntem suma prieteniilor si amicitiilor pe care le avem, indiferent ca virtual sau reale, cin' s-aseama mai mereu adunandu-se in jurul aceleiasi mentalitati. :hihat 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 18, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 18, 2018 ... nino-nino... 3
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Postat Mai 18, 2018 Lasa-l ca este amuzant, serios. Mie imi place de el :))))Daca nu ar jigni de mame/tati/familie, ar fi ok. Probabil a fost abuzat de parinti cand a fost mic, asa se explica aversiunea lui fatza de parintii altora.In rest, este inofensiv. Eu cred ca nu ar fute nici macar o musca. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 19, 2018 Postat Mai 19, 2018 Bine ca te-ai mai calmat, ce poate face traficul, sentimentul de admiratie/adulatie ori limbile atarnator-bosketarilor insomniaci, libidinoso-balosi de frunce ai forumului, ce-si traiesc exclusiv viata p-acilea, totusi as fi vrut sa mi-o tragi cu argumente, si ti-am mai zis parca, ca tintesc undeva mai sus de bergata, la cutia cu ganduri si mai ales buzele. :) Decat sa te plangi si sa te victimizezi indirect fanilor tai, boshorogii impotenti, trupa de limbisti libidinosi care te alearga nonstop p-acilea, flacaii pensionari ghidati de lozinca o limba-n cur la timpul ei face cat o suta de labe si o mie de femei, ai fi putut sa-mi raspunzi mai bine direct si sa-mi inchizi clontuzul. :) Nu este vorba de explicatii si sa te justifici in fata mea, nu ma interezeaza viata ta personala, dramele, dilemele, dilelile, lipsurile sau implinirile tale spiritualo-hormonal-materiale, daca as fi fost interesat, stii ca as fi putut face-o demult, privat. :) Era si este vorba doar de analiza pe textul/atitudinea ta afisata aici si impocrizie, simplu, nimic mai mult, laudandu-te si cautand ceva mai 'special' , dar tot pe la radio santz cu dume de mitze tractoriste si dorei statuti ajungi sa te invarti. :) Ajungem sa ne cacam pe noi cu cel mai mare talent ipocrit, spunand ca nu cautam si nu ne dorim perfectiunea fizico-psihica la un partener, indiferent ca este de scurta sau de lunga durata, ne-o dorim toti daca nu am fi ipocriti, din pacate realitatea si genetica(mai ales acestei natii nevertebrate si lipsite de caracter si onoare) face ca foarte putini dintre noi sa le avem pe toate, sa fim si frumosi, si destepti si realizati financiar, si corecti si posesori de coloana vertebrala, indiferent ca femei sau barbati, majoriatea uratilor, strambelor, cocosatilor sau complexatilor ajungand sa caute exlusiv 'interiorul' incercand sa scape de propriile complexe si frustrari, printr-un partener balalau si banal care sa nu-i scaoata in evidenta si mai mult propriile defecte. La femeile middle age premenopauza este oarecum de inteles lipsa/tulburarea extrema somnului datorita schimbarilor ce se petrec intr-un ritm destul de intens la nivel holmonal-mental, la barbati, clone nickname-uri si alte prostii/personalitati pe care le putem vedea logate aproape nonstop aici exista doar doua explicatii, sunt complet distrusi psihic ori pur si simplu traiesc in lumea asta infractionala prezenta cu o majoritate covarsitoare aici, site-ul asta aducandu-le un coltz de paine pe masa. Vezi ca aduci din ce in ce mai mult cu cioretele ala travestit de periferie/tiganie ana/gogu paraschiv-12cm-oly oligofren si multitudinea sa de clone. :D Sa rezum is sa repet, toti suntem suma prieteniilor si amicitiilor pe care le avem, indiferent ca virtual sau reale, cin' s-aseama mai mereu adunandu-se in jurul aceleiasi mentalitati. :hihat m.a trecut pisharea, brb 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 19, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 19, 2018 (...) m-am tot gandit daca sa-ti raspund, daca are vreun sens sa-ti repet ca modul transant in care vezi tu lucrurile e exagerat si cumva in afara sferei umane... imparti apriori oamenii in buni si rai, lumea in alb si negru (ma rog, albastru :) ), ti-ai format o parere batuta in cuie despre cum ar trebui sa se comporte fiecare, ce-ar trebui sa simta, sa spuna sau sa faca exact, dupa un tipar bine stabilit, bazat strict pe experienta si modul tau de gandire... negi vehement existenta oricui nu se incadreaza in sablon, il tratezi ca pe un afront personal si il etichetezi din start ca fiind ipocrit, canalizandu-ti dispretul in directia a ceva ce nu te-ai straduit deloc sa intelegi (nu spun sa accepti, doar sa intelegi)... daca n-ai fi atat de inversunat in a impune tuturor propriul tau sistem de valori, ai reusi sa vezi si dincolo de caroiajul in care ai impartit lumea...consumi o gramada de energie in a scormoni si a scoate la vedere tot ce e mai rau in oameni... eu incerc sa le gasesc lucrurile bune, indiferent in ce colturi intunecate ajung sa le caut... sau, cu atat mai mult acolo... incep sa cred ca ma urasti (nu atat pe mine, cat ideea de mine) pentru ca iti descentrez cumva balanta asta cu care masori totul si atitudinea ta de justitiar, tunand si fulgerand din amovnul propriilor convingeri, incepe sa se clatine... nu neg nici pe departe ca pe axa umanitatii nu exista si extreme in ambele directii, dar ceea ce ne face cu adevarat umani sunt exact abaterile de la simetrie si contradictiile interioare... 5
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 19, 2018 Postat Mai 19, 2018 m-am tot gandit daca sa-ti raspund, ... Hey, buna dimineata. Nu ai ce face, si vrei sa-ti ocupi timpul cu ceva ? 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 19, 2018 Postat Mai 19, 2018 .... Suna-ma :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 19, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 19, 2018 Suna-ma :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2nu pot, am dezvoltat o avesiune patologica pntru telefon :P noroc ca azi am zi de cafteala... nu stiu cati muschi o sa fac, dar macar imi descarc energiile negative... asta apropo de topic 2
v-ships Reputație: 24 Postat Mai 19, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Mai 19, 2018 m-am tot gandit daca sa-ti raspund, daca are vreun sens sa-ti repet ca modul transant in care vezi tu lucrurile e exagerat si cumva in afara sferei umane... imparti apriori oamenii in buni si rai, lumea in alb si negru (ma rog, albastru :) ), ti-ai format o parere batuta in cuie despre cum ar trebui sa se comporte fiecare, ce-ar trebui sa simta, sa spuna sau sa faca exact, dupa un tipar bine stabilit, bazat strict pe experienta si modul tau de gandire... negi vehement existenta oricui nu se incadreaza in sablon, il tratezi ca pe un afront personal si il etichetezi din start ca fiind ipocrit, canalizandu-ti dispretul in directia a ceva ce nu te-ai straduit deloc sa intelegi (nu spun sa accepti, doar sa intelegi)...daca n-ai fi atat de inversunat in a impune tuturor propriul tau sistem de valori, ai reusi sa vezi si dincolo de caroiajul in care ai impartit lumea...consumi o gramada de energie in a scormoni si a scoate la vedere tot ce e mai rau in oameni... eu incerc sa le gasesc lucrurile bune, indiferent in ce colturi intunecate ajung sa le caut... sau, cu atat mai mult acolo...incep sa cred ca ma urasti (nu atat pe mine, cat ideea de mine) pentru ca iti descentrez cumva balanta asta cu care masori totul si atitudinea ta de justitiar, tunand si fulgerand din amovnul propriilor convingeri, incepe sa se clatine... nu neg nici pe departe ca pe axa umanitatii nu exista si extreme in ambele directii, dar ceea ce ne face cu adevarat umani sunt exact abaterile de la simetrie si contradictiile interioare... Suferi de importanta, esti disperata de a fi bagata in seama, vezi nivelul si intelectul interlocutorilor cat si postarile la ore cand doar cei cu tulburari/depresii destul de grave cat si infractorii ce traiesc/mananca din site-ul asta nu pot dormi, ai vorbit ca sa te afli in treaba, fiind total pe langa ceea ce am incercat sa-ti transmit, deviind subiectul caracterizandu-ma, in loc sa dezbati o stare de fapt destul de generalizata a comportamentului multora de aici, spunandu-ti clar din start ca nu era nimic personal, ci doar o analiza pe text si un mod de gandire destul de generalizat in mentalitatea feminina, acela cum ''toate sunt intr-un fel sau altul, numa io-s perfecta'', comportamentul si atitudinea ulterioara insa, nefacandu-le pe cele mai multe dintre ele deloc mai 'speciale'. Mai suferi si de mania persecutiei, ma intreb cand o sa pozezi si tu in victima nevinovata hartuita de un taliban ca mine. Stai linistita, imi esti mai mult decat indiferenta, asa ca aberezi la chestia cu ura, ca sa urasti mai intai trebuie sa-ti placa si sa iubesti acel ceva si abia apoi urmeaza ura. Au fost, sunt si poate daca nu ma scarbesc coplet de mocirla asta, vor mai fi doar niste simple observatii, tu pozand in doamna elevata, ca apoi sa ajungi sa spargi seminte in santz cot la cot si dinte la dinte cu bosketarii de baza ai forumului. As putea sa-mi pun mintea cu tine, sa te scot din confortul asta alt tau diplomatic si sa-ti relev adevarata fata in ciuda mastii de 'doamna cuminte si educata', dar nu am s-o fac, spor la dorei, radio santz, seminte si dume de autobaza, timpul va clarifica si situatia ta, sperand totusi sa nu devii si tu vreun 12cm-gogu/ana paraschiv, oly oligofren sarlatan. Nu am impus niciodata nimic nimanui, dar voi taxa mereu ipocrizia, oricat te-ai da tu si altii/altele ca tine peste cap si cu bucile de pamant. Si de ce nu as imparti/separa secaturile de oameni corecti si de caracter, de ce sa fie mereu gri, maroniu, cacaniu si urat mirositor, sa fie bagati toti in aceiasi troaca de laturi cand nu este asa, doar ca asa vrei tu si cei ca tine, sa omogenizam si sa aplatizam rahatul, stropindu-i pe toti cu el ca sa parem toti la fel ? Nicio femeie si niciun barbat cu familii acasa, sanatosi la cap, corecti, de cartacter si care se respecta, nu ar avea ce sa caute pe site-uri de acest gen, si mai ales de a purta aseamenea dialoguri libidinoase si infantile, asa ca ce sa faceti si voi, ma transformati pe mine si pe cei ca mine in talibani, cand spunem adevaruri care de cele mai multe ori normal ca sunt dureroase, pai cine este ipocrit atunci mai nevinovatilor, fericitilor si implinitilor care aveti tot ceea ce va trebuie acasa, pierzand o gramada din viata pe aici cu discutii de care si copiii de scoala generala ar rade ? Nu trebuie sa fim secaturi, panarame, plini de defecte, fara caracter si coloana vertebrala ori a spune ceea ce gandim in fata interlocutorilor ca sa fim mai umani. Apropo de comportament, de ce as fi absurd sa reactionez si taxez atunci cand vad o gloata de femei si barbati trecuti bine de prima tinerete, semicentenari si chiar pensionari, ajung sa se comporte mai infantil, mai scarbos, perverso-libidinos si mai penibil decat o grupa de scoala generala, pai cine este penibil si ipocrit in cazul asta, intrebandu-ne apoi de ce copiii, uneori chiar proprii copii cat si majoritatea tineretului se comporta asa cum se comporta ? Vad ca ai mai deprins un narav urat, atunci cand citezi pe cineva de bun simt ar fi sa ii lasi prostului si rahatul pe care la mancat in scris, sa vad si pulimea cititoare despre ce rahat cu perja e vorba, nu se vine cu atac la persoana si o replica aberanta total pe langa subiectul discutat, parerea mea, de taliban. :hihat
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Mai 19, 2018 Postat Mai 19, 2018 " ... eu incerc sa le gasesc lucrurile bune ..." Si eu :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 19, 2018 Postat Mai 19, 2018 Tot o ciuta/trei ciute, pă lângă promoția dă haleala, mangleala, vrăjeală, babardeala o fi? :))))
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Mai 19, 2018 Postat Mai 19, 2018 ... As putea sa-mi pun mintea cu tine...N-ai cum, e evident că îți este superioară din multe puncte de vedere.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 19, 2018 Postat Mai 19, 2018 Si de ce tot insisti sa te bagi in seama cu ea?Ipocrit esti tu pentru ca tot vorbesti despre ceilalti numai prin acuzatii cand esti un labagiu si atat.Nu mai spune de boli psihice ca se vede de la o posta ca suferi grav de multe afectiuni.Ti-a dat femeia un deget ca ti-a raspuns la niste aberatii si vrei rupi mana.Ia vezi ce gasesti in oglinda, ipocritule! 3 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Mai 19, 2018 Oras:F Oras:F Postat Mai 19, 2018 nu pot, am dezvoltat o avesiune patologica pntru telefon :P noroc ca azi am zi de cafteala... nu stiu cati muschi o sa fac, dar macar imi descarc energiile negative... asta apropo de topicCe sport de contact practicati, daca va face placere sa intrati in detalii? :138x
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 19, 2018 Postat Mai 19, 2018 Ce sport de contact practicati, daca va face placere sa intrati in detalii? :138xScoala de batae :))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 19, 2018 Postat Mai 19, 2018 Si de ce tot insisti sa te bagi in seama cu ea?Ipocrit esti tu pentru ca tot vorbesti despre ceilalti numai prin acuzatii cand esti un labagiu si atat.Nu mai spune de boli psihice ca se vede de la o posta ca suferi grav de multe afectiuni.Ti-a dat femeia un deget ca ti-a raspuns la niste aberatii si vrei rupi mana.Ia vezi ce gasesti in oglinda, ipocritule!n-o fi mers pe-o ciuta, trei ciute, haleala, mangleala, etc etc, știi tu :))) 2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 19, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 19, 2018 m-am tot gandit daca sa-ti raspund, daca are vreun sens sa-ti repet ca modul transant in care vezi tu lucrurile e exagerat si cumva in afara sferei umane... imparti apriori oamenii in buni si rai, lumea in alb si negru (ma rog, albastru :) ), ti-ai format o parere batuta in cuie despre cum ar trebui sa se comporte fiecare, ce-ar trebui sa simta, sa spuna sau sa faca exact, dupa un tipar bine stabilit, bazat strict pe experienta si modul tau de gandire... negi vehement existenta oricui nu se incadreaza in sablon, il tratezi ca pe un afront personal si il etichetezi din start ca fiind ipocrit, canalizandu-ti dispretul in directia a ceva ce nu te-ai straduit deloc sa intelegi (nu spun sa accepti, doar sa intelegi)... daca n-ai fi atat de inversunat in a impune tuturor propriul tau sistem de valori, ai reusi sa vezi si dincolo de caroiajul in care ai impartit lumea...consumi o gramada de energie in a scormoni si a scoate la vedere tot ce e mai rau in oameni... eu incerc sa le gasesc lucrurile bune, indiferent in ce colturi intunecate ajung sa le caut... sau, cu atat mai mult acolo... incep sa cred ca ma urasti (nu atat pe mine, cat ideea de mine) pentru ca iti descentrez cumva balanta asta cu care masori totul si atitudinea ta de justitiar, tunand si fulgerand din amovnul propriilor convingeri, incepe sa se clatine... nu neg nici pe departe ca pe axa umanitatii nu exista si extreme in ambele directii, dar ceea ce ne face cu adevarat umani sunt exact abaterile de la simetrie si contradictiile interioare...Prea mare și inutil efortul! Omul e pur-și-simplu detracat. 3 4
picon Reputație: 1046 Postat Mai 19, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 19, 2018 Suferi de importanta, esti disperata de a fi bagata in seama, vezi nivelul si intelectul interlocutorilor cat si postarile la ore cand doar cei cu tulburari/depresii destul de grave cat si infractorii ce traiesc/mananca din site-ul asta nu pot dormi, ai vorbit ca sa te afli in treaba, fiind total pe langa ceea ce am incercat sa-ti transmit, deviind subiectul caracterizandu-ma, in loc sa dezbati o stare de fapt destul de generalizata a comportamentului multora de aici, spunandu-ti clar din start ca nu era nimic personal, ci doar o analiza pe text si un mod de gandire destul de generalizat in mentalitatea feminina, acela cum ''toate sunt intr-un fel sau altul, numa io-s perfecta'', comportamentul si atitudinea ulterioara insa, nefacandu-le pe cele mai multe dintre ele deloc mai 'speciale'. Mai suferi si de mania persecutiei, ma intreb cand o sa pozezi si tu in victima nevinovata hartuita de un taliban ca mine. Stai linistita, imi esti mai mult decat indiferenta, asa ca aberezi la chestia cu ura, ca sa urasti mai intai trebuie sa-ti placa si sa iubesti acel ceva si abia apoi urmeaza ura. Au fost, sunt si poate daca nu ma scarbesc coplet de mocirla asta, vor mai fi doar niste simple observatii, tu pozand in doamna elevata, ca apoi sa ajungi sa spargi seminte in santz cot la cot si dinte la dinte cu bosketarii de baza ai forumului. As putea sa-mi pun mintea cu tine, sa te scot din confortul asta alt tau diplomatic si sa-ti relev adevarata fata in ciuda mastii de 'doamna cuminte si educata', dar nu am s-o fac, spor la dorei, radio santz, seminte si dume de autobaza, timpul va clarifica si situatia ta, sperand totusi sa nu devii si tu vreun 12cm-gogu/ana paraschiv, oly oligofren sarlatan. Nu am impus niciodata nimic nimanui, dar voi taxa mereu ipocrizia, oricat te-ai da tu si altii/altele ca tine peste cap si cu bucile de pamant. Si de ce nu as imparti/separa secaturile de oameni corecti si de caracter, de ce sa fie mereu gri, maroniu, cacaniu si urat mirositor, sa fie bagati toti in aceiasi troaca de laturi cand nu este asa, doar ca asa vrei tu si cei ca tine, sa omogenizam si sa aplatizam rahatul, stropindu-i pe toti cu el ca sa parem toti la fel ? Nicio femeie si niciun barbat cu familii acasa, sanatosi la cap, corecti, de cartacter si care se respecta, nu ar avea ce sa caute pe site-uri de acest gen, si mai ales de a purta aseamenea dialoguri libidinoase si infantile, asa ca ce sa faceti si voi, ma transformati pe mine si pe cei ca mine in talibani, cand spunem adevaruri care de cele mai multe ori normal ca sunt dureroase, pai cine este ipocrit atunci mai nevinovatilor, fericitilor si implinitilor care aveti tot ceea ce va trebuie acasa, pierzand o gramada din viata pe aici cu discutii de care si copiii de scoala generala ar rade ? Nu trebuie sa fim secaturi, panarame, plini de defecte, fara caracter si coloana vertebrala ori a spune ceea ce gandim in fata interlocutorilor ca sa fim mai umani. Apropo de comportament, de ce as fi absurd sa reactionez si taxez atunci cand vad o gloata de femei si barbati trecuti bine de prima tinerete, semicentenari si chiar pensionari, ajung sa se comporte mai infantil, mai scarbos, perverso-libidinos si mai penibil decat o grupa de scoala generala, pai cine este penibil si ipocrit in cazul asta, intrebandu-ne apoi de ce copiii, uneori chiar proprii copii cat si majoritatea tineretului se comporta asa cum se comporta ? Vad ca ai mai deprins un narav urat, atunci cand citezi pe cineva de bun simt ar fi sa ii lasi prostului si rahatul pe care la mancat in scris, sa vad si pulimea cititoare despre ce rahat cu perja e vorba, nu se vine cu atac la persoana si o replica aberanta total pe langa subiectul discutat, parerea mea, de taliban. :hihatMarș mă, distrusule! Chiar nu ai pic de bun-simț și rațiune? Împușcă-te terminatule și fă-ți un bine, că prea te chinui! Ce p.m. ți-a făcut femeia asta bă, tristule? 2 4
black29 Reputație: 460 Postat Mai 19, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Mai 19, 2018 nu pot, am dezvoltat o avesiune patologica pntru telefon :P noroc ca azi am zi de cafteala... nu stiu cati muschi o sa fac, dar macar imi descarc energiile negative... asta apropo de topicFacem o manusa 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 20, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 20, 2018 Facem o manusadeocamdata nu "fac manusi" decat cu obiecte neinsufletite... dar ma ajuta imaginatia sa le substitui cu diverse personaje 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20, 2018 Postat Mai 20, 2018 deocamdata nu "fac manusi" decat cu obiecte neinsufletite... dar ma ajuta imaginatia sa le substitui cu diverse personaje Acum înțeleg de ce m-am trezit bătut :)) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum