Sari la conținut

Picon de vorba cu femeile

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri

nu sunt, chiar mi-a zis unul odata ca am pula, ca nu-i venea sa creada ca o femeie poate scrie cum am scris eu , s-a zapacit

da am inteles ca nu se joaca un  happening -adica, un scenariu care se poate modifica in timp,dimpotriva ,e un scenariu fix si redundant ,desuet , unde doar carnea de tun se schimba

in fiecare zi aceeasi poveste, aceleasi personaje si animator,in pofida generatiilor de utilizatori care se perinda,acelasi final , totul a incremenit intr-o forma  consumatoare inutila de energie, fara minim profit  pt utilizatorii care vor o schimbare ,lideri tineri, limbaj civilizat,  toleranta , discutii costructive, cu umor de bun simt macar

cand repeti mereu aceeasi actiune, doar un nebun asteapta sa obtina alte rezultate-un destept a spus asta , si cateodata te trezesti din automatism , si nu mai participi la el

asta-i tot, :)

https://pics.me.me/this-is-sparta-16130349.png

• Like 3
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI

nu sunt, chiar mi-a zis unul odata ca am pula, ca nu-i venea sa creada ca o femeie poate scrie cum am scris eu , s-a zapacit

da am inteles ca nu se joaca un  happening -adica, un scenariu care se poate modifica in timp,dimpotriva ,e un scenariu fix si redundant ,desuet , unde doar carnea de tun se schimba

in fiecare zi aceeasi poveste, aceleasi personaje si animator,in pofida generatiilor de utilizatori care se perinda,acelasi final , totul a incremenit intr-o forma  consumatoare inutila de energie, fara minim profit  pt utilizatorii care vor o schimbare ,lideri tineri, limbaj civilizat,  toleranta , discutii costructive, cu umor de bun simt macar

cand repeti mereu aceeasi actiune, doar un nebun asteapta sa obtina alte rezultate-un destept a spus asta , si cateodata te trezesti din automatism , si nu mai participi la el

asta-i tot, :)

https://pics.me.me/this-is-sparta-16130349.png

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/088/348/geolocation.jpg

• Like 5
  • Minus 12
Link spre comentariu

Picon este un adevarat gentleman.Asa i-a spus lui cineva, odata, cand ar fi deschis el usa unei femei.

Picon compara un viol cu un accident pe trecerea de pietoni.

Pentru Picon, toate femeile au aceleasi drepturi cu barbatii.Atata timp cat nu castiga mai bine.

Picon o face pe vistantric "curva", in timp ce linge alte "curve" in cur, aici includem si userii de sex masculin.

Daca nu ar fi existat, trebuia inventat.Pentru a arata alora mici, unde te aduce trufia prosteasca, incultura si ura pe cei tineri.

Bine ca existi, Koae.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Nici in cele mai negre si macabre situatii nu as fi in stare sa ma adresez unei femei in acest fel.

Provocat sau neprovocat, nu ai nici o scuza.

Normal, am avut si eu iesirile mele, insa mereu am fost un monument al ironiei si discursului bazat pe argumente, nu pe invective.

Se observa ce "femei" il indragesc pe picon.Asta spune multe.Despre ambele parti.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Nici in cele mai negre si macabre situatii nu as fi in stare sa ma adresez unei femei in acest fel.

Normal, am avut si eu iesirile mele, insa mereu am fost un monument al ironiei si discursului bazat pe argumente, nu pe invective.

Se observa ce "femei" il indragesc pe picon.Asta spune multe.Despre ambele parti.

Esti virgin ?

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu

sus e o postare, jos e un comment, fara nici o legatura, lipsesc verigile lipsa , cam multe pana la intrebare

Esti virgin ?

subconstientul tau spune ceva despre tine cu intrebarea asta

nea henzo, esti statut rau  bre?

meri la anunturi, ai de unde alege,

• Like 5
  • Minus 12
Link spre comentariu

Picon este un adevarat gentleman.Asa i-a spus lui cineva, odata, cand ar fi deschis el usa unei femei.

Pentru Picon, toate femeile au aceleasi drepturi cu barbatii.Atata timp cat nu castiga mai bine.

Picon o face pe vistantric "curva", in timp ce linge alte "curve" in cur, aici includem si userii de sex masculin.

Daca nu ar fi existat, trebuia inventat.Pentru a arata alora mici, unde te aduce trufia prosteasca, incultura si ura pe cei tineri.

Bine ca existi, Koae.

lasa-l, ca asa e el, numai limba, numai cur

baga-l la ignore , nu -l mai hrani cu atentie

• Like 5
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Oras:Your mom's bedroom
  • Oras:Your mom's bedroom

'Nea Miskine, ce tot are adminul cu matale de-ți baneaza în prostie toate clonele? L-ai supărat cu ceva? :lol: Nici nu apuci sa faci câteva postări că imediat...  hatz. =))

http://media1.giphy.com/media/h5NLPVn3rg0Rq/giphy.gif

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

Bine ca existi, Koae.

Gogule, ți-e foame? Că văd că mă muști vârtos de cur!

Scapete.

• Like 3
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:In Your Nightmares :)
  • Oras:In Your Nightmares :)

Vânătorul de proști, tatăl proștilor!

Bă, să nu faci greșeala să procreezi!

Daca cineva le dadea sfatul asta unor tarani din Buzau acum vreo 60 de ani, forumul asta ar fi fost mult mai curat acum. Si lumea, in esenta.

Băi, nene, odată pentru totdeauna: Picon nu e unsul lui Dumnezeu, dar nu e nici pe departe detracatul pe care încearcă să-l zugrăvească câțiva triști. Are uneori tendința să se umfle în pene și să mai scârțâie aiurea din limbaj, însă eu văzui că în general face asta numai când e provocat, nu doar așa de dorul lelii.

Două chestii vreau eu a mai zice, apoi mă dezinteresez de subiect:

1. Nu voi înțelege niciodată pasiunea unora de a-l urmări pe un individ, de a-l agasa, de a-i vâna orice mișcare și orice greșeală. Atâta energie irosită fără niciun folos real!;

2. A reda unele fraze jignitoare fără a preciza contextul în care ele au fost rostite și ce anume le-a provocat e o metodă ce-l descalifică mai mult pe ăla de le citează decât pe autor.

Doua variante: ori esti imbecil, ori lacheu de proxeneti. Jigodie esti, oricum, daca tu poti justifica postari de genul acelora.

Piconita acută se tratează cu doze masive de puli în cap.

La tine a functionat. Macar ai stat cu folos cu limba si nasul pe la anusul piconului.

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

Daca cineva le dadea sfatul asta unor tarani din Buzau acum vreo 60 de ani, forumul asta ar fi fost mult mai curat acum. Si lumea, in esenta.

Doua variante: ori esti imbecil, ori lacheu de proxeneti. Jigodie esti, oricum, daca tu poti justifica postari de genul acelora.

La tine a functionat. Macar ai stat cu folos cu limba si nasul pe la anusul piconului.

Un intelectual rasat si bine sa crescut ca tine, sa foloseasca astfel de cuvinte agresive ?

Chiar sunt siderat :slap2

• Like 6
  • Minus 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...