Sari la conținut

Cine e vistantric?

Postări Recomandate

Vizitator mascul78
Reputație: 0
Postat

Luați acest topic și adunați-vă aici, vorbiți și tratați-vă problemele pe care le aveți cu și despre mine...cu toate că nu văd de unde vă vin toate acele gânduri amare pe care mi le aduceți ofrandă pe fiecare topic.

34 de pagini? Asta e radiografie deja:d

Vizitator
Postat

Haoleo ce-as fute-o !!! Cu strigaturi !!! Salbatic !!! 

Sa-mi bag pula ...ce muiere !!! 

Pacat ca e nitel tembela . La cap ...zic .

Nu prea esti pe stilul ei....ii place sexul mai soft...tandru...romantic...asa am auzit.

Si oricum este in urbea Ramnicu Valcea...

Succes oricum !

• Like 4
  • Minus 5
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Corect Regheton ...nu cere ca tine de la fete/femei sa  i se faca URO pe moaca. :slap2  Perversule bolnav psihic    :laugh2

• Like 22
  • Minus 17
  • Oras:world
  • Oras:world
Postat

Corect Regheton ...nu cere ca tine de la fete/femei sa  i se faca URO pe moaca. :slap2  Perversule bolnav psihic    :laugh2

Bai mitoman jegos si handicapat, tu chiar crezi ca este  cineva mai dus cu pluta decat tine pe aici? Muie, esti un idiot notoriu, ai un vocabular limitat, besi bai si pune mana pe carte handicapatule! 

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Nu prea esti pe stilul ei....ii place sexul mai soft...tandru...romantic...asa am auzit.

Si oricum este in urbea Ramnicu Valcea...

Succes oricum !

Ba muhaielelor , n-ati inteles nimica !!!  vreau s-o fut pana plange ... am io un feeling ca asa-i place . Mi-e nitel tarsa , ca e 

ditamai iapa , da' m-as pierde cu pula in curul ei . Pacat ca n-are tate , sa le storcesc in pumni ... 

Ba fratilor , am citit nitel ce balmajeste turbata asta pe aici ... la un moment dat ma blocasem , nu stiam ce sa fac , sa rad , sa plang ... 

am avut o senzatie d-aia de intunecare / dislocare, se zbatea neuronul , se dadea cu capul de pereti ... sa-mi bag pula in " tigarile " alea care le 

fumeaza . D-aia vreau s-o fut , sa ma razbun ... Prea m-a scos din balamale . Ce daca e la Valcea , poate vreodata ajung si prin goaza aia de oras ... 

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ba muhaielelor , n-ati inteles nimica !!!  vreau s-o fut pana plange ... am io un feeling ca asa-i place . Mi-e nitel tarsa , ca e 

ditamai iapa , da' m-as pierde cu pula in curul ei . Pacat ca n-are tate , sa le storcesc in pumni ... 

Ba fratilor , am citit nitel ce balmajeste turbata asta pe aici ... la un moment dat ma blocasem , nu stiam ce sa fac , sa rad , sa plang ... 

am avut o senzatie d-aia de intunecare / dislocare, se zbatea neuronul , se dadea cu capul de pereti ... sa-mi bag pula in " tigarile " alea care le 

fumeaza . D-aia vreau s-o fut , sa ma razbun ... Prea m-a scos din balamale . Ce daca e la Valcea , poate vreodata ajung si prin goaza aia de oras ... 

... vezi ca pe mine m-a amenintat ca daca ma duc s-o "simpatizez", o sa ma faca sa uit de ce am trecut pe la ea si o sa "ma faca din vorbe". O sa am la mine "amulete" si "potiuni" anti-vrajeala.

Vezi sa nu uiti sa ai castile la tine, de preferat cu "noise reduction" si da muzica la maxim. Poti sa dai jos de pe tine orice, dar castile in nici un caz!  :laugh2 Ca e vrajitoare mare!  :pope

• Like 4
  • Minus 5
  • Oras:Europa
Postat

Sa ne pui o poza cu tine...inainte si dupa.

Vizitator
Postat

Muto !

radeam de ce am citit ca a scris  @ keyser soze

• Like 3
  • Minus 12
Vizitator
Postat

de unde pana unde discutia de dinti..are fata dinti .si inca frumosi....doamnee fereste ..

• Like 3
  • Minus 12
Vizitator
Postat

Mai taci in PLM de Huiduma afumata,ai vazut tu dintii puli lui Vistantric.

da tu i-ai vazut?..de vorbesti/..da am vb prin apel video si am vazut ca are...sunteti nebuni

• Like 3
  • Minus 12
Postat

da tu i-ai vazut?..de vorbesti/..da am vb prin apel video si am vazut ca are...sunteti nebuni

Ai vazut placa.

Vizitator
Postat

Ai vazut placa.

nu exista asa ceva...placa la 35 de ani..vorbiti prostii

• Like 4
  • Minus 12
Postat

nu exista asa ceva...placa la 35 de ani..vorbiti prostii

I ai vazut CNP ul ca sa zici ca are 35 ?

E aproape de 40...sau trecuta.

Vizitator
Postat

I ai vazut CNP ul ca sa zici ca are 35 ?

E aproape de 40...sau trecuta.

eu nu i l-am vazut ..cnp.ul ..,dar tu l-ai vazut ?..de esti asa sigur.

• Like 4
  • Minus 11

Postat

eu nu i l-am vazut ..cnp.ul ..,dar tu l-ai vazut ?..de esti asa sigur.

Fizionomia fetei si a mainilor nu tradeaza niciodata. Si pe acelea le am vazut.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...