ianis40 Reputație: 5 Postat Iulie 30, 2024 Telefon: 0770895179 Oras:Timișoara Telefon: 0770895179 Oras:Timișoara Postat Iulie 30, 2024 Bună Ceva fete la strada între Constanța și Mangalia, locații numere de telefon dacă are cineva? Mulțumesc! 1
traseistul Reputație: 18 Postat August 10, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 10, 2024 Ma ajuta cineva, o lista actualizata cu locurile unde stau fetele in jud. CT? Program, detalii? Sunt in trecere, la program, nu prea e timp de cautat. Multumesc!
SenorMoney Reputație: -14 Postat August 10, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 10, 2024 Acum 4 ore, traseistul a spus: Ma ajuta cineva, o lista actualizata cu locurile unde stau fetele in jud. CT? Program, detalii? Sunt in trecere, la program, nu prea e timp de cautat. Multumesc! Ia caută mătăluță pe forum.. secțiunea Constanta sa vezi că găsești..dacă știi să te orientezi..că ai de unde..vrei mura in gura?
simmy3687 Reputație: 4 Postat Septembrie 2, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2024 Asta seara pe Vlaicu erau cateva intre Petrom si Metro, pe partea aia. In special in giratorii dar mai sunt ai intre. Am numarat vreo 12-13. Prima din fatza de la vivo m-a refuzat ca eram cu moto si nu avea loc acolo :)) A doua, o fonfaita micuta (1.60 gen) cu un cur misto pe ea m-a dus in boschetii de langa metro si a facut un oral destul de decent. Ma gandesc daca sa ma duc si maine seara sa ii rup fashu :))) 1
r3b3lu4u Reputație: 7 Postat Septembrie 4, 2024 Postat Septembrie 4, 2024 Salut, pe micuța aia care stă după Penny pe variantă o știe cineva? Dacă face și la locație ceva? Că eu unul nu sunt fan la stradă 😅
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4376 Postat Septembrie 5, 2024 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Septembrie 5, 2024 Acum 8 ore, r3b3lu4u a spus: Salut, pe micuța aia care stă după Penny pe variantă o știe cineva? Dacă face și la locație ceva? Că eu unul nu sunt fan la stradă 😅 nu face, arata mai bine de departe decat este in realitate, si mi sa pare prea scumpa pt un futai in masina.
r3b3lu4u Reputație: 7 Postat Septembrie 5, 2024 Postat Septembrie 5, 2024 8 hours ago, scarlxxrd said: nu face, arata mai bine de departe decat este in realitate, si mi sa pare prea scumpa pt un futai in masina. Mulțumesc de informație! 👍
simmy3687 Reputație: 4 Postat Septembrie 7, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2024 Recomand (cel putin pt oral) pe Giulia (parca a zis), fatuca care sta in fata la Bilancia, vis-a-vis de Vivo. Nu numai ca stie ce face, dar s-a si adaptat on the spot, a gasit rapid un loc in parcarea de la complex (deh, ea e obisnuita cu masina, eu am doar 2 roti, tough luck). Slim, super nice ass, sani micuti super misto pentru gustul meu si a depus foarte foarte mult suflet la oralul respectiv, am zis ca ii las oo-le ei sa se joace cu ele non-stop :)))) pentru o "muie la strada" o declar cea mai buna din N luate cate K :)) 2 1
anyboy123456 Reputație: 13 Postat Septembrie 11, 2024 Postat Septembrie 11, 2024 On 9/7/2024 at 7:07 PM, simmy3687 said: Recomand (cel putin pt oral) pe Giulia (parca a zis), fatuca care sta in fata la Bilancia, vis-a-vis de Vivo. Nu numai ca stie ce face, dar s-a si adaptat on the spot, a gasit rapid un loc in parcarea de la complex (deh, ea e obisnuita cu masina, eu am doar 2 roti, tough luck). Slim, super nice ass, sani micuti super misto pentru gustul meu si a depus foarte foarte mult suflet la oralul respectiv, am zis ca ii las oo-le ei sa se joace cu ele non-stop :)))) pentru o "muie la strada" o declar cea mai buna din N luate cate K :)) Si forumistii cand ajung acolo si vad 3-4 bucati incep sa urle tare giuliooo, care esti 1
simmy3687 Reputație: 4 Postat Septembrie 11, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 11, 2024 2 hours ago, anyboy123456 said: Si forumistii cand ajung acolo si vad 3-4 bucati incep sa urle tare giuliooo, care esti Cand am dat eu de dansa era singurica in fata la Bilancia. Acu daca sunt mai multe, aia e viata, alegeti ce va face cu ochiul :)))
anyboy123456 Reputație: 13 Postat Septembrie 11, 2024 Postat Septembrie 11, 2024 9 hours ago, simmy3687 said: Cand am dat eu de dansa era singurica in fata la Bilancia. Acu daca sunt mai multe, aia e viata, alegeti ce va face cu ochiul :))) :)) pai spune-le oamenilor cum arata sa nu isi ia teapa cu altele
Knowing Reputație: 12 Postat Octombrie 23, 2024 Oras:București, România Oras:București, România Postat Octombrie 23, 2024 Salut! Am văzut acum o blondă în locul ăsta ( https://maps.app.goo.gl/wLFaNHbWRUQ5RkZJ9 ), arăta destul de bine, știți careva cum prestează, servicii, preț și dacă aveți vreun nr de tel? Eram cu camionul și n-ai cum să-l oprești acolo..
futact Reputație: 213 Postat Octombrie 23, 2024 Oras:Constanta Disponibila Oras:Constanta Disponibila Postat Octombrie 23, 2024 Acum 24 minute, Knowing a spus: Salut! Am văzut acum o blondă în locul ăsta ( https://maps.app.goo.gl/wLFaNHbWRUQ5RkZJ9 ), arăta destul de bine, știți careva cum prestează, servicii, preț și dacă aveți vreun nr de tel? Eram cu camionul și n-ai cum să-l oprești acolo.. Este blonda pe care o mai puteai gasi și pe Aurel Vlaicu lângă fostul obor, 150 finalizarea op-np ... nimic spectaculos ... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum