sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Esti sigur, ba Toma? Ca ai exact acelasi stil de exprimare ca Picon, si faci cam aceleasi greseli gramaticale ca el. Plus ca esti DE FIECARE DATA de acord cu ce spune fasolarul. Baby,te-am intrebat,cum reusesti sa stai in fiecare noapte pe site?Te scoli de langa femeie la 2-3 noaptea ca sa te crizezi aici.Sa nu ne spui ca esti un masturbator fara femeie,ca noi nu te credem. 10 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Baby,te-am intrebat,cum reusesti sa stai in fiecare noapte pe site?Te scoli de langa femeie la 2-3 noaptea ca sa te crizezi aici.Sa nu ne spui ca esti un masturbator fara femeie,ca noi nu te credem. Ce femeie....zicea el ca ar avea o prietena....zdai seama,saraca fata?La cat e el de diliu p-aici,nu-I de mirare s-o fi batut,cand I-o fi zis fata cevaBTW,si Vistantric a recunoscut,mai "mascat",ca s-a luat de ea. 3 3 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Ce femeie....zicea el ca ar avea o prietena....zdai seama,saraca fata?La cat e el de diliu p-aici,nu-I de mirare s-o fi batut,cand I-o fi zis fata cevaBTW,si Vistantric a recunoscut,mai "mascat",ca s-a luat de ea.Sugerezi ca de la laba s-a damblagit asa rau. 10 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Sugerezi ca de la laba s-a damblagit asa rau. posibil,nu vreau sa stiu ce face el,cu el insusi ))) 2 3 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 11, 2017 posibil,nu vreau sa stiu ce face el,cu el insusi )))Dumnezeu cu mila! 9 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Dumnezeu cu mila! nu cred.il stiu bine pe Tata.Ar zicehttps://i.imgur.com/VSyDERO.gif 2 3 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Esti sigur, ba Toma? Ca ai exact acelasi stil de exprimare ca Picon, si faci cam aceleasi greseli gramaticale ca el. Plus ca esti DE FIECARE DATA de acord cu ce spune fasolarul. Sunt sigur pe mine, ca faci confuzii. Du-te si lasa-ne! 1 6 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Claaariiiii... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Claaariiiii...Cică abia așteaptă sa se întâlnească cu Miskin. Sa vedem cum sta cu gelozia 3 3 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Prea mult scrii, natangule! Pai e vina mea, ma, ca tu scrii ca un agramat si ca te comporti ca un hartuitor obsedat pe forum?Iti dai mult prea multa importanta, esti doar un prostanac incult si agresiv, care - daca e un amarat de patron de boutique - incepe sa se viseze J.M. Keynes. PS Macar ti-ai dat arama de 'punctar' pe fata, care traieste si se agita pe forum doar pentru punctele de reputatie.DMX iz inza haus.Ti a fost dor de mine futu ti mortii ma tii de handicapat!Ahahahahahahahaha 17 17 Link spre comentariu
zeul internetului Reputație: -541 Postat Septembrie 11, 2017 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Pentru iniţiator: Nu ştiu ce ai vrut tu să demonstrezi, dar ai dovedit că eşti un papagal. Nu mă înţelege greşit, nu am nimic personal cu tine. Dar nu ai fost bărbat. 4 8 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Pentru iniţiator: Nu ştiu ce ai vrut tu să demonstrezi, dar ai dovedit că eşti un papagal. Nu mă înţelege greşit, nu am nimic personal cu tine. Dar nu ai fost bărbat.Mars ma in mortii ma tii 14 17 Link spre comentariu
zeul internetului Reputație: -541 Postat Septembrie 11, 2017 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Te-ai băgat şi tu ca musca-n curu' calului. 2 7 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Te-ai băgat şi tu ca musca-n curu' calului.Citeaza ma labarule sa vad ca imi scrii .Gresit te am si bagat in mortii ma tii ca DMX cum isi baga pula in pizda lu ma ta.Am scris in rima.Se potriveste? 16 17 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Pentru iniţiator: Nu ştiu ce ai vrut tu să demonstrezi, dar ai dovedit că eşti un papagal. Nu mă înţelege greşit, nu am nimic personal cu tine. Dar nu ai fost bărbat.Mulțumesc? 1 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Cine l-a banat pe prost? De @nu mai spune, zic. 7 13 Link spre comentariu
nu_mai_spune Reputație: -239 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:? Oras:? Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Cine l-a banat pe prost? De @nu mai spune, zic. Te-ai bucurat prea repede, Toma! 2 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Cine l-a banat pe prost? De @nu mai spune, zic.Bossbanu ))) 1 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Te-ai bucurat prea repede, Toma! Nu m-am bucurat. Știam că vei reveni, îți place să-ți iei muie.P.S. pizdoiule. 9 13 Link spre comentariu
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 12, 2017 DMX iz inza haus.Ti a fost dor de mine futu ti mortii ma tii de handicapat!Ahahahahahahahaha Mars ma in mortii ma tii Citeaza ma labarule sa vad ca imi scrii .Gresit te am si bagat in mortii ma tii ca DMX cum isi baga pula in pizda lu ma ta.Am scris in rima.Se potriveste? Iarasi au uitat sa-ti incuie cusca, mucosule? 3 3 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Septembrie 12, 2017 3 4 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Cine l-a banat pe prost? De @nu mai spune, zic.Cine l-a banat pe numai spune????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? DMX l-a banat pe sugatorul de pule .Vanatorul a pierdut un cont am plans alaturi de el.Un moment de reculegere pentru muist.Cand te gandesti ca a fost asa un om de bun Oare de ce de ce cei mai buni pleaca intotdeauna?????? PSThe deciever frate ete cadoul meu de revenire pentru tine. 18 17 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Iarasi au uitat sa-ti incuie cusca, mucosule?Ceti mai fac conturile muistule.Ahahahahahahahhaha 16 17 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Te-ai bucurat prea repede, Toma! NU VORBI MULT CA FACI POSTARI.....si te racesti da te dracu.Prinzi gripa si mori din nou futut ti cascheta de retardat 18 17 Link spre comentariu
zeul internetului Reputație: -541 Postat Septembrie 12, 2017 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Citeaza ma labarule sa vad ca imi scrii .Gresit te am si bagat in mortii ma tii ca DMX cum isi baga pula in pizda lu ma ta.Am scris in rima.Se potriveste?Jet de aici mă ratatule. 2 7 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum