Sari la conținut

Maestrul ninja basinos

marta m

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri

ca tot vorbesti de creieri,merge vorba ,pe forum ,prin pmuri,din om in om, din pom in pom, ca-n al tau danseaza frenetic niste alea alea mici ,ce dau vesel din codita

Marta, stai cuminte, ca sforțezi inutil! Fă-ți un control psihiatric mai bine.

• Like 6
  • Minus 16
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea

eh, atunci ma multumesc sa te folosesc pe tine pt asta , tocmai i-am tras-o , prin comentariul combinat de tine,prin ricoseu,lui pulesteu, din  helesteu

ce e aia ,picoaie bulangiu? cand iti dai plus la clona si ii dai muie prietenului pulesteu?

Te uiți în oglindă și vezi bulangiu'. Posibil să ai nevoie de dioptrii mai mari.

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

tatae,stai stramb, si rumega bine intre falci postarile de mai sus, chiar daca esti  socat , tradat si-n faza de negare

Ai o problemă cu rumegatu' între fălci. Crek de la muia bio ți se trage. Îți recomand să folosești intens pârțu', că, de la mue, te faci și mai de căcat.

• Like 3
  • Minus 5
Link spre comentariu

eu zic sa  ai grija de tine  si de alea mici ,si nu te mai sforta pe urmele mele , ca te caut eu :stiletto

Du-te moarto și te plimbă! Ce p.m. ai în creierii ăia? Cacat? Dacă te bat cu pula-n cap, te dai victimă și faci spume pe aici, avand drept apărători, 2-3 lobotomizați ca tine. Vezi-ți femeie interesul și nu mai tor râgâi pe aici, că te stropești cu vomă! Eu ți-am promis ceva și mă țin de cuvânt. Până când...

• Like 7
  • Minus 16
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI

Cine i asta frate?A cui clona este? :laugh2

maciucanbot , e clona  lui picon, aceleasi expresii , de neconfundat

da, si mi-a zis ca l-am ginit   , ca sunt ,,ba pula , bulangiule,, asa ca acum ca am cu ce ii tot dau :bkke

• Like 5
  • Minus 13
Link spre comentariu

a lui picon, aceleasi expresii , de neconfundat

da, si mi-a zis ca l-am ginit   , ca sunt ,,ba pula , bulangiule,, asa ca acum ca am cu ce ii tot dau :bkke

Să dea Dumnezeu, să-ți cadă părul, să ți se facă pizda cât găleata, să ți se îngălbenească dinții, dacă am vreo clonă

Adevarul e că, sunt destui proști pe forumul ăsta, dar tu cred că ești pe primul loc. Practic, tu habar nu ai, confunzi, te lansezi in supoziții aberante, susții cauze de-a dreptul criminale, pentru o femeie, mai ales în vârstă, ești de-a dreptul grobiană ... plm...

Du-te tare și lasă-ne!

• Like 8
  • Minus 16
Link spre comentariu

Să dea Dumnezeu, să-ți cadă părul, să ți se facă pizda cât găleata, să ți se îngălbenească dinții, dacă am vreo clonă

Adevarul e că, sunt destui proști pe forumul ăsta, dar tu cred că ești pe primul loc. Practic, tu habar nu ai, confunzi, te lansezi in supoziții aberante, susții cauze de-a dreptul criminale, pentru o femeie, mai ales în vârstă, ești de-a dreptul grobiană ... plm...

Du-te tare și lasă-ne!

te-au facut alea mici cu codita jucausa  :256 la neuroni :laugh2  :laugh2  :laugh2 , este?

:FIREdevil  blestemele , se intorc la cine le -a facut ca bumerangul, ia vezi,  ca vin ,poc,si knock out :laugh2  :laugh2  :laugh2

noapte buna

• Like 5
  • Minus 13
Link spre comentariu

te-au facut alea mici cu codita jucausa  :256 la neuroni :laugh2  :laugh2  :laugh2 , este?

:FIREdevil  blestemele , se intorc la cine le -a facut ca bumerangul, ia vezi,  ca vin ,poc,si knock out :laugh2  :laugh2  :laugh2

noapte buna

Hummmm... cine râde la urmă, râde mai bine!
  • Like 6
  • Minus 16
Link spre comentariu

Du-te tare și lasă-ne!

prima data cand blestemi ,este? meriti un topic dedicat pt asta

• Like 5
  • Minus 12
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...