cel mai muissst Reputație: -410 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Postat Septembrie 8, 2017 30 de zile, un singur user, putin timp si multa scarba fata de multi.stiu ca e o picatura intr-un ocean.am vrut doar sa arat ca daca unul singur poate cat am putut eu, 10 sau 20, aliati impotriva gunoaielor, ar face multe. eu gunoiul asta l-am dungat.95% sunt inapoi, inca si mai scarbosi, mai agresivi, mai imbecili. muie lor, gunoaielor: gelugunvasilepoamarosiemasaj_ionypanoramicimpariorbamboo2017ragnogeorge bacoviacuckoldboyarrow_arrowalexqwerty1234bitchhunterlacazetsfantul parinte pipilicabrettt 3 6
roz_kendra Reputație: -150 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:nature Oras:nature Postat Septembrie 8, 2017 30 de zile, un singur user, putin timp si multa scarba fata de multi.stiu ca e o picatura intr-un ocean.am vrut doar sa arat ca daca unul singur poate cat am putut eu, 10 sau 20, aliati impotriva gunoaielor, ar face multe. eu gunoiul asta l-am dungat.95% sunt inapoi, inca si mai scarbosi, mai agresivi, mai imbecili. muie lor, gunoaielor: gelugunvasilepoamarosiemasaj_ionypanoramicimpariorbamboo2017ragnogeorge bacoviacuckoldboyarrow_arrowalexqwerty1234bitchhunterlacazetsfantul parinte pipilicabretttTu cine esti bre ca=s curioasa si mi-esti usor simpatic?daca vrei sa mai faci cont pt banari nu-mi spune,daca ai terminat cu el si voiesti si tu poti satisface aceasta curozitate. Un alt nickname pe care sa il stiu poate? 2 5
roz_kendra Reputație: -150 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:nature Oras:nature Postat Septembrie 8, 2017 Si ca sa iti lamuresc si de unde curiozitatea mea ca gest de fairplay te comporti ca userul theboynamedcrow caruia stiu ca i-a fost pe plac si, in acelasi timp, ai avatarul unui fost stalker al meu indracit numit benvolio acelasi cu mister babadook, banuiesc ca erau clonele unui anume futacios man care din motive stiute doar de el a revenit cu stalking si haterisme la adresa mea de pe diverse nickuri, desi contul sau a fost banat putin inainte sa imi fac primul cont,deci nu am avut interactiuni sa merit ca sa zic asa.Discrepanta in sine imi genereaza senzatii mixte in ce te priveste pe dumneata 5
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 8, 2017 30 de zile, un singur user, putin timp si multa scarba fata de multi.stiu ca e o picatura intr-un ocean.am vrut doar sa arat ca daca unul singur poate cat am putut eu, 10 sau 20, aliati impotriva gunoaielor, ar face multe. eu gunoiul asta l-am dungat.95% sunt inapoi, inca si mai scarbosi, mai agresivi, mai imbecili. muie lor, gunoaielor: gelugunvasilepoamarosiemasaj_ionypanoramicimpariorbamboo2017ragnogeorge bacoviacuckoldboyarrow_arrowalexqwerty1234bitchhunterlacazetsfantul parinte pipilicabretttCarevasazica.. i-ai futut lui ma-ta cei 75 de lei degeaba. Ii esti datoare cu o finalizare.O vrei orala? Cum sa o fut? In gura? In cur? In pizda?Ii voi face cea mai smechera recenzie 3 4
dracarys Reputație: 61 Postat Septembrie 8, 2017 Postat Septembrie 8, 2017 95% sunt inapoi, inca si mai scarbosi, mai agresivi, mai imbecili. Carevasazica.. i-ai futut lui ma-ta cei 75 de lei degeaba. Ii esti datoare cu o finalizare.O vrei orala? Cum sa o fut? In gura? In cur? In pizda?Ii voi face cea mai smechera recenzie 2 1
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 8, 2017 Scuzati-mi dragonul, este imbecil si crede uneori ca ma poate arde, pe cea Nearsa 4 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2017 Postat Septembrie 8, 2017 Biiine..cu accent pe i 2 7
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 8, 2017 Si totusi. Cu ce pizda matii te-am deranjat eu, cacaciosman? http://nimfomane.com/forum/topic/96773-recenzia-mamei-ceamaimuiste/ Ia vezi cacatule. Aveam si eu o placere. Sa fut femei frumoase si sa scriu despre asta. Si ai incecat sa mi-o iei.Pisat avortat crezi ca m-ai batut? Trebuie numai sa scriu o recenzie in stilul meu pe un cont nou si toti vor sti cine a scris-o. Muie tie si integi tale famili 3 4
sfantu parinte pipilica Reputație: -561 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 9, 2017 Si totusi. Cu ce pizda matii te-am deranjat eu, cacaciosman?http://nimfomane.com/forum/topic/96773-recenzia-mamei-ceamaimuiste/Ia vezi cacatule. Aveam si eu o placere. Sa fut femei frumoase si sa scriu despre asta. Si ai incecat sa mi-o iei.Pisat avortat crezi ca m-ai batut? Trebuie numai sa scriu o recenzie in stilul meu pe un cont nou si toti vor sti cine a scris-o. Muie tie si integi tale familiDoamne ajută.Amin! 3 4
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 9, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 9, 2017 Hmmm...Interesant!Ce zice băiatul ăla că a pierdut!?...Si pipilica ii susține plângerea!Wow, mai evident de-atât nici nu se putea sa fie...😅😅😅 4 2
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 9, 2017 Hmmm...Interesant!Ce zice băiatul ăla că a pierdut!?...Si pipilica ii susține plângerea!Wow, mai evident de-atât nici nu se putea sa fie...😅😅😅Ca esti prajita e evident. Nu te mai chinui, am inteles cu totii 6 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2017 Postat Septembrie 9, 2017 Au mai rămas niște specimene.Schimba conturile,ca sa nu fie dibuiti și executați.
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 9, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 9, 2017 Ca esti prajita e evident. Nu te mai chinui, am inteles cu totiiCiudat este faptul de a te plânge că ai pierdut accesul la fetele frumoase si tu îți arăți acum intenția de a ataca una dintre ele. Ia în ordine logică lucrurile...însă, mă miră că i-ai dat minus lui rose când a spus lucrurile alea urâte despre mine. Ți se pare, dacă crezi că eu întrețin un conflict...ci este tocmai contrariul, îl demontez piesă cu piesă si da, am o răbdare foarte mare. 4 2
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Septembrie 9, 2017 In australia se face vizita la domicilu clentului si/sau pacentului ca n mai amintesc exact.Desi cred ca asta trebuia scris pe stiati ca.... PS.Cand ai fost verde suparat si nu esti verde suparat topicul se deschide automat?Un fel de au plecat acuma ne jucam noi?
roz_kendra Reputație: -150 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:nature Oras:nature Postat Septembrie 9, 2017 In australia se face vizita la domicilu clentului si/sau pacentului ca n mai amintesc exact.Desi cred ca asta trebuia scris pe stiati ca.... PS.Cand ai fost verde suparat si nu esti verde suparat topicul se deschide automat?Un fel de au plecat acuma ne jucam noi? Nobel vreau sa ma scoti la cina si ma imbeti cu vinu ala tau. Descuie-ti pivnita pt mine si nu ma refuza ca am draci zilele astea pe barbati zagrciti. Ma rog dintotdeauna ii gasesc nesuferiti. Dar tu este un domn si nu o sa profiti de mine, de aia te las sa ma ospatezi. Si daca ma refuzi sa stii ca incep sa latru si musc.Deci ce avem bun de papa la cina?
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Septembrie 9, 2017 Nobel vreau sa ma scoti la cina si ma imbeti cu vinu ala tau. Descuie-ti pivnita pt mine si nu ma refuza ca am draci zilele astea pe barbati zagrciti. Ma rog dintotdeauna ii gasesc nesuferiti. Dar tu este un domn si nu o sa profiti de mine, de aia te las sa ma ospatezi. Si daca ma refuzi sa stii ca incep sa latru si musc.Deci ce avem bun de papa la cina? Daca vii la Cluj cu cea mai mare placere. 2
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2017 30 de zile, un singur user, putin timp si multa scarba fata de multi.stiu ca e o picatura intr-un ocean.am vrut doar sa arat ca daca unul singur poate cat am putut eu, 10 sau 20, aliati impotriva gunoaielor, ar face multe. eu gunoiul asta l-am dungat.95% sunt inapoi, inca si mai scarbosi, mai agresivi, mai imbecili. muie lor, gunoaielor: gelugunvasilepoamarosiemasaj_ionypanoramicimpariorbamboo2017ragnogeorge bacoviacuckoldboyarrow_arrowalexqwerty1234bitchhunterlacazetsfantul parinte pipilicabretttMadoarenpula de tine...muistule...cel maiðŸ˜ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ 14 7
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2017 Madoarenpula de tine...muistule...cel maiDaca nu ii dati si voi -400 , tot degeaba Ontopic : Cel mai muiist, mi se pare ca esti un pestisor deranjat,adica, gelugun era un bun recenzator si multe din recenzii le-am regasit ca fiind adevarate si impartiale. 5 8
zeul internetului Reputație: -541 Postat Septembrie 9, 2017 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Postat Septembrie 9, 2017 30 de zile, un singur user, putin timp si multa scarba fata de multi.stiu ca e o picatura intr-un ocean.am vrut doar sa arat ca daca unul singur poate cat am putut eu, 10 sau 20, aliati impotriva gunoaielor, ar face multe. eu gunoiul asta l-am dungat.95% sunt inapoi, inca si mai scarbosi, mai agresivi, mai imbecili. muie lor, gunoaielor: gelugunvasilepoamarosiemasaj_ionypanoramicimpariorbamboo2017ragnogeorge bacoviacuckoldboyarrow_arrowalexqwerty1234bitchhunterlacazetsfantul parinte pipilicabretttSchimbă dracu' avataru'.
dracarys Reputație: 61 Postat Septembrie 9, 2017 Postat Septembrie 9, 2017 ne-a parasit si cel mai prost nebun din istoria nimfomane.sau era cel mai nebun prost? nu conteaza, revine el in 27 de secunde si ne lamureste. meandmyself https://romanicablues.files.wordpress.com/2013/01/vadim-tudor.png?w=595 1 1
geo_x36 Reputație: -663 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Septembrie 9, 2017 30 de zile... brettt cel mai muissstMaistru CurvarMaistru Curvar142 Postari:Inscris la:07 August 2017Reputatie:241 Gogule ce patisi bre nene ... iecspira abonamentu sau sa terminara culorilii mart(l)anului ? 2 5
dracarys Reputație: 61 Postat Septembrie 9, 2017 Postat Septembrie 9, 2017 era doar o clona, da-l in kkt 1 1
dracarys Reputație: 61 Postat Septembrie 10, 2017 Postat Septembrie 10, 2017 robert nu mai este printre noi.ne va lipsi, pentru o vreme (5 minute, cat isi face alt cont) imbecilismul absolut al postarilor sale.robert323, sa-ti tragem la muie, tie si noii(lor) tale clone! 1
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 11, 2017 Am scapat si de topicul asta. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum