Sari la conținut

@Nu Mai Spune

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Esti sigur, ba Toma? Ca ai exact acelasi stil de exprimare ca Picon, si faci cam aceleasi greseli gramaticale ca el. Plus ca esti DE FIECARE DATA de acord cu ce spune fasolarul.

Baby,te-am intrebat,cum reusesti sa stai in fiecare noapte pe site?Te scoli de langa femeie la 2-3 noaptea ca sa te crizezi aici.

Sa nu ne spui ca esti un masturbator fara femeie,ca noi nu te credem.

• Like 10
  • Minus 11
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Baby,te-am intrebat,cum reusesti sa stai in fiecare noapte pe site?Te scoli de langa femeie la 2-3 noaptea ca sa te crizezi aici.

Sa nu ne spui ca esti un masturbator fara femeie,ca noi nu te credem.

Ce femeie....zicea el ca ar avea o prietena....zdai seama,saraca fata?

La cat e el de diliu p-aici,nu-I de mirare s-o fi batut,cand I-o fi zis fata ceva

BTW,si Vistantric a recunoscut,mai "mascat",ca s-a luat de ea.

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

Prea mult scrii, natangule! Pai e vina mea, ma, ca tu scrii ca un agramat si ca te comporti ca un hartuitor obsedat pe forum?

Iti dai mult prea multa importanta, esti doar un prostanac incult si agresiv, care - daca e un amarat de patron de boutique - incepe sa se viseze J.M. Keynes.

PS Macar ti-ai dat arama de 'punctar' pe fata, care traieste si se agita pe forum doar pentru punctele de reputatie.

DMX iz inza haus.Ti a fost dor de mine futu ti mortii ma tii de handicapat!Ahahahahahahahaha

• Like 17
  • Minus 17
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Pentru iniţiator: Nu ştiu ce ai vrut tu să demonstrezi, dar ai dovedit că eşti un papagal. Nu mă înţelege greşit, nu am nimic personal cu tine. Dar nu ai fost bărbat.

Mulțumesc? ;)
  • Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

DMX iz inza haus.Ti a fost dor de mine futu ti mortii ma tii de handicapat!Ahahahahahahahaha

Mars ma in mortii ma tii

Citeaza ma labarule sa vad ca imi scrii .Gresit te am si bagat in mortii ma tii ca DMX cum isi baga pula in pizda lu ma ta.Am scris in rima.Se potriveste?

Iarasi au uitat sa-ti incuie cusca, mucosule?

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

Cine l-a banat pe prost? De @nu mai spune, zic.

Cine l-a banat pe numai spune????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????           

DMX l-a banat pe sugatorul de pule .Vanatorul a pierdut un cont am plans alaturi de el.Un moment de reculegere pentru muist.

Cand te gandesti ca a fost asa un om de bun :cry2  :cry2  :cry2  :cry2  :cry2  :cry2 Oare de ce de ce cei mai buni pleaca intotdeauna??????

PSThe deciever frate ete cadoul meu de revenire pentru tine.

• Like 18
  • Minus 17
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...