marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 oaileu! adica ,oficial ,am intrat in gasca , pot sa dau si eu muie , super tare asta ,ba , sa vaz pe care-l ginesc primul muie clonelor 5 13 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Delirezi, mamaie. Las-o! E cu creierii muci. 6 16 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Delirezi, mamaie. tatae,stai stramb, si rumega bine intre falci postarile de mai sus, chiar daca esti socat , tradat si-n faza de negare 5 13 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Las-o! E cu creierii muci. ca tot vorbesti de creieri,merge vorba ,pe forum ,prin pmuri,din om in om, din pom in pom, ca-n al tau danseaza frenetic niste alea alea mici ,ce dau vesel din codita 5 13 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 15, 2017 ca tot vorbesti de creieri,merge vorba ,pe forum ,prin pmuri,din om in om, din pom in pom, ca-n al tau danseaza frenetic niste alea alea mici ,ce dau vesel din coditaMarta, stai cuminte, ca sforțezi inutil! Fă-ți un control psihiatric mai bine. 6 16 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 15, 2017 eh, atunci ma multumesc sa te folosesc pe tine pt asta , tocmai i-am tras-o , prin comentariul combinat de tine,prin ricoseu,lui pulesteu, din helesteuce e aia ,picoaie bulangiu? cand iti dai plus la clona si ii dai muie prietenului pulesteu?Te uiți în oglindă și vezi bulangiu'. Posibil să ai nevoie de dioptrii mai mari. 2 5 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 15, 2017 tatae,stai stramb, si rumega bine intre falci postarile de mai sus, chiar daca esti socat , tradat si-n faza de negareAi o problemă cu rumegatu' între fălci. Crek de la muia bio ți se trage. Îți recomand să folosești intens pârțu', că, de la mue, te faci și mai de căcat. 3 5 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Marta, stai cuminte, ca sforțezi inutil! Fă-ți un control psihiatric mai bine. eu zic sa ai grija de tine si de alea mici ,si nu te mai sforta pe urmele mele , ca te caut eu 5 13 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Ai o problemă cu rumegatu' între fălci. Crek de la muia bio ți se trage. Îți recomand să folosești intens pârțu', că, de la mue, te faci și mai de căcat. clonelor cu maciucanbot 5 13 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 15, 2017 clonelor cu maciucanbotDoamna Moarta m, ați rămas cumva fără argumente? 2 5 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Doamna Moarta m, ați rămas cumva fără argumente? iote aicea argumente, ti le-am desenat 5 13 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2017 tatae,stai stramb, si rumega bine intre falci postarile de mai sus, chiar daca esti socat , tradat si-n faza de negareRumega tu bine intre falci, doar e defect profesional. 15 9 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 15, 2017 ia de aicea argumente Nu arăți prea bine între toți ăia care se slobozesc pă muianu' tău. Bine, nu că ai arăta bine în vreun fel anume. 4 5 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Doamna Moarta m, ați rămas cumva fără argumente?Cine i asta frate?A cui clona este? 16 19 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Rumega tu bine intre falci, doar e defect profesional. na-i citit ba, ce au zis aia ?ca am pula ? ia-o in falci 5 13 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 15, 2017 eu zic sa ai grija de tine si de alea mici ,si nu te mai sforta pe urmele mele , ca te caut eu Du-te moarto și te plimbă! Ce p.m. ai în creierii ăia? Cacat? Dacă te bat cu pula-n cap, te dai victimă și faci spume pe aici, avand drept apărători, 2-3 lobotomizați ca tine. Vezi-ți femeie interesul și nu mai tor râgâi pe aici, că te stropești cu vomă! Eu ți-am promis ceva și mă țin de cuvânt. Până când... 7 16 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Nu arăți prea bine între toți ăia care se slobozesc pă muianu' tău. Bine, nu că ai arăta bine în vreun fel anume.Arată bre! În toate direcțiile. 6 16 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Cine i asta frate?A cui clona este? maciucanbot , e clona lui picon, aceleasi expresii , de neconfundatda, si mi-a zis ca l-am ginit , ca sunt ,,ba pula , bulangiule,, asa ca acum ca am cu ce ii tot dau 5 13 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 15, 2017 na-i citit ba, ce au zis aia ?ca am pula ? ia-o in falciNu, bă, pulă, nu ai pulă, ești o pulă. 2 5 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 15, 2017 a lui picon, aceleasi expresii , de neconfundatda, si mi-a zis ca l-am ginit , ca sunt ,,ba pula , bulangiule,, asa ca acum ca am cu ce ii tot dau Iar îți pui poza? 1 4 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 clonelor 5 13 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 15, 2017 a lui picon, aceleasi expresii , de neconfundatda, si mi-a zis ca l-am ginit , ca sunt ,,ba pula , bulangiule,, asa ca acum ca am cu ce ii tot dau Să dea Dumnezeu, să-ți cadă părul, să ți se facă pizda cât găleata, să ți se îngălbenească dinții, dacă am vreo clonă Adevarul e că, sunt destui proști pe forumul ăsta, dar tu cred că ești pe primul loc. Practic, tu habar nu ai, confunzi, te lansezi in supoziții aberante, susții cauze de-a dreptul criminale, pentru o femeie, mai ales în vârstă, ești de-a dreptul grobiană ... plm...Du-te tare și lasă-ne! 8 16 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Să dea Dumnezeu, să-ți cadă părul, să ți se facă pizda cât găleata, să ți se îngălbenească dinții, dacă am vreo clonăAdevarul e că, sunt destui proști pe forumul ăsta, dar tu cred că ești pe primul loc. Practic, tu habar nu ai, confunzi, te lansezi in supoziții aberante, susții cauze de-a dreptul criminale, pentru o femeie, mai ales în vârstă, ești de-a dreptul grobiană ... plm...Du-te tare și lasă-ne! te-au facut alea mici cu codita jucausa la neuroni , este? blestemele , se intorc la cine le -a facut ca bumerangul, ia vezi, ca vin ,poc,si knock out noapte buna 5 13 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 15, 2017 te-au facut alea mici cu codita jucausa la neuroni , este? blestemele , se intorc la cine le -a facut ca bumerangul, ia vezi, ca vin ,poc,si knock out noapte bunaHummmm... cine râde la urmă, râde mai bine! 6 16 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Să dea Dumnezeu, să-ți cadă părul, să ți se facă pizda cât găleata, să ți se îngălbenească dinții, dacă am vreo clonăAdevarul e că, sunt destui proști pe forumul ăsta, dar tu cred că ești pe primul loc. Practic, tu habar nu ai, confunzi, te lansezi in supoziții aberante, susții cauze de-a dreptul criminale, pentru o femeie, mai ales în vârstă, ești de-a dreptul grobiană ... plm...Du-te tare și lasă-ne! prima data cand blestemi ,este? meriti un topic dedicat pt asta 5 12 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum