Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 exemplu @daenerys(fostul alexquerty) catre mine exemplu 2 @satulcuprosti exdmplu 3 @lingaudecurve 3 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 nu e un caz singular..dar sa ma refer strict la mine. 2 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Daca intr-o buna zi iti vei pierde culoarea verde , intri in alt regim.Adica iti pierzi contul la minus 400.... 8 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Daca intr-o buna zi iti vei pierde culoarea verde , intri in alt regim.Adica iti pierzi contul la minus 400....nu am cum s-o pierd...stiu in ce zi am cumparat-o si cu o zi inainte reinnoiesc subsciptia ..e simplu...ca sa nu ma vb ca-mi pot da puncte singura zilnic...n-am concep[tia s-o fac...dar am s-o fac de azi inainte 3 8 Link spre comentariu
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Si la ce te ajuta ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Dar altora la ce le ajuta sa.mi dea mie minusuri? 3 8 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 8, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Daca intr-o buna zi iti vei pierde culoarea verde , intri in alt regim.Adica iti pierzi contul la minus 400....Întrebarea este urmatoarea... De ce zici tu că si-ar pierde contul? Să nu uităm că totusi tu ai fost primul care a inceput sa-mi dea minusuri aiurea mie... Cum te justifici pentru fapta ta? 7 3 Link spre comentariu
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Dar altora la ce le ajuta sa.mi dea mie minusuri?Orgolii stupide. Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 8, 2017 nu am cum s-o pierd...stiu in ce zi am cumparat-o si cu o zi inainte reinnoiesc subsciptia ..e simplu...ca sa nu ma vb ca-mi pot da puncte singura zilnic...n-am concep[tia s-o fac...dar am s-o fac de azi inaintePentru asta trebuie sa ai bani. 10 13 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Pentru asta trebuie sa ai bani.ce te face sa crezi ca n-am?? 70 de lei pe luna chiar nu e o problema la mine...la tine o fi..dar la mine nu 2 8 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Dar altora la ce le ajuta sa.mi dea mie minusuri?Mamaie,te-a mancat in rect sa dai si tu la randul tau zeci de mii de minusuri.Smecheri e simpla,te obliga sa platesti in fiecare luna cont verde.Nu platesti,se baneaza contul,asa ca baga gheare la cuptor sa economisesti bani de cont verde. 8 13 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 8, 2017 ce te face sa crezi ca n-am?? 70 de lei pe luna chiar nu e o problema la mine...la tine o fi..dar la mine nuStiu ma Adina draga mea,n-ai casa,n-ai masa,n-ai niciun viitor dar nus o problema banii pentru tine. 8 13 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Mamaie,te-a mancat in rect sa dai si tu la randul tau zeci de mii de minusuri.Smecheri e simpla,te obliga sa platesti in fiecare luna cont verde.Nu platesti,se baneaza contul,asa ca baga gheare la cuptor sa economisesti bani de cont verde. tataie,,minusuri am dat si cand aveam cont galbe3n sau albastru 3 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Stiu ma Adina draga mea,n-ai casa,n-ai masa,n-ai niciun viitor dar nus o problema banii pentru tine.n-aveam acum 7 ani...toate astea,,,cand am intrat in domeniu...intre timp situatia s-a schimbat 3 8 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 8, 2017 tataie,,minusuri am dat si cand aveam cont galbe3n sau albastruMai zi o dată. Poate vrei să reformulezi.. 2 4 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 8, 2017 tataie,,minusuri am dat si cand aveam cont galbe3n sau albastruMamaie,sexul totale neprotejat ti-a afectat grav sanatatea mintala.Conturile galbene,albastre si nici macar maro,nu pot da minusuri. 10 13 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 8, 2017 tataie,,minusuri am dat si cand aveam cont galbe3n sau albastruCum ai dat minusuri, cu cont galbem sau albastru? 8 13 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Cum ai dat minusuri, cu cont galbem sau albastru? A ajutat-o tantrica. E suficient să "vizualizezi". 2 4 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 8, 2017 n-aveam acum 7 ani...toate astea,,,cand am intrat in domeniu...intre timp situatia s-a schimbatMamaica,chiar ieri urlai aici ca stai cu chirie pentru ca nu ai o casa a ta.Ai inceput sa copiezi minciunile celeilalte laturi,Lorena. 7 12 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2017 nu am cum s-o pierd...stiu in ce zi am cumparat-o si cu o zi inainte reinnoiesc subsciptia ..e simplu...ca sa nu ma vb ca-mi pot da puncte singura zilnic...n-am concep[tia s-o fac...dar am s-o fac de azi inainteDeci ramai abonata pe eternitate?Platesti lunar ca sa fii sigura ca nu iei ban? Nu e mai simplu sa stai pe burta, sa lasi figurile proaste si filosofeala de 2 lei? :lol: 15 8 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Claaariiiiii ... ... înghiți? 7 13 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Mamaie,sexul totale neprotejat ti-a afectat grav sanatatea mintala.Conturile galbene,albastre si nici macar maro,nu pot da minusuri.ai dreptate...plusuri dadeam....da mai..unde aveti dreptate ...jos palaria 2 8 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Deci ramai abonata pe eternitate?Platesti lunar ca sa fii sigura ca nu iei ban? Nu e mai simplu sa stai pe burta, sa lasi figurile proaste si filosofeala de 2 lei? :lol: De ce ii dai idei?E timpul sa plateasca si prostituatele,curvarii. 10 13 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Claaariiiiii ... ... înghiți? In sec,ca smantana e pe bani. 10 13 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Deci ramai abonata pe eternitate?Platesti lunar ca sa fii sigura ca nu iei ban? Nu e mai simplu sa stai pe burta, sa lasi figurile proaste si filosofeala de 2 lei? :lol: pai pe burta am si stat initial...cum mai spus si se poate verifica ...eu nu m.am luat de nimeni...tot ce am facut ..a fost un raspuns la ce mi s-a facut. sa luam exemplu alexquerty...care a pus pe google numele luat din buletinul de analize ,si a dat de fb..a trimis la lumea dib fb.meu mesaje..mi-a scris numele aici......Ce i-am facut eu acestui scelerat??...si ce are cu mine trepanatu?.... zi mai zici..mergi pe burta...dupa cum bine vezi..n-am cu cine 2 8 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum