picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Nu ma cobor la mintea unui batranel senil si prostut....doar ma pis pe mine Nu, tigane ! De tine era vorba! Adica picon alias satulcuprosti ! Uite lepadatura ce ne-am gandit( colegi de forum cu tine) ! Ne intalnim sa ne pisam pe tine. Am inteles ca-ti place si este noua ta pasiune. Unul dintre noi spunea ca te-ai saturat de sperma si ca ai facut indigestie de la atatea lactate. Futu-ti mortii matii de jegos penal care lasi in urma doar prapad. JEGULE UMAN ! Hai cu banarea, sclerozatule ! Sa-ti fut familia in gat, ordinarule penal. Tigan borat cu ochii bulbucati de foame si nesomn ! ... 4 16 Link spre comentariu
levis76 Reputație: 12 Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Picon prostu forumului!🤣🤣 PS: ma simt ca in liceu cand radeam cu colegii de cel mai prost din clasa.....ala punea botu si se oftica mereu🤣🤣 2 Link spre comentariu
levis76 Reputație: 12 Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Picoane, te si vad spunand (plangand ca la scoala): "doamna (motanu) astia bat pula de mine si se mai si pisa, tot pe mine....dale un ban🤣🤣 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Picon prostu forumului! PS: ma simt ca in liceu cand radeam cu colegii de cel mai prost din clasa.....ala punea botu si se oftica mereuLa minte nu ești nici măcar de liceu, mai degrabă de clasa a II-a. Picoane, te si vad spunand (plangand ca la scoala): "doamna (motanu) astia bat pula de mine si se mai si pisa, tot pe mine....dale un ban* dă-le ... clasa a II-a, cum spuneam. 5 15 Link spre comentariu
levis76 Reputație: 12 Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 I-am dat voie lui "ma-ta" sa vina cu cratima. PS: ma pisam si am tst cu o mana.🤣🤣 2 Link spre comentariu
seth rollins Reputație: -323 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 22, 2017 HAHAHA! Ba voi chiar nu aveti ce face si va plictisiti de scoateti astfel de topice? 2 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 22, 2017 I-am dat voie lui "ma-ta" sa vina cu cratima. PS: ma pisam si am tst cu o mana. 4 15 Link spre comentariu
miskin dee mai Reputație: 2 Postat Septembrie 23, 2017 Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Picon, singurul user, care se bucura, cand este injurat de mama. Al de mea, baaaaa! Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Septembrie 23, 2017 m(umu)iskin sucks back! pisicuts incearca cu D.D.T. 1 3 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Septembrie 30, 2017 vanatorule, pune si tu un best answer,solved ?@levis care are maxim de umor ? 6 12 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Septembrie 30, 2017 marta m + m(umu)iskin = love 1 3 Link spre comentariu
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2017 vanatorule, pune si tu un best answer,solved ?@levis care are maxim de umor ? Rezolvat! Am ales unul caruia i-ai dat si tu like. Levis are si ceva umor, dar un limbaj cam apropiat de al fasolarului ninja. marta m + m(umu)iskin = love Cand iti spun unii ca esti prost, te ofensezi si raspunzi rastit cu emoticoane. Acum ai demonstrat ca ai cam acelasi nivel de 'inteligenta' cu cimpanzeul schizofrenic dmx. Constat ca ai uitat cum a maturat pe jos Miskin cu tine acum cateva luni. Da' poate ca sclavul din tine e prea puternic, de te tot ceri umilit. 2 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Obligat,obligat 2 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Rezolvat! Am ales unul caruia i-ai dat si tu like. Levis are si ceva umor, dar un limbaj cam apropiat de al fasolarului ninja. Cand iti spun unii ca esti prost, te ofensezi si raspunzi rastit cu emoticoane. Acum ai demonstrat ca ai cam acelasi nivel de 'inteligenta' cu cimpanzeul schizofrenic dmx. Constat ca ai uitat cum a maturat pe jos Miskin cu tine acum cateva luni. Da' poate ca sclavul din tine e prea puternic, de te tot ceri umilit.Pizdoiule, ai greșit useru’. La cât de disperat ești, nu-i de mirare. 3 4 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Rezolvat! Am ales unul caruia i-ai dat si tu like. Levis are si ceva umor, dar un limbaj cam apropiat de al fasolarului ninja. Cand iti spun unii ca esti prost, te ofensezi si raspunzi rastit cu emoticoane. Acum ai demonstrat ca ai cam acelasi nivel de 'inteligenta' cu cimpanzeul schizofrenic dmx. Constat ca ai uitat cum a maturat pe jos Miskin cu tine acum cateva luni. Da' poate ca sclavul din tine e prea puternic, de te tot ceri umilit.Constat ca iti aduci aminte de lucruri de acum cateva luni, un dialog care nu te privea deloc, in care nu erai implicat, sau te-ai implicat? Devine clar cine esti, de fapt! 6 8 Link spre comentariu
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Pizdoiule, ai greșit useru’. La cât de disperat ești, nu-i de mirare. Te strange camasa, bre? Sau ce ai, de imi dai quote la fiecare postare? Nu te gudura pe langa mine, ca nu prezinti nici un interes! 2 4 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Miskin, pacat, pe masura ce trece timpul devine evident ca ai o problema cu restul lumii, tu impotriva tuturor. Nasol! 7 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 N-are de lukru, gagika n-are...ce sa facă? ))Avea Tendoiu o vorbă, da'... Câta sa facă? )) 1 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Miskin, pacat, pe masura ce trece timpul devine evident ca ai o problema cu restul lumii, tu impotriva tuturor. Nasol!Ce dracu' măi, ești femeie deșteaptă! Ti-a trebuit atât de mult să înțelegi că omul e bolnav rău! 7 12 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Te strange camasa, bre? Sau ce ai, de imi dai quote la fiecare postare? Nu te gudura pe langa mine, ca nu prezinti nici un interes! Nu mă gudur, pizdoiule, doar mă piș pă tine. 3 4 Link spre comentariu
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Constat ca iti aduci aminte de lucruri de acum cateva luni, un dialog care nu te privea deloc, in care nu erai implicat, sau te-ai implicat? Devine clar cine esti, de fapt! Miskin, pacat, pe masura ce trece timpul devine evident ca ai o problema cu restul lumii, tu impotriva tuturor. Nasol! Ai un stil de a flirta foarte stangaci. Si insistenta cu care ma urmaresti incepe sa sugereze ca ai facut un fel de obsesie pentru mine. Sa te scutesc de efort: te gasesc neinteresanta, iti lipseste simtul umorului si nici la capitolul inteligenta nu pari sa excelezi. Sunt convins, insa, ca lingaii 50+ Obsedatu si Raffaello se vor prezenta la datorie si te vor ajuta sa-ti reperezi self-esteem-ul. 3 4 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Faptura frustata de mai sus se prezinta ca de obicei , cum stie mai bine : jenant si patetic Edit : stiu ca faci economie de postari si o sa imi raspunzi mai incolo , odata cu inca 15 insi 7 7 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Miskin, pacat, pe masura ce trece timpul devine evident ca ai o problema cu restul lumii, tu impotriva tuturor. Nasol!Ce dracu' măi, ești femeie deșteaptă! Ti-a trebuit atât de mult să înțelegi că omul e bolnav rău! miskin e femeie. Cine isi traieste viata exclusiv online, e mitomana si are personalitati multiple? 2 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Septembrie 30, 2017 miskin e femeie. Cu ochii verzi 2 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Cam asa raspunde Mos Tagarta fetelor/femeilor cand discutiile se mai incing ...din "respectul unui domn" care pozeaza in intelectual rasat pe aici : Mda... țiganca tot țigancă!Nu-ți voi face jocul și nu voi intra in discuții pe acest topic, pentru un "up" gratis. Caută pe altcineva.http://nimfomane.com/forum/topic/56141-bettyblue-0728719754/page-497?do=findComment&comment=3057968 21 15 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum