ianis40 Reputație: 5 Postat Iulie 30 Telefon: 0770895179 Oras:Timișoara Telefon: 0770895179 Oras:Timișoara Partajează Postat Iulie 30 Bună Ceva fete la strada între Constanța și Mangalia, locații numere de telefon dacă are cineva? Mulțumesc! 1 Link spre comentariu
traseistul Reputație: 16 Postat August 10 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat August 10 Ma ajuta cineva, o lista actualizata cu locurile unde stau fetele in jud. CT? Program, detalii? Sunt in trecere, la program, nu prea e timp de cautat. Multumesc! Link spre comentariu
SenorMoney Reputație: -14 Postat August 10 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 10 Acum 4 ore, traseistul a spus: Ma ajuta cineva, o lista actualizata cu locurile unde stau fetele in jud. CT? Program, detalii? Sunt in trecere, la program, nu prea e timp de cautat. Multumesc! Ia caută mătăluță pe forum.. secțiunea Constanta sa vezi că găsești..dacă știi să te orientezi..că ai de unde..vrei mura in gura? Link spre comentariu
simmy3687 Reputație: 4 Postat Septembrie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 2 Asta seara pe Vlaicu erau cateva intre Petrom si Metro, pe partea aia. In special in giratorii dar mai sunt ai intre. Am numarat vreo 12-13. Prima din fatza de la vivo m-a refuzat ca eram cu moto si nu avea loc acolo :)) A doua, o fonfaita micuta (1.60 gen) cu un cur misto pe ea m-a dus in boschetii de langa metro si a facut un oral destul de decent. Ma gandesc daca sa ma duc si maine seara sa ii rup fashu :))) 1 Link spre comentariu
r3b3lu4u Reputație: 4 Postat Septembrie 4 Partajează Postat Septembrie 4 Salut, pe micuța aia care stă după Penny pe variantă o știe cineva? Dacă face și la locație ceva? Că eu unul nu sunt fan la stradă 😅 Link spre comentariu
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4268 Postat Septembrie 5 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Septembrie 5 Acum 8 ore, r3b3lu4u a spus: Salut, pe micuța aia care stă după Penny pe variantă o știe cineva? Dacă face și la locație ceva? Că eu unul nu sunt fan la stradă 😅 nu face, arata mai bine de departe decat este in realitate, si mi sa pare prea scumpa pt un futai in masina. Link spre comentariu
r3b3lu4u Reputație: 4 Postat Septembrie 5 Partajează Postat Septembrie 5 8 hours ago, scarlxxrd said: nu face, arata mai bine de departe decat este in realitate, si mi sa pare prea scumpa pt un futai in masina. Mulțumesc de informație! 👍 Link spre comentariu
simmy3687 Reputație: 4 Postat Septembrie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7 Recomand (cel putin pt oral) pe Giulia (parca a zis), fatuca care sta in fata la Bilancia, vis-a-vis de Vivo. Nu numai ca stie ce face, dar s-a si adaptat on the spot, a gasit rapid un loc in parcarea de la complex (deh, ea e obisnuita cu masina, eu am doar 2 roti, tough luck). Slim, super nice ass, sani micuti super misto pentru gustul meu si a depus foarte foarte mult suflet la oralul respectiv, am zis ca ii las oo-le ei sa se joace cu ele non-stop :)))) pentru o "muie la strada" o declar cea mai buna din N luate cate K :)) 2 1 Link spre comentariu
anyboy123456 Reputație: 13 Postat Septembrie 11 Partajează Postat Septembrie 11 On 9/7/2024 at 7:07 PM, simmy3687 said: Recomand (cel putin pt oral) pe Giulia (parca a zis), fatuca care sta in fata la Bilancia, vis-a-vis de Vivo. Nu numai ca stie ce face, dar s-a si adaptat on the spot, a gasit rapid un loc in parcarea de la complex (deh, ea e obisnuita cu masina, eu am doar 2 roti, tough luck). Slim, super nice ass, sani micuti super misto pentru gustul meu si a depus foarte foarte mult suflet la oralul respectiv, am zis ca ii las oo-le ei sa se joace cu ele non-stop :)))) pentru o "muie la strada" o declar cea mai buna din N luate cate K :)) Si forumistii cand ajung acolo si vad 3-4 bucati incep sa urle tare giuliooo, care esti 1 Link spre comentariu
simmy3687 Reputație: 4 Postat Septembrie 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 11 2 hours ago, anyboy123456 said: Si forumistii cand ajung acolo si vad 3-4 bucati incep sa urle tare giuliooo, care esti Cand am dat eu de dansa era singurica in fata la Bilancia. Acu daca sunt mai multe, aia e viata, alegeti ce va face cu ochiul :))) Link spre comentariu
anyboy123456 Reputație: 13 Postat Septembrie 11 Partajează Postat Septembrie 11 9 hours ago, simmy3687 said: Cand am dat eu de dansa era singurica in fata la Bilancia. Acu daca sunt mai multe, aia e viata, alegeti ce va face cu ochiul :))) :)) pai spune-le oamenilor cum arata sa nu isi ia teapa cu altele Link spre comentariu
Knowing Reputație: 12 Postat Octombrie 23 Oras:București, România Oras:București, România Partajează Postat Octombrie 23 Salut! Am văzut acum o blondă în locul ăsta ( https://maps.app.goo.gl/wLFaNHbWRUQ5RkZJ9 ), arăta destul de bine, știți careva cum prestează, servicii, preț și dacă aveți vreun nr de tel? Eram cu camionul și n-ai cum să-l oprești acolo.. Link spre comentariu
futact Reputație: 209 Postat Octombrie 23 Oras:Constanta Disponibila Oras:Constanta Disponibila Partajează Postat Octombrie 23 Acum 24 minute, Knowing a spus: Salut! Am văzut acum o blondă în locul ăsta ( https://maps.app.goo.gl/wLFaNHbWRUQ5RkZJ9 ), arăta destul de bine, știți careva cum prestează, servicii, preț și dacă aveți vreun nr de tel? Eram cu camionul și n-ai cum să-l oprești acolo.. Este blonda pe care o mai puteai gasi și pe Aurel Vlaicu lângă fostul obor, 150 finalizarea op-np ... nimic spectaculos ... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum