Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2017 Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Picon, tu ai clone?da, in partea ailalta. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Eu am crezut că se distrează facandu-si clone...dar când vad că o clonă ma ataca fara sa stiu ce naiba are cu mine, da...atunci as zice si eu ca este lasitate.Hai, că începem să ne înțelegem. Te pomenești, că o să ne și futem! 😅😄😄 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 6, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 6, 2017 da, in partea ailalta....Si cei de acolo, au clone aici...si mai sunt si banati dacă fac urât? 12 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 6, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Hai, că începem să ne înțelegem. Te pomenești, că o să ne și futem!Eu vreau să inteleg lucruri de aici, care stau într-o masă disgratioasa si inertă de informații aiurite si batute-n cap de prea mult soare. Iti doresti ca noi doi sa ne intelegem? Si daca zici ca asa e mai bine, crezi ca ar conta aceasta intr-un contact sexual cu tine? Nu răspunde acum...ci alta dată. Acum ma pun in ale mele si in ascultatul muzicii inainte de culcare. 11 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Eu vreau să inteleg lucruri de aici, care stau într-o masă disgratioasa si inertă de informații aiurite si batute-n cap de prea mult soare. Iti doresti ca noi doi sa ne intelegem? Si daca zici ca asa e mai bine, crezi ca ar conta aceasta intr-un contact sexual cu tine?Nu răspunde acum...ci alta dată. Acum ma pun in ale mele si in ascultatul muzicii inainte de culcare.Da. Link spre comentariu
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Sigur ca da,cand n-ai argumente,o dai pe jigneli. Sa pun aici definitiile dex despre accidental si intentionat ? Causes of an OverdoseA person can overdose on drugs or alcohol for a number of reasons. Some of the most common causes of an overdose include:"Cauzele unei supradoze.O persoana poate avea o supradoza de alcool sau droguri din diferite motive.Dintre cele mai frecvente sunt:" Accidental ingestion. - inghitire accidentala.Cum sa inghiti accidental o sticla de palinca de 80 de grade?Taking more than intended. - Ca e cineva Nehalem,nu e accidental.Suicide attempt. - Nu se incadreaza la accidental.Combining different substances. - In combinatie cu alte substante,droguri de pilda.Sau sa vrea sa raceasca votca direct cu azot lichid.Detoxing then taking the same amount as before (a pre-tolerance dose).Iar nu se incadreaza la accidental.Failure to comply with prescription dosage.Nu cred ca vreun doctor da tratament vreo 5 sticle de wisky.Taking a drug with higher purity than normal.Aici e vorba de droguriNicaieri nu se specifica si explica Supradoza accidentala cu alcool. Poti sa contiuni sarada,sa jignesti pana nu mai poti.Ti-am explicat cu frumosul. Asta-i, probabil, cea mai stupida si caraghioasa postare pe care am vazut-o pe forum. Cretinii viezuremanz si raffaello ti-au apreciat-o, insa. Bă idiotule, nu înțelegi că ancheta a concluzionat că a murit datorită unei supradoze accidentale cu alcool? Accidental, pentru că nu a fost nici crimă, nici suicid (adică, nu a fost ceva voit), ci a băut până a decedat. Eu asta am spus: că a murit beată și drogată. Admit că nu ar fi fost și drogată, dar, beată a fost. Asta era discuția, retardel, până să te bagi tu, ca supozitoru'. Penibil, mosnege. Penibil!Banel era mic copil pe langa tine. Esti acum mult mai aproape de Kondogbia. https://youtu.be/nNEWTvDTC1M Te-ai dezumflat complet, mahalagioaico. Mai usurel cu amenintarile astea, o noua plangere penala e ultimul lucru de care cineva in situatia ta ar avea nevoie. Hai, liber la Saniuta! Nu e Amada, nici pe departe, una din marile probleme ale forumului.Pacat de munca eficienta din primele 2 pagini, dupa care ai pierdut din vedere esentialul si ai batut campii, concentrandu-te pe cine nu trebuia. Dezamagitor! 1 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Asta-i, probabil, cea mai stupida si caraghioasa postare pe care am vazut-o pe forum. Cretinii viezuremanz si raffaello ti-au apreciat-o, insa. Penibil, mosnege. Penibil!Banel era mic copil pe langa tine. Esti acum mult mai aproape de Kondogbia. https://youtu.be/nNEWTvDTC1M Nu e Amada, nici pe departe, una din marile probleme ale forumului.Pacat de munca eficienta din primele 2 pagini, dupa care ai pierdut din vedere esentialul si ai batut campii, concentrandu-te pe cine nu trebuia. Dezamagitor! Si-a luat prostul de UserX întăriri. Coaliția proștilor... 8 13 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Nu e Amada, nici pe departe, una din marile probleme ale forumului.Pacat de munca eficienta din primele 2 pagini, dupa care ai pierdut din vedere esentialul si ai batut campii, concentrandu-te pe cine nu trebuia. Dezamagitor! Eu am incercat sa aplanez conflictul de fapt, daca ai observat, incercand sa-i explic ca este o neintelegere si ca ei vorbesc despre subiecte diferite... A sarit pe mine ca un turbat! Ok, pot eu sa refuz un om care vrea neaparat sa fie umilit? Link spre comentariu
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Eu am incercat sa aplanez conflictul de fapt, daca ai observat, incercand sa-i explic ca este o neintelegere si ca ei vorbesc despre subiecte diferite... A sarit pe mine ca un turbat! Ok, pot eu sa refuz un om care vrea neaparat sa fie umilit? Lasati!! Am mai spus-o, cred, si tie iti place grozav sa bagi batul prin gard. Ce, pe mine nu m-ai tras de urechi acum cateva zile? Da' macar ai demnitate si nu te victimizezi dupa. Vive la Statuette! 3 4 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 7, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Si-a luat prostul de UserX întăriri. Coaliția proștilor... Picoane, baga frustratul asta idiot pe lista de ignore. Il tot citezi si-i vad frustrarile. 5 5 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Lasati!! Am mai spus-o, cred, si tie iti place grozav sa bagi batul prin gard. Ce, pe mine nu m-ai tras de urechi acum cateva zile? Da' macar ai demnitate si nu te victimizezi dupa. Vive la Statuette! Da, sunt rea, stiu. Eu ma distrez pe aici, mai bag batu' cateodata cand vad lume nervoasa care ia prea in serios acest site si care incearca sa ma intimideze... Am o placere de nedescris cand ii vad cum dau cu mucii in fasole, tot mai agitati, iar eu rad in continuu! Mi s-a parut tare sa primesc postari cum ca sunt plina de amaraciune si ura dupa o viata banala de curva! Ce ti-e si cu prostii astia care nu se pot impune cu argumente si incearca sa ma jigneasca lamentabil! Ma apuc sa fac o ciorba, trebuie sa trec si pe la job mai tarziu, see you! :bye 3 3 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Vrei niste prune pt ciorba? Link spre comentariu
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Da, sunt rea, stiu. Eu ma distrez pe aici, mai bag batu' cateodata cand vad lume nervoasa care ia prea in serios acest site si care incearca sa ma intimideze... Am o placere de nedescris cand ii vad cum dau cu mucii in fasole, tot mai agitati, iar eu rad in continuu! Mi s-a parut tare sa primesc postari cum ca sunt plina de amaraciune si ura dupa o viata banala de curva! Ce ti-e si cu prostii astia care nu se pot impune cu argumente si incearca sa ma jigneasca lamentabil! Ma apuc sa fac o ciorba, trebuie sa trec si pe la job mai tarziu, see you! :bye Cine-a zis ca esti rea?Ai prea multa dreptate in anumite idei, da' as prefera sa nu detaliez.N-am mancat de mult o ciorba ... 3 4 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Vrei niste prune pt ciorba? Cine-a zis ca esti rea? Ai prea multa dreptate in anumite idei, da' as prefera sa nu detaliez.N-am mancat de mult o ciorba ... Am facut o supa de pui pana la urma, acrita cu zeama de la castraveti marinati, reteta proprie. Dementiala! 2 3 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Pune poze la topicu lui ticuta 😠Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Ops!Miskin la bord! ))Sa-i uram sedere mai lunga 2 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Ops!Miskin la bord! ))Sa-i uram sedere mai lunga Ce nume si-a tras de data asta, "supradoza de miskin"! 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Ce nume si-a tras de data asta, "supradoza de miskin"! sa vedem,daca de data asta se va ridica la nivelul username-ului ales.sa bage niste supradoze,pe forum,zic ))) PS - Da' repede,pana nu-I baga Motanu' o supradoza de ban )) 1 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Deja l-a banat 2 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Deja l-a banat supraban )))) Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 15, 2017 N-ai nicio sansa cu prostul care se crede destept.Asa asa baga...fara nicio sansa ....cred ca vorbesti in nume propriu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum