Sari la conținut

Buna

Postări Recomandate

• Oras:surreal

Mai!

S-a rasucit lumea cu susu'n jos! De obicei pestii cautau femei pe aici, nu viceversa :eek

Ia-ti fata o chirie, un sim nou, fa cateva poze si descheti topic in care sa descrii ceea ce oferi singura.

Nu ai bani de chirie sau mai stiu eu ce probleme administrative ai, deschide-ti topic de outcall si la prima ocazie dupa cateva intalniri te organizezi si oferi si incall.

Of, Doamne, asa am ajuns....

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Apriga mai esti!

PAi ma astept sa vad orice pe aici zilele astea, pana si potarnichi incercand sa muste balauri de cap :laugh2

ar tot nu am inteles ceea ce doreste. Agentia sa fie aici din/in Bucuresti pt vacanta sau sa gaseasca o agentie pt destinatii turistice diverse. 

E ambiguu topicul asta :)

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Apriga mai esti!

E doar cretina!  :laugh2

Vine omu' in tara dupa o lunga deplasare si nu stie ca aici nu avem agentii... Avem idioate!  :laugh2

Buna sunt din București si caut o agenție de Excorte pentru vacante îmi poate recomanda cineva o agenție buna ? Mulțumesc

Nu s-a legalizat prostitutia inca in Romanica!  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Report. Stiu ca esti somera,dar unii din  noi muncesc sa isi castige existenta in timp ce arunca un ochi pe aici. Si eu asta fac spre deosebire de tine de la ora 8 dimineata

Tu latri insulte , cei mai de la tara te inteleg perfect, nu este problema.

PS nu esti in ignore list doar ca sa te pot reporta. Cat de penibila sa fii sa te bagi in seama cu si la adresa mea toata ziua cand vezi sila de partea cealalta....

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

Report. Stiu ca esti somera,dar unii din  noi muncesc sa isi castige existenta in timp ce arunca un ochi pe aici. Si eu asta fac spre deosebire de tine de la ora 8 dimineata

Tu latri insulte , cei mai de la tara te inteleg perfect, nu este problema.

PS nu esti in ignore list doar ca sa te pot reporta. Cat de penibila sa fii sa te bagi in seama cu si la adresa mea toata ziua cand vezi sila de partea cealalta....

Ce inseamna "reporta"?  :laugh2

Ma baneaza Pisi pentru ca am zis ca esti cretina?!  :laugh2  Daca nici el nu stie cat de bolnava esti, saraca de tine, nimeni nu stie!  :laugh2

Stiu ca ti-e sila de mine, mai multa imi este mie, dar am dezvoltat imunitate la jeguri si psihopati. 

Ti-ai luat pastilele azi? :)

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Romania

E doar cretina!  :laugh2

Aberezi! Roz e foarte, foarte inteligenta. Cu siguranta mult mai inteligenta decat celelalte persoane care au postat pe topicul asta. De multe ori mi-am exprimat nedumerirea in legatura cu prezenta ei aici, de ce isi pierde timpul si talentul intr-un astfel de mediu si cu astfel de persoane.

Ai nevoie, insa, de un anumit nivel de cultura si de inteligenta pentru a face aprecieri corecte, credibile, despre dotarea intelectuala a altor persoane. If you know what I mean ...

Să moară vânătorul de proști, dacă nu râd cu lacrimi, când o văd pe zdrălăcita asta, cu reporturile ei! 'ai dă pușca mea!

Esti acelasi gunoi, Picoane! Nu ai curaj sa deschizi gura cand esti unu la unu cu Roz, dar cand vezi ca e atacata in haita, hop si tu, cu marlaniile-ti caracteristice si cu glumele de tractorist gras si chel.

Jegkendra.

Regina ta iti comanda sa te raportezi singura la drogon. Ii este foame dar nici el nu cred ca te-ar inghiti la cat de pompata cu droguri esti

Ce tratament iei? Si de ce nu esti in camasa de forta?

• Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Aberezi! Roz e foarte, foarte inteligenta. Cu siguranta mult mai inteligenta decat celelalte persoane care au postat pe topicul asta. De multe ori mi-am exprimat nedumerirea in legatura cu prezenta ei aici, de ce isi pierde timpul si talentul intr-un astfel de mediu si cu astfel de persoane.

Ai nevoie, insa, de un anumit nivel de cultura si de inteligenta pentru a face aprecieri corecte, credibile, despre dotarea intelectuala a altor persoane. If you know what I mean ...

Esti acelasi gunoi, Picoane! Nu ai curaj sa deschizi gura cand esti unu la unu cu Roz, dar cand vezi ca e atacata in haita, hop si tu, cu marlaniile-ti caracteristice si cu glumele de tractorist gras si chel.

Mai informează-te, papagalule!
  • Like 7
  • Minus 15
Link spre comentariu

Am lucruri mai bune de facut decat sa ma cert cu gunoaie adunate ca la Glina. Saraciile astea merita doar tribunal proces calomnie, denigrare si hartuiri repetate, cerut daune morale banesti consistente cu certificat medical cum ca nu sufar/ suferit vreodata de afectiuni psihice. Si teste antidrog, eu urand drogurile si drogatii toata viata mea si-s ceva trist.

Dar mi-e ca o las pe amarata aia care urla pe ciclu sa vina lumea la ea la futut ca risca sa fie iarasi data din chirie  afara ,neavand din plati a nu stiu cata oara , consultatul lu peste prajit care aproape crapa si atata placere mai are si el in viata sa se certe cu lumea pe net  zdrentuit ca imagine si cocaa\laru psihopat sa isi taie venele ca nu mai are bani de un amarat de abonament aici sa isi traieasca ura si emotiile pe net, creand povesti psihpate cu persoane c are abia ii stiu existenta. Si habar nu au cine pana mea este el si ce vrea,nici pasa. Si nu are sens sa il mai oblig si pe pisicuts prin procuratura sa dea toate datele astora ca procurorul poate cere si politia executa adunarea datelor, furnizarea ipurilor si identitatea lor.

Ete aici amice :)  Cuvintele sunt de prisos. :)

http://nimfomane.com/forum/topic/14187-masaj-calea-mosiilor-0720696842/page-23

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Ce inseamna "reporta"?  :laugh2

Ma baneaza Pisi pentru ca am zis ca esti cretina?!  :laugh2  Daca nici el nu stie cat de bolnava esti, saraca de tine, nimeni nu stie!  :laugh2

Stiu ca ti-e sila de mine, mai multa imi este mie, dar am dezvoltat imunitate la jeguri si psihopati. 

Ti-ai luat pastilele azi? :)

Amanda daca nu te-am banat eu in 7 ani nu te mai banez deloc acum

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

Dacă ești tâmpit, așa crezi!

Tâmpitule!

Cred ca m-ai si impusca daca ai avea ocazia.:)

Am lucruri mai bune de facut decat sa ma cert cu gunoaie adunate ca la Glina. Saraciile astea merita doar tribunal proces calomnie, denigrare si hartuiri repetate, cerut daune morale banesti consistente cu certificat medical cum ca nu sufar/ suferit vreodata de afectiuni psihice. Si teste antidrog, eu urand drogurile si drogatii toata viata mea si-s ceva trist.

Dar mi-e ca o las pe amarata aia care urla pe ciclu sa vina lumea la ea la futut ca risca sa fie iarasi data din chirie  afara ,neavand din plati a nu stiu cata oara , consultatul lu peste prajit care aproape crapa si atata placere mai are si el in viata sa se certe cu lumea pe net  zdrentuit ca imagine si cocaa\laru psihopat sa isi taie venele ca nu mai are bani de un amarat de abonament aici sa isi traieasca ura si emotiile pe net, creand povesti psihpate cu persoane c are abia ii stiu existenta. Si habar nu au cine pana mea este el si ce vrea,nici pasa. Si nu are sens sa il mai oblig si pe pisicuts prin procuratura sa dea toate datele astora ca procurorul poate cere si politia executa adunarea datelor, furnizarea ipurilor si identitatea lor.

Ete aici amice :)  Cuvintele sunt de prisos. :)

http://nimfomane.com/forum/topic/14187-masaj-calea-mosiilor-0720696842/page-23

:)

Aia cu drogurile a fost petarda. E clar ca tipul sufera de tulburari psihice severe, e suficient sa-i urmarestii detasarea cu care vorbeste despre sine la persoana a treia, cum isi creeaza personalitati diferite pe mai multe conturi, pronuntatele tendinte anti-sociale pe care le-a demonstrat inca de pe contul vechi sau convingerea lui ca, prin minusuri si prezenta non-stop pe forum, contribuie la infaptuirea justitiei si refacerea unui iluzoriu echilibru cosmic.:)

In rest, am invatat ca oamenii se tranforma de multe ori in ceva ce nu si-au dorit niciodata. Se uratesc. Mai ales in mediul online, la adapostul unei relative anonimitati. Si nu ii poti indrepta prin cuvinte pe un forum oarecare. Cu cat o iei mai putin in nume personal, si cu cat esti mai detasat(a), cu atat observi si savurezi mai bine spectacolul.

Stiu ca am mai spus-o, dar imi place la nebunie fluiditatea exprimarii tale!!

• Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:la curve
  • Oras:la curve

Stiam eu ca ma iubesti platonic! :)

Amici, ce naiba, printre atatea cuve si curvari...

*cuRve, AGRAMATO! Ipocrizia, trăi-ți-ar! Pardon, "trăiți-ar", cum ar zice un personaj elevat al forumului.

n-am.ce.face.acum

Platinum Member

·        

·         Platinum Member

·        

·         9229 Postari:

Inscris la:

11 February 2014

·  Reputatie:6356

Postat Astazi, 16:11

drewsky, on 14 Sept 2017 - 4:05 PM, said:

Dromederul asta se angajeaza saptamanal  

DromAderul asta daca-ti fute o dreapta nu scapi de ko, agramatule!  

Vezi ca altcineva era camila, incurci borcanele. Eu am zis ca sunt cal de cursa lunga, m-ai flatat!  

n-am.ce.face.acum

Platinum Member

• photo-109659.gif?_r=1503397905
  • Platinum Member
  • leet.png
  • 9229 Postari:
  • Inscris la:

11 February 2014

• Reputatie:6356

Postat Astazi, 16:30

drewsky, on 14 Sept 2017 - 4:15 PM, said:snapback.png

Ai preluat ce era mai rau de la grobian. Sa modifici postari si sa faci pe profesoara. Voi cand gresiti este eroare de dactilografiere sau autocorectul si-a facut de cap. Restul sunt agramati. Bafta la munca! Sa ne anunti unde te angajezi saptamana viitoare   :laugh2

Nu am ce sa invat de la Picon, ba cred ca i-am dat eu o lectie de memorat.  :)

Cand dai peste nas, invata, scrie corect ca te faci de rahat! Nu ai cum sa pari mai destept decat interlocutorul daca scrii cu picioarele!   :laugh2

Nu-mi caut alt job, asta e la 5 min distanta si am reusit sa-l fac pe sef sa-mi aduca contractul AZI de urgenta! N-am ce sa vreau mai mult.  :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...