Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2017 Postat Octombrie 3, 2017 Luați acest topic și adunați-vă aici, vorbiți și tratați-vă problemele pe care le aveți cu și despre mine...cu toate că nu văd de unde vă vin toate acele gânduri amare pe care mi le aduceți ofrandă pe fiecare topic. 34 de pagini? Asta e radiografie deja:d
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2017 Postat Octombrie 3, 2017 Haoleo ce-as fute-o !!! Cu strigaturi !!! Salbatic !!! Sa-mi bag pula ...ce muiere !!! Pacat ca e nitel tembela . La cap ...zic . Nu prea esti pe stilul ei....ii place sexul mai soft...tandru...romantic...asa am auzit.Si oricum este in urbea Ramnicu Valcea...Succes oricum ! 4 5
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 3, 2017 Corect Regheton ...nu cere ca tine de la fete/femei sa i se faca URO pe moaca. Perversule bolnav psihic 22 17
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:world Oras:world Postat Octombrie 3, 2017 Corect Regheton ...nu cere ca tine de la fete/femei sa i se faca URO pe moaca. Perversule bolnav psihic Bai mitoman jegos si handicapat, tu chiar crezi ca este cineva mai dus cu pluta decat tine pe aici? Muie, esti un idiot notoriu, ai un vocabular limitat, besi bai si pune mana pe carte handicapatule! 2 4
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 4, 2017 Postat Octombrie 4, 2017 Nu prea esti pe stilul ei....ii place sexul mai soft...tandru...romantic...asa am auzit.Si oricum este in urbea Ramnicu Valcea...Succes oricum ! Ba muhaielelor , n-ati inteles nimica !!! vreau s-o fut pana plange ... am io un feeling ca asa-i place . Mi-e nitel tarsa , ca e ditamai iapa , da' m-as pierde cu pula in curul ei . Pacat ca n-are tate , sa le storcesc in pumni ... Ba fratilor , am citit nitel ce balmajeste turbata asta pe aici ... la un moment dat ma blocasem , nu stiam ce sa fac , sa rad , sa plang ... am avut o senzatie d-aia de intunecare / dislocare, se zbatea neuronul , se dadea cu capul de pereti ... sa-mi bag pula in " tigarile " alea care le fumeaza . D-aia vreau s-o fut , sa ma razbun ... Prea m-a scos din balamale . Ce daca e la Valcea , poate vreodata ajung si prin goaza aia de oras ... 3
florman Reputație: -407 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2017 Si eu o simpatizez pe Vis Tantric
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2017 Ba muhaielelor , n-ati inteles nimica !!! vreau s-o fut pana plange ... am io un feeling ca asa-i place . Mi-e nitel tarsa , ca e ditamai iapa , da' m-as pierde cu pula in curul ei . Pacat ca n-are tate , sa le storcesc in pumni ... Ba fratilor , am citit nitel ce balmajeste turbata asta pe aici ... la un moment dat ma blocasem , nu stiam ce sa fac , sa rad , sa plang ... am avut o senzatie d-aia de intunecare / dislocare, se zbatea neuronul , se dadea cu capul de pereti ... sa-mi bag pula in " tigarile " alea care le fumeaza . D-aia vreau s-o fut , sa ma razbun ... Prea m-a scos din balamale . Ce daca e la Valcea , poate vreodata ajung si prin goaza aia de oras ... ... vezi ca pe mine m-a amenintat ca daca ma duc s-o "simpatizez", o sa ma faca sa uit de ce am trecut pe la ea si o sa "ma faca din vorbe". O sa am la mine "amulete" si "potiuni" anti-vrajeala.Vezi sa nu uiti sa ai castile la tine, de preferat cu "noise reduction" si da muzica la maxim. Poti sa dai jos de pe tine orice, dar castile in nici un caz! Ca e vrajitoare mare! 4 5
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 7, 2017 Claaariiiii...
obsidian Reputație: 1866 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Octombrie 10, 2017 Ba muhaielelor , n-ati inteles nimica !!! vreau s-o fut pana plange ... am io un feeling ca asa-i place . Mi-e nitel tarsa , ca e ditamai iapa , da' m-as pierde cu pula in curul ei . Pacat ca n-are tate , sa le storcesc in pumni ... Ba fratilor , am citit nitel ce balmajeste turbata asta pe aici ... la un moment dat ma blocasem , nu stiam ce sa fac , sa rad , sa plang ... am avut o senzatie d-aia de intunecare / dislocare, se zbatea neuronul , se dadea cu capul de pereti ... sa-mi bag pula in " tigarile " alea care le fumeaza . D-aia vreau s-o fut , sa ma razbun ... Prea m-a scos din balamale . Ce daca e la Valcea , poate vreodata ajung si prin goaza aia de oras ... Sa ne pui o poza cu tine...inainte si dupa.
obsidian Reputație: 1866 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Octombrie 10, 2017 Muto !
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2017 Postat Octombrie 10, 2017 Muto !radeam de ce am citit ca a scris @ keyser soze 3 12
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 10, 2017 v-a speriat rau vis e .... bau bau ! 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 10, 2017 Postat Octombrie 10, 2017 Si eu o simpatizez pe vis tantric!!!Imi place mie cum rade fara dinti si i se vad gingiile
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2017 Postat Octombrie 10, 2017 de unde pana unde discutia de dinti..are fata dinti .si inca frumosi....doamnee fereste .. 3 12
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 10, 2017 de unde pana unde discutia de dinti..are fata dinti .si inca frumosi....doamnee fereste ..Mai taci in PLM de Huiduma afumata,ai vazut tu dintii puli lui Vistantric. 12 10
tk2xxx Reputație: -531 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 10, 2017 up ! 1 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Mai taci in PLM de Huiduma afumata,ai vazut tu dintii puli lui Vistantric.da tu i-ai vazut?..de vorbesti/..da am vb prin apel video si am vazut ca are...sunteti nebuni 3 12
obsidian Reputație: 1866 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Octombrie 11, 2017 da tu i-ai vazut?..de vorbesti/..da am vb prin apel video si am vazut ca are...sunteti nebuniAi vazut placa.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Ai vazut placa.nu exista asa ceva...placa la 35 de ani..vorbiti prostii 4 12
obsidian Reputație: 1866 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Octombrie 11, 2017 nu exista asa ceva...placa la 35 de ani..vorbiti prostiiI ai vazut CNP ul ca sa zici ca are 35 ? E aproape de 40...sau trecuta.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 I ai vazut CNP ul ca sa zici ca are 35 ? E aproape de 40...sau trecuta.eu nu i l-am vazut ..cnp.ul ..,dar tu l-ai vazut ?..de esti asa sigur. 4 11
obsidian Reputație: 1866 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Octombrie 11, 2017 eu nu i l-am vazut ..cnp.ul ..,dar tu l-ai vazut ?..de esti asa sigur.Fizionomia fetei si a mainilor nu tradeaza niciodata. Si pe acelea le am vazut.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum