sharkattack Reputație: 1171 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2017 CIM? COF?
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2017 Postat Noiembrie 9, 2017 CIM? COF? Exagerezi, oralul e neprotejat "dacă ești ras bine bine" asa ca nu cred ca poate fi vb de mai mult. 4 12
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2017 Postat Noiembrie 9, 2017 Am sa scriu si eu o recenzie. Intalnirea a avut loc saptamana trecuta, dupa o seara de spritz usor la meciul wcsb-ului, la care le-am tinut zbarca, dar din pacate au luat un punct bulanosii. Mi-am asumat doza de risc de noapte, dar nu pot sa zica ca a fost chiar rau. Am intrat pe forum la testate si am decis sa sun. Chiar daca am vazut ca parea mica in poze, am decis sa risc, era spre ora 12 fara ceva. Zis si facut, am contactat fata pe telefonic si am plecat spre adresa, urmand sa-mi dea detalii exacte cand ajung acolo. Locatia este in rond pe langa Vogue. Ajung in zona, imi da detaliile si la 12 fix eram sus la ea. Am intrat in apart lui Nicoll, care locuieste singurica momentan, are si o colega care lipseste momentan. Era tinuta de tragere, nimic special. Prima impresie a fost foarte buna, pozele sunt reale, este ea, sanii se vad frumos prin sutien, picioare si sani fund frumoase. Frumusica, genul pustoaica. Am stat un pic de vorba cu ea, a parut deschisa, sociabila de la distanta asa. Am primit prosop, am fost la dus, baia dotata corespunzator, apartamentul cat am apucat sa vad foarte ok, chiar peste ce am vazut prin zona. Am mai stat de vorba la o tigara, fata parea ca nu se grabeste deloc, era stresata cu site-ul, ca daca vreau ar aprecia o recenzie, etc.. Am inceput ostilitatile, desi a parut sociabila, ca si actiune a fost timida de tot. Oralul de incepatoare asa, mie oricum nu-mi place neaparat, dar ca idee incepusem sa realizez ce va urma. Am trecut eu la oral, aici a fost mai bine, in ideea ca am descoperit o pasarica foarte curata, micutza si apetisanta. Fata in schimb tacea malc, zicei ca patise ceva, lucru care ma cam dezarmeaza. Prefer niste falsete ceva, sa stim ca suntem acolo amandoi. Am trecut la normal, mi-a zis de la inceput sa facem mai incet, eu fiind mai solid de fel, oricum as fi facut asta vazand-o ca e mai firava asa fizic. Arata destul de bine asa in mijlocul actiuni ca si animal, dar indiferenta pe care o arata nu te incurajeaza. Desi m-am miscat cat am putut de incet, am avut mereu senzatia ca o doare. Mi-a cerut capra, probabil din aceleasi motive, si m-am conformat. Nu vroiam sa o chinui defel, imi era chiar simpatica ca prezenta, e dragutza, doar ca sta prost la implicare in ostilitati. Stiam ca continuarea va fi un esec, vazand lipsa de prezenta a ei, am pus-o sa ma masturbeze un pic sa vad din ce aluat e facuta. Actiunea a fost excitanta, a fost singurul moment cand am simtit ca cuplez cumva cu ea, lucru important pentru mine. Concluzia este ca mi se pare la inceput de drum, nu a fost pe maini bune pana acum. Este nerodata ca sa zic asa, are o pasarica stramta rau, zici ca esti cu o virgina. Plus ca lucreaza destul de mult, iar la ora la care am ajuns eu era deja praf fizic, cred. As mai fi incercat o data sa merg la ea la inceput de program, dar la ora aia am alte optiuni chiar si la banii astia redusi acum, pentru cunoscatori poti lua bilete la imax chiar in zona, in loc de 2d. Detalii amanunte: - Modalitate contact: telefon 0726073377 am vorbit doar la telefon si are o voce placuta- Locatie: zona rond Alba Iulia, langa Vogue, apartament tip hogeac, ok - 9- Aspect fata: dragutza, mie mi-a placut- Aspect corp: bruneta, bronzata, micutza, fund frumos, sani foarte frumosi - 8,5- GFE 6 (Este vorbareata si sociabila, dar in timpul actiunii este absenta. FK abia schitat pe varful buzelor. Nu te grabeste deloc, platisem 1 ora si am stat dtd 2 ore)- Igiena 10, nimic de obiectat, chiar miroase frumos peste tot- Oral: nici nu mai stiu daca a fost protejat sau nu, oricum nu prea il agreaza.- Normal protejat bunicel 7, in mod normal as fi notat mai jos, dar pasarica e interesanta. - Cadou: Am decartat 300 lei, am fost la vechiul menu, am stat cam 120 min in cap dtd pentru ca este o prezenta placuta, poate ca pentru niste confrati cu fizic proportionat cu al ei, ar fi o experienta de repetat la preturi mai mici, gen cum are acum.
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2017 Postat Noiembrie 9, 2017 Buna dragilor sunt nouă venită in București, sunt brunetă ochii albaștri am 46 kg înălțime 1,66.Fac bady masaj de relaxare, sex oral, sex normal, fantezi, pentru mai multe detalii la tel 0726073377O fantezie, două (sau mai multe) fantezii. Oricum :hi3 8 3
sharkattack Reputație: 1171 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2017 cred ca ultima recenzie ne-a cam lamurit. au aparut o gramada de pustoaice din astea ...acum cu inceperea facultatii si cred ca merge sa fii dama de companie hop tzop...nu stiu nimic... sunt tinere. ok. arata bine. ok. dar nu stiu sa se futa deloc. sunt zero barat. sa invete in pm sa produca altfel bani ca ne fac sa pierdem timp si bani pe curul lor total nemiscator si neanimat. pfff....si in prima zi sar la 200, la 300...la 400....de parca nu am mai vazut pizda pana acum.... zau de nu ma plimb pe aici pe forum si nu gasesc ceva ca lumea. apare o pustoaica din asta. zbang! 300! ...toata lumea incantata...rumoare...agitatie...te duci...zero barat! zero zero zero! ce e asa de greu? suntem asa complexi? ne place sa ne zambesti. ne place sa te uiti la noi cand te futem. ne place sa ne mangai. ne place sa te misti ocazional si tu. nu iti trebuie trei doctorate in pm! 10 1
sharkattack Reputație: 1171 Postat Noiembrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 10, 2017 multumesc pentru puncte baieti dar cred ca am suparat ceva peste. tocmai am primit -480 puncte de la araboaica. aici e doar un forum, sper ca e clara treaba ca daca devine evident ca e un interes pecuniar pot sa fac o sesizare foarte lejer si nicol a2a zi o sa aiba o perchezitie foarte faina :) si araboaica poate sa dea minusuri dintr-o celula de arest preventiv. ah...stai...acolo nu e nevoie de conditii speciale...arestul preventiv e cel mai ingrozitor. :) 2
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Buna sunt la birou 5
gogu_p Reputație: 557 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2017 Sanii...in naturaletea lor, ii putem vedea? :)
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Sanii...in naturaletea lor, ii putem vedea? :) 7
Membru Premium il pupparo Reputație: 22551 Postat Noiembrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Noiembrie 12, 2017 Frumoasa gura ; buze senzuale . De probat as zice.
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2017 Postat Noiembrie 12, 2017 Buna sunt la birou 😻😻😻😻
gogu_p Reputație: 557 Postat Noiembrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2017 Sanii...in naturaletea lor, ii putem vedea? :)Daa!Fk?
gogu_p Reputație: 557 Postat Noiembrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2017 Da, m am exprimat aiurea! Am spus daa...la sanii dezgoliti si o inrebam daca ofera fk....Scz.:)
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2017 Postat Noiembrie 13, 2017 Buna sunt la birou 😻😻😻😻
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2017 Postat Noiembrie 13, 2017 Da, m am exprimat aiurea! Am spus daa...la sanii dezgoliti si o inrebam daca ofera fk....Scz.:) Buna da 1
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Noiembrie 13, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Noiembrie 13, 2017 Buna daPai zici tu ca oferi FK dar lumea zice ca e doar in varful buzelor. Asa traduci tu fk-ul? 2
Membru Premium il pupparo Reputație: 22551 Postat Noiembrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Noiembrie 13, 2017 Foarte corecta precizarea frate Petre. Asteptam sa ne lumineze Nicol cum intelege ea FK-ul. 4
iulika2007 Reputație: 294 Postat Noiembrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2017 Buna sunt la birou Pana la ce ora ?
sharkattack Reputație: 1171 Postat Noiembrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2017 si eu sunt curios de FK, COF si CIM. daca e garantat sau nu. tipa pare foarte frumoasa :D sanii fermi. nice
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2017 Postat Noiembrie 14, 2017 Am fost eu asta seara dupa ce o refuzasem in urma cu cateva saptamani, tocmai pe motiv ca oralul nu era ferm neprotejat, ci doar daca eram "ras bine, bine"Am sunat din nou, binevoitoare, chiar simpatica la telefon mi-a zis ca face oral neprotejat daca igiena corespunde si chiar finalizare faciala.Imi spun ca ar fi cazul sa las preconceptiile de-o parte si ma duc.Ma asteapta imbracata sexy, pe tocuri, dar din pacate nemachiata.Ma invita la suc, ma intreaba daca poate sa fumeze, aprob, ma cer la dus si iata-ne in pat.Descopar ca a fost videochatista asa ca spun ca as vrea sa profit de acest talent si cer niste scheme, niste tinute.Fata foarte binevoitoare si-a adus mai multe tinute sa imi aleg din ele.In fine trecem si la aparate.Fata se umezeste natural la oral, chiar abundent si-i si place.Incerc un FK.Nici nu evita, nici nu accepta...e mai mult un pupat, dar nici eu nu imi doream musai.Oral mi-a facut fara protectie, placut, umed, gura se muleaza bine pe pula si cred ca ar reusi un oral de calitate daca nu i-ar fi scarba maxima de sperma.Cumva facea 3-4 miscari bune si scotea pula din gura, cred eu de teama spermei desi am asigurat-o ca nu termin.Sexul normal a fost bun.Era deja umeda, a parut usor retinuta si incordata la inceput, dar dupa ce am intrat calumea, m-a lasat sa o fut cum trebuie inclusiv in pozitia favorita si anume in picioare, pe la spate si tinuta de maini. Finalizarea a fost faciala.A protestat, dar prea tarziu.A zis ca daca stia folosea o crema ca altfel se irita.Am stat 45 de minute, am platit ora.Nu m-a grabit, eu am vrut sa plec pentru ca mi-era cald.200 de lei am lasat. note: aspect corp 8,5 sani frumosi, piele alba, curuletz ok, netonifiataaspect fatza 8, un machiaj i-ar fi crescut punctajuloral 7,5 stie sa suga pula dar nu isi da interesulnormal 8,5 dupa ce ai intrat calumea in ea, nu mai da inapoiGFE 6, fk nu, doar pupatigiena 10, nu a facut dus de fata cu mine, dar nu avea de ce Ca si impresie generala as spune ca e ok, dar pacat ca promite niste lucruri pe care nu le duce pana la capat sau le face cu retinere cum ar fi fk, oral neprotejat, COF.Merita vizitata, nu stiu daca si revizitata.Eu unul m-am simtit bine si am reusit sa obtin cam ce mi-am dorit de la ea, adica un futai bun si o muie neprotejata cu finalizare faciala. 10 9
delusione Reputație: -288 Postat Noiembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14, 2017 Am fost eu asta seara dupa ce o refuzasem in urma cu cateva saptamani, tocmai pe motiv ca oralul nu era ferm neprotejat, ci doar daca eram "ras bine, bine"Am sunat din nou, binevoitoare, chiar simpatica la telefon mi-a zis ca face oral neprotejat daca igiena corespunde si chiar finalizare faciala.Imi spun ca ar fi cazul sa las preconceptiile de-o parte si ma duc.Ma asteapta imbracata sexy, pe tocuri, dar din pacate nemachiata.Ma invita la suc, ma intreaba daca poate sa fumeze, aprob, ma cer la dus si iata-ne in pat.Descopar ca a fost videochatista asa ca spun ca as vrea sa profit de acest talent si cer niste scheme, niste tinute.Fata foarte binevoitoare si-a adus mai multe tinute sa imi aleg din ele.In fine trecem si la aparate.Fata se umezeste natural la oral, chiar abundent si-i si place.Incerc un FK.Nici nu evita, nici nu accepta...e mai mult un pupat, dar nici eu nu imi doream musai.Oral mi-a facut fara protectie, placut, umed, gura se muleaza bine pe pula si cred ca ar reusi un oral de calitate daca nu i-ar fi scarba maxima de sperma.Cumva facea 3-4 miscari bune si scotea pula din gura, cred eu de teama spermei desi am asigurat-o ca nu termin.Sexul normal a fost bun.Era deja umeda, a parut usor retinuta si incordata la inceput, dar dupa ce am intrat calumea, m-a lasat sa o fut cum trebuie inclusiv in pozitia favorita si anume in picioare, pe la spate si tinuta de maini. Finalizarea a fost faciala.A protestat, dar prea tarziu.A zis ca daca stia folosea o crema ca altfel se irita.Am stat 45 de minute, am platit ora.Nu m-a grabit, eu am vrut sa plec pentru ca mi-era cald.200 de lei am lasat. note: aspect corp 8,5 sani frumosi, piele alba, curuletz ok, netonifiataaspect fatza 8, un machiaj i-ar fi crescut punctajuloral 7,5 stie sa suga pula dar nu isi da interesulnormal 8,5 dupa ce ai intrat calumea in ea, nu mai da inapoiGFE 6, fk nu, doar pupatigiena 10, nu a facut dus de fata cu mine, dar nu avea de ce Ca si impresie generala as spune ca e ok, dar pacat ca promite niste lucruri pe care nu le duce pana la capat sau le face cu retinere cum ar fi fk, oral neprotejat, COF.Merita vizitata, nu stiu daca si revizitata.Eu unul m-am simtit bine si am reusit sa obtin cam ce mi-am dorit de la ea, adica un futai bun si o muie neprotejata cu finalizare faciala.Participa la sex? Scoate si ea un sunet da o contra semne ca e acolo si macar mimeaza placerea ? Ms
Membru Premium il pupparo Reputație: 22551 Postat Noiembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Noiembrie 14, 2017 Lămurit perfect frate Old George. Cred ca bag si eu o vizită.
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2017 Postat Noiembrie 15, 2017 Buna sunt la birou ❤️❤️❤️❤️ 1
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2017 Postat Noiembrie 15, 2017 Am fost eu asta seara dupa ce o refuzasem in urma cu cateva saptamani, tocmai pe motiv ca oralul nu era ferm neprotejat, ci doar daca eram "ras bine, bine"Am sunat din nou, binevoitoare, chiar simpatica la telefon mi-a zis ca face oral neprotejat daca igiena corespunde si chiar finalizare faciala.Imi spun ca ar fi cazul sa las preconceptiile de-o parte si ma duc.Ma asteapta imbracata sexy, pe tocuri, dar din pacate nemachiata.Ma invita la suc, ma intreaba daca poate sa fumeze, aprob, ma cer la dus si iata-ne in pat.Descopar ca a fost videochatista asa ca spun ca as vrea sa profit de acest talent si cer niste scheme, niste tinute.Fata foarte binevoitoare si-a adus mai multe tinute sa imi aleg din ele.In fine trecem si la aparate.Fata se umezeste natural la oral, chiar abundent si-i si place.Incerc un FK.Nici nu evita, nici nu accepta...e mai mult un pupat, dar nici eu nu imi doream musai.Oral mi-a facut fara protectie, placut, umed, gura se muleaza bine pe pula si cred ca ar reusi un oral de calitate daca nu i-ar fi scarba maxima de sperma.Cumva facea 3-4 miscari bune si scotea pula din gura, cred eu de teama spermei desi am asigurat-o ca nu termin.Sexul normal a fost bun.Era deja umeda, a parut usor retinuta si incordata la inceput, dar dupa ce am intrat calumea, m-a lasat sa o fut cum trebuie inclusiv in pozitia favorita si anume in picioare, pe la spate si tinuta de maini. Finalizarea a fost faciala.A protestat, dar prea tarziu.A zis ca daca stia folosea o crema ca altfel se irita.Am stat 45 de minute, am platit ora.Nu m-a grabit, eu am vrut sa plec pentru ca mi-era cald.200 de lei am lasat. note: aspect corp 8,5 sani frumosi, piele alba, curuletz ok, netonifiataaspect fatza 8, un machiaj i-ar fi crescut punctajuloral 7,5 stie sa suga pula dar nu isi da interesulnormal 8,5 dupa ce ai intrat calumea in ea, nu mai da inapoiGFE 6, fk nu, doar pupatigiena 10, nu a facut dus de fata cu mine, dar nu avea de ce Ca si impresie generala as spune ca e ok, dar pacat ca promite niste lucruri pe care nu le duce pana la capat sau le face cu retinere cum ar fi fk, oral neprotejat, COF.Merita vizitata, nu stiu daca si revizitata.Eu unul m-am simtit bine si am reusit sa obtin cam ce mi-am dorit de la ea, adica un futai bun si o muie neprotejata cu finalizare faciala. Buna apreciez ce ai scris si am sa încerc să-mi dau interesul mulțumesc mult 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum