n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Ce mai face inesines ? A murit pizda bolnava ca vad ca nu mai scrie pe aci O evit ca ma scarbeste. Are impresii de peste, dar o apuca spumele daca i-o spui! La-m futut putin si pe Adrian10 ca i-a luat apararea, acum ca e sub protectia lui... dar nici ala nu e peste! Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 14, 2017 De cine sa indragostit pizdoiul?Hai bre,ce dracu,tu de ce crezi ca uraste proxenetii si tine partea tuturor prostituatelor?Nu te-ai prins ca omul e indragostit de o prostituata? 9 10 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 O evit ca ma scarbeste. Are impresii de peste, dar o apuca spumele daca i-o spui! La-m futut putin si pe Adrian10 ca i-a luat apararea, acum ca e sub protectia lui... dar nici ala nu e peste! DAR ESTE PESTELE CARE SCRIE.Doar nu credeai ca ea scria toate textele .Proasta aia e o pitzipoanca cu motto la profil "O zi fara SPORT e o zi pierduta" si vorbeste si scrie ca unu cu scoala.Hai sa nu... 16 18 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Hai bre,ce dracu,tu de ce crezi ca uraste proxenetii si tine partea tuturor prostituatelor?Nu te-ai prins ca omul e indragostit de o prostituata?Ba ai dreptate frate.Dar de care?De Pizdiskin? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 DAR ESTE PESTELE CARE SCRIE.Doar nu credeai ca ea scria toate textele .Proasta aia e o pitzipoanca cu motto la profil "O zi fara SPORT e o zi pierduta" si vorbeste si scrie ca unu cu scoala.Hai sa nu... Io i-am zis ca are PR, sa vezi focuri... Pacat ca s-a potolit, ne mai bateam putin pula/straponul pe ea(el)! Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Io i-am zis ca are PR, sa vezi focuri... Pacat ca s-a potolit, ne mai bateam putin pula/straponul pe ea(el)! Probabil profesorasul prostit sufera.Ia zis ca trebe o pauza sa reflecteze la relatia cu el.Si ea a plecat cu un frate deal meu in vacanta la caldura. Link spre comentariu
skopelos Reputație: -407 Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Băi idiotule, ție chiar nu merită să-ți răspund. Apărătorul proxenetilor moldoveni!Om batran si fara minte ! Doar in ratacirile tale poti abera asa ceva, o asa mare prostie n-are cum sa creada cineva. Iti dai seama cat esti de ofticat daca ti-ai facut cont verde doar sa-mi dai mie cu minus ? Ti-am mai spus ! Esti unul dintre autorii distrugerii acestui site. Doar pentu ca esti ipotent si sarac. Scursura umana ! 3 4 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Probabil profesorasul prostit sufera.Ia zis ca trebe o pauza sa reflecteze la relatia cu el.Si ea a plecat cu un frate deal meu in vacanta la caldura. A plecat la caldura de pe camp la dat cu sapa! Asa-s astea mai prostovane, vine unu' cu vrajeala la el si se lasa de meserie sa-i lustruiasca... orice! Apoi cu buza umflata le vezi inapoi. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Om batran si fara minte ! Doar in ratacirile tale poti abera asa ceva, o asa mare prostie n-are cum sa creada cineva. Iti dai seama cat esti de ofticat daca ti-ai facut cont verde doar sa-mi dai mie cu minus ? Ti-am mai spus ! Esti unul dintre autorii distrugerii acestui site. Doar pentu ca esti ipotent si sarac. Scursura umana !Scursură umană e apărătorul proxenetilor. Adică, tu! Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 A plecat la caldura de pe camp la dat cu sapa! Asa-s astea mai prostovane, vine unu' cu vrajeala la el si se lasa de meserie sa-i lustruiasca... orice! Apoi cu buza umflata le vezi inapoi. Asa iApoi se transforma in vanatori E mottoul anului nu ma pot opri din ras O zi fara SPORT este o zi pierdutaAHahahahahahahahahahahahahah Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Sa va fie rusine ca vorbiti mascari in prezenta unor doamne !Bagati-va mintile in cap , nu vedeti ce a ajuns forumul asta....ha ,ha,ha ! 10 4 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Ba ai dreptate frate.Dar de care?De Pizdiskin?Nu stiu exact dar sigur este indragostit de o prostituata si sufera mult. 10 10 Link spre comentariu
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Nu-l arunci Pe Vanator la cosul de gunoi? E bolnav saracu?Are febra? Se cere afara.Sufera prea mult din dragoste. De cine sa indragostit pizdoiul? Hai bre,ce dracu,tu de ce crezi ca uraste proxenetii si tine partea tuturor prostituatelor?Nu te-ai prins ca omul e indragostit de o prostituata? Izmanarul Metaxa cu Pepsi si mocofanul sandwich de la benzinarie se consoleaza si se sprijina reciproc intr-o scena incarcata de emotii si tensiune sexuala. That's true love right there! 2 3 Link spre comentariu
doamnax Reputație: 802 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Asa iApoi se transforma in vanatori E mottoul anului nu ma pot opri din ras O zi fara SPORT este o zi pierdutaAHahahahahahahahahahahahahahe bun si motto-ul:o zi fara futai,e o zi pierduta 3 3 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Izmanarul Metaxa cu Pepsi si mocofanul sandwich de la benzinarie se consoleaza si se sprijina reciproc intr-o scena incarcata de emotii si tensiune sexuala. That's true love right there! Vanatorule,spune ma care este proxenetul care nu-ti da sclava s-o iei de sotie?Daca stai in genunchi promit sa te petesc eu,te ajut da-te draku 12 11 Link spre comentariu
zlatko petrovic Reputație: 164 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Novi Sad Oras:Novi Sad Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Izmanarul Metaxa cu Pepsi si mocofanul sandwich de la benzinarie se consoleaza si se sprijina reciproc intr-o scena incarcata de emotii si tensiune sexuala. That's true love right there! Observ la tine că te legi de ceea ce fac alți creezând în mintea ta că îi arunci în ridicol, Spre exemplu zici de Pipilica ca bea Metaxa cu Pepsi bineînțeles nu este nimic rău in asta , de DMX că mănâncă sandvich la benzinarie, de Henzo ca sta cu părinții, lucruri normale singura lor greșeală a fost că au spus asta pe forum fara să stie ca um individ fara viață personala si cu zeci de conturi (adică tu) va folosi asta încercând să îi atace, esti doar un fraierică care atunci când erai mic ieseai pe fereastră îi injurai pe băieți din fata blocului si te asundeai repede sub perdea iar asta ți-a rămas in reflexPS: Nu îmi raspunde 4 1 Link spre comentariu
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Vanatorule,spune ma care este proxenetul care nu-ti da sclava s-o iei de sotie?Daca stai in genunchi promit sa te petesc eu,te ajut da-te draku Mos Izmana, vorbesti des despre stat in genunchi si umilinte. Involuntar, iti pui evidenta propriile experiente si frustrari acumulate in timp. Pun pariu ca erai curva jupanilor in puscarie, 'albinuta' lor. Dupa care, cand ai iesit, ti-ai jurat sa obtii razbunare pe nimfomane.com. Observ la tine că te legi de ceea ce fac alți creezând în mintea ta că îi arunci în ridicol, Spre exemplu zici de Pipilica ca bea Metaxa cu Pepsi bineînțeles nu este nimic rău in asta , de DMX că mănâncă sandvich la benzinarie, de Henzo ca sta cu părinții, lucruri normale singura lor greșeală a fost că au spus asta pe forum fara să stie ca um individ fara viață personala si cu zeci de conturi (adică tu) va folosi asta încercând să îi atace, esti doar un fraierică care atunci când erai mic ieseai pe fereastră îi injurai pe băieți din fata blocului si te asundeai repede sub perdea iar asta ți-a rămas in reflexPS: Nu îmi raspunde :laugh2Iarasi vorbesti despre tine la persoana a-3-a, amaratule? Nu e nevoie sa fac eu nimic pentru a te arunca in ridicol, viata a facut-o deja cu tine. Dependent de forum, posesor de zeci de conturi, traiesti cu parintii, mergi cu autobuzul, buget de sarac - toate recunoscute de tine. Plus promotor de fetite, sau hartuitor al altora, in functie de interese. Stai sa se prinda motanul ca tu esti colorado/del rey/henzo. 2 4 Link spre comentariu
zlatko petrovic Reputație: 164 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Novi Sad Oras:Novi Sad Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Ți-am dat un ordin, să nu îmi raspunziEști chiar așa greu de cap? 2 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Izmanarul Metaxa cu Pepsi si mocofanul sandwich de la benzinarie se consoleaza si se sprijina reciproc intr-o scena incarcata de emotii si tensiune sexuala. That's true love right there! Am auzit ca suferi din dragoste.Cu Mircea Radu ai cercat?Trimiteo la ea cu un buchet de trandafiri 18 18 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Hopa, cica vanatorului aproape i s-a revocat permisul de vanatoare. Ce planuri de viitor ai? Unde te vezi peste o saptamana? 16 8 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Ți-am dat un ordin, să nu îmi raspunziEști chiar așa greu de cap? Da, este! 7 15 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 De pe topic mai lipsesc Mihai Gotiu si Mirel Palada... Wait !!!! Sunt prezenti... Ba chiar s-au multiplicat si expandat (daca nu chiar... clonat)... :ewpu Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Da, este! Iote cum dai cu batu' prin gard, masochistule! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Iote cum dai cu batu' prin gard, masochistule! Știi că ma pricep!😆Mă mai amuz și eu... Link spre comentariu
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Am auzit ca suferi din dragoste.Cu Mircea Radu ai cercat?Trimiteo la ea cu un buchet de trandafiri Ai auzit asa cum esti. Prost, adica. Nu te mai lua dupa popa in izmene, tu esti din alta clasa sociala, cu cont SP. Da' unde-s injuraturile de mama, mocofanule? Ti-a pus motanul botnita? Hopa, cica vanatorului aproape i s-a revocat permisul de vanatoare. Ce planuri de viitor ai? Unde te vezi peste o saptamana? Repet, nu simt nevoia de a epata prin detalii despre viata personala.Stiu, insa, ca tu vei fi tot aici pe forum, morocanos si plangaret. 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum