Sari la conținut

Buna

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cine, cine? =))

Asta micu,da sa ia da Amada :)))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Saracu'... Daca-i f.t. Amada o energie negativa in ochiul spiritual, a decalotat-o vesnic. =))

d-aia am dat-o cu allahu ackbar....

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Jegkendra.

Regina ta iti comanda sa te raportezi singura la drogon. Ii este foame dar nici el nu cred ca te-ar inghiti la cat de pompata cu droguri esti

am si eu intrebarea??? cu ce am deranjat persoana ta ??de dai minusuri !

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:braila
Postat

Amanda daca nu te-am banat eu in 7 ani nu te mai banez deloc acum

asa ar trebui cu toti userii vechi.respect pentru ei

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Să moară vânătorul de proști, dacă nu râd cu lacrimi, când o văd pe zdrălăcita asta, cu reporturile ei! 'ai dă pușca mea!

picoane,abia acuma vad,ca ai aceeiasi vechime ca mine,pe forum,dar esti mult innaintea mea cu postarile si reputatia.bravo.esti indestructibil.inca o data,felicitari

• Like 5
  • Minus 4
  • Oras:la curve
Postat

picoane,abia acuma vad,ca ai aceeiasi vechime ca mine,pe forum,dar esti mult innaintea mea cu postarile si reputatia.bravo.esti indestructibil.inca o data,felicitari

Tot cu linsu'-n cur te ocupi?

• Oras:surreal
Postat

Cred ca m-ai si impusca daca ai avea ocazia. :)

:)

Aia cu drogurile a fost petarda. E clar ca tipul sufera de tulburari psihice severe, e suficient sa-i urmarestii detasarea cu care vorbeste despre sine la persoana a treia, cum isi creeaza personalitati diferite pe mai multe conturi, pronuntatele tendinte anti-sociale pe care le-a demonstrat inca de pe contul vechi sau convingerea lui ca, prin minusuri si prezenta non-stop pe forum, contribuie la infaptuirea justitiei si refacerea unui iluzoriu echilibru cosmic. :)

In rest, am invatat ca oamenii se tranforma de multe ori in ceva ce nu si-au dorit niciodata. Se uratesc. Mai ales in mediul online, la adapostul unei relative anonimitati. Si nu ii poti indrepta prin cuvinte pe un forum oarecare. Cu cat o iei mai putin in nume personal, si cu cat esti mai detasat(a), cu atat observi si savurezi mai bine spectacolul.

Stiu ca am mai spus-o, dar imi place la nebunie fluiditatea exprimarii tale!!

Am vazut. Si crede-ma am facut si eu parte din destule platforme online, unde pesemne unul sau altu nu isi permitea sa plateasca, acesta fiind scopul meu acolo si se simteam frustrati ca nu ofer deloc atentie gratis,cand este vorba de munca. Dar niciodata asa ca aici, nici similar si nu in sens funny sau interesant de observat, ci pur si simplu grotesc.

Ca si cum multi au baut dupa animale si nu cele domestice.

Multumesc pt aprecieri! :) Sunt reciproce si eu la randul meu simpatizez oameni culti, educati, dezvoltati la mansarda. Nu imi place mediocitatea si nici sa remarc straini sau cunosti in perpetua degenerare. 

Nu este savuros, ci trist pt mine :)

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

am si eu intrebarea??? cu ce am deranjat persoana ta ??de dai minusuri !

Simpla ta exiatenta pe forum ma deranjeaza

• Like 3
  • Minus 2
Postat

ce vrajeala de doi lei,ai in tine.mars la cotet

Pai eu tot cu linsu'-n cur ma ocup. Ling curve-n cur. La propriu :) Te ling?

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Buna sunt din București si caut o agenție de Excorte pentru vacante îmi poate recomanda cineva o agenție buna ? Mulțumesc

Buna si bine ai venit.

Dar totusi,nu ma pot abtine.....EXCORTE????????????

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Am lucruri mai bune de facut decat sa ma cert cu gunoaie adunate ca la Glina. Saraciile astea merita doar tribunal proces calomnie, denigrare si hartuiri repetate, cerut daune morale banesti consistente cu certificat medical cum ca nu sufar/ suferit vreodata de afectiuni psihice. Si teste antidrog, eu urand drogurile si drogatii toata viata mea si-s ceva trist.

Dar mi-e ca o las pe amarata aia care urla pe ciclu sa vina lumea la ea la futut ca risca sa fie iarasi data din chirie  afara ,neavand din plati a nu stiu cata oara , consultatul lu peste prajit care aproape crapa si atata placere mai are si el in viata sa se certe cu lumea pe net  zdrentuit ca imagine si cocaa\laru psihopat sa isi taie venele ca nu mai are bani de un amarat de abonament aici sa isi traieasca ura si emotiile pe net, creand povesti psihpate cu persoane c are abia ii stiu existenta. Si habar nu au cine pana mea este el si ce vrea,nici pasa. Si nu are sens sa il mai oblig si pe pisicuts prin procuratura sa dea toate datele astora ca procurorul poate cere si politia executa adunarea datelor, furnizarea ipurilor si identitatea lor.

Ete aici amice :)  Cuvintele sunt de prisos. :)

http://nimfomane.com/forum/topic/14187-masaj-calea-mosiilor-0720696842/page-23

Sigur că nu ai timp! Ai timp, doar să aberezi în postări kilometrice.
Postat

Cred ca m-ai si impusca daca ai avea ocazia.:)

:)

Aia cu drogurile a fost petarda. E clar ca tipul sufera de tulburari psihice severe, e suficient sa-i urmarestii detasarea cu care vorbeste despre sine la persoana a treia, cum isi creeaza personalitati diferite pe mai multe conturi, pronuntatele tendinte anti-sociale pe care le-a demonstrat inca de pe contul vechi sau convingerea lui ca, prin minusuri si prezenta non-stop pe forum, contribuie la infaptuirea justitiei si refacerea unui iluzoriu echilibru cosmic.:)

In rest, am invatat ca oamenii se tranforma de multe ori in ceva ce nu si-au dorit niciodata. Se uratesc. Mai ales in mediul online, la adapostul unei relative anonimitati. Si nu ii poti indrepta prin cuvinte pe un forum oarecare. Cu cat o iei mai putin in nume personal, si cu cat esti mai detasat(a), cu atat observi si savurezi mai bine spectacolul.

Stiu ca am mai spus-o, dar imi place la nebunie fluiditatea exprimarii tale!!

Sunt pacifist și urăsc armele de foc. Deși, trag destul de bine, dar în cartoane.

În rest ... aberezi ca de obicei

• Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

Buna sunt din București si caut o agenție de Excorte pentru vacante îmi poate recomanda cineva o agenție buna ? Mulțumesc

In Bucuresti poti gasi doar agentii de vacante pentru "Excorte". Pentru altceva, baga si tu o intrebare coerenta si poate vei avea norocul sa iti si raspunda cineva. Zic si eu, nu dau cu parul, dar la cat de la misto pare aruncata intrebarea, nu ma mir ca ai primit raspunsurile pe care le-ai primit.

Postat

In Bucuresti poti gasi doar agentii de vacante pentru "Excorte". Pentru altceva, baga si tu o intrebare coerenta si poate vei avea norocul sa iti si raspunda cineva. Zic si eu, nu dau cu parul, dar la cat de la misto pare aruncata intrebarea, nu ma mir ca ai primit raspunsurile pe care le-ai primit.

O mai facut ulterior cateva topice,aca te uiti pe profilul ei la topicele deschise este fata care vrea agentii in diverse locuri din lume sau troleaza/ spameza.

Am inteles perfect din prima daca ea cauta veritabil. Si in acest caz primul meu raspuns este cel valid sa isi caute chirii singura si sa isi publice singura anunturile.

Daca a stiut sa ceara info e capabila sa posteze si anunt singura zic eu, ca doar nu ne ducem nici unul sa o rujam sau rimelam inainte de intalniri.

Vazand ce topice a deschis eu chiar m-am intristat ca se ajunge ca o femeie sa caute pesti pe net ca nu stii de ce nebuni dai. O sfatuiesc e fata sa nu se avante ca o caprioara intre traficanti de carne vie si sa se culeaga ca pare venita direct de pe pajiste cu foame de facut averi cu cracii 

:(:(

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...