chris73 Reputație: 3808 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2017 Ce de fete destepte au aparut pe forumul asta in ultima vreme! Incepe sa redevina interesant! 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 17, 2017 nu e gresit sa spun tall(inalt) si cat ..1,82 tall= having a relatively great height,more than average stature ...ceea ce in cazul meu ca femeie ..avand 1,82 este adevarat DIN DICTIONAR :' TALL=HAVING STATURE OR HEIGHT AS SPECIFIED DECI INCA O DATA CORECT citeste mai jos. dar tu foloseste ce vrei. Height is a number which says how tall you are.Tall is a comparison between two of more people of different heights.My height is 184cm and I am not tall when compared to a 200cm guy: see the difference? si mai e o chestie, doamna adina. voi considerati toti barbatii fiind la un nivel: cel mai de jos. iar cand vi se vorbeste frumos si vi se explica ramaneti la fel de intepate si violente in exprimare. nu mai sunteti capabile sa discerneti mai nimic, dar continuati sa improscati in stanga si-n dreapta. eu ti-am oferit o informatie utila. cred eu, de bun simt. nu te intereseaza sa ti-o insusesti, ok, dar e un pic patetic sa incerci sa-mi scoti ochii ca ai dreptate. imi demonstrezi ce? ca stii engleza? nu ma intereseaza daca stii sau nu nu e treaba mea si o gasesti pavaza pe tovarasa care isi bate joc si se caca pe toti p-aici? 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2017 Postat Septembrie 17, 2017 citeste mai jos. dar tu foloseste ce vrei. Height is a number which says how tall you are.Tall is a comparison between two of more people of different heights.My height is 184cm and I am not tall when compared to a 200cm guy: see the difference?da ..si eu aleg sa specific ca sunt inalta..nu o inaltime banala..ci una mare..pt o femeie.. caci si cele de 1,70 se considera inalte...dar eu sunt mai inalta decat acele inalte. si trebuie sa specific asta ca sa nu ma trezesc refuzata din pragul usii pe tema inaltimii..ca nu se astepta sa fiu atat de inalta am inaltime- 1,82 sau sunt inalta de 1,82 /sunt ambele corecte 2 8
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 17, 2017 da ..si eu aleg sa specific ca sunt inalta..nu o inaltime banala..ci una mare..pt o femeie.. caci si cele de 1,70 se considera inalte...dar eu sunt mai inalta decat acele inalte. si trebuie sa specific asta ca sa nu ma trezesc refuzata din pragul usii pe tema inaltimii..ca nu se astepta sa fiu atat de inalta am inaltime- 1,82 sau sunt inalta de 1,82 /sunt ambele corecte evident ca ambele sunt corecte , dar nu in felul in care ai scris tu. citez: "Body : tall-1,81 cm"ori spui height: x ori spui i'm x tall. primul e substantiv, al doilea adjectiv pana si in romana vezi asta. ma rog. e inutil pare-se. ai dreptate, tu esti miezu', noi toti suntem niste rahati. da' cumva iti petreci timpu' printre ei. mdeh... 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2017 Postat Septembrie 17, 2017 evident ca ambele sunt corecte , dar nu in felul in care ai scris tu. citez: "Body : tall-1,81 cm"ori spui height: x ori spui i'm x tall. primul e substantiv, al doilea adjectiv pana si in romana vezi asta. ma rog. e inutil pare-se. ai dreptate, tu esti miezu', noi toti suntem niste rahati. da' cumva iti petreci timpu' printre ei. punctuatia e pusa de mine aiurea dar body tall-1,81 e corect,nu e gresit,chiar daca nu e forma cea mai popular intalnita,nu e incorecta. nu am spus ca sunteti rahati..dar uneori excesul asta de zel in a corecta gramatica unora mi se pare aiurea.. sa admitem ca as fi gresit..prefer sa scriu asa cum stiu eu si ala mi-e nivelul..stie omul daca sa vina la mine sau nu.. decat sa ma corectez in scris cu dictionarul si cand vine omul sa nu pot articula 3 vorbe din care sa se inteleaga ce am vrut sa spun...cum este cazul altor colege..cu una am lucrat eu..isi facea textu de pe net..si cand venea omul trebuia sa i-l primesc eu si sa-i povestesc despre servicii,pret..si mai ales sa-i explic cum sa ajunga in apartament de la punctul de reper...ca tipa cu anuntul nu era in stare sa explice in engleza perfecta din anunt si de care ea era departe conversational
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Septembrie 17, 2017 Unde ai studiat limba engleza?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2017 Postat Septembrie 17, 2017 Unde ai studiat limba engleza? Eu cu Gigi si cu Mache Adica,aveam in clasa doi colegi,unu' Gigi,al doilea venea baut ,de-l intrebam - iar esti machit ? 2 3
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Septembrie 17, 2017 Tu esti ruda cu miky77.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2017 Postat Septembrie 17, 2017 Tu esti ruda cu miky77. Toti suntem rude,d-le.Nu ne-a făcut Tata pe toți? ))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 17, 2017
chris73 Reputație: 3808 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2017 Haideti sa va lamuresc eu cum stau lucrurile ca stiu foarte bine engleza.E corect cum a zis Adina "Body, tall - 182 cm"Se traduce exact: "corp, inalta - 182 cm"Ar fi fost gresit daca nu punea liniuta aceea. Daca lipsea liniuta trebuia sa scrie "height 182 cm" si se traducea prin "inaltime 182 cm".
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 17, 2017 Pula si pizda nu stie știu carte. N.am fetish cu intelctuali si nu ma deranjeaza micile greseli gramaticale.Se vede că nu te deranjează.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2017 Postat Septembrie 17, 2017 Se vede că nu te deranjează. nu poti sa ejaculezi cand vezi greseli gramaticale?? :)
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 17, 2017 nu poti sa ejaculezi cand vezi greseli gramaticale?? :) Din contră!!
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Septembrie 18, 2017 Toti suntem rude,d-le.Nu ne-a făcut Tata pe toți? )) Da' unii suntem mai aproape (chiar intrepatrunsi) decat ar trebui. Daca esti o clona a lui miky77, fa-ne o surpriza si nu-l copia. Haideti sa va lamuresc eu cum stau lucrurile ca stiu foarte bine engleza.E corect cum a zis Adina"Body, tall - 182 cm"Se traduce exact: "corp, inalta - 182 cm"Ar fi fost gresit daca nu punea liniuta aceea. Daca lipsea liniuta trebuia sa scrie "height 182 cm" si se traducea prin "inaltime 182 cm". Cre' ca ai fost coleg cu adina... Liniuta ti-a adus un oral neprotejat mai tare decat cel dat serpoaicei de catre iepuras. 2
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2017 Eu cred că tipul este de la vreun site de scandal gen Cancan...pentru că această conversație a semănat, mai degrabă, cu un interviu.El întreba. Și tu răspundeai.Acum, pe bune, voi aveți timp de pierdut cu toți labagii...întreb doar.Nu dau cu măciuca.Sau cine stie ce pervers, ce om cu probleme psihice grave.E o greseala sa vorbesti cu astfel de oameni. Daca intr-adevar au probleme, scapi greu de ei. 14 8
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2017 Desi nu o recunosc, unii barbati nu se simt prea confortabil sa plateasca pentru sex. Nu e vorba de zgarcenie, insa situatia in sine le stirbeste stima de sine.Faptul ca pot cuceri o femeie le da constiinta propriei valori.E o mentalitate gresita. Pentru sex oricum platesti intr-un fel sau altul. Nimic nu e pe gratis in viata asta.Cum cuceresti o femeie? O plimbi in parc in timp ce mancati covrigi? Un film, o masa la restaurant. Toate astea costa bani. Se uita la ce masina ai, cam ce bani cheltui. Banii conteaza. 14 8
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2017 punctuatia e pusa de mine aiurea dar body tall-1,81 e corect,nu e gresit,chiar daca nu e forma cea mai popular intalnita,nu e incorecta. nu am spus ca sunteti rahati..dar uneori excesul asta de zel in a corecta gramatica unora mi se pare aiurea.. sa admitem ca as fi gresit..prefer sa scriu asa cum stiu eu si ala mi-e nivelul..stie omul daca sa vina la mine sau nu.. decat sa ma corectez in scris cu dictionarul si cand vine omul sa nu pot articula 3 vorbe din care sa se inteleaga ce am vrut sa spun...cum este cazul altor colege..cu una am lucrat eu..isi facea textu de pe net..si cand venea omul trebuia sa i-l primesc eu si sa-i povestesc despre servicii,pret..si mai ales sa-i explic cum sa ajunga in apartament de la punctul de reper...ca tipa cu anuntul nu era in stare sa explice in engleza perfecta din anunt si de care ea era departe conversationalAi o varsta, nu-ti dai seama ca te faci de cacat cu astfel de contraziceri?Ai facut o greseala, asta e. Ti-o poti asuma. Sau poti ignora postul.Dar nu, tu vrei sa ne faci pe toti sa credem ca de fapt tu ai totusi dreptate. Asta e un orgoliu prost, deloc util in viata.Daca esti asa orgolioasa, vezi ce greseli faci si nu le mai face pe viitor.Si nu ma refer doar la asta cu tall vs. height.Cum sa zici ca faci greseli intentionate? Intentionat e cand scrii la misto pentru o ironie, nu cand scrii in acelasi fel intotdeauna. Si tantrica face la fel. Oameni care nu sunt in stare sa accepte o critica sau sa o citeasca si sa mearga mai departe. Trebuie neaparat sa aiba ultimul cuvant, sa scape ceva injuraturi printre dinti. Penibil. 15 8
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 18, 2017 Haideti sa va lamuresc eu cum stau lucrurile ca stiu foarte bine engleza.E corect cum a zis Adina "Body, tall - 182 cm"Se traduce exact: "corp, inalta - 182 cm"Ar fi fost gresit daca nu punea liniuta aceea. Daca lipsea liniuta trebuia sa scrie "height 182 cm" si se traducea prin "inaltime 182 cm".1,82 tall, categoric. Șarlota, bine, alea? 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2017 Postat Septembrie 18, 2017 Da' unii suntem mai aproape (chiar intrepatrunsi) decat ar trebui. Daca esti o clona a lui miky77, fa-ne o surpriza si nu-l copia. Cre' ca ai fost coleg cu adina... Liniuta ti-a adus un oral neprotejat mai tare decat cel dat serpoaicei de catre iepuras. Nu sunt clona lui Miky77, va asigur
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 18, 2017 E pește sau combinator. Ai dă pula voastră... 1 4
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2017 Da, dar daca-i peste, e un peste sarac. Daca era un peste smecher, se ducea s-o futa si incerca direct s-o antureze.O ia la prosteala d-aia gen Dobre. Cel mai clar s-a dat de gol cand i-a facut calculul castigurilor lunare. Fix gandire de peste. 14 8
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 18, 2017 Nu sunt clona lui Miky77, va asigur Asta stim 3 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2017 Postat Septembrie 18, 2017 Eu nu sunt pește. Geamăn
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2017 Postat Septembrie 18, 2017 Asta stimOh,va mulțumesc pentru susținere! Serios vorbesc!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum