Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Martie 19, 2018 Postat Martie 19, 2018 Teapa,m-am programat la ea iar cand am sunat pentru confirmare cu 30 minute inainte nu a mai raspuns la telefon...plm 2 zile la rand a facut asta Buna eu azi nu am avut programări din cauza ca intru seara.
tarfu Reputație: 245 Postat Martie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2018 Buna eu azi nu am avut programări din cauza ca intru seara.nu era vorba de astazi,era vorba de saptamana trecuta
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Martie 19, 2018 Postat Martie 19, 2018 nu era vorba de astazi,era vorba de saptamana trecutaEu imi cer scuze dar mereu am respecta programările nu bat joc de oameni cum nici ei de mine Si cu siguranța dacă aveai programare terbuia sa confirm eu cand am programări lumea confirma, si respect programarea. Nu cred ca ai greșit
tarfu Reputație: 245 Postat Martie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2018 Eu imi cer scuze dar mereu am respecta programările nu bat joc de oameni cum nici ei de mineSi cu siguranța dacă aveai programare terbuia sa confirm eu cand am programări lumea confirma, si respect programarea.Nu cred ca ai greșitcum sa confirmi daca nu mai raspunzi la telefon la ora stabilita?
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Martie 19, 2018 Postat Martie 19, 2018 cum sa confirmi daca nu mai raspunzi la telefon la ora stabilita? Bine nu vreau sa ma cert cu tine nu caut cearta dacă e asa cum spui tu ( si nu cred ) ca săptămana trecută nu ți-am răspuns la telefon imi cer mii de scuze.... chiar nu fac asa ceva.
sharkattack Reputație: 1171 Postat Martie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2018 e ok. mai bine nu il primesti pe tarfu.tot zic pe aici fetele ca pare drogat si baut :laugh2 1 1
ginecolog69 Reputație: 143 Postat Martie 19, 2018 Oras:Cuburești Oras:Cuburești Postat Martie 19, 2018 tarfu e membru vechi si cu credibilitate se pare ca don'șoara mai trage și țepe 1
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 Disponibilă de la 11:30 la 00:30
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 20, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 20, 2018 e ok. mai bine nu il primesti pe tarfu.tot zic pe aici fetele ca pare drogat si baut :laugh2Ce sfaturi interesante dati voi fetelor... 2
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Martie 21, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Martie 21, 2018 Ce sfaturi interesante dati voi fetelor... Te roade că ești block pe telefoanele la toate fetele,este? Retardatule 😂😂
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Martie 21, 2018 Postat Martie 21, 2018 Buna dragi mei disponibilă 💋💋 4
Membru Premium il pupparo Reputație: 22538 Postat Martie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Martie 21, 2018 Va salut. Pe ( foarte ) scurt pentru ca nu e nimic memorabil.Acum aproximativ 2 săptămâni m-am vazut si eu cu Nicol. Locatia - Vogue pct de reper ,piata Alba Iulia. Apartament curat , baie ok, geluri de dus , apa calda era mai mult rece.Actiune banala , fara FK , fara limbi in pizda ( era iritata de cineva ) , lins si supt tatele superbe .A inceput un oral bunicel , insa fara adancime , cu ceva presiune pe capul pulii totusi , a trezit soldatul la un nivel apt de lupta si l-am echipat repede cu un prez , s-a dat cu lubrefiant si am futut-o in pozitia caprita. Nu am terminat asa , astfel încât am revenit la oralul nepro . Nicol a fost foarte cooperanta si desi a durat ceva , am reusit sa finalizez pe fata ei.Notele finale din punctul meu de vedere sunt :Aspect - 8.50 , slim , abdomen plat, frumos, picioare drepte , frumoase , cur mic si rotund, fata normala , sanii insa absolut superbi: mari , naturali si fermi ( clar piesa de rezistenta )Oral - 8.5 , nepro , efectuat cu destula abnegatie ; pacat ca nu poate duce pana la baza pulii.Normal - undeva intre 7-8 , bunicel , dar fara contre si fara o participare din cale afară de dedicata. Igiena -10 , curata , nimic de reprosat.GFE - 8 , chiar si fara FK , fata a fost placuta si a lasat o impresie frumoasa. Am platit 150 RON pentru o finalizare, timp aprox 45 min , fara graba. Nu pot spune ca ceva a fost in neregula , dar personal odata a fost suficient. Nu sunt suficiente elemente care sa ma determine sa revin.O zi buna va doresc! 15
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 21, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 21, 2018 Va salut. Pe ( foarte ) scurt pentru ca nu e nimic memorabil.Acum aproximativ 2 săptămâni m-am vazut si eu cu Nicol. Locatia - Vogue pct de reper ,piata Alba Iulia. Apartament curat , baie ok, geluri de dus , apa calda era mai mult rece.Actiune banala , fara FK , fara limbi in pizda ( era iritata de cineva ) , lins si supt tatele superbe .A inceput un oral bunicel , insa fara adancime , cu ceva presiune pe capul pulii totusi , a trezit soldatul la un nivel apt de lupta si l-am echipat repede cu un prez , s-a dat cu lubrefiant si am futut-o in pozitia caprita. Nu am terminat asa , astfel încât am revenit la oralul nepro . Nicol a fost foarte cooperanta si desi a durat ceva , am reusit sa finalizez pe fata ei.Notele finale din punctul meu de vedere sunt :Aspect - 8.50 , slim , abdomen plat, frumos, picioare drepte , frumoase , cur mic si rotund, fata normala , sanii insa absolut superbi: mari , naturali si fermi ( clar piesa de rezistenta )Oral - 8.5 , nepro , efectuat cu destula abnegatie ; pacat ca nu poate duce pana la baza pulii.Normal - undeva intre 7-8 , bunicel , dar fara contre si fara o participare din cale afară de dedicata. Igiena -10 , curata , nimic de reprosat.GFE - 8 , chiar si fara FK , fata a fost placuta si a lasat o impresie frumoasa. Am platit 150 RON pentru o finalizare, timp aprox 45 min , fara graba. Nu pot spune ca ceva a fost in neregula , dar personal odata a fost suficient. Nu sunt suficiente elemente care sa ma determine sa revin.O zi buna va doresc!deci e ok totusi. Ma speriasem. 2
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Martie 23, 2018 Postat Martie 23, 2018 Buna dragii mei disponibilă pana la ora 01:30
nesatulul Reputație: -13 Postat Martie 23, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 23, 2018 Facefuck și finalizare faciala faci?
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Martie 23, 2018 Postat Martie 23, 2018 Facefuck și finalizare faciala faci?Buna pentru detalii suna-mă la 0726073377 te pup
Vizitator elmaestro Reputație: 0 Postat Martie 23, 2018 Postat Martie 23, 2018 Am vorbit eu cu ea mai devreme. Nu face facefuck, nu mai face nici finalizare faciala. In conditiile astea cred ca incep sa se rareasca vizitele, la 150 numarul
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Martie 23, 2018 Postat Martie 23, 2018 Am vorbit eu cu ea mai devreme. Nu face facefuck, nu mai face nici finalizare faciala. In conditiile astea cred ca incep sa se rareasca vizitele, la 150 numarul Buna am zis ca finalizare pe fata nu fac , facefuck mereu am făcut si continui sa fac. 1
omulproblema Reputație: 0 Postat Martie 23, 2018 Postat Martie 23, 2018 Pai panoramic a zis ca a facut pe față
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Martie 24, 2018 Postat Martie 24, 2018 Pai panoramic a zis ca a facut pe față Da am făcut dar pana nu imi trec Iritația de pe fata nu mai fac După fac din nou
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Martie 24, 2018 Postat Martie 24, 2018 Disponibilă pana la 03:00 6
bgtg Reputație: 50 Postat Martie 25, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 25, 2018 2 fete slăbuțe.. Inclusiv ca și prestație am fost la colega ei 4 peste tot merita
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Martie 25, 2018 Postat Martie 25, 2018 2 fete slăbuțe.. Inclusiv ca și prestație am fost la colega ei 4 peste tot merita la colega mea ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum