Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2018 Postat Ianuarie 24, 2018 Disponibilă :-* 9
norbert1976us Reputație: 1429 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Postat Ianuarie 24, 2018 Disponibilă :-*Ce priveliste minunata... faci si anal? 1
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2018 Postat Ianuarie 24, 2018 Ce priveliste minunata... faci si anal?BunaMulțumesc, nu fac anal :-*
mihai2008 Reputație: 2 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 24, 2018 BunaMâine seară este disponibila
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2018 Postat Ianuarie 25, 2018 Buna dragii mei astazi sunt la birou de la 10:00 la 14:00 Si de la 16:30 la 02:30....
andreineacsu2001 Reputație: 1 Postat Ianuarie 25, 2018 Oras:buc Oras:buc Postat Ianuarie 25, 2018 Am fost si eu la Nicol; programarea prin sms cu confirmare, respectata.Locatie: piata Alba Iulia, Vogue. Apartament ok la fel si baia.Fata e draguta, cu ochi tare faini; micuta de statura insa are un fund si care m-a excitat instant. Corp superb dupa standardele mele. Este vorbareata si dezghetata.Actiunea: am sarit peste oral, nu-s tocmai amator. Fara FK. Nicol rezista in toate pozitiile pe care le-am dorit si se excita relativ usor; deci pare a avea un libido ridicat.De revenit: nu stiu, mai am pe lista unele 'reveniri'. Insa per total darul e corect 200/ora (daca tinem cont de vedeta ce se afla cateva etaje mai jos).ce vedeta? 1
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2018 Postat Ianuarie 26, 2018 Buna sunt la birou 😘😘 6
panoramic Reputație: -1920 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 27, 2018 ce vedeta? Antonia :-) :-) 2 1
giovanni Reputație: 527 Postat Ianuarie 28, 2018 Oras:departe Oras:departe Postat Ianuarie 28, 2018 Nu mi-am dat seama din recenzii daca face COF.Poate ne spunde chiar Nicoll. ;)
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2018 Postat Ianuarie 28, 2018 Disponibilă. Va pup
suleyman1984 Reputație: 78 Postat Ianuarie 28, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 28, 2018 Am fost ieri pe la Alba Iulia intr-un sex turneu, prima pe lista Alexxa a 2 Nicol:))) , Nicol e ca un ingeras malefic, e slabuta ceva gen teenie insa sanii sunt uimitor de frumosi,sanii o scot in evidenta, zambetul foarte frumos si atitudinea ei deschisa , reuseste sa te relaxeze si se vede pe ea o pofta de viata .La fata mi se pare ca seamana cu Gina Pistol insa o varianta cu 15 kile in minus si vreo 15 ani:))). Legat de partida pot spune ca a iesit ceva frumos chiar daca e un pic cam prea dragalasa (copila) si slabuta pt gustul meu, totusi a reusit sa ma descarce si sa-mi lase o amintire placuta. Are cam multe tatuaje fara rost dar asta e sunt la moda, oralul e putin cam grabit nu insista nu suge ca o lesinata dupa pula cum imi place mie dar o s-o mai vizitez trebuie sa o mai chinui . Locatie 10 curat cald atmosfera romanticafata nota 8 ca aspect--atitudine si zambet 10+ servicii 8...(servicii normale nimic deosebit nu e full option nu are CIM ANAL si FK in lista ) avantaj ca face videochat si stie sa incite si sa joace rolurioral 8..nu face cim dar face cof hmm nu prea ma atrage treaba astanormal...8..ceva normal nici wau nici bau....eu m-am simtit bine m-am descarcat O aveam pe lista acum am sters-o :)) dar sigur voi revenii mai ales pt compania ei, merita pt felul ei de a fii plus ca prind extra si un futai decent Multumesc Nicol 1
giovanni Reputație: 527 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:departe Oras:departe Postat Ianuarie 29, 2018 Esti disponibila impreuna cu Raluca pentru un threesome?
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 29, 2018 Ce colega ai Nicoll..multumesc pt raspuns
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2018 Postat Ianuarie 29, 2018 Am fost ieri pe la Alba Iulia intr-un sex turneu, prima pe lista Alexxa a 2 Nicol:))) , Nicol e ca un ingeras malefic, e slabuta ceva gen teenie insa sanii sunt uimitor de frumosi,sanii o scot in evidenta, zambetul foarte frumos si atitudinea ei deschisa , reuseste sa te relaxeze si se vede pe ea o pofta de viata .La fata mi se pare ca seamana cu Gina Pistol insa o varianta cu 15 kile in minus si vreo 15 ani:))). Legat de partida pot spune ca a iesit ceva frumos chiar daca e un pic cam prea dragalasa (copila) si slabuta pt gustul meu, totusi a reusit sa ma descarce si sa-mi lase o amintire placuta. Are cam multe tatuaje fara rost dar asta e sunt la moda, oralul e putin cam grabit nu insista nu suge ca o lesinata dupa pula cum imi place mie dar o s-o mai vizitez trebuie sa o mai chinui . Locatie 10 curat cald atmosfera romanticafata nota 8 ca aspect--atitudine si zambet 10+ servicii 8...(servicii normale nimic deosebit nu e full option nu are CIM ANAL si FK in lista ) avantaj ca face videochat si stie sa incite si sa joace rolurioral 8..nu face cim dar face cof hmm nu prea ma atrage treaba astanormal...8..ceva normal nici wau nici bau....eu m-am simtit bine m-am descarcat O aveam pe lista acum am sters-o :)) dar sigur voi revenii mai ales pt compania ei, merita pt felul ei de a fii plus ca prind extra si un futai decent Multumesc Nicol Mulțumesc te aștept cu drag
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2018 Postat Ianuarie 29, 2018 Ce colega ai Nicoll..multumesc pt raspunsColega me se numește Raluca dar pentru o perioada nu se afala la birou 1
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2018 Postat Ianuarie 29, 2018 Esti disponibila impreuna cu Raluca pentru un threesome?Buna Raluca nu se afala la birou pentru o perioadă atunci cand o sa revină o sa anunțe. Kisss 1
suleyman1984 Reputație: 78 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 29, 2018 Mulțumesc te aștept cu drag Cu sticla de vin:))....vinul pt mine sticla pt tine:)) stii tu ce zic 1
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2018 Postat Ianuarie 30, 2018 Cu sticla de vin:))....vinul pt mine sticla pt tine:)) stii tu ce zicDa :-p 1
Vizitator nicol bruneta Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2018 Postat Ianuarie 30, 2018 Buna sunt la birou.
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 31, 2018 Multumesc pt raspuns..Recenzii..sau poze cu Raluca unde gasesc..doresc o întâlnire cu amândouă..te pup
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum