Sari la conținut

Pizdoiule !

marta m

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Ce mai face inesines ? :laugh2

A murit pizda bolnava ca vad ca nu mai scrie pe aci

O evit ca ma scarbeste.  :no2

Are impresii de peste, dar o apuca spumele daca i-o spui!  :laugh2

La-m futut putin si pe Adrian10 ca i-a luat apararea, acum ca e sub protectia lui... dar nici ala nu e peste!  :laugh2  :no2

Link spre comentariu

O evit ca ma scarbeste.  :no2

Are impresii de peste, dar o apuca spumele daca i-o spui!  :laugh2

La-m futut putin si pe Adrian10 ca i-a luat apararea, acum ca e sub protectia lui... dar nici ala nu e peste!  :laugh2  :no2

DAR ESTE PESTELE CARE SCRIE.Doar nu credeai ca ea scria toate textele .

Proasta aia e o pitzipoanca cu motto  la profil "O zi fara SPORT e o zi pierduta" si vorbeste si scrie ca unu cu scoala.Hai sa nu... =))

• Like 16
  • Minus 18
Link spre comentariu

DAR ESTE PESTELE CARE SCRIE.Doar nu credeai ca ea scria toate textele .

Proasta aia e o pitzipoanca cu motto  la profil "O zi fara SPORT e o zi pierduta" si vorbeste si scrie ca unu cu scoala.Hai sa nu... =))

Io i-am zis ca are PR, sa vezi focuri...  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

Pacat ca s-a potolit, ne mai bateam putin pula/straponul pe ea(el)!  :laugh2

Link spre comentariu

Io i-am zis ca are PR, sa vezi focuri...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Pacat ca s-a potolit, ne mai bateam putin pula/straponul pe ea(el)!  :laugh2

Probabil profesorasul prostit sufera.Ia zis ca trebe o pauza sa reflecteze la relatia cu el.Si ea a plecat cu un frate deal meu in vacanta la caldura. =))

Link spre comentariu

Băi idiotule, ție chiar nu merită să-ți răspund. Apărătorul proxenetilor moldoveni!

Om batran si fara minte ! Doar in ratacirile tale poti abera asa ceva, o asa mare prostie  n-are cum sa creada cineva. Iti dai seama cat esti de ofticat daca ti-ai facut cont verde doar sa-mi dai mie cu minus ? Ti-am mai spus ! Esti unul dintre autorii distrugerii acestui site. Doar pentu ca esti ipotent si sarac. Scursura umana !

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu

Probabil profesorasul prostit sufera.Ia zis ca trebe o pauza sa reflecteze la relatia cu el.Si ea a plecat cu un frate deal meu in vacanta la caldura. =))

A plecat la caldura de pe camp la dat cu sapa!  :laugh2

Asa-s astea mai prostovane, vine unu' cu vrajeala la el si se lasa de meserie sa-i lustruiasca... orice!  :laugh2

Apoi cu buza umflata le vezi inapoi.  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Om batran si fara minte ! Doar in ratacirile tale poti abera asa ceva, o asa mare prostie  n-are cum sa creada cineva. Iti dai seama cat esti de ofticat daca ti-ai facut cont verde doar sa-mi dai mie cu minus ? Ti-am mai spus ! Esti unul dintre autorii distrugerii acestui site. Doar pentu ca esti ipotent si sarac. Scursura umana !

Scursură umană e apărătorul proxenetilor. Adică, tu!

Link spre comentariu

A plecat la caldura de pe camp la dat cu sapa!  :laugh2

Asa-s astea mai prostovane, vine unu' cu vrajeala la el si se lasa de meserie sa-i lustruiasca... orice!  :laugh2

Apoi cu buza umflata le vezi inapoi.  :laugh2

Asa i

Apoi se transforma in vanatori  =))

E mottoul anului nu ma pot opri din ras                           O zi fara SPORT este o zi pierduta

AHahahahahahahahahahahahahah

Link spre comentariu
  • Oras:Romania

Nu-l arunci Pe Vanator la cosul de gunoi?

E bolnav saracu?Are febra?

Se cere afara.Sufera prea mult din dragoste.

De cine sa indragostit pizdoiul?

Hai bre,ce dracu,tu de ce crezi ca uraste proxenetii si tine partea tuturor prostituatelor?

Nu te-ai prins ca omul e indragostit de o prostituata?

Izmanarul Metaxa cu Pepsi si mocofanul sandwich de la benzinarie se consoleaza si se sprijina reciproc intr-o scena incarcata de emotii si tensiune sexuala. That's true love right there!

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Izmanarul Metaxa cu Pepsi si mocofanul sandwich de la benzinarie se consoleaza si se sprijina reciproc intr-o scena incarcata de emotii si tensiune sexuala. That's true love right there!

Vanatorule,spune ma care este proxenetul care nu-ti da sclava s-o iei de sotie?

Daca stai in genunchi promit sa te petesc eu,te ajut da-te draku

• Like 12
  • Minus 11
Link spre comentariu
  • Oras:Novi Sad
  • Oras:Novi Sad

Observ la tine că te legi de ceea ce fac alți creezând în mintea ta că îi arunci în ridicol, Spre exemplu zici de Pipilica ca bea Metaxa cu Pepsi bineînțeles nu este nimic rău in asta , de DMX că mănâncă sandvich la benzinarie, de Henzo ca sta cu părinții, lucruri normale singura lor greșeală a fost că au spus asta pe forum fara să stie ca um individ fara viață personala si cu zeci de conturi (adică tu) va folosi asta încercând să îi atace, esti doar un fraierică care atunci când erai mic ieseai pe fereastră îi injurai pe băieți din fata blocului si te asundeai repede sub perdea iar asta ți-a rămas in reflex

PS: Nu îmi raspunde

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Vanatorule,spune ma care este proxenetul care nu-ti da sclava s-o iei de sotie?

Daca stai in genunchi promit sa te petesc eu,te ajut da-te draku

Mos Izmana, vorbesti des despre stat in genunchi si umilinte. Involuntar, iti pui evidenta propriile experiente si frustrari acumulate in timp. Pun pariu ca erai curva jupanilor in puscarie, 'albinuta' lor. Dupa care, cand ai iesit, ti-ai jurat sa obtii razbunare pe nimfomane.com.

Observ la tine că te legi de ceea ce fac alți creezând în mintea ta că îi arunci în ridicol, Spre exemplu zici de Pipilica ca bea Metaxa cu Pepsi bineînțeles nu este nimic rău in asta , de DMX că mănâncă sandvich la benzinarie, de Henzo ca sta cu părinții, lucruri normale singura lor greșeală a fost că au spus asta pe forum fara să stie ca um individ fara viață personala si cu zeci de conturi (adică tu) va folosi asta încercând să îi atace, esti doar un fraierică care atunci când erai mic ieseai pe fereastră îi injurai pe băieți din fata blocului si te asundeai repede sub perdea iar asta ți-a rămas in reflex

PS: Nu îmi raspunde

:laugh2 :laugh2

Iarasi vorbesti despre tine la persoana a-3-a, amaratule? Nu e nevoie sa fac eu nimic pentru a te arunca in ridicol, viata a facut-o deja cu tine. Dependent de forum, posesor de zeci de conturi, traiesti cu parintii, mergi cu autobuzul, buget de sarac - toate recunoscute de tine. Plus promotor de fetite, sau hartuitor al altora, in functie de interese. Stai sa se prinda motanul ca tu esti colorado/del rey/henzo.

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

Am auzit ca suferi din dragoste.Cu Mircea Radu ai cercat?Trimiteo la ea cu un buchet de trandafiri
  • Like 18
  • Minus 18
Link spre comentariu

Am auzit ca suferi din dragoste.Cu Mircea Radu ai cercat?Trimiteo la ea cu un buchet de trandafiri

Ai auzit asa cum esti. Prost, adica. Nu te mai lua dupa popa in izmene, tu esti din alta clasa sociala, cu cont SP.

Da' unde-s injuraturile de mama, mocofanule? Ti-a pus motanul botnita?

Hopa, cica vanatorului aproape i s-a revocat permisul de vanatoare. Ce planuri de viitor ai? Unde te vezi peste o saptamana?

Repet, nu simt nevoia de a epata prin detalii despre viata personala.

Stiu, insa, ca tu vei fi tot aici pe forum, morocanos si plangaret.

• Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...