miskin 9015 euro Reputație: 2 Postat Septembrie 13, 2017 Postat Septembrie 13, 2017 Bulache, nu meriți mai mult! Pizdoi - pizdicon.
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 13, 2017 Opa....salut miskine....tot cu covrigi de 12 euro te hranesti? 1 3
drewsky Reputație: 6 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:la curve Oras:la curve Postat Septembrie 13, 2017 Atunci, vezi-ți de treabă și nu te lua gură-n pulă cu mine!Toate bune și ție!Nu, dar mi-ai dat o idee.Da cine eşti tu, BĂ, cap de porc?Eu sunt pula, tu eşti gura. Taci şi rumegă, cheliosule transpirat.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 13, 2017 Da cine eşti tu, BĂ, cap de porc?Eu sunt pula, tu eşti gura. Taci şi rumegă, cheliosule transpirat.Eu sunt Picon. Tu cine p.m. ești? Știu: nu contează. Așa e, nu contezi!Marș!
miskin 9015 euro Reputație: 2 Postat Septembrie 13, 2017 Postat Septembrie 13, 2017 Picon - pizdicon - pizdoi. Asta esti.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2017 Postat Septembrie 13, 2017 Trecand peste faptul ca am jignit eronat o multime de useri, pe care i-am considerat drept lacheii lui picon https://i.imgur.com/F3AeR5y.gif Parinte,bag-o si p-asta la Spovedanie. 3 3
drewsky Reputație: 6 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:la curve Oras:la curve Postat Septembrie 13, 2017 Eu sunt Picon. Tu cine p.m. ești? Știu: nu contează. Așa e, nu contezi!Marș!Picon e sinonom cu căcat,grobian, slinos, chelios, parşiv, mârlan, mojic, grețos, scârbos, cufurit, second-hand, vin de paie, singur, ipocrit, vanitos, arțăgos, impulsiv, libidinos, băutură ieftină.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2017 Postat Septembrie 13, 2017 Picon e sinonom cu căcat,grobian, slinos, chelios, parşiv, mârlan, mojic, grețos, scârbos, cufurit, second-hand, vin de paie, singur, ipocrit, vanitos, arțăgos, impulsiv, libidinos, băutură ieftină. Ba,n-ai auzit ce-a zis Rozica?Nu mai folosi cuvinte d-astea!
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 13, 2017 Drewsky e sinonom cu căcat,grobian, slinos, chelios, parşiv, mârlan, mojic, grețos, scârbos, cufurit, second-hand, vin de paie, singur, ipocrit, vanitos, arțăgos, impulsiv, libidinos, băutură ieftină.
skopelos Reputație: -407 Postat Septembrie 13, 2017 Postat Septembrie 13, 2017 ... zise apărătorul proxenetilor!O clonă jegoasă, fără coaie, asta ești, băi...oarecare!Esti KO ! Nici in visele cele mai negre nu ti se infatisau asemenea scene. Tu, marele picon, regele jegurilor penale, imparatul off-topicurilor sa ajungi de rasul tuturor userilor ? Mi-e mila de tine ! Iti promit c-o sa te menajez chiar daca ramai in canal. Aurolacule ! 2 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2017 Postat Septembrie 13, 2017 Sa cante trompetele ! :slap2 BELELUshele, dance ! 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 13, 2017 Esti KO ! Nici in visele cele mai negre nu ti se infatisau asemenea scene. Tu, marele picon, regele jegurilor penale, imparatul off-topicurilor sa ajungi de rasul tuturor userilor ? Mi-e mila de tine ! Iti promit c-o sa te menajez chiar daca ramai in canal. Aurolacule !Băi idiotule, ție chiar nu merită să-ți răspund. Apărătorul proxenetilor moldoveni!
miskin 9015 euro Reputație: 2 Postat Septembrie 13, 2017 Postat Septembrie 13, 2017 Unde e Laurelian?Vai de plm, cat l-am neindreptatit pe nebun.Vreo 2 ani de zile am tot afirmat ca e catzelu' lu' picon, cand de fapt este invers.De la ''pizdoi'' pana la modificarea postarilor, tot a furat picon de la el.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2017 Postat Septembrie 13, 2017 L-ai urecheat pa ala? ))))ca stim c-ai venit da urgenta-n Romania )))) L-ai dat afara dan clubu' select? )))
rinan Reputație: 12 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 13, 2017 Picon e sinonom cu căcat,grobian, slinos, chelios, parşiv, mârlan, mojic, grețos, scârbos, cufurit, second-hand, vin de paie, singur, ipocrit, vanitos, arțăgos, impulsiv, libidinos, băutură ieftină. ...analfabet, tălîmb... dovada e aici:http://nimfomane.com/forum/topic/96928-c%C3%AEnd-te-faultezi-singur/
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 13, 2017 Ce faci, slinosule, ai început să ameninți iarăși femeile? Păi să nu ne bagam noi pula-n sufletul tău de țărănoi împuțit si divorțat? Bețiv nenorocit, umbli mereu cu straponul înfipt în cur și-i tot înjuri și ameninți pe toți care nu-ți aplaudă schimonoselile si grobianismele. Până dai tu de unul care nu știe de gluma și belești pula.E ok dacă pipilică vrea să se cace pe mă-ta și pe tac-tu?Nu mai latrati din spatele Sfantului Parinte,fiti barbati in PLM. 12 10
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Septembrie 14, 2017 Nu mai latrati din spatele Sfantului Parinte,fiti barbati in PLM.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 Marta, intri într-un război din care vei ieși șifonată. Mai șifonată, decât erai până acum. Vezi-ți de masajele și labele tale și fii mulțumită că topicul tău este curat. Ai intrat intr-un razboi, Picoane, din care ai iesit cu anusul cam sifonat! Cate reactii... Meriti inca un UL pentru trafic! Peseu: Asta chiar a sunat ca o amenintare. 2 3
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Septembrie 14, 2017 Ai intrat intr-un razboi, Picoane, din care ai iesit cu anusul cam sifonat! Cate reactii... Meriti inca un UL pentru trafic! Peseu: Asta chiar a sunat ca o amenintare. anusul lui e arma de lupta, pe acolo ,,besi ma,,, d `aia il trateaza cu strapoane, cu cat anusul mai dilatat, cu atatt ,,besi ma ,, e mai cu forta ,dusmanii asfixiati mai rapid si mai eficient ps la poza-mizeriile se tin in pampersi 6 12
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 anusul lui e arma de lupta, pe acolo ,,besi ma,,, d `aia il trateaza cu strapoane, cu cat anusul mai dilatat, cu atatt ,,besi ma ,, e mai cu forta ,dusmanii asfixiati mai rapid si mai eficient Asta a fost tare! :clapp 1 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 14, 2017 Postat Septembrie 14, 2017 Asta a fost tare! :clappCe mai face inesines ? A murit pizda bolnava ca vad ca nu mai scrie pe aci
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 14, 2017 Ce mai face inesines ? A murit pizda bolnava ca vad ca nu mai scrie pe aciNu-l arunci Pe Vanator la cosul de gunoi? 10 10
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 14, 2017 Postat Septembrie 14, 2017 Nu-l arunci Pe Vanator la cosul de gunoi?E bolnav saracu?Are febra?
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 14, 2017 E bolnav saracu?Are febra?Se cere afara.Sufera prea mult din dragoste. 10 9
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 14, 2017 Postat Septembrie 14, 2017 Se cere afara.Sufera prea mult din dragoste.De cine sa indragostit pizdoiul?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum