Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2017 Postat Septembrie 14, 2017 Cine, cine? Asta micu,da sa ia da Amada ))
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Septembrie 14, 2017 Saracu'... Daca-i f.t. Amada o energie negativa in ochiul spiritual, a decalotat-o vesnic. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2017 Postat Septembrie 14, 2017 Saracu'... Daca-i f.t. Amada o energie negativa in ochiul spiritual, a decalotat-o vesnic. d-aia am dat-o cu allahu ackbar....
mihaitgv Reputație: -312 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 14, 2017 Jegkendra.Regina ta iti comanda sa te raportezi singura la drogon. Ii este foame dar nici el nu cred ca te-ar inghiti la cat de pompata cu droguri estiam si eu intrebarea??? cu ce am deranjat persoana ta ??de dai minusuri ! 2 4
doamnax Reputație: 802 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Septembrie 14, 2017 Amanda daca nu te-am banat eu in 7 ani nu te mai banez deloc acumasa ar trebui cu toti userii vechi.respect pentru ei 4 3
doamnax Reputație: 802 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Septembrie 14, 2017 Să moară vânătorul de proști, dacă nu râd cu lacrimi, când o văd pe zdrălăcita asta, cu reporturile ei! 'ai dă pușca mea!picoane,abia acuma vad,ca ai aceeiasi vechime ca mine,pe forum,dar esti mult innaintea mea cu postarile si reputatia.bravo.esti indestructibil.inca o data,felicitari 5 4
drewsky Reputație: 6 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:la curve Oras:la curve Postat Septembrie 14, 2017 picoane,abia acuma vad,ca ai aceeiasi vechime ca mine,pe forum,dar esti mult innaintea mea cu postarile si reputatia.bravo.esti indestructibil.inca o data,felicitariTot cu linsu'-n cur te ocupi?
doamnax Reputație: 802 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Septembrie 14, 2017 Tot cu linsu'-n cur te ocupi?ce vrajeala de doi lei,ai in tine.mars la cotet 4 4
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Postat Septembrie 14, 2017 Cred ca m-ai si impusca daca ai avea ocazia. Aia cu drogurile a fost petarda. E clar ca tipul sufera de tulburari psihice severe, e suficient sa-i urmarestii detasarea cu care vorbeste despre sine la persoana a treia, cum isi creeaza personalitati diferite pe mai multe conturi, pronuntatele tendinte anti-sociale pe care le-a demonstrat inca de pe contul vechi sau convingerea lui ca, prin minusuri si prezenta non-stop pe forum, contribuie la infaptuirea justitiei si refacerea unui iluzoriu echilibru cosmic. In rest, am invatat ca oamenii se tranforma de multe ori in ceva ce nu si-au dorit niciodata. Se uratesc. Mai ales in mediul online, la adapostul unei relative anonimitati. Si nu ii poti indrepta prin cuvinte pe un forum oarecare. Cu cat o iei mai putin in nume personal, si cu cat esti mai detasat(a), cu atat observi si savurezi mai bine spectacolul. Stiu ca am mai spus-o, dar imi place la nebunie fluiditatea exprimarii tale!! Am vazut. Si crede-ma am facut si eu parte din destule platforme online, unde pesemne unul sau altu nu isi permitea sa plateasca, acesta fiind scopul meu acolo si se simteam frustrati ca nu ofer deloc atentie gratis,cand este vorba de munca. Dar niciodata asa ca aici, nici similar si nu in sens funny sau interesant de observat, ci pur si simplu grotesc.Ca si cum multi au baut dupa animale si nu cele domestice.Multumesc pt aprecieri! Sunt reciproce si eu la randul meu simpatizez oameni culti, educati, dezvoltati la mansarda. Nu imi place mediocitatea si nici sa remarc straini sau cunosti in perpetua degenerare. Nu este savuros, ci trist pt mine 1 4
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 14, 2017 am si eu intrebarea??? cu ce am deranjat persoana ta ??de dai minusuri !Simpla ta exiatenta pe forum ma deranjeaza 3 2
drewsky Reputație: 6 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:la curve Oras:la curve Postat Septembrie 14, 2017 ce vrajeala de doi lei,ai in tine.mars la cotetPai eu tot cu linsu'-n cur ma ocup. Ling curve-n cur. La propriu Te ling?
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 14, 2017 Buna sunt din București si caut o agenție de Excorte pentru vacante îmi poate recomanda cineva o agenție buna ? MulțumescBuna si bine ai venit.Dar totusi,nu ma pot abtine.....EXCORTE????????????
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 14, 2017 Am lucruri mai bune de facut decat sa ma cert cu gunoaie adunate ca la Glina. Saraciile astea merita doar tribunal proces calomnie, denigrare si hartuiri repetate, cerut daune morale banesti consistente cu certificat medical cum ca nu sufar/ suferit vreodata de afectiuni psihice. Si teste antidrog, eu urand drogurile si drogatii toata viata mea si-s ceva trist.Dar mi-e ca o las pe amarata aia care urla pe ciclu sa vina lumea la ea la futut ca risca sa fie iarasi data din chirie afara ,neavand din plati a nu stiu cata oara , consultatul lu peste prajit care aproape crapa si atata placere mai are si el in viata sa se certe cu lumea pe net zdrentuit ca imagine si cocaa\laru psihopat sa isi taie venele ca nu mai are bani de un amarat de abonament aici sa isi traieasca ura si emotiile pe net, creand povesti psihpate cu persoane c are abia ii stiu existenta. Si habar nu au cine pana mea este el si ce vrea,nici pasa. Si nu are sens sa il mai oblig si pe pisicuts prin procuratura sa dea toate datele astora ca procurorul poate cere si politia executa adunarea datelor, furnizarea ipurilor si identitatea lor.Ete aici amice Cuvintele sunt de prisos. http://nimfomane.com/forum/topic/14187-masaj-calea-mosiilor-0720696842/page-23Sigur că nu ai timp! Ai timp, doar să aberezi în postări kilometrice.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 14, 2017 Cred ca m-ai si impusca daca ai avea ocazia. Aia cu drogurile a fost petarda. E clar ca tipul sufera de tulburari psihice severe, e suficient sa-i urmarestii detasarea cu care vorbeste despre sine la persoana a treia, cum isi creeaza personalitati diferite pe mai multe conturi, pronuntatele tendinte anti-sociale pe care le-a demonstrat inca de pe contul vechi sau convingerea lui ca, prin minusuri si prezenta non-stop pe forum, contribuie la infaptuirea justitiei si refacerea unui iluzoriu echilibru cosmic. In rest, am invatat ca oamenii se tranforma de multe ori in ceva ce nu si-au dorit niciodata. Se uratesc. Mai ales in mediul online, la adapostul unei relative anonimitati. Si nu ii poti indrepta prin cuvinte pe un forum oarecare. Cu cat o iei mai putin in nume personal, si cu cat esti mai detasat(a), cu atat observi si savurezi mai bine spectacolul. Stiu ca am mai spus-o, dar imi place la nebunie fluiditatea exprimarii tale!! Sunt pacifist și urăsc armele de foc. Deși, trag destul de bine, dar în cartoane.În rest ... aberezi ca de obicei
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Septembrie 15, 2017 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Septembrie 15, 2017 Buna sunt din București si caut o agenție de Excorte pentru vacante îmi poate recomanda cineva o agenție buna ? Mulțumesc In Bucuresti poti gasi doar agentii de vacante pentru "Excorte". Pentru altceva, baga si tu o intrebare coerenta si poate vei avea norocul sa iti si raspunda cineva. Zic si eu, nu dau cu parul, dar la cat de la misto pare aruncata intrebarea, nu ma mir ca ai primit raspunsurile pe care le-ai primit.
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Postat Septembrie 15, 2017 In Bucuresti poti gasi doar agentii de vacante pentru "Excorte". Pentru altceva, baga si tu o intrebare coerenta si poate vei avea norocul sa iti si raspunda cineva. Zic si eu, nu dau cu parul, dar la cat de la misto pare aruncata intrebarea, nu ma mir ca ai primit raspunsurile pe care le-ai primit.O mai facut ulterior cateva topice,aca te uiti pe profilul ei la topicele deschise este fata care vrea agentii in diverse locuri din lume sau troleaza/ spameza.Am inteles perfect din prima daca ea cauta veritabil. Si in acest caz primul meu raspuns este cel valid sa isi caute chirii singura si sa isi publice singura anunturile.Daca a stiut sa ceara info e capabila sa posteze si anunt singura zic eu, ca doar nu ne ducem nici unul sa o rujam sau rimelam inainte de intalniri. Vazand ce topice a deschis eu chiar m-am intristat ca se ajunge ca o femeie sa caute pesti pe net ca nu stii de ce nebuni dai. O sfatuiesc e fata sa nu se avante ca o caprioara intre traficanti de carne vie si sa se culeaga ca pare venita direct de pe pajiste cu foame de facut averi cu cracii :(
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum