pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 E contract. Contactul dupa. Fiecare cu ce-l doare. 16 9 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 14, 2017 E contract. Contactul dupa. Fiecare cu ce-l doare.Las-o! Ea corectează pe alții! 6 16 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Potoleste-te ca poate te blesteama sa nu-ti prinda vaccinurile. 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 up...ca e tare topicul..lesin de ras de cate ori citesc...asta da inspiratie 3 7 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 E contract. Contactul dupa. Fiecare cu ce-l doare. rrrrrrrrrrrrrrrrroade si tu ceva , ca tot ai ditamai falci, sa fii satul si satisfacut , doamne , ce-ai ajuns, sa jubilezi la o litera pierduta,rrrrrrrrr 5 13 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 up...ca e tare topicul..lesin de ras de cate ori citesc...asta da inspiratie cu aplicatie 5 13 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2017 rrrrrrrrrrrrrrrrroade si tu ceva , ca tot ai ditamai falci, sa fii satul si satisfacut , doamne , ce-ai ajuns, sa jubilezi la o litera pierduta,rrrrrrrrr Nimic nu e intamplator. 13 9 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 E contract. Contactul dupa. Fiecare cu ce-l doare. rrrrrrrrrrrrrrrrroade si tu ceva , ca tot ai ditamai falci, sa fii satul si satisfacut , doamne , ce-ai ajuns, sa jubilezi la o litera pierduta,rrrrrrrrr Nimic nu e intamplator. acuma transformi insinuanta ta proiectie mentala in afirmatie,eu iti spun inca o data ca am omis o litera ,din greseala , daca continui sa bati moneda pe isinuari, proiectii sexuale , retine ca tu le produci, vorba ta , fiecare cu ce-l doare,hai pa ,ca n-am toata ziua pt o litera pierduta , pastreaz-o , e trofeul taurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 5 13 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Doar nu te-ai enervat. 13 9 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 15, 2017 acuma transformi insinuanta ta proiectie mentala in afirmatie,eu iti spun inca o data ca am omis o litera ,din greseala , daca continui sa bati moneda pe isinuari, proiectii sexuale , retine ca tu le produci, vorba ta , fiecare cu ce-l doare,hai pa ,ca n-am toata ziua pt o litera pierduta , pastreaz-o , e trofeul taurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrBine, bă, pulă, dacă zici tu... 3 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Potoleste-te ca poate te blesteama sa nu-ti prinda vaccinurile. Sunt vaccinat. 6 16 Link spre comentariu
nu_mai_spune Reputație: -239 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:? Oras:? Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Vai, cine te-a suparat?Cine apasa o face pe propria lui raspundere. Baga-mi-ai pula-n ma-ta cu mana ta! Mars, pisa-m-as pe tine de cacat bolnav! Sa-i dau la muie lu' ma-ta pana se indragosteste iremediabil. Cum e sa fii un impotent spart in gaoaza? Te poti suporta cand te uiti dimineata in oglinda? Nu-ti vine sa vomiti? Pisa-m-as pe sufletul tau de javra imputita, de potaie maidaneza. Mi-au trebuit doar cateva schimburi de replici cu tine ca sa te fac sa-ti arati adevarata fata.Cum spuneam, esti sarac si prost. 2 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Ha,ha,ha,ha [râzând ca Băsescu ])))) 3 4 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 acuma transformi insinuanta ta proiectie mentala in afirmatie,eu iti spun inca o data ca am omis o litera ,din greseala , daca continui sa bati moneda pe isinuari, proiectii sexuale , retine ca tu le produci, vorba ta , fiecare cu ce-l doare,hai pa ,ca n-am toata ziua pt o litera pierduta , pastreaz-o , e trofeul taurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Bine, bă, pulă, dacă zici tu... oaileu, maciucanboT ,adica ,zici asa ,prin ricoseu , ca l-am ****** pe pulesteu?! si maestrul ninja ,pluseaza am trait s-o vaz si p`asta 5 13 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Mi-au trebuit doar cateva schimburi de replici cu tine ca sa te fac sa-ti arati adevarata fata.Cum spuneam, esti sarac si prost. Doar cateva? Te chinui de cateva luni. 15 9 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2017 oaileu, maciucanboT ,adica ,zici asa ,prin ricoseu , ca l-am ****** pe pulesteu?! si maestrul ninja ,pluseaza am trait s-o vaz si p`asta Cred ca te-a luat la misto. 15 9 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 15, 2017 oaileu, maciucanboT ,adica ,zici asa ,prin ricoseu , ca l-am ****** pe pulesteu?! si maestrul ninja ,pluseaza am trait s-o vaz si p`asta M-ai ginit. Bă, pulă! 2 5 Link spre comentariu
nu_mai_spune Reputație: -239 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:? Oras:? Partajează Postat Septembrie 15, 2017 M-ai ginit. Bă, pulă! Vad ca ai turbat din nou.Intarzie postasul cu pensia de handicap si nu ai bani de medicamente si alcool? 2 7 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 M-ai ginit. Bă, pulă! oaileu! adica ,oficial ,am intrat in gasca , pot sa dau si eu muie , super tare asta ,ba , sa vaz pe care-l ginesc primul 5 13 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 15, 2017 oaileu! adica ,oficial ,am intrat in gasca , pot sa dau si eu muie , super tare asta ,ba , sa vaz pe cine ginesc primul, dar zic ca mai bine incep cu tine, asa sa-ti multumesc ,ba macicanboT Muie nu poți să dai, deoarece ești, în mod oficial, un pyzdoy. Bulangiule! 1 5 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Vad ca ai turbat din nou.Intarzie postasul cu pensia de handicap si nu ai bani de medicamente si alcool?Bă, pizdoiule, azi am halit, dân banii tăi, bulan dă pui și me-a ajuns și d-un bebeluș dă timișoreana. Mâine mănânc dân banii lu' vânătoru'. Doar ți-am comunicat, ca să știi că banii tăi nu se duc pulii dă suflet. Pizdoiule! 3 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Dedicatie pentru "zmeahrdoyII" de pe aici... Hai noroc ! :laugh2 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Muie nu poți să dai, deoarece ești, în mod oficial, un pyzdoy. Bulangiule! eh, atunci ma multumesc sa te folosesc pe tine pt asta , tocmai i-am tras-o , prin comentariul combinat de tine,prin ricoseu,lui pulesteu, din helesteuce e aia ,picoaie bulangiu? cand iti dai plus la clona si ii dai muie prietenului pulesteu? 5 13 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Bă, pizdoiule, azi am halit, dân banii tăi, bulan dă pui și me-a ajuns și d-un bebeluș dă timișoreana. Mâine mănânc dân banii lu' vânătoru'. Doar ți-am comunicat, ca să știi că banii tăi nu se duc pulii dă suflet. Pizdoiule! picoaie, gata ,nu mai esti undercover, te-ai deconspirat,vezi ca ai topic dedicat la asta cu PIZDOIULE si BULANGIULE, aici doar BESI, MA 5 13 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2017 eh, atunci ma multumesc sa te folosesc pe tine pt asta , tocmai i-am tras-o , prin comentariul combinat de tine,prin ricoseu,lui pulesteu, din helesteuce e aia ,picoaie bulangiu? cand iti dai plus la clona si ii dai muie prietenului pulesteu?Delirezi, mamaie. 15 9 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum