Sari la conținut

Cont SP=SuperProst?

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Vorbeste cu Iliuta.

Nu-mi place sa vorbesc cu nimeni despre chestiuni de genul, m-a învățat cândva, cineva...sa fiu egoistă cu ce e al meu. Dar cine e acel iliuta?

• Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Normal că ții la acele vremuri, doar le-ai trăit!

Cât despre Einstein romancierul ... :slap2 Dă și tu sursa ... zvonurilor ălora!

P.S. Probabil, cea mai aberantă postare a ta.

Cândva...puteam cu ușurință sa accept si eu ca e aberant, cu toate ca sunt constientă de ceea ce nasc vremile si pierdem clipa de clipa, noi oamenii...insa, nu as fi fost de acord ca este o aberație. Nu-mi place sa ma iau după parerile nimănui...ca am tot ce trebuie ca informație. Dar cât timp omenirea nu-si cunoaste care-i este sursa ignoranței care i se vântură pe la nas...am poftă să văd si treburile altora si sa cercetez disonanta dintre timpuri.
  • Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Cândva...puteam cu ușurință sa accept si eu ca e aberant, cu toate ca sunt constientă de ceea ce nasc vremile si pierdem clipa de clipa, noi oamenii...insa, nu as fi fost de acord ca este o aberație. Nu-mi place sa ma iau după parerile nimănui...ca am tot ce trebuie ca informație. Dar cât timp omenirea nu-si cunoaste care-i este sursa ignoranței care i se vântură pe la nas...am poftă să văd si treburile altora si sa cercetez disonanta dintre timpuri.

Interconectivitatea dintre scientia și spiritus, devoaleză fără putință de tăgadă complexitatea fenomenală a procesului de prelucrare cvasi-exhaustivă a informațiilor ce invadează creierul, filtrându-le prin activitatea neuronală și permițând developarea la scară logaritmică a societății. 

:laugh2

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Interconectivitatea dintre scientia și spiritus, devoaleză fără putință de tăgadă complexitatea fenomenală a procesului de prelucrare cvasi-exhaustivă a informațiilor ce invadează creierul, filtrându-le prin activitatea neuronală și permițând developarea la scară logaritmică a societății. 

:laugh2

Nu. E invers, desteptule! Nici einstein nu stia sau daca a stiut, a trebuit sa tacă si sa ne dea nouă romanele alea la mestecat pentru burțile noastre lenese.
  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...