miskin 9015 euro Reputație: 2 Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Bulache, nu meriți mai mult! Pizdoi - pizdicon. Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Opa....salut miskine....tot cu covrigi de 12 euro te hranesti? 1 3 Link spre comentariu
drewsky Reputație: 6 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:la curve Oras:la curve Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Atunci, vezi-ți de treabă și nu te lua gură-n pulă cu mine!Toate bune și ție!Nu, dar mi-ai dat o idee.Da cine eşti tu, BĂ, cap de porc?Eu sunt pula, tu eşti gura. Taci şi rumegă, cheliosule transpirat. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Da cine eşti tu, BĂ, cap de porc?Eu sunt pula, tu eşti gura. Taci şi rumegă, cheliosule transpirat.Eu sunt Picon. Tu cine p.m. ești? Știu: nu contează. Așa e, nu contezi!Marș! Link spre comentariu
miskin 9015 euro Reputație: 2 Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Picon - pizdicon - pizdoi. Asta esti. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Trecand peste faptul ca am jignit eronat o multime de useri, pe care i-am considerat drept lacheii lui picon https://i.imgur.com/F3AeR5y.gif Parinte,bag-o si p-asta la Spovedanie. 3 3 Link spre comentariu
drewsky Reputație: 6 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:la curve Oras:la curve Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Eu sunt Picon. Tu cine p.m. ești? Știu: nu contează. Așa e, nu contezi!Marș!Picon e sinonom cu căcat,grobian, slinos, chelios, parşiv, mârlan, mojic, grețos, scârbos, cufurit, second-hand, vin de paie, singur, ipocrit, vanitos, arțăgos, impulsiv, libidinos, băutură ieftină. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Picon e sinonom cu căcat,grobian, slinos, chelios, parşiv, mârlan, mojic, grețos, scârbos, cufurit, second-hand, vin de paie, singur, ipocrit, vanitos, arțăgos, impulsiv, libidinos, băutură ieftină. Ba,n-ai auzit ce-a zis Rozica?Nu mai folosi cuvinte d-astea! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Drewsky e sinonom cu căcat,grobian, slinos, chelios, parşiv, mârlan, mojic, grețos, scârbos, cufurit, second-hand, vin de paie, singur, ipocrit, vanitos, arțăgos, impulsiv, libidinos, băutură ieftină. Link spre comentariu
skopelos Reputație: -407 Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 ... zise apărătorul proxenetilor!O clonă jegoasă, fără coaie, asta ești, băi...oarecare!Esti KO ! Nici in visele cele mai negre nu ti se infatisau asemenea scene. Tu, marele picon, regele jegurilor penale, imparatul off-topicurilor sa ajungi de rasul tuturor userilor ? Mi-e mila de tine ! Iti promit c-o sa te menajez chiar daca ramai in canal. Aurolacule ! 2 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Sa cante trompetele ! :slap2 BELELUshele, dance ! 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Esti KO ! Nici in visele cele mai negre nu ti se infatisau asemenea scene. Tu, marele picon, regele jegurilor penale, imparatul off-topicurilor sa ajungi de rasul tuturor userilor ? Mi-e mila de tine ! Iti promit c-o sa te menajez chiar daca ramai in canal. Aurolacule !Băi idiotule, ție chiar nu merită să-ți răspund. Apărătorul proxenetilor moldoveni! Link spre comentariu
miskin 9015 euro Reputație: 2 Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Unde e Laurelian?Vai de plm, cat l-am neindreptatit pe nebun.Vreo 2 ani de zile am tot afirmat ca e catzelu' lu' picon, cand de fapt este invers.De la ''pizdoi'' pana la modificarea postarilor, tot a furat picon de la el. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 L-ai urecheat pa ala? ))))ca stim c-ai venit da urgenta-n Romania )))) L-ai dat afara dan clubu' select? ))) Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Picon e sinonom cu căcat,grobian, slinos, chelios, parşiv, mârlan, mojic, grețos, scârbos, cufurit, second-hand, vin de paie, singur, ipocrit, vanitos, arțăgos, impulsiv, libidinos, băutură ieftină. ...analfabet, tălîmb... dovada e aici:http://nimfomane.com/forum/topic/96928-c%C3%AEnd-te-faultezi-singur/ Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Ce faci, slinosule, ai început să ameninți iarăși femeile? Păi să nu ne bagam noi pula-n sufletul tău de țărănoi împuțit si divorțat? Bețiv nenorocit, umbli mereu cu straponul înfipt în cur și-i tot înjuri și ameninți pe toți care nu-ți aplaudă schimonoselile si grobianismele. Până dai tu de unul care nu știe de gluma și belești pula.E ok dacă pipilică vrea să se cace pe mă-ta și pe tac-tu?Nu mai latrati din spatele Sfantului Parinte,fiti barbati in PLM. 12 10 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Nu mai latrati din spatele Sfantului Parinte,fiti barbati in PLM. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Marta, intri într-un război din care vei ieși șifonată. Mai șifonată, decât erai până acum. Vezi-ți de masajele și labele tale și fii mulțumită că topicul tău este curat. Ai intrat intr-un razboi, Picoane, din care ai iesit cu anusul cam sifonat! Cate reactii... Meriti inca un UL pentru trafic! Peseu: Asta chiar a sunat ca o amenintare. 2 3 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Ai intrat intr-un razboi, Picoane, din care ai iesit cu anusul cam sifonat! Cate reactii... Meriti inca un UL pentru trafic! Peseu: Asta chiar a sunat ca o amenintare. anusul lui e arma de lupta, pe acolo ,,besi ma,,, d `aia il trateaza cu strapoane, cu cat anusul mai dilatat, cu atatt ,,besi ma ,, e mai cu forta ,dusmanii asfixiati mai rapid si mai eficient ps la poza-mizeriile se tin in pampersi 6 12 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 anusul lui e arma de lupta, pe acolo ,,besi ma,,, d `aia il trateaza cu strapoane, cu cat anusul mai dilatat, cu atatt ,,besi ma ,, e mai cu forta ,dusmanii asfixiati mai rapid si mai eficient Asta a fost tare! :clapp 1 3 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Asta a fost tare! :clappCe mai face inesines ? A murit pizda bolnava ca vad ca nu mai scrie pe aci Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Ce mai face inesines ? A murit pizda bolnava ca vad ca nu mai scrie pe aciNu-l arunci Pe Vanator la cosul de gunoi? 10 10 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Nu-l arunci Pe Vanator la cosul de gunoi?E bolnav saracu?Are febra? Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 14, 2017 E bolnav saracu?Are febra?Se cere afara.Sufera prea mult din dragoste. 10 9 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Se cere afara.Sufera prea mult din dragoste.De cine sa indragostit pizdoiul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum