vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 17, 2017 Greșit. El nu vede.De ce? 5 2
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 17, 2017 De ce?De cur să lingi în pizdă. 2 4
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2017 Nu, n-ai inteles...dar las' că-i bine!Stiu ce inseamna elegie tantrico, insa si tu il supraestimezi . E doar un papagal care repeta cuvintele, fara pic de imaginatie ( nu oricine are ironia in sange, multi doar o mimeaza ) 4 5
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Postat Septembrie 17, 2017 Observ o lipsa de capacitate in a raspunde concret la o intrebare concreta,ceea ca prim sindrom al retardarii mentale profunde este ingrijorator.Ti-am repetat de 3 ori aceeasi intrebare la care nu vrei/nu stii sa raspunzi pentru ca evident nu este in favoarea ta.Orice ai raspunde la intrebarea :postarile tale ti se par inteligente.?Astfel eviti sa raspunzi crezand ca nimeni nu vede.Toata lumea vede. Folosind acelasi rationament, si eu observ lipsa ta de capacitate de a intelege ca esti luat peste picior. La fel cum observ si comportamentul tau obsesiv, prin repetarea la nesfarsit a unei idei. Retardul tau intelectual nu ma ingrijoreaza deloc, insa. Tu pari fericit asta cum esti.Imi place mult definitia asta: 'nebunia este sa faci acelasi din nou si din nou, si sa astepti rezultate diferite'. E nevoie de desen? 2 3
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Septembrie 17, 2017 Folosind acelasi rationament, si eu observ lipsa ta de capacitate de a intelege ca esti luat peste picior. La fel cum observ si comportamentul tau obsesiv, prin repetarea la nesfarsit a unei idei. Retardul tau intelectual nu ma ingrijoreaza deloc, insa. Tu pari fericit asta cum esti.Imi place mult definitia asta: 'nebunia este sa faci acelasi din nou si din nou, si sa astepti rezultate diferite'. E nevoie de desen?Copierea ideilor e considerat furt intelectual. PS.EU am pus o intrebare nu am expus o idee.Oare intelegi diferenta?AM repatat-o pentru ca nu ai raspuns._Adica intrebarea am repetat-o NU ideea.Oare intelegi???Daca chiar doresti putem lua postarile tale sa ne uimim cu totii de repetarea acelorasi idei .Atunci sa vezi ce dreptate au acei utilizatori care impreuna cu Einstein(de acolo ai luat citatul) te-ar numi nebun. 2
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Postat Septembrie 17, 2017 Copierea ideilor e considerat furt intelectual. Nobele, vezi ca iar te tradeaza intelectul: copierea e considerata, nu considerat! Dar macar te-ai oprit din a intreba acelasi lucru. 2 3
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Septembrie 17, 2017 Nobele, vezi ca iar te tradeaza intelectul: copierea e considerata, nu considerat! Dar macar te-ai oprit din a intreba acelasi lucru.Bravo!AI sesizat ca era o intrebare nu o idee.Evoluam evoluam 3
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Postat Septembrie 17, 2017 Bravo!AI sesizat ca era o intrebare nu o idee.Evoluam evoluam E un spectacol amuzant sa observi un prostanac care incearca sa para condescendent. 2 3
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Septembrie 17, 2017 E un spectacol amuzant sa observi un prostanac care incearca sa para condescendent.Imi place ca evoluezi.Mai am sperante cu tine.Maine iti voi explica diferenta dintre ironia mea si glumele tale de santier 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 17, 2017 E un spectacol amuzant sa observi un prostanac care incearca sa para condescendent. Nu te-ai plictisit? 1 4
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2017 Nu te-ai plictisit?Se va opri cand va putea sa isi ia compensat reteta. Deocamdata nu este plafon in farmacii pentru astfel de retete. 7 7
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Postat Septembrie 17, 2017 Imi place ca evoluezi.Mai am sperante cu tine.Maine iti voi explica diferenta dintre ironia mea si glumele tale de santier Si mie imi place ca esti optimist si ca zambesti. Esti dovada ca si prostii pot fi fericiti. Nu te-ai plictisit? Prostia voastra e infinita, cum s-ar putea cineva plictisi?Nu mi-ai raspuns: cand ai constatat prima oara ca ai impulsuri de **spam editat**? Se va opri cand va putea sa isi ia compensat reteta. Deocamdata nu este plafon in farmacii pentru astfel de retete. Suna ca si cum ai vorbi din proprie experienta. Ti-am recomandat sa treci pe Xanax, Distonocalm-ul e pentru cazurile mai usoare. 1 3
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Septembrie 17, 2017 Si mie imi place ca esti optimist si ca zambesti. Esti dovada ca si prostii pot fi fericiti. Maine
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Postat Septembrie 17, 2017 Maine Nu-mi dau intalniri cu natangi cunoscuti pe forum. PS Renunta la suficienta asta, chiar nu e de tine. 2 3
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Septembrie 17, 2017 Nu-mi dau intalniri cu natangi cunoscuti pe forum. PS Renunta la suficienta asta, chiar nu e de tine.Cine vorbea de intalniri?AM zis ca iti explic sa intelegi.Cine a avut atata rabdare cu tine pana acum?Frumos calm in limita capacitatilor tale incerc sa rationalizez cu tine.Doara esti baiat cu viitor.Viata iti poate aduce multe "succesuri." 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 17, 2017 Si mie imi place ca esti optimist si ca zambesti. Esti dovada ca si prostii pot fi fericiti. Prostia voastra e infinita, cum s-ar putea cineva plictisi?Nu mi-ai raspuns: cand ai constatat prima oara ca ai impulsuri de **spam editat**? Suna ca si cum ai vorbi din proprie experienta. Ti-am recomandat sa treci pe Xanax, Distonocalm-ul e pentru cazurile mai usoare. Plictisitor ești, bă Schimbă placa că n-ai niciun haz 1 4
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 17, 2017 Cine vorbea de intalniri?AM zis ca iti explic sa intelegi.Cine a avut atata rabdare cu tine pana acum?Frumos calm in limita capacitatilor tale incerc sa rationalizez cu tine.Doara esti baiat cu viitor.Viata iti poate aduce multe "succesuri."Nu, bre, e doar disperat să-l copieze pe mișkin. E cel mai frumos vis al pizdoiului. De unde căcat toate replicile dampulea? Cred că și le-a notat pe undeva, cretinu', și doar dă copy/paste. 5 4
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Septembrie 17, 2017 Nu, bre, e doar disperat să-l copieze pe mișkin. E cel mai frumos vis al pizdoiului. De unde căcat toate replicile dampulea? Cred că și le-a notat pe undeva, cretinu', și doar dă copy/paste.Uita sa spun o chestie ce mi se pare ciudat.El spune asa:"Nu-mi dau intalniri cu natangi cunoscuti pe forum"- .Aceasta expresie a fost spusa de Miskin.Si a doua:"PS Renunta la suficienta asta, chiar nu e de tine." Aceasta chestie mi-a zis-o o singura persoana pana acum.Si anume tot Miskin si tot intr-o situatie asemanantoare cand ne luam peste picior unul pe altul si nu-i placea ca ii scriam de parca ii eram bunic.Acum ori il copiaza pe Miskin si la expresii si la idei intr-un mod deosebit de jalnic.Ori chiar este Miskin care incearca sa scrie mai retardat.Ciudat oricum. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2017 Postat Septembrie 17, 2017 Uita sa spun o chestie ce mi se pare ciudat.El spune asa:"Nu-mi dau intalniri cu natangi cunoscuti pe forum"- .Aceasta expresie a fost spusa de Miskin.Si a doua:"PS Renunta la suficienta asta, chiar nu e de tine." [/size] Aceasta chestie mi-a zis-o o singura persoana pana acum.Si anume tot Miskin si tot intr-o situatie asemanantoare cand ne luam peste picior unul pe altul si nu-i placea ca ii scriam de parca ii eram bunic.Acum ori il copiaza pe Miskin si la expresii si la idei intr-un mod deosebit de jalnic.Ori chiar este Miskin care incearca sa scrie mai retardat.Ciudat oricum.Din câte îmi amintesc eu,dl. Miskin vorbea frumos cu dvs.Mai rămâne cealaltă posibilitate
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Septembrie 17, 2017 Din câte îmi amintesc eu,dl. Miskin vorbea frumos cu dvs.Mai rămâne cealaltă posibilitate La fel ca mine domnul Miskin este ironic tot timpul .SI eu vorbesc frumos cu dumnealui.Chiar il citesc il respect.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 17, 2017 Uita sa spun o chestie ce mi se pare ciudat.El spune asa:"Nu-mi dau intalniri cu natangi cunoscuti pe forum"- .Aceasta expresie a fost spusa de Miskin.Si a doua:"PS Renunta la suficienta asta, chiar nu e de tine." Aceasta chestie mi-a zis-o o singura persoana pana acum.Si anume tot Miskin si tot intr-o situatie asemanantoare cand ne luam peste picior unul pe altul si nu-i placea ca ii scriam de parca ii eram bunic.Acum ori il copiaza pe Miskin si la expresii si la idei intr-un mod deosebit de jalnic.Ori chiar este Miskin care incearca sa scrie mai retardat.Ciudat oricum. Din câte îmi amintesc eu,dl. Miskin vorbea frumos cu dvs.Mai rămâne cealaltă posibilitate Nu are rost să ne pierdem timpul ANALizându-i pe păcălicii ăștia. 7 15
money_talks Reputație: -236 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Septembrie 17, 2017 Uita sa spun o chestie ce mi se pare ciudat.El spune asa:"Nu-mi dau intalniri cu natangi cunoscuti pe forum"- .Aceasta expresie a fost spusa de Miskin.Si a doua:"PS Renunta la suficienta asta, chiar nu e de tine." Aceasta chestie mi-a zis-o o singura persoana pana acum.Si anume tot Miskin si tot intr-o situatie asemanantoare cand ne luam peste picior unul pe altul si nu-i placea ca ii scriam de parca ii eram bunic.Acum ori il copiaza pe Miskin si la expresii si la idei intr-un mod deosebit de jalnic.Ori chiar este Miskin care incearca sa scrie mai retardat.Ciudat oricum.Nu copiaza nimeni pe nimeni,chiar el e ......sta ascuns ca sobolanu' de vreo jumatate de an pe contul asta,ca deh,dependenta de forum e mare 7 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2017 Postat Septembrie 17, 2017 La fel ca mine domnul Miskin este ironic tot timpul .SI eu vorbesc frumos cu dumnealui.Chiar il citesc il respect.Singurul lucru de care ma îndoiesc,în ce-l privește pe dl Miskin...intențiile dumnealui. 2 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 17, 2017 O pulă! Vorbim despre realitate.Care realitate...ca de cand ma cauta saraca?Amintirea-mi spune ca nimic nu se poate confunda cu fiebinteala aceea ciudata din profunzimile pasaricii mele, nici o "realitate" nu-i poate face fata! In plus...imaginează tu cat de greu este sa demonstrezi ca un om cu putere a facut sex cu o prostituată! Eu nu am nevoie sa imaginez, ci sa imi amintesc cum stăteam la o masă în centrul vechi si expresia de pe fetele noastre tipau că vrem sa sarim unul pe altul, iar el era si casatorit atunci. La fel si cel din Bruxelles...era căsătorit când iesea cu mine pe la restaurante, iar o data am iesit sa facem sex pe un teren de-al lui in Bruxelles, in oras!Inimii, nu-i poate nimeni comanda...si nici pasaricii mele! Înțelegi? 5 2
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 18, 2017 ...Inimii, nu-i poate nimeni comanda...si nici pasaricii mele! Înțelegi? N-ai gasit pestele potrivit ))))) 3 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum