Sari la conținut

@Nu Mai Spune

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:?
Postat

Te ai intors futu te in gura de retardat dar vezi tu ai mai si plecat .Adica mantelegi....................ai mai si plecat =))

Esti atat de tampit incat cazi in burta poponar muist.Mi-a zis ma ta de acolo stiu ca esti poponar.Oi fi eu tigan da ia vezi am o intrebare pentru tine.Stii cine te a banat pe tine?

DMX  DMX  te-a banat pe tine pizda !!!!   =))  =))  =))  =))  =))  =))  =))  =))  =))  =))  =))  =))  =))  =))  =))

Ba ciorex, lasa sofismele astea de taraba. Singura concluzie e ca ai supt-o. Din nou.

Lache fricos!

• Like 2
  • Minus 7
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Tuturor ne e frica de tine, ce dreacu!

Esti periculos rau, o sugi agresiv.

Dă cu dinții?
  • Like 8
  • Minus 16
Postat

Tuturor ne e frica de tine, ce dreacu!

Esti periculos rau, o sugi agresiv.

Ma indoiesc ca le e frica tuturor. Tu, insa, te-ai scapat in izmene de prima oara cand m-am incruntat la tine.

Mototolule!

• Like 2
  • Minus 7
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Aoleu,nu mai pot de râs. :)))))

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ma indoiesc ca le e frica tuturor. Tu, insa, te-ai scapat in izmene de prima oara cand m-am incruntat la tine.

Mototolule!

Esti un boschetar, nu-ti mai da atat de multa importanta.

Toate amenintarile tale nu fac 2 lei. Amenintari fara nici o finalitate. Un lacheu frustrat, sarac mobilat intelectual.

• Like 16
  • Minus 9
Postat

Esti un boschetar, nu-ti mai da atat de multa importanta.

Toate amenintarile tale nu fac 2 lei. Amenintari fara nici o finalitate. Un lacheu frustrat, sarac mobilat intelectual.

Te simti viteaz acolo, dupa monitor, nu-i asa? Iti permiti sa si furi replici la greu, ca pe tine nu te duce capul ala patrat sa inventezi ceva.

Mototolule, te fut in gat!

• Like 2
  • Minus 7
Postat

Nu te mai inflama ca un o.b la mine ca nu merge. Ma doare-n pula ta de tine si asta imi ocupa tot timpul.

Hatz, iar m-am pisat pe tine. Mai baga o fisa sa o iei iar in gura.

• Like 16
  • Minus 9
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Critical moment is approaching :))))

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Ce dreacu sa faca? nu mai spune e o furtuna intr-un pahar de apa de ploaie. Il dai la canal si mergi mai departe.

La curve nu merge, bani sa treaca strada n-are. Face figuri pe aici pentru ca nu costa nimic.

• Like 16
  • Minus 9
Postat

Nu te mai inflama ca un o.b la mine ca nu merge. Ma doare-n pula ta de tine si asta imi ocupa tot timpul.

Hatz, iar m-am pisat pe tine. Mai baga o fisa sa o iei iar in gura.

Ce dreacu sa faca? nu mai spune e o furtuna intr-un pahar de apa de ploaie. Il dai la canal si mergi mai departe.

La curve nu merge, bani sa treaca strada n-are. Face figuri pe aici pentru ca nu costa nimic.

M-ai bagat la "ignore", mototolule? Asta da dovada de vitejie! Exact ca rubensianul raffaello.:)

• Like 1
  • Minus 8
Postat

Poti sa te incrunti si la pula mea,am o erectie spontana.

http://s2.quickmeme.com/img/49/49d21579ceea36ff1335d24a50c2cdd9bd8be789dd54a94095a0fb91347a94dc.jpg

• Like 2
  • Minus 8
Postat

M-ai bagat la "ignore", mototolule? Asta da dovada de vitejie! Exact ca rubensianul raffaello. :)

Nu ti-am dat ignore, nu te panica. Imi place sa-ti citesc posturile pentru ca stiu ca te zvarcolesti de oftica si ura. Iti da muie si el, fii fara grija!

• Like 16
  • Minus 9
Postat

Ba ciorex, lasa sofismele astea de taraba. Singura concluzie e ca ai supt-o. Din nou.

Lache fricos!

Tu cine esti?Si de ce incerci sa l copiezi pe nu mai spune?Urat din partea ta.I ai copiatsi numele contului futute n cur.Tu nu stii nu mai spune a murit?Foarte urat 

Cacatu pulii ce esti.

ATAT DE TARE MI E FRICA DE TINE CA TE AM SI BANAT  =))  =))  =))  =))  =))  =))

• Like 14
  • Minus 19

Postat

Aoleu,nu mai pot de râs. :)))))

Asta nici macar idee nu are cat de beton ne distram pe seama lui.Numa cand il vad cum apare cu contuletul lui gri folosind FOSTUL nume de la contul sau incercand sa il copieze cu liniute jos da se crede mare destept pe aici nici macar simtul ridiculului nu il are sa vada ca a fost banat de un TIGAN pe care el are boala rad in hohote cu mana tinandu ma de burta. =))

• Like 14
  • Minus 19

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...