Sari la conținut

Supradoza accidentala de prostie

user_x

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri

Eu am crezut că se distrează facandu-si clone...dar când vad că o clonă ma ataca fara sa stiu ce naiba are cu mine, da...atunci as zice si eu ca este lasitate.

Hai, că începem să ne înțelegem. Te pomenești, că o să ne și futem! 😅😄😄

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

da, in partea ailalta.

...Si cei de acolo, au clone aici...si mai sunt si banati dacă fac urât?

• Like 12
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Hai, că începem să ne înțelegem. Te pomenești, că o să ne și futem!

Eu vreau să inteleg lucruri de aici, care stau într-o masă disgratioasa si inertă de informații aiurite si batute-n cap de prea mult soare. Iti doresti ca noi doi sa ne intelegem? Si daca zici ca asa e mai bine, crezi ca ar conta aceasta intr-un contact sexual cu tine?

Nu răspunde acum...ci alta dată. Acum ma pun in ale mele si in ascultatul muzicii inainte de culcare.

• Like 11
  • Minus 2
Link spre comentariu

Eu vreau să inteleg lucruri de aici, care stau într-o masă disgratioasa si inertă de informații aiurite si batute-n cap de prea mult soare. Iti doresti ca noi doi sa ne intelegem? Si daca zici ca asa e mai bine, crezi ca ar conta aceasta intr-un contact sexual cu tine?

Nu răspunde acum...ci alta dată. Acum ma pun in ale mele si in ascultatul muzicii inainte de culcare.

Da.  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Romania

Sigur ca da,cand n-ai argumente,o dai pe jigneli.

Sa pun aici definitiile dex despre accidental si intentionat ​?

Causes of an Overdose

A person can overdose on drugs or alcohol for a number of reasons. Some of the most common causes of an overdose include:

"Cauzele unei supradoze.

O persoana poate avea o supradoza de alcool sau droguri din diferite motive.Dintre cele mai frecvente sunt:"

• Accidental ingestion. - inghitire accidentala.Cum sa inghiti accidental o sticla de palinca de 80 de grade?
  • Taking more than intended. - Ca e cineva Nehalem,nu e accidental.
  • Suicide attempt. - Nu se incadreaza la accidental.
  • Combining different substances. - In combinatie cu alte substante,droguri de pilda.Sau sa vrea sa raceasca votca direct cu azot lichid.
  • Detoxing then taking the same amount as before (a pre-tolerance dose).Iar nu se incadreaza la accidental.
  • Failure to comply with prescription dosage.Nu cred ca vreun doctor da tratament vreo 5 sticle de wisky.
  • Taking a drug with higher purity than normal.Aici e vorba de droguri

Nicaieri nu se specifica si explica ​Supradoza accidentala cu alcool.

​Poti sa contiuni sarada,sa jignesti pana nu mai poti.Ti-am explicat cu frumosul.

Asta-i, probabil, cea mai stupida si caraghioasa postare pe care am vazut-o pe forum. Cretinii viezuremanz si raffaello ti-au apreciat-o, insa.

Bă idiotule, nu înțelegi că ancheta a concluzionat că a murit datorită unei supradoze accidentale cu alcool? Accidental, pentru că nu a fost nici crimă, nici suicid (adică, nu a fost ceva voit), ci a băut până a decedat. Eu asta am spus: că a murit beată și drogată. Admit că nu ar fi fost și drogată, dar, beată a fost. Asta era discuția, retardel, până să te bagi tu, ca supozitoru'.

Penibil, mosnege. Penibil!

Banel era mic copil pe langa tine. Esti acum mult mai aproape de Kondogbia. :laugh2

https://youtu.be/nNEWTvDTC1M

Te-ai dezumflat complet, mahalagioaico.

Mai usurel cu amenintarile astea, o noua plangere penala e ultimul lucru de care cineva in situatia ta ar avea nevoie.

Hai, liber la Saniuta!

Nu e Amada, nici pe departe, una din marile probleme ale forumului.

Pacat de munca eficienta din primele 2 pagini, dupa care ai pierdut din vedere esentialul si ai batut campii, concentrandu-te pe cine nu trebuia. Dezamagitor! :no2

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Asta-i, probabil, cea mai stupida si caraghioasa postare pe care am vazut-o pe forum. Cretinii viezuremanz si raffaello ti-au apreciat-o, insa.

Penibil, mosnege. Penibil!

Banel era mic copil pe langa tine. Esti acum mult mai aproape de Kondogbia. :laugh2

https://youtu.be/nNEWTvDTC1M

Pacat de munca eficienta din primele 2 pagini, dupa care ai pierdut din vedere esentialul si ai batut campii, concentrandu-te pe cine nu trebuia. Dezamagitor! :no2

Si-a luat prostul de UserX întăriri. Coaliția proștilor...
  • Like 8
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Eu am incercat sa aplanez conflictul de fapt, daca ai observat, incercand sa-i explic ca este o neintelegere si ca ei vorbesc despre subiecte diferite... A sarit pe mine ca un turbat!  :laugh2

Ok, pot eu sa refuz un om care vrea neaparat sa fie umilit?  :laugh2  :no2

Link spre comentariu

Eu am incercat sa aplanez conflictul de fapt, daca ai observat, incercand sa-i explic ca este o neintelegere si ca ei vorbesc despre subiecte diferite... A sarit pe mine ca un turbat!  :laugh2

Ok, pot eu sa refuz un om care vrea neaparat sa fie umilit?  :laugh2  :no2

:laugh2

Lasati!! Am mai spus-o, cred, si tie iti place grozav sa bagi batul prin gard. Ce, pe mine nu m-ai tras de urechi acum cateva zile? :laugh2  Da' macar ai demnitate si nu te victimizezi dupa.

Vive la Statuette! :laugh2

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu

Lasati!! Am mai spus-o, cred, si tie iti place grozav sa bagi batul prin gard. Ce, pe mine nu m-ai tras de urechi acum cateva zile? :laugh2  Da' macar ai demnitate si nu te victimizezi dupa.

Vive la Statuette! :laugh2

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Da, sunt rea, stiu.  :laugh2

Eu ma distrez pe aici, mai bag batu' cateodata cand vad lume nervoasa care ia prea in serios acest site si care incearca sa ma intimideze...  :laugh2

Am o placere de nedescris cand ii vad cum dau cu mucii in fasole, tot mai agitati, iar eu rad in continuu!  :laugh2

Mi s-a parut tare sa primesc postari cum ca sunt plina de amaraciune si ura dupa o viata banala de curva!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2

Ce ti-e si cu prostii astia care nu se pot impune cu argumente si incearca sa ma jigneasca lamentabil!  :laugh2

Ma apuc sa fac o ciorba, trebuie sa trec si pe la job mai tarziu, see you!  :bye

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Da, sunt rea, stiu.  :laugh2

Eu ma distrez pe aici, mai bag batu' cateodata cand vad lume nervoasa care ia prea in serios acest site si care incearca sa ma intimideze...  :laugh2

Am o placere de nedescris cand ii vad cum dau cu mucii in fasole, tot mai agitati, iar eu rad in continuu!  :laugh2

Mi s-a parut tare sa primesc postari cum ca sunt plina de amaraciune si ura dupa o viata banala de curva!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2

Ce ti-e si cu prostii astia care nu se pot impune cu argumente si incearca sa ma jigneasca lamentabil!  :laugh2

Ma apuc sa fac o ciorba, trebuie sa trec si pe la job mai tarziu, see you!  :bye

Cine-a zis ca esti rea?:D

Ai prea multa dreptate in anumite idei, da' as prefera sa nu detaliez.

N-am mancat de mult o ciorba ... :blushing2 :laugh2

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu

Vrei niste prune pt ciorba?

Cine-a zis ca esti rea? :D

Ai prea multa dreptate in anumite idei, da' as prefera sa nu detaliez.

N-am mancat de mult o ciorba ... :blushing2 :laugh2

Am facut o supa de pui pana la urma, acrita cu zeama de la castraveti marinati, reteta proprie.  :laugh2  :blushing2

Dementiala!  :drool  :)

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ce nume si-a tras de data asta, "supradoza de miskin"!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2

sa vedem,daca de data asta se va ridica la nivelul username-ului ales.

sa bage niste supradoze,pe forum,zic :))))

PS - Da' repede,pana nu-I baga Motanu' o supradoza de ban :)))

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...