Sari la conținut

Picon de vorba cu femeile

Postări Recomandate

• Oras:Ucea

Originar si eu sunt de "sus''.Zona aia maramures ......sus. :)

AM mai coborat cu anii ....

Atunci știi despre ce e vorba. E caracteristică pentru zonă genul ăsta de ură. Da’, ură, nene. Ură pentru bani, pizdă, pământ șamd.

Ăsta...? Ăsta-l urăște pe ... Picon. Orice frază fără să conțină cuvântul Picon, e o frază irosită. Orice ar scrie, cu oricare ar avea treabă, tot la Picon ajunge. Unfuckingbelievable.

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Valhalla

Atunci știi despre ce e vorba. E caracteristică pentru zonă genul ăsta de ură. Da’, ură, nene. Ură pentru bani, pizdă, pământ șamd.

Ăsta...? Ăsta-l urăște pe ... Picon. Orice frază fără să conțină cuvântul Picon, e o frază irosită. Orice ar scrie, cu oricare ar avea treabă, tot la Picon ajunge. Unfuckingbelievable.

Ura e un lucru natural in natura umana.Osenii de exemplu sunt vestiti ca iese rapid brisca din buzunar daca ii superi nu-i a bine. :)))))))Pai daca Picon reactioneaza.Cand nu a reactionat?Tot timpul a reactionat

• Like 1
Link spre comentariu

Stii cum e?

Patesc la fel, precum fratii Wachowski.Dupa ce au revolutionat Hollywood cu Matrix, o multime de epigonii au urmat dupa aceea.

Insa, asta nu inseamna ca cei, care ma imita, nu ar avea dreptate.

Boschetarii jalnici.

Bă, boule, Eco la tine se referea, mă, umilule. Ai și tu voce, că altfel deschizi gura doar pentru muie.

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

Ura e un lucru natural in natura umana.Osenii de exemplu sunt vestiti ca iese rapid brisca din buzunar daca ii superi nu-i a bine. :)))))))Pai daca Picon reactioneaza.Cand nu a reactionat?Tot timpul a reactionat

Nu vorbim de același lucru. Mă refeream la eunucii fără “brișcă”. Și la pizde.

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

Nu vorbim de același lucru. Mă refeream la eunucii fără “brișcă”. Și la pizde.

Nu stiu eu de exemplu nu il consider pe Miskin atat de rau cum il vezi tu.Eu il vad diferit.De ce sa nu ne legam aici unii de altii ?Nu as vrea sa vin pe un site unde toti canta cumbaya si se ti de mana leganandu-se.Si de mine s-a legat toata lumea de cand sunt pe site.CIne nu m-a placut nu ma place nici azi cine da ,da.Raspunsurile noastre ce le dam reflecta si nivelul nostru intelectual si uneori arata si ca putem gresi.

Nu cataloghez pe nimeni si sper ....doar sper ca nu voi fi nici eu catalogat la randul meu.

• Like 2
Link spre comentariu

Nu stiu eu de exemplu nu il consider pe Miskin atat de rau cum il vezi tu.Eu il vad diferit.De ce sa nu ne legam aici unii de altii ?Nu as vrea sa vin pe un site unde toti canta cumbaya si se ti de mana leganandu-se.Si de mine s-a legat toata lumea de cand sunt pe site.CIne nu m-a placut nu ma place nici azi cine da ,da.Raspunsurile noastre ce le dam reflecta si nivelul nostru intelectual si uneori arata si ca putem gresi.

Nu cataloghez pe nimeni si sper ....doar sper ca nu voi fi nici eu catalogat la randul meu.

Ete, ce-l discutăm noi pe lindicu’ ăsta. Unde am zis io că-i rău? E doar ridicol.

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu

Ete, ce-l discutăm noi pe lindicu’ ăsta. Unde am zis io că-i rău? E doar ridicol.

CUnosti pe cineva care nu e?EU sunt cel mai ridicol.Pentru ca in ciuda faptului ca mi s-a zis de nenumarate ori sa nu ma incerd in oameni o fac apoi regret ziua in care am facut-o.Cine e mai ridicol ca mine atunci? :)

Link spre comentariu

Sa stii nobel ca si mie imi sta in fire sa fac pe clovnul cateodata ie pt mine sa ma ditrez, fie sa amuz lumea din jur

Marta tu ce ai patit de imi dai ba minus, ba plus aici? Eu acu am vazut. Ma ro...poate o apasat gresit

Te referi pe forum? :)

Link spre comentariu
  • Oras:surreal

te referi pe forum?

Ma refer in general. De fapt toti saetatorii pe care i-am intalnit cat sunt veseli se maimutaresc voluntar :)))

Fac tumbe pt ei, pt altii, pt toti, au personalitate de buldog. Bine la buldog iti aunge mecla sa razi cu pofta, dar au si personalitati  ciudatele si de paiata

Link spre comentariu
  • Oras:In Your Nightmares :)

Uita sa spun o chestie ce mi se pare ciudat.

El spune asa:

"Nu-mi dau intalniri cu natangi cunoscuti pe forum".Aceasta expresie a fost spusa de Miskin.

Si a doua:

"PS Renunta la suficienta asta, chiar nu e de tine."   Aceasta chestie mi-a zis-o o singura persoana pana acum.Si anume tot Miskin si tot intr-o situatie asemanantoare cand ne luam peste picior unul pe altul si nu-i placea ca ii scriam de parca ii eram bunic.

Acum ori il copiaza pe Miskin  si la expresii si la idei intr-un mod deosebit de jalnic.

Ori chiar este Miskin care incearca sa scrie mai retardat.

Ciudat oricum.

Vanatorul te copiaza cu atata inflacarare incat zici ca te trage zilnic la xerox . :)

Copy apoi da paste mai incolo.

ESTI IDOL  :laugh2

PS>Dar chiar voiam sa scriu asta .Vanatorul nu e Miskin.DIferenta e foarte mare intre ei

Ipocrit mai esti, natafleata! :slap2 Acum cateva zile erai total confuz, iar azi - dupa razboi, adica - pretinzi ca erai sigur, de fapt!

Si daca tot ai afirmat deja de cateva ori, ia fa tu un efort cu IQ-ul tau din doua cifre, si arata-mi concret caror idei le-am dat 'copy apoi paste mai incolo'.

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Ipocrit mai esti, natafleata! :slap2 Acum cateva zile erai total confuz, iar azi - dupa razboi, adica - pretinzi ca erai sigur, de fapt!

Si daca tot ai afirmat deja de cateva ori, ia fa tu un efort cu IQ-ul tau din doua cifre, si arata-mi concret caror idei le-am dat 'copy apoi paste mai incolo'.

Și, ce mai zici? Război, baricade...

Baricadaaaaaaaa!!!!!!

Link spre comentariu

O scriu doar o data.

Nimeni nu poate fi miskin, decat subsemnatul.

Daca cineva crede, ca @vanatorul sunt Eu, acea persoana este proasta si merita, atat batjocura din partea mea, insa si toata compasiunea, posibil crestineasca, cu care m-a inzestrat Dumnezeu.

Vanatorul este inca la stadiul de lupta cu boschetarii.Eu am facut asta acum 2 ani.

Daca cineva crede, intr-un acces egoist de inteligenta, ca eu as sta la mai mult de 2-3 replici cu catzeaua originara, Laura, se inseala.

Sau, daca cineva crede, ca slinosul mocofan libidinos, obseuzatu, ar mai prezenta "interes" pentru mine, dupa tentativele lui esuate de umor britanic, asta imi spune ca acea persoana este proasta si merita toata compasiunea si batjocura mea.

Eu nu am nevoie de clone, pentru a scrie ce gandesc.

Eu imi bat joc de voi(va stiti voi, care sunteti), cand vreau, cum vreau si cat vreau.

Nici o banare sau posting disabled nu o sa va scuteasca.

Eu sunt sui generis.

Hai, ciocu'mic si joc de glezne.

Nene Miskin, leaga-ti matale bracinarii, verifica-ti notitele si mai citeste o data ce ai scris aici. Pentru ca nu e clar daca tocmai ai suferit o criza de ipocrizie piconiana, sau esti un fel de calator in timp. Marea majoritate cu care mai ma contrez eu pe-aici sunt tot cam aia pe care ii bestelesti si matale. La timpul prezent. Unde mai pui ca i-ai mai ars pe cativa - gen promovator sau henzo/colorado - abia dupa ce ii facusem eu 'celebri' mai intai.

In rest, toate bune, da' atentie la grandomania asta.

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

Nene Miskin, leaga-ti matale bracinarii, verifica-ti notitele si mai citeste o data ce ai scris aici. Pentru ca nu e clar daca tocmai ai suferit o criza de ipocrizie piconiana, sau esti un fel de calator in timp. Marea majoritate cu care mai ma contrez eu pe-aici sunt tot cam aia pe care ii bestelesti si matale. La timpul prezent. Unde mai pui ca i-ai mai ars pe cativa - gen promovator sau henzo/colorado - abia dupa ce ii facusem eu 'celebri' mai intai.

In rest, toate bune, da' atentie la grandomania asta.

Stii de ce va ciocniti inevitabil? :))Amandoi treceti de la demnitate spre pacatul mandriei si cateodata sunteti amadoi si aroganti. Cu mine nu,  eu oricum retez instant atitudini de superioritate oricui, nu-s o fire umila si nu as reusi sa fiu modesta nici daca vreau. Si oricum nu vreau. Dar v-am vazut pe ambii cu altii

Link spre comentariu

Pai ia vezi sunt acolo chiar sub nasul tau raspunsurile la ambele intrebari ale tale.Inca le-ai si ingrosat.Probabil exprimarea mea ca "nu e Miskin " te-a dus in eroare.Cand de fapt ar fi trebuit sa scriu"nu e stilul normal al lui Miskin".Si am si precizat.Ori chiar nu e el(tocmai pt ca nu are acelasi stil ca al tau) ori si daca e el se preface(tocmai pt ca nu are acelasi stil ca al tau).Asa.

SI doi expresiile pe care le copiezi sunt multe.Una ar fi (si le-ai si ingrosat tot din textul pe care foarte corect l-ai citat)"Nu-mi dau intalniri cu natangi cunoscuti pe forum"-expresie folosita original de Miskin.

DOi ar fi "PS Renunta la suficienta asta, chiar nu e de tine."  -expresie folosita tot de Miskin.

Apoi ar mai fi..Poate il copiezi involuntar dar il copiezi.

PS.Inca o data sa nu creez confuzii.Stilul e diferit expresiile folosite sunt copiate.

• Like 2
Link spre comentariu

Pai ia vezi sunt acolo chiar sub nasul tau raspunsurile la ambele intrebari ale tale.Inca le-ai si ingrosat.Probabil exprimarea mea ca "nu e Miskin " te-a dus in eroare.Cand de fapt ar fi trebuit sa scriu"nu e stilul normal al lui Miskin".Si am si precizat.Ori chiar nu e el(tocmai pt ca nu are acelasi stil ca al tau) ori si daca e el se preface(tocmai pt ca nu are acelasi stil ca al tau).Asa.

SI doi expresiile pe care le copiezi sunt multe.Una ar fi (si le-ai si ingrosat tot din textul pe care foarte corect l-ai citat)"Nu-mi dau intalniri cu natangi cunoscuti pe forum"-expresie folosita original de Miskin.

DOi ar fi "PS Renunta la suficienta asta, chiar nu e de tine."  -expresie folosita tot de Miskin.

Apoi ar mai fi..Poate il copiezi involuntar dar il copiezi.

PS.Inca o data sa nu creez confuzii.Stilul e diferit expresiile folosite sunt copiate.

Natafleata, eu stiu de mult ca esti mai sarac cu duhul, dar nu mi-ai lasat pana acum impresia ca ai fi si parsiv. Nu o mai da cotita, si arata-mi, negru pe alb, 'expresiile copiate'. E destul de serioasa afirmatia ta, si ai repetat-o deja de cateva ori. Da quote la postarea originala si la cea copiata, e cea mai simpla metoda sa verificam cine spune adevarul.

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...