rinan Reputație: 12 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Si tu faci pe desteptu'? Ca sa stii si tu, excesul de virgule, suna a...analfabetism.Stai in banca ta, ca te faci de ras. Curat analfabetism! Ești monumental! Spune-ne și nouă, deșteptule, ce rost are virgula dintre cuvintele evidențiate?Sincer vorbind, nu cred că ești în stare să dai o explicație. O să dai din colț în colț sau o să faci pe mortu-n păpușoi.Dar mai degrabă o să te zburlești agresiv, potrivit Principiului Mahalalei: că dreptate are cine țipă mai tare. Dar poate ne lămurește maestrul tău, expertul în virgule și îmbîrligături, postangiul frenetic fără hodină și fără rușine, magistrul ubicuu Piconus Spirochaetus. 4 6 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Curat analfabetism! Ești monumental! Spune-ne și nouă, deșteptule, ce rost are virgula dintre cuvintele evidențiate?Sincer vorbind, nu cred că ești în stare să dai o explicație. O să dai din colț în colț sau o să faci pe mortu-n păpușoi.Dar mai degrabă o să te zburlești agresiv, potrivit Principiului Mahalalei: că dreptate are cine țipă mai tare. Dar poate ne lămurește maestrul tău, expertul în virgule și îmbîrligături, postangiul frenetic fără hodină și fără rușine, magistrul ubicuu Piconus Spirochaetus....care îți dă muie cu lopata. 8 13 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Numai atîta mai poți, Moș Bășină?Ce face scleroza din om... 4 6 Link spre comentariu
zlatko petrovic Reputație: 164 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:Novi Sad Oras:Novi Sad Partajează Postat Septembrie 11, 2017 S-a flatulat singur Link spre comentariu
skopelos Reputație: -407 Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Ce urat imbatraneste acest picon ! Trist ! 3 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Numai atîta mai poți, Moș Bășină?Ce face scleroza din om...Nu are rost, cu tine. Tu chiar, te faultezi singur Ce urat imbatraneste acest picon ! Trist !Nu mai urât ca tine, papagalule! 9 14 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Ăștia, @picon și @dylanbuc, s-au meditat unul pe altul. Compătimesc împreună. Nu are rost, cu tine. Tu chiar, te faultezi singur Păi bine dom' profesor de ocazie, corector gramatical ad-hoc (că la mulți le-ai dat peste nas pentru greșeli **spam editat**e sau involuntare) ce caută virgula între subiect și predicat? Da, acolo unde am evidențiat cuvintele.Aud? 3 6 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Ăștia, @picon și @dylanbuc, s-au meditat unul pe altul. Compătimesc împreună. Auzi!Papagalule! Păi bine dom' profesor de ocazie, corector gramatical ad-hoc (că la mulți le-ai dat peste nas pentru greșeli **spam editat**e sau involuntare) ce caută virgula între subiect și predicat? Da, acolo unde am evidențiat cuvintele.Aud? 6 14 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2017 Nu am uitat, tâmpitule, dar nu scriem cum vrem noi, ci scriem după ucaz, așa cum e reglementat oficial, așa cum găsim în dicționare. ... Ți-am dat quote, să citești și tu, să te cultivi un pic și să mai lași bășinile de 'telectual pârât. Asta, dacă nu ești vreun nostalgic comunist, că ei au impus scrierea asta, pe care tu o preferi și o consideri firească. În care dicționar ai găsit tu cuvîntul „quote”?Aud? 3 6 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Februarie 14, 2018 Învingăciosu De la unul care tocmai și-a anunțat, cu surle și trîmbițe, victoria zdrobitoare asupra adversarului, te-ai aștepta să nu-l mai preocupe dușmanul învins. Ce poate să-i mai facă el? Și totuși, picon împăunăciosu, pîndește vigilent și pigulește harnic, ca o furnicuță, toate postările mele, trecute, prezente și viitoare, minusînd pe unde apucă. Acu' din două una: sau m-a zdrobit, așa cum se împăunează, și atunci n-are rost să se mai ocupe de mine... că oricum n-aș mai conta, sau NU a cîștigat nimic, și abia atunci se explică hărnicia cu care mă sapă... unde poate și el... bietul. Curat mangafa! 2 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 14, 2018 Învingăciosu De la unul care tocmai și-a anunțat, cu surle și trîmbițe, victoria zdrobitoare asupra adversarului, te-ai aștepta să nu-l mai preocupe dușmanul învins. Ce poate să-i mai facă el? Și totuși, picon împăunăciosu, pîndește vigilent și pigulește harnic, ca o furnicuță, toate postările mele, trecute, prezente și viitoare, minusînd pe unde apucă.Acu' din două una:sau m-a zdrobit, așa cum se împăunează, și atunci n-are rost să se mai ocupe de mine... că oricum n-aș mai conta,sau NU a cîștigat nimic, și abia atunci se explică hărnicia cu care mă sapă... unde poate și el... bietul.Curat mangafa! Nu bă, prostule! Îmi place să te enervez în continuare, retrasule!Te doare punctilii, este? :laugh2 2 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 14, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 14, 2018 Învingăciosu De la unul care tocmai și-a anunțat, cu surle și trîmbițe, victoria zdrobitoare asupra adversarului, te-ai aștepta să nu-l mai preocupe dușmanul învins. Ce poate să-i mai facă el? Și totuși, picon împăunăciosu, pîndește vigilent și pigulește harnic, ca o furnicuță, toate postările mele, trecute, prezente și viitoare, minusînd pe unde apucă.Acu' din două una:sau m-a zdrobit, așa cum se împăunează, și atunci n-are rost să se mai ocupe de mine... că oricum n-aș mai conta,sau NU a cîștigat nimic, și abia atunci se explică hărnicia cu care mă sapă... unde poate și el... bietul.Curat mangafa! A imbatranit frumos (vorba lui Skepelos) , cu toate ca altul era termenul si incepe cam asa IN.... .De ce te iei de el ?Ca sa stai in toiul noptii si sa faci asemenea postari , trebuie sa fii tare copt la minte CIOREX CU HERPES GENITAL. CIOREX. Am sa-l citez aici si pe cei doi paranoici (Lolek si Bolek) , cum isi dau coate , spunand ca au dreptate . Sunt iremediabili ptr. varsta lor , tristii Sunt nepermis de prost! Trist, dar adevărat! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Partajează Postat Februarie 14, 2018 A imbatranit frumos (vorba lui Skepelos) , cu toate ca altul era termenul si incepe cam asa IN.... .De ce te iei de el ?Ca sa stai in toiul noptii si sa faci asemenea postari , trebuie sa fii tare copt la minte Am sa-l citez aici si pe cei doi paranoici (Lolek si Bolek) , cum isi dau coate , spunand ca au dreptate . Sunt iremediabili ptr. varsta lor , tristii Medicamentele le-ai luat azi ? 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 14, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Februarie 14, 2018 Nu se poate asa ceva!... 😅"Sunt bâtă"?Sâmbătă "Sanbata"? 11 26 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 14, 2018 A imbatranit frumos (vorba lui Skepelos) , cu toate ca altul era termenul si incepe cam asa IN.... .De ce te iei de el ?Ca sa stai in toiul noptii si sa faci asemenea postari , trebuie sa fii tare copt la minte Am sa-l citez aici si pe cei doi paranoici (Lolek si Bolek) , cum isi dau coate , spunand ca au dreptate . Sunt iremediabili ptr. varsta lor , tristii Tu ce p.m. tot bâzâi ca o muscă fără cap? Vezi-ți bă, de știuleții tăi, poponare! 1 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 14, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 14, 2018 @Raionul de prostie ......este ca ma asteptai ca pe painea calda ? Am uitat sa fiu si ON-TOPIC , atunci cand te faultezi singur UITE CE O SUGE BABA IN CHEC O suge in chec Agarici ce pula mea faci ? Ti-a dat drumul stapana ta din lesa si acum o sugi in chec ? Zboara albinuta , zboara .....acum te poti muta si pe celelalte CLONE (as putea sa le si descriu , ca sa vezi ca nu ma cheama Gelugun/Reghetonul , dar imi place sa te observ cum te zbati si zumzai pe aici in disperare , mai ceva ca Picon , cand nu se pote odihni noaptea de grija altora , tragic , dar adevarat ) doar se observa clar analogia si apartenenta acestora . Oare care sa fie consecinta acestui zbucium de-al tau !? Ca sunt baiat bun uite ca las si un mesaj aici . 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 14, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 14, 2018 Tu ce p.m. tot bâzâi ca o muscă fără cap? Vezi-ți bă, de știuleții tăi, poponare! Vezi , ba , sa nu-ti plezneasca vreo artera ...cand te enervezi asa Cazurile de atac de cord si cerebral sunt din ce in ce mai dese , bosorogea . 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 14, 2018 Vezi , ba , sa nu-ti plezneasca vreo artera ...cand te enervezi asa Cazurile de atac de cord si cerebral sunt din ce in ce mai dese , bosorogea . Marș, mă, cretinule! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Partajează Postat Februarie 14, 2018 Nu se poate asa ceva!... "Sunt bâtă"?Sâmbătă"Sanbata"? Screenshot_2018-02-14-14-26-24-1.pngScreenshot_2018-02-14-14-26-37-1.pngScreenshot_2018-02-14-14-26-42-1.pngBasa puate :))) Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 14, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Februarie 14, 2018 Vezi , ba , sa nu-ti plezneasca vreo artera ...cand te enervezi asa Cazurile de atac de cord si cerebral sunt din ce in ce mai dese , bosorogea . Iar ai aparut bai saracie cu fazele tale de tot cacatul???? Besi ma sandilaule handicapat si agramat! Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 14, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Februarie 14, 2018 Basa puate :))) Nu cred! Pixu' meu...de ce nu sunt si eu "umpic" mai smechera? Eram chiar curioasă să studiez un asemenea "specimen"! Eu sper totuși că omul doar a vrut să se amuze de reacția mea... 9 27 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Partajează Postat Februarie 14, 2018 Nu cred! Pixu' meu...de ce nu sunt si eu "umpic" mai smechera? Eram chiar curioasă să studiez un asemenea "specimen"! Eu sper totuși că omul doar a vrut să se amuze de reacția mea...Tarziu ai început și tu :) Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2018 Nu se poate asa ceva!... "Sunt bâtă"?Sâmbătă"Sanbata"?.... :laugh2 :laugh2 :laugh2 ... si analfabetii se "fute", nu? Trebuia sa ii iei tarif dublu ... si pentru cursuri de gramatica si limba romana plus spor de conditii grele de intelegere ... si analfabet si perseverent si tupeist. Parerea mea :hihat 1 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 14, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Februarie 14, 2018 Tarziu ai început și tu :) Asa am vrut eu sa pară...că gutui îmi plac doar in sezonul lor!:laugh2 :laugh2 :laugh2 ... si analfabetii se "fute", nu? Trebuia sa ii iei tarif dublu ... si pentru cursuri de gramatica si limba romana plus spor de conditii grele de intelegere ... si analfabet si perseverent si tupeist. Parerea mea :hihatParerea ta, dar depinde...mie nu-mi plac orice fel de tupeisti! 9 26 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2018 Asa am vrut eu sa pară...că gutui îmi plac doar in sezonul lor!Parerea ta, dar depinde...mie nu-mi plac orice fel de tupeisti!deci de aia iti place de mine ... ca nu-s tupeist, nu? 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum