vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Postat Septembrie 18, 2017 Inceputul anilor 70, intr-o mahala din Bucuresti. E dimineata, prima zi de Craciun. Pe un colt de laita, un baietel de 7-8 ani se uita trist in gol. E Pipilica, eroul povestii noastre. ‘Inca un Craciun fara cadouri’, isi spune cu lacrimi in ochi. Nu intelege de ce, in ultima vreme chiar a incercat sa fie cuminte. Si la scoala a fost mai bine, a reusit sa nu ramana repetent si anul asta. Se ridica brusc dupa cateva minute, ca si cum si-a amintit de ceva, si merge sa mai arunce o privire sub crenguta de brad pusa de mama pe hol. Poate ca Mos Craciun o fi intarziat din cine stie ce cauza! Dezamagire, din nou, nici urma de daruri! Inainte de a apuca sa scoata un alt oftat, aude batai in usa. Pipilica isi trage repede pe el izmenele cele bune, si o tuleste sa deschida. ‘E acasa ma-ta?’ il intreaba latrat omul din usa. E un barbat tanar, mic de statura si foarte agitat. Pipilica da din cap ca ‘da’. Omul intra, ii intinde un pachet de eugenii, si se indreapta spre mama, care il astepta deja in usa dormitorului. Copilul se inseninase la fata. A primit si el un cadou! Colegilor, la scoala, le va spune ca Mosul i-a adus o masinuta si un trenulet. Baietelul nostru a inteles din timp ca tot ce conteaza este cum esti vazut de cei din jur, si nu cum esti in realitate. Desface tacticos pachetul. Din dormitor se aud gemete si niste sunete care par un fel de indemnuri si incurajari din partea mamei. Nu prea le intelege el, dar acum nu are timp sa se gandeasca la asta. O Eugenia intreaga il asteapta doar pe el! E aproape amiaza. Dinspre bucatarie vine un miros placut de orez fiert si paine proaspata. Mama vorbeste la telefon cu cineva, ii comunica adresa si ii explica cum se poate ajunge la ei. Pipilica a observat asta si in trecut, si nu pricepe de ce e nevoie ca toti oamenii sa stie unde locuiesc ei. Ar intreba-o pe mama, dar se teme sa nu se enerveze si sa-l altoiasca din nou cu cureaua. Nu apuca sa-si termine gandul, ca se aud din nou batai in usa. De data asta, e un batranel gras si chel. Poarta ochelari si un fel de scufita de Mos Craciun. Are o voce blanda. Il mangaie pe crestet pe Pipilica, ii ofera o sticla de un sfert, dupa care o urmeaza pe mama in dormitor. Baiatul analizeaza nedumerit sticla, nu mai vazuse asa ceva pana acum. ‘P-E-P-S-I’ – silabiseste el. Ia o gura din ea. ‘Oare asa arata un miracol de Craciun?’, se intreaba. Nu isi imaginase vreodata ca o astfel de bautura ar putea exista. Se indragosteste pe loc de gustul ei, si isi jura ca, atunci cand va fi mare si va avea banii lui, sa bea Pepsi la fiecare masa, chiar si cu alte bauturi.Tocmai atunci, batranelul, gol pusca, iese din dormitor si se repede spre baie. Pipilica arunca o privire insistenta la bucile omului, imaginea asta ii starneste mereu un sentiment placut, intens, pe care il va intelege si aprecia abia peste ani si ani. http://media.npr.org/assets/img/2010/12/13/sadsanta_wide-1bbcda64ca78117b933a9eea5127613ac08e8594-s900-c85.jpg 5 3
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 18, 2017 miskine, tu esti ma ?
pulesteu Reputație: 10798 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2017 Ar putea fi. Umorul lipseste cu desavarsire. Cumva logic pentru ca umorul este apanajul oamenilor inteligenti. Nu e cazul aici. 17 8
dracarys Reputație: 61 Postat Septembrie 18, 2017 Postat Septembrie 18, 2017 Esti nebun grav daca tu crezi ca in anii 1970 Pipilica avea 7-8 ani.Probabil 30-35.Get your facts straight man!In rest n-am citit, fontul e prea idiot.
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2017 Ce psihopat . Aia cu mintitul ca a primit o masinuta sunt sigur ca vorbeste din propia experienta. 7 7
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 18, 2017 Inceputul anilor 70, intr-o mahala din Bucuresti. E dimineata, prima zi de Craciun. Pe un colt de laita, un baietel de 7-8 ani se uita trist in gol. E Pipilica, eroul povestii noastre. ‘Inca un Craciun fara cadouri’, isi spune cu lacrimi in ochi. Nu intelege de ce, in ultima vreme chiar a incercat sa fie cuminte. Si la scoala a fost mai bine, a reusit sa nu ramana repetent si anul asta. Se ridica brusc dupa cateva minute, ca si cum si-a amintit de ceva, si merge sa mai arunce o privire sub crenguta de brad pusa de mama pe hol. Poate ca Mos Craciun o fi intarziat din cine stie ce cauza! Dezamagire, din nou, nici urma de daruri! Inainte de a apuca sa scoata un alt oftat, aude batai in usa. Pipilica isi trage repede pe el izmenele cele bune, si o tuleste sa deschida. ‘E acasa ma-ta?’ il intreaba latrat omul din usa. E un barbat tanar, mic de statura si foarte agitat. Pipilica da din cap ca ‘da’. Omul intra, ii intinde un pachet de eugenii, si se indreapta spre mama, care il astepta deja in usa dormitorului. Copilul se inseninase la fata. A primit si el un cadou! Colegilor, la scoala, le va spune ca Mosul i-a adus o masinuta si un trenulet. Baietelul nostru a inteles din timp ca tot ce conteaza este cum esti vazut de cei din jur, si nu cum esti in realitate. Desface tacticos pachetul. Din dormitor se aud gemete si niste sunete care par un fel de indemnuri si incurajari din partea mamei. Nu prea le intelege el, dar acum nu are timp sa se gandeasca la asta. O Eugenia intreaga il asteapta doar pe el! E aproape amiaza. Dinspre bucatarie vine un miros placut de orez fiert si paine proaspata. Mama vorbeste la telefon cu cineva, ii comunica adresa si ii explica cum se poate ajunge la ei. Pipilica a observat asta si in trecut, si nu pricepe de ce e nevoie ca toti oamenii sa stie unde locuiesc ei. Ar intreba-o pe mama, dar se teme sa nu se enerveze si sa-l altoiasca din nou cu cureaua. Nu apuca sa-si termine gandul, ca se aud din nou batai in usa. De data asta, e un batranel gras si chel. Poarta ochelari si un fel de scufita de Mos Craciun. Are o voce blanda. Il mangaie pe crestet pe Pipilica, ii ofera o sticla de un sfert, dupa care o urmeaza pe mama in dormitor. Baiatul analizeaza nedumerit sticla, nu mai vazuse asa ceva pana acum. ‘P-E-P-S-I’ – silabiseste el. Ia o gura din ea. ‘Oare asa arata un miracol de Craciun?’, se intreaba. Nu isi imaginase vreodata ca o astfel de bautura ar putea exista. Se indragosteste pe loc de gustul ei, si isi jura ca, atunci cand va fi mare si va avea banii lui, sa bea Pepsi la fiecare masa, chiar si cu alte bauturi.Tocmai atunci, batranelul, gol pusca, iese din dormitor si se repede spre baie. Pipilica arunca o privire insistenta la bucile omului, imaginea asta ii starneste mereu un sentiment placut, intens, pe care il va intelege si aprecia abia peste ani si ani. http://media.npr.org/assets/img/2010/12/13/sadsanta_wide-1bbcda64ca78117b933a9eea5127613ac08e8594-s900-c85.jpg O mizerie de postare! Chiar dacă am avut multe conflicte cu Pipilică și probabil voi mai avea, nu pot decât să zic că această postare este o mizerie și că, doar un mizerabil și un jeg uman, poate căca așa ceva. P.S. Nu numai că nu ai talent, dar ești și prost/proastă de bubui. Pe vremea aia nu era Moș Crăciun, ci Moș Gerilă... 14 15
pulesteu Reputație: 10798 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2017 Ce psihopat . Aia cu mintitul ca a primit o masinuta sunt sigur ca vorbeste din propia experienta.E o psihonevroza de aparare, mai exact o proiectie.Expulzeaza din sine anumite sentimente pe care le atribuie altora. Probabil ca vanatorului nu prea i-a placut perioada Craciunului in copilarie. 17 8
henzo_ Reputație: 45 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2017 Ce afectat e distrusul asta ! 1 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 18, 2017 O mizerie de postare! Chiar dacă am avut multe conflicte cu Pipilică și probabil voi mai avea, nu pot decât să zic că această postare este o mizerie și că, doar un mizerabil și un jeg uman, poate căca așa ceva. Ei lasa ca nu erai la fel de agil si te sesizai cand manca rahat de altii pe aici si improsca cu minciuni in diverse directii . Nu inteleg de ce ai facut-o tocmai acum , afisandu-ti grava impartialitatea Am dreptate ? Am ...cum plm . Ori jucam cinstit , ori ne erijam dupa bunul nostru plac Deci hai sa fim seriosi si sa observam ca nu este decat un PAMFLET intocmit ca pentru un nataflet obraznic de pe peronul Garii De Nord 21 15
henzo_ Reputație: 45 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2017 Distrusule eu cred ca "vanatoru de prosti" este contul tau, prea folositi aceleasi expresii 1 1
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2017 Deci hai sa fim seriosi si sa observam ca nu este decat un PAMFLET intocmit ca pentru un nataflet obraznic de pe peronul Garii De Nord Eu sunt de acord cu tine Miky ca este doar un PAMFLET (destul de slabut, parerea mea ) , insa sunt curios daca tu ai fi fost subiectul , daca l-ai mai fi catalog la fel . 4 5
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 18, 2017 Ba HENZO la cat esti de distrus si prajit la creier observai ca in trecut am avut si eu oarece polemici cu elSa nu zici ca acum esti invidios ca am conturi mai multe decat tine !? Stai fara griji , nimeni nu o sa-ti intreaca recordul la clone (peste 20 , doar din ce stiu eu) PS: Si totusi inca am prostul obicei sa-ti trag la bot de pe un singur cont , adica acesta 21 15
henzo_ Reputație: 45 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2017 Ba HENZO la cat esti de distrus si prajit la creier observai ca in trecut am avut si eu oarece polemici cu elSa nu zici ca acum esti invidios ca am conturi mai multe decat tine !? Stai fara griji , nimeni nu o sa-ti intreaca recordul la clone (peste 20 , doar din ce stiu eu) PS: Si totusi inca am prostul obicei sa-ti trag la bot de pe un singur cont , adica acesta Mai du-te in mortii ma-ti ! 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 18, 2017 Ei lasa ca nu erai la fel de agil si te sesizai cand manca rahat de altii pe aici si improsca cu minciuni in diverse directii . Nu inteleg de ce ai facut-o tocmai acum , afisandu-ti grava impartialitatea Am dreptate ? Am ...cum plm . Ori jucam cinstit , ori ne erijam dupa bunul nostru plac Deci hai sa fim seriosi si sa observam ca nu este decat un PAMFLET intocmit ca pentru un nataflet obraznic de pe peronul Garii De Nord Ba da, am reacționat și îți reamintesc că, rahat a mâncat și la adresa mea. Dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu de acord cu mizeria asta. Tu, dacă ești, e treaba ta ... e chestie de educație și de caracter.Îmi permit să-ți recomand să nu mă zgândări, chiar nu am chef și timp să mă cert cu unii ca tine. Vezi-ți de treaba ta! 8 15
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 18, 2017 Mai du-te in mortii ma-ti !Urât, el nu te-a înjurat!* mă-tii... dacă tot o faci, fă-o corect! 9 15
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 18, 2017 Eu sunt de acord cu tine Miky ca este doar un PAMFLET (destul de slabut, parerea mea ) , insa sunt curios daca tu ai fi fost subiectul , daca l-ai mai fi catalog la fel .Ti se pare ca nu am fost subiectul altora destul de nemotivat ?De obicei sunt destul de obiectiv in apararea multora , cand s-a meritat acest efort. Pentru lichele , destul de vizibile , niciodata 16 14
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 18, 2017 Ba da, am reacționat și îți reamintesc că, rahat a mâncat și la adresa mea. Dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu de acord cu mizeria asta. Tu, dacă ești, e treaba ta ... e chestie de educație și de caracter.Îmi permit să-ți recomand să nu mă zgândări, chiar nu am chef și timp să mă cert cu unii ca tine. Vezi-ți de treaba ta! Urât, el nu te-a înjurat!* mă-tii... dacă tot o faci, fă-o corect! Am spus ca esti impartial si reactionezi pe serite . Te deranjeaza cumva adevarul ?Eu nu ma cert de obicei cu persoane care pot purta si sustine un dialog civilizat si la concret De lichele (pe care le percep destul de usor) ....tocmai ce spuneam ...stiu sa intorc foaia destul de bine si usor 22 14
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2017 Ti se pare ca nu am fost subiectul altora destul de nemotivat ?De obicei sunt destul de obiectiv in apararea multora , cand s-a meritat acest efort. Pentru lichele , destul de vizibile , niciodata Mda, in cazul de fata este parintele , pe care stim cu totii ca nu este chiar usa de biserica (cum probabil multi de aici nu suntem), insa nu putem da combustibil la toti psihopatii ca au dreptate, prin diverse presupuneri care le fac la adresa lui X sau Y cu scopul doar de a manipula , cum este cel care a deschis acest topic. Sunt curios, cand psihopatul o sa se sature sa ii ia pe toti de coaie si se gandeste si la tine sa iti faca o ODA despre conflictul care l-ai avut , daca il mai consideri " PAMFLETAR " ?In rest iti doresc toate cele bune 6 7
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 18, 2017 Am spus ca esti impartial si reactionezi pe serite . Te deranjeaza cumva adevarul ?Eu nu ma cert de obicei cu persoane care pot purta si sustine un dialog civilizat si la concret De lichele (pe care le percep destul de usor) ....tocmai ce spuneam ...stiu sa intorc foaia destul de bine si usor Reacționez când sunt pe fază. De multe ori, chiar dacă sunt pe fază, nu reacționez, dacă deja, au făcut-o alții înaintea mea. Ăsta e adevărul. Dar, revenind la prima frază din postarea ta, vrei să o reiei? E cam neclară. Ti se pare ca nu am fost subiectul altora destul de nemotivat ?De obicei sunt destul de obiectiv in apararea multora , cand s-a meritat acest efort. Pentru lichele , destul de vizibile , niciodata Sper că e doar un tic "verbal". 7 15
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 18, 2017 Meriinclismans
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 18, 2017 Mda, in cazul de fata este parintele , pe care stim cu totii ca nu este chiar usa de biserica (cum probabil multi de aici nu suntem), insa nu putem da combustibil la toti psihopatii ca au dreptate, prin diverse presupuneri care le fac la adresa lui X sau Y cu scopul doar de a manipula , cum este cel care a deschis acest topic. Sunt curios, cand psihopatul o sa se sature sa ii ia pe toti de coaie si se gandeste si la tine sa iti faca o ODA despre conflictul care l-ai avut , daca il mai consideri " PAMFLETAR " ?In rest iti doresc toate cele bune Vrei sa-ti pun si tie aceeasi intrebare care i-am pus-o si lui Picon ? Ai reactionata vreodata la minciunile Pisarciosului (nu doar acelea vehiculate despre mine , despre multi altii , inclusiv despre fete ) spuse pe aici doar din rautatea caracteristica? Scuza-ma , dar eu nu am vazut . Multi sunteti tentati sa priviti si sa radeti de pe margine , in schimb putini sunt aceia care intervin concret si obiectiv fara alte inflorituri , deci hai sa nu ne hazardam degeaba ca nu este cazul. Nu ma afecteaza prea tare cand cineva se gandeste atat de intens la mine (au mai facut-o in trecut si o vor mai face cu siguranta) ...nici macar in viata de zi cu zi , mai cu seama ca multe vorbe sunt iesite din gura unora care barfesc , mint , induc in eroare si isi risipesc inutil timpul .De altfel eu stiu cum sunt , stiu exact ce imi pot permite si ce nu , cum de altfel stiu si cand trebuie sa reactionez vsv de anumite personaje cu un comportament nu tocmai OK si destul de deviant inclusiv de aici .Poate ca pe unii dintre voi va afecteaza si tineti cu dintii de blazonul care vi se aloca aici , pe mine absolut deloc , iar asta tine foarte mult de increderea de sine . Numai bine....si gandeste-te ca am spus din nou o chestie total adevarata 16 14
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 18, 2017 Reacționez când sunt pe fază. De multe ori, chiar dacă sunt pe fază, nu reacționez, dacă deja, au făcut-o alții înaintea mea. Ăsta e adevărul. Dar, revenind la prima frază din postarea ta, vrei să o reiei? E cam neclară. Sper că e doar un tic "verbal".Te dai dupa copac , ca de obicei. Intelegi , dar nu intelegi ...hmmm ...destul de tipic as zice Poate este si un tic ....de dimineata . Puteai sa fii cu mult mai obiectiv decat acea corectura , fiind o obiectie destul de obiectiv aleasa , obiectata doar fata de anumite persoane , destul de ne-obiectiv aleasa .Na ca am schimbat ticul cu alt cuvant sa nu mai para acelasi 21 15
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2017 Vrei sa-ti pun si tie aceeasi intrebare care i-am pus-o si lui Picon ? Ai reactionata vreodata la minciunile Pisarciosului (nu doar acelea vehiculate despre mine , despre multi altii , inclusiv despre fete ) spuse pe aici doar din rautatea caracteristica? Scuza-ma , dar eu nu am vazut . Multi sunteti tentati sa priviti si sa radeti de pe margine , in schimb putini sunt aceia care intervin concret si obiectiv fara alte inflorituri , deci hai sa nu ne hazardam degeaba ca nu este cazul. Nu ma afecteaza prea tare cand cineva se gandeste atat de intens la mine (au mai facut-o in trecut si o vor mai face cu siguranta) ...nici macar in viata de zi cu zi , mai cu seama ca multe vorbe sunt iesite din gura unora care barfesc , mint , induc in eroare si isi risipesc inutil timpul .De altfel eu stiu cum sunt , stiu exact ce imi pot permite si ce nu , cum de altfel stiu si cand trebuie sa reactionez vsv de anumite personaje cu un comportament nu tocmai OK si destul de deviant inclusiv de aici .Poate ca pe unii dintre voi va afecteaza si tineti cu dintii de blazonul care vi se aloca aici , pe mine absolut deloc , iar asta tine foarte mult de increderea de sine . Numai bine....si gandeste-te ca am spus din nou o chestie total adevarata O singura data am reactionat cu Pipilica, cand a aparut facebookul pus pe forum al Adinei si acesta i-a spus numele real ( cu toate ca aia nu a fost o minciuna) si pacat ca numai gasesc postul sa dau link (asta ca raspuns la intrebarea ta). Cat priveste despre comportamente deviante, sunt o caruta de useri pe aici care cel putin o data au avut un astfel de comportament ( inclusiv eu, uneori ) si am mai zis-o de atatea ori, ca nu e treaba mea sa ma porcaiesc cu X sau Y despre comportamentul acestora , ci a moderatorului sa penalizeze astfel de comportamente. De multe ori am dat report si degeaba (mai ales la cei care faceau spam), deci daca se tolereaza un asfel de comportament ( deviant ) nu e treaba mea sa ma bag. Tu, daca esti la o petrecere, iar gazda nu e deranjata despre niste petrecareti cu un comportament deviant , tu intervii sa ii dai afara ? 7 7
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 18, 2017 Aveți draci pã voi? Sau pã lângã voi? 2 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2017 Postat Septembrie 18, 2017 Inceputul anilor 70, intr-o mahala din Bucuresti. E dimineata, prima zi de Craciun. Pe un colt de laita, un baietel de 7-8 ani se uita trist in gol. E Pipilica, eroul povestii noastre. ‘Inca un Craciun fara cadouri’, isi spune cu lacrimi in ochi. Nu intelege de ce, in ultima vreme chiar a incercat sa fie cuminte. Si la scoala a fost mai bine, a reusit sa nu ramana repetent si anul asta. Se ridica brusc dupa cateva minute, ca si cum si-a amintit de ceva, si merge sa mai arunce o privire sub crenguta de brad pusa de mama pe hol. Poate ca Mos Craciun o fi intarziat din cine stie ce cauza! Dezamagire, din nou, nici urma de daruri! Inainte de a apuca sa scoata un alt oftat, aude batai in usa. Pipilica isi trage repede pe el izmenele cele bune, si o tuleste sa deschida. ‘E acasa ma-ta?’ il intreaba latrat omul din usa. E un barbat tanar, mic de statura si foarte agitat. Pipilica da din cap ca ‘da’. Omul intra, ii intinde un pachet de eugenii, si se indreapta spre mama, care il astepta deja in usa dormitorului. Copilul se inseninase la fata. A primit si el un cadou! Colegilor, la scoala, le va spune ca Mosul i-a adus o masinuta si un trenulet. Baietelul nostru a inteles din timp ca tot ce conteaza este cum esti vazut de cei din jur, si nu cum esti in realitate. Desface tacticos pachetul. Din dormitor se aud gemete si niste sunete care par un fel de indemnuri si incurajari din partea mamei. Nu prea le intelege el, dar acum nu are timp sa se gandeasca la asta. O Eugenia intreaga il asteapta doar pe el! E aproape amiaza. Dinspre bucatarie vine un miros placut de orez fiert si paine proaspata. Mama vorbeste la telefon cu cineva, ii comunica adresa si ii explica cum se poate ajunge la ei. Pipilica a observat asta si in trecut, si nu pricepe de ce e nevoie ca toti oamenii sa stie unde locuiesc ei. Ar intreba-o pe mama, dar se teme sa nu se enerveze si sa-l altoiasca din nou cu cureaua. Nu apuca sa-si termine gandul, ca se aud din nou batai in usa. De data asta, e un batranel gras si chel. Poarta ochelari si un fel de scufita de Mos Craciun. Are o voce blanda. Il mangaie pe crestet pe Pipilica, ii ofera o sticla de un sfert, dupa care o urmeaza pe mama in dormitor. Baiatul analizeaza nedumerit sticla, nu mai vazuse asa ceva pana acum. ‘P-E-P-S-I’ – silabiseste el. Ia o gura din ea. ‘Oare asa arata un miracol de Craciun?’, se intreaba. Nu isi imaginase vreodata ca o astfel de bautura ar putea exista. Se indragosteste pe loc de gustul ei, si isi jura ca, atunci cand va fi mare si va avea banii lui, sa bea Pepsi la fiecare masa, chiar si cu alte bauturi.Tocmai atunci, batranelul, gol pusca, iese din dormitor si se repede spre baie. Pipilica arunca o privire insistenta la bucile omului, imaginea asta ii starneste mereu un sentiment placut, intens, pe care il va intelege si aprecia abia peste ani si ani. http://media.npr.org/assets/img/2010/12/13/sadsanta_wide-1bbcda64ca78117b933a9eea5127613ac08e8594-s900-c85.jpg E cea msi tare postare din toate timpurile..am lesinat de ras...ai talent dom.le. bravo 3 9
Postări Recomandate