Sari la conținut

Picon de vorba cu femeile

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Cam asa raspunde Mos Tagarta  fetelor/femeilor cand discutiile se mai incing :) ...din "respectul unui domn" care pozeaza in intelectual rasat pe aici : :slap2

http://nimfomane.com/forum/topic/56141-bettyblue-0728719754/page-497?do=findComment&comment=3057968

Portofel ... brățară de cocalar... grătar din fier-beton... vreascuri ... Alessandra... Gelu...

Și dacă toate acestea, trebuiau să poarte un nume, li s-a spus simplu: Miky IQ <77.

• Like 7
  • Minus 13
Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0

miskin e femeie. Cine isi traieste viata exclusiv online, e mitomana si are personalitati multiple? :)

:) Cum cine? Oare de cate ori a primit liniute de la pisic? Ce mai, premiantul clasei! Mi-ar placea sa zica pisic de cate ori a fost banat miskin. Cam câți useri au avut cuvantul miskin in nick si câți au fost fara( gen vanatoru' si alte bălării).
  • Like 5
  • Minus 8
Link spre comentariu

O scriu doar o data.

Nimeni nu poate fi miskin, decat subsemnatul.

Daca cineva crede, ca @vanatorul sunt Eu, acea persoana este proasta si merita, atat batjocura din partea mea, insa si toata compasiunea, posibil crestineasca, cu care m-a inzestrat Dumnezeu.

Vanatorul este inca la stadiul de lupta cu boschetarii.Eu am facut asta acum 2 ani.

Daca cineva crede, intr-un acces egoist de inteligenta, ca eu as sta la mai mult de 2-3 replici cu catzeaua originara, Laura, se inseala.

Sau, daca cineva crede, ca slinosul mocofan libidinos, obseuzatu, ar mai prezenta "interes" pentru mine, dupa tentativele lui esuate de umor britanic, asta imi spune ca acea persoana este proasta si merita toata compasiunea si batjocura mea.

Eu nu am nevoie de clone, pentru a scrie ce gandesc.

Eu imi bat joc de voi(va stiti voi, care sunteti), cand vreau, cum vreau si cat vreau.

Nici o banare sau posting disabled nu o sa va scuteasca.

Eu sunt sui generis.

Hai, ciocu'mic si joc de glezne.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea

O scriu doar o data.

Daca cineva crede, ca @vanatorul sunt Eu, acea persoana este proasta si merita, atat batjocura din partea mea, insa si toata compasiunea, posibil crestineasca, cu care m-a inzestrat Dumnezeu.

Vanatorul este inca la stadiul de lupta cu boschetarii.Eu am facut asta acum 2 ani.

Daca cineva crede, intr-un acces egoist de inteligenta, ca eu as sta la mai mult de 2-3 replici cu catzeaua originara, Laura, se inseala.

Sau, daca cineva crede, ca slinosul mocofan libidinos, obseuzatu, ar mai prezenta "interes" pentru mine, dupa tentativele lui esuate de umor britanic, asta imi spune ca acea persoana este proasta si merita toata compasiunea si batjocura mea.

Eu imi bat joc de voi(va stiti voi, care sunteti), cand vreau, cum vreau si cat vreau.

Eu sunt sui generis.

Muișkin Suge Generic. Himself.

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Your mom's bedroom
  • Oras:Your mom's bedroom

Miskine, clona asta este a fost a matale?  

Cu prima ocazie cand o sa-ti plimbi puradelul ti-l voi smulge din brate si, sub ochii tai indurerati, ii voi fute genunchi in tampla pana-i vad vinisoare de sange la gurita aia mica, cat o capsunica. Il voi izbi cu muia de bordura pana il tumefiez si mi-l voi fixa cu dintisorii din fata direct pe pula, stil clema. Placerea mea: s-aud eu un mic "poc!". Dupa o lada de bere ma voi duce sa-mi golesc vezica si voi da drumul unu jet intr-atat de puternic cat sa-i iasa pe partea cealalta printre fesele ale mici, cat doua merisoare. Stii tu: gaura aia in care obisnuiai (si tu) sa-i bagi 3 degete de-odata la dus. Pt. ca am inima mare, n-o sa-i las picioarele putrefacte sa atarne lălâi, ci i le voi lega de coapsele mele, sa-l simt vesnic aproape. 

Tuciuriule, fii sincer! Nici n-am terminat povestea si tu deja te masturbezi   :))). Daca mai vii cu glume d-astea obosite la mine, iti fut un sut cur de-o sa mergi in maini si-o sa lasi dâre, ca melcul, vreme de 3 saptamani. ...Si 4 zile.PS: fac pariu ca nu te tine zabala sa imi dai replica cu user-ul "consacrat".

Link spre comentariu

Ai devenit obraznic, de cand ti-ai castigat, nu stiu cum, dezlegarea de la glia lui Picon, insa, tot o catzea esti.

Cea mai mare fana a mea.Aport!

Laureliane(bunule).

Aport, ce? Vrei o muie? Vineeee!! Oleeee!

Lasă-i dreaq pe catalani, că ăia au identitate. Nu ești bun nici să le sugi pișatu’.

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Valhalla

O scriu doar o data.

Eu sunt sui generis.

Vanatorul te copiaza cu atata inflacarare incat zici ca te trage zilnic la xerox . :)

Copy apoi da paste mai incolo.

ESTI IDOL  :laugh2

PS>Dar chiar voiam sa scriu asta .Vanatorul nu e Miskin.DIferenta e foarte mare intre ei

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:surreal

Vanatorul te copiaza cu atata inflacarare incat zici ca te trage zilnic la xerox . :)

ESTI IDOL  :laugh2

PS>Dar chiar voiam sa scriu asta .Vanatorul nu e Miskin.DIferenta e foarte mare intre ei

Eu ii plac pe amandoi,dar da sunt chiar diferiti.

Si nu mi se pare ca hunty il copiaza pe miskin.

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu

ESTI IDOL :laugh2

Stii cum e?

Patesc la fel, precum fratii Wachowski.Dupa ce au revolutionat Hollywood cu Matrix, o multime de epigonii au urmat dupa aceea.

Insa, asta nu inseamna ca cei, care ma imita, nu ar avea dreptate.

Boschetarii jalnici.

• Like 1
Link spre comentariu

Oasele mele batrane au ruginit cu anii.Nici la calculator nu mai vad asa bine.AM imbatranit intre carti nu ma prinde tehnologia asta pe mine.

Ma inchid cateodata in biblioteca si acolo petrec din ce in ce mai mult timp cand am timp liber.

Voi intra deja din ce in ce mai rar nu ca pan acum intram foarte des.Ma gandesc usor usor saptamanile acestea sa ma retrag invizibil.

• Like 1
Link spre comentariu

Oasele mele batrane au ruginit cu anii.Nici la calculator nu mai vad asa bine.AM imbatranit intre carti nu ma prinde tehnologia asta pe mine.

Ma inchid cateodata in biblioteca si acolo petrec din ce in ce mai mult timp cand am timp liber.

Voi intra deja din ce in ce mai rar nu ca pan acum intram foarte des.Ma gandesc usor usor saptamanile astea asta sa ma retrag invizibil.

Chiar suni imbatranit bre. Las ca-ti fac cadouas abonament la bcu :))

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu

Stii cum e?

Patesc la fel, precum fratii Wachowski.Dupa ce au revolutionat Hollywood cu Matrix, o multime de epigonii au urmat dupa aceea.

Insa, asta nu inseamna ca cei, care ma imita, nu ar avea dreptate.

Boschetarii jalnici.

Imitatorilor tai tocmai le lipseste doza aia de ironie care face ca o postare sa fie in loc de badarana,acida dar cu continut.

La ei critica e vaicareala baboasa .Nu-mi place sa-i citesc,imi trezeste reflexul de plans  :)

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...