Sari la conținut

Nicoll slim 0724969436 si 0724969807

Postări Recomandate

Vizitator nicol bruneta
Reputație: 0
Postat

Ups

post-244823-0-50859300-1516710191_thumb.jpeg

• Like 6
Vizitator nicol bruneta
Postat

Up

• Like 1
Vizitator nicol bruneta
Postat

Disponibilă :-*

post-244823-0-11621100-1516794506_thumb.jpeg

• Like 9
Vizitator nicol bruneta
Postat

Ce priveliste minunata... faci si anal?

Buna

Mulțumesc, nu fac anal :-*

Vizitator nicol bruneta
Postat

Buna dragii mei astazi sunt la birou de la 10:00 la 14:00

Si de la 16:30 la 02:30....

• Oras:buc
  • Oras:buc
Postat

Am fost si eu la Nicol; programarea prin sms cu confirmare, respectata.

Locatie: piata Alba Iulia, Vogue. Apartament ok la fel si baia.

Fata e draguta, cu ochi tare faini; micuta de statura insa are un fund si care m-a excitat instant. Corp superb dupa standardele mele. Este vorbareata si dezghetata.

Actiunea: am sarit peste oral, nu-s tocmai amator. Fara FK. Nicol rezista in toate pozitiile pe care le-am dorit si se excita relativ usor; deci pare a avea un libido ridicat.

De revenit: nu stiu, mai am pe lista unele 'reveniri'. Insa per total darul e corect 200/ora (daca tinem cont de vedeta ce se afla cateva etaje mai jos).

ce vedeta? 

• Minus 1
Vizitator nicol bruneta
Postat

Buna sunt la birou 😘😘

post-244823-0-95638900-1516963538_thumb.jpeg

• Like 6
Vizitator nicol bruneta
Postat

Disponibilă

• Oras:departe
  • Oras:departe
Postat

Nu mi-am dat seama din recenzii daca face COF.Poate ne spunde chiar Nicoll. ;)

Vizitator nicol bruneta
Postat

Disponibilă. Va pup

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am fost ieri pe la Alba Iulia intr-un sex  turneu, prima pe lista Alexxa a 2 Nicol:))) , Nicol e ca  un ingeras malefic, e slabuta ceva gen teenie insa sanii sunt uimitor de frumosi,sanii o scot in evidenta,  zambetul foarte frumos si atitudinea ei deschisa , reuseste sa te relaxeze si se vede pe ea o pofta de viata .

La fata mi se pare ca seamana  cu Gina Pistol insa o varianta cu 15 kile in minus si vreo 15 ani:))). Legat de partida pot spune ca a iesit ceva frumos chiar daca e un pic cam prea dragalasa (copila) si slabuta pt gustul meu, totusi a reusit sa ma descarce si sa-mi lase o amintire placuta. Are cam multe tatuaje fara rost dar asta e sunt la moda, oralul e putin cam grabit nu insista nu suge ca o lesinata dupa pula cum imi place mie dar  o s-o mai vizitez trebuie sa o mai chinui .

Locatie 10  curat cald atmosfera romantica

fata nota 8 ca aspect--atitudine si zambet 10+ servicii 8...(servicii normale nimic deosebit nu e full option nu are CIM  ANAL si FK in lista ) avantaj ca face videochat si stie sa incite si sa joace roluri

oral 8..nu face cim dar face cof hmm nu prea ma atrage treaba asta

normal...8..ceva normal nici wau nici bau....eu m-am simtit bine m-am descarcat 

O aveam pe lista acum am sters-o :)) dar sigur voi revenii mai ales pt compania ei, merita pt felul ei de a fii plus ca prind extra  si un futai decent

Multumesc Nicol 

• Like 1
Vizitator nicol bruneta
Postat

Am fost ieri pe la Alba Iulia intr-un sex  turneu, prima pe lista Alexxa a 2 Nicol:))) , Nicol e ca  un ingeras malefic, e slabuta ceva gen teenie insa sanii sunt uimitor de frumosi,sanii o scot in evidenta,  zambetul foarte frumos si atitudinea ei deschisa , reuseste sa te relaxeze si se vede pe ea o pofta de viata .

La fata mi se pare ca seamana  cu Gina Pistol insa o varianta cu 15 kile in minus si vreo 15 ani:))). Legat de partida pot spune ca a iesit ceva frumos chiar daca e un pic cam prea dragalasa (copila) si slabuta pt gustul meu, totusi a reusit sa ma descarce si sa-mi lase o amintire placuta. Are cam multe tatuaje fara rost dar asta e sunt la moda, oralul e putin cam grabit nu insista nu suge ca o lesinata dupa pula cum imi place mie dar  o s-o mai vizitez trebuie sa o mai chinui .

Locatie 10  curat cald atmosfera romantica

fata nota 8 ca aspect--atitudine si zambet 10+ servicii 8...(servicii normale nimic deosebit nu e full option nu are CIM  ANAL si FK in lista ) avantaj ca face videochat si stie sa incite si sa joace roluri

oral 8..nu face cim dar face cof hmm nu prea ma atrage treaba asta

normal...8..ceva normal nici wau nici bau....eu m-am simtit bine m-am descarcat 

O aveam pe lista acum am sters-o :)) dar sigur voi revenii mai ales pt compania ei, merita pt felul ei de a fii plus ca prind extra  si un futai decent

Multumesc Nicol

Mulțumesc te aștept cu drag

Vizitator nicol bruneta
Postat

Ce colega ai Nicoll..multumesc pt raspuns

Colega me se numește Raluca dar pentru o perioada nu se afala la birou

• Like 1
Vizitator nicol bruneta
Postat

Esti disponibila impreuna cu Raluca pentru un threesome?

Buna Raluca nu se afala la birou pentru o perioadă atunci cand o sa revină o sa anunțe. Kisss

• Like 1
Vizitator nicol bruneta
Postat

Cu sticla de vin:))....vinul pt mine sticla pt tine:)) stii tu ce zic

Da :-p

• Like 1
Vizitator nicol bruneta
Postat

Buna sunt la birou.

Vizitator nicol bruneta
Postat

Disponibilă

Vizitator nicol bruneta
Postat

Kiss

post-244823-0-26756200-1517405070_thumb.jpeg

• Like 9

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...