pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Sa-si bage picon & pipilica pula-n ma-ta, bai lache muist. Sa le poti spune, in sfarsit, "tata"!Eu ti-am zis ca tu de fapt cauti sa fii batut inainte sa fii futut. Se pare ca nu m-am inselat. 15 9 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Septembrie 16, 2017 De dupa monitor poti sa-ti bagi pula doar intr-o menghina, eventual. Ce mai face zdreanta de ma-ta, o suge cu hoitul ei gretos tot pe chistoace de tigari pe sub pod? hai mars de aici! 4 8 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 De dupa monitor poti sa-ti bagi pula doar intr-o menghina, eventual. Ce mai face zdreanta de ma-ta, o suge cu hoitul ei gretos tot pe chistoace de tigari pe sub pod? Te ai facut tare n gura retardatu pulii?AhahahahhaCum merge contuletul gri?Vezi ca ma ta am luat o cu noi sa o bagam la produs .Cat crezi ca scoatem pe ea?Ahahahahahahah 17 19 Link spre comentariu
nu_mai_spune Reputație: -239 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:? Oras:? Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Eu ti-am zis ca tu de fapt cauti sa fii batut inainte sa fii futut. Se pare ca nu m-am inselat. De cand astept! Lasa si tu un email sa stabilim detaliile, ca eu nu pm acum. hai mars de aici! Mars, Toma! Cum mai merg blestemele? Te ai facut tare n gura retardatu pulii?AhahahahhaCum merge contuletul gri?Vezi ca ma ta am luat o cu noi sa o bagam la produs .Cat crezi ca scoatem pe ea?Ahahahahahahah Cam de o mie de ori mai mult decat au scos ciorile pe ma-ta. Da'nu ajungi tu acolo, ca esti prea lache pentru a iesi de dupa monitor. 3 6 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Septembrie 16, 2017 De cand astept! Lasa si tu un email sa stabilim detaliile, ca eu nu pm acum. Mars, Toma! Cum mai merg blestemele? Cam de o mie de ori mai mult decat au scos ciorile pe ma-ta. Da'nu ajungi tu acolo, ca esti prea lache pentru a iesi de dupa monitor. E n-oara cand iti spun ca faci confuzii, papagalule. Eu vorbesc una, tu intelegi alta... 6 8 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2017 De cand astept! Lasa si tu un email sa stabilim detaliile, ca eu nu pm acum.Cine plm te ia pe tine in serios? Esti o potaie maidaneza. Cum sa nu ai pm? La valoarea ta? De ce nu platesti un cont super premium? Doar nu te fac pe tine 70 lei. 16 8 Link spre comentariu
nu_mai_spune Reputație: -239 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:? Oras:? Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Cine plm te ia pe tine in serios? Esti o potaie maidaneza. Tu vorbesti serios, ba? Adica ma ameninti, spui ca esti dur iar eu un papagal, si pe urma o dai cotita. "Potaia asta maidaneza" iti promite un bonus consistent pentru cand o sa il intalnesti. Ai promis, respecta-ti cuvantul, bai lache cacacios. 3 6 Link spre comentariu
skopelos Reputație: -407 Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 La ea are sens ceva?In orisicare femeie exista un sens. Doar barbatul este acela care il poate intelege daca are o minima inteligenta. Tu, draga picon, un tigan borat, chel, libidinos si impotent nu ai capacitatea sa intelegi. Nu-mi raspunde ! Ti-am vazut mecla hidoasa si orice raspuns este lovit de nulitate. 2 4 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 De cand astept! Lasa si tu un email sa stabilim detaliile, ca eu nu pm acum. Mars, Toma! Cum mai merg blestemele? Cam de o mie de ori mai mult decat au scos ciorile pe ma-ta. Da'nu ajungi tu acolo, ca esti prea lache pentru a iesi de dupa monitor. Eu nu cred ca o sa scoatem mult.Ultima data cand am fututo on cur facea figuri.Da am invatat o pe ma ta de atunci sa stea cuminte cand o fut in cur Link spre comentariu
nu_mai_spune Reputație: -239 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:? Oras:? Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Eu nu cred ca o sa scoatem mult.Ultima data cand am fututo on cur facea figuri.Da am invatat o pe ma ta de atunci sa stea cuminte cand o fut in cur Bietul cimpanzeu dmx! Dupa ce ai fost umilit de 3 useri diferiti aici pe forum, ai luat o saptaman de pauza, si acum ai revenit crezand ca s-a uitat totul. Prostanac mic si umil! 2 7 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Bietul cimpanzeu dmx! Dupa ce ai fost umilit de 3 useri diferiti aici pe forum, ai luat o saptaman de pauza, si acum ai revenit crezand ca s-a uitat totul. Prostanac mic si umil! Eu cred ca intre noi doi ai uitat cine te a banat si cine te umileste zilnic cand intri aici.Ai fost banat de ala pe care il urasti atat de mult prostule .Nu ai nici macar simtul ridicolului sa vezi ce inseamna asta.Si zilnic toata lumea de pe forum in afara de cateva tarfe iti da la muie iar tu sugi ca un baietel cuminte pula la toata lumea.Ahahahahahahha 18 18 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Curvă e mă-ta!Asa se zice...da!?Adică, nu ești prostituată? 7 15 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 16, 2017 In orisicare femeie exista un sens. Doar barbatul este acela care il poate intelege daca are o minima inteligenta. Tu, draga picon, un tigan borat, chel, libidinos si impotent nu ai capacitatea sa intelegi. Nu-mi raspunde ! Ti-am vazut mecla hidoasa si orice raspuns este lovit de nulitate.O postare din noapte minții scopitului! Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 16, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Adică, nu ești prostituată?Adică...cat timp nu respectați mamele care-s in viața, moartele nu au nici o valoare! Cred ca cunosti legea asta...dar te faci că nu vezi. 5 1 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Tu vorbesti serios, ba? Adica ma ameninti, spui ca esti dur iar eu un papagal, si pe urma o dai cotita. "Potaia asta maidaneza" iti promite un bonus consistent pentru cand o sa il intalnesti. Ai promis, respecta-ti cuvantul, bai lache cacacios. Eu am promis ca-ti dau la muie si ca ma pis pe tine. N-am zis nimic de nici o bataie.Tu esti ala amenintator. 18 8 Link spre comentariu
madmax123 Reputație: 343 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Da...dar mă doare in mijlocul spatelui de la atâta încordare din timpul orgasmelor de ieri noapte. E clar...mai am de învățat!L-am pus sa-mi facă si o poză cu ranjita de mine...că stiam ce m-așteaptă. Nu-mi place să-mi facă el poze, ca îi e rusine sa se uite la mine...si eu i-am spus că e esențial să ma privească, pentru să iasă ceva frumos. Fiecare face ce poate... ☺IMG-20170915-WA0011-1.jpgsuperba !!!! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Adică...cat timp nu respectați mamele care-s in viața, moartele nu au nici o valoare! Cred ca cunosti legea asta...dar te faci că nu vezi.Tâmpito, am zis eu ceva de doamna mama ta? Am zis de tine, un adevăr evident, un truism: ești prostituată. Adică, vrei să spui că ești altceva? 10 15 Link spre comentariu
dan pulea Reputație: 54 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:..... Oras:..... Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Damă de companie....suna altfel Link spre comentariu
dan pulea Reputație: 54 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:..... Oras:..... Partajează Postat Septembrie 16, 2017 sau jucăria la smecheri 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Trebuie sa recunosc, Doamna,că poza aceasta este excelenta. Vad ca știți ce-mi place Nu știm,domnule Miky77, doamna nu a dat detalii. ) Ce v-a gasit , ba . cu Doamna si Domnule ? 17 15 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 16, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Tâmpito, am zis eu ceva de doamna mama ta? Am zis de tine, un adevăr evident, un truism: ești prostituată. Adică, vrei să spui că ești altceva?Hhh, ce m-a ofticat mama mea la telefon acusi...e o posesiva, o să i-o zic, că nu cred că vine de la ea această caracteristica ajunsă recent in purtarea sa fata de mine.Tampitule, nu tre' sa zici tu...ci altii cu care pici de acord sub alte aspecte, care cauzează la ei comportamente de aceasta natură. Asa că, curva esti tu...iar ma-ta a fost cu certitudine, in momentul in care te-a conceput. Văd ca nu si-a sters păcatele, mama ta...daca niste copii care umbla pe lângă tine, au o lejeritatea in a se desfăsura sub protectoratul tau, prin legarea foarte deasa a cuvintelor "mamă" si "curvă", iar apoi hop, punctezi si tu zicandu-mi ca sunt prostituată. In concluzie, eu pot sa-mi acopăr cu o mie de cuvinte despre mama ta, o faptă...dar voi va carati in spate păcatul, nu vi-l port eu. Eu fac doar sex...si te rog sa-mi scuzi îndrăzneala de a accepta bani de la bărbați. ....Si bla, bla. Spuneti voi, ca va pricepeti!... 5 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Ce v-a gasit , ba . cu Doamna si Domnule ? )))Pai,domnule Miky77, câțiva utilizatori s-au plâns de calitatea limbajului folosit aici,prea mic pentru înaltele lor standarde.Încercăm,pe cât putem,sa echilibram balanta,sa facem acest forum mai suportabil pentru domniile lor. 3 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 16, 2017 )))Pai,domnule Miky77, câțiva utilizatori s-au plâns de calitatea limbajului folosit aici,prea mic pentru înaltele lor standarde.Încercăm,pe cât putem,sa echilibram balanta,sa facem acest forum mai suportabil pentru domniile lor. Bine...de acum am sa ma adresez doar cu SIR sau IMPARATE .....sa-ti pun coaiele pe spate ...asta e in caz de urgenta majora 19 16 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Damă de companie....suna altfelȘtii că e un eufemism! 8 15 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Hhh, ce m-a ofticat mama mea la telefon acusi...e o posesiva, o să i-o zic, că nu cred că vine de la ea această caracteristica ajunsă recent in purtarea sa fata de mine.Tampitule, nu tre' sa zici tu...ci altii cu care pici de acord sub alte aspecte, care cauzează la ei comportamente de aceasta natură. Asa că, curva esti tu...iar ma-ta a fost cu certitudine, in momentul in care te-a conceput. Văd ca nu si-a sters păcatele, mama ta...daca niste copii care umbla pe lângă tine, au o lejeritatea in a se desfăsura sub protectoratul tau, prin legarea foarte deasa a cuvintelor "mamă" si "curvă", iar apoi hop, punctezi si tu zicandu-mi ca sunt prostituată. In concluzie, eu pot sa-mi acopăr cu o mie de cuvinte despre mama ta, o faptă...dar voi va carati in spate păcatul, nu vi-l port eu. Eu fac doar sex...si te rog sa-mi scuzi îndrăzneala de a accepta bani de la bărbați. ....Si bla, bla. Spuneti voi, ca va pricepeti!...Pentru tine și "prostituată ", e un eufemism. 8 15 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum