obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Septembrie 21, 2017 1. Ca si tine, si eu postez cinstit pe acest forum si asa voi face si in continuare. Nu cred ca sunt foarte multi care folosesc un limbaj la fel de civilizat ca al meu. Nu am injurat si nici nu am jignit pe nimeni, nici macar pe @laura ionescu care ma facea in toate felurile ca o inchideam non stop la "fazan". Am avut un diferend cu @marian cristescu (initiat de el) la "fazan" si l-am tratat civilizat. Am avut un diferent cu @henzo pascalau la "ce muzica asculti acum" (initiat de mine) si l-am tratat la fel de civilizat, toate astea se pot verifica, postarile exista. 2. Ma simt vizat cand spui "mai datii puncte de reputatie", de fapt asta e motivul principal pentru care fac aceasta postare. Banuiesc ca ma incluzi si pe mine in randul celor care dau puncte lui @marian cristescu, probabil asta a fost motivul pentru care mi-ai dat si mie puncte minus. Sa stii ca gresesti. Eu nu dau puncte lui @marian cristescu asa cum nu dau puncte nici unui alt user! Eu dau puncte postarilor care imi plac, care imi spun ceva, in care ma recunosc intr-un fel sau altul. Indiferent de cine face postarea respectiva. Am dat puncte de reputatie si lui @henzo pascalau care nu mi-e foarte simpatic, si lui Vistantric cu care n-am nici o treaba, si lui @obsidian care n-o suporta pe Vistantric si chiar si lui @laura ionescu care m-a injurat ca nimeni altul.Si ti-am dat un punct de reputatie si tie pentru "de ce CRISTESCULE,nu ai incercat sa ma intrebi civilizat care e problema mea cu tine?" pentru ca sunt intrutotul de acord cu tine, asa ar fi trebuit sa procedeze, chiar m-a surprins limbajul lui ordinar din privat, asta in conditiile in care in public avea exprimari decente. Si eu am vrut sa-ti trimit un pm in care sa te intreb ce nu ti-a placut la melodia postata de mine de mi-ai dat minus?Ideea este ca eu in continuare voi aprecia nu pe @marian cristescu ci postarile lui care imi plac pentru ca, poate spre ghinionul meu, chiar daca sunt rocker de cand ma stiu, iubesc muzica in general (am si 2-3 manele care-mi plac ), iubesc la nebunie bancurile (daca cititi postarile mele veti vedea ca sunt un tip glumet) si imi plac si femeile goale. Si voi face asta chiar cu riscul de a intra in colimatorul tau sau poate si al altora care nu-l suporta pe @marian cristescu sau pe @Vistantric sau pe cine mai stie cine la care am dat puncte de reputatie. 3. Mi-ai dat un minus la o melodie (sau poate la mai multe, nu am urmarit). De fapt ai dat un minus unui om cu care nu ai avut nici un fel de tangenta, care nu te-a jignit si nu te-a injurat sub nici o forma pentru ca pana in acel moment pur si simplu habar n-avea ca existi! In asta consta marea monstruozitate a acestui cont SP. El permite instaurarea "dictaturii proletare" care spune "cine nu e cu noi e impotriva noastra". Adica nu trebuie neaparat sa-ti fiu dusman, e suficient sa am alta parere decat tine. Afirmatia ca nu o suport pe VT este incorecta. Daca n as suporta o, nu as interactiona cu ea Adevarat ca din polemicile cu ea, se poate desprinde usor aceasta idee. Din acest motiv am dorit clarificarea acestui aspect. Este doar o doamna care se fute pe bani, ca toate doamnele de pe acest forum. Are doar gura cam mare... Bafta tuturor. 2
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Septembrie 21, 2017 Ba, cacatule! Deja devii penibil. Chiar nu observi ca la finalul postarii scrie "Aceasta postare a fost modificata ..."? Ai modificat si acu' pretinzi ca am modificat eu? Ba, da' imbecil esti ! vezi ca stii ce ai facut ? si insisti pana te faci de ras non stop, unde vezi tu textul pe care-l corectezi, chiorete? ia-ti maciuca in bot ,si plimb-o ,hai pa , distrusule
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 21, 2017 vezi ca stii ce ai facut ? si insisti pana te faci de ras non stop, unde vezi tu textul pe care-l corectezi, chiorete? ia-ti maciuca in bot ,si plimb-o ,hai pa , distrusule Textul citat e textul tau, jegosule ! Ba, da' prost esti ! 2 4
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2017 Postat Septembrie 21, 2017 Tu esti varu' lu marean ? Nu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 21, 2017 Eu dau puncte postarilor care imi plac, care imi spun ceva, in care ma recunosc intr-un fel sau altul. Indiferent de cine face postarea respectiva.Mi-ai dat un minus la o melodie (sau poate la mai multe, nu am urmarit). De fapt ai dat un minus unui om cu care nu ai avut nici un fel de tangenta, care nu te-a jignit si nu te-a injurat sub nici o forma pentru ca pana in acel moment pur si simplu habar n-avea ca existi! In asta consta marea monstruozitate a acestui cont SP. El permite instaurarea "dictaturii proletare" care spune "cine nu e cu noi e impotriva noastra". Adica nu trebuie neaparat sa-ti fiu dusman, e suficient sa am alta parere decat tine.Subscriu la cele scrise de colegul.Cuvintele lui sunt și cuvintele mele, deși nu ne cunoaștem.Nici pe el, nici pe Eva Adam...Postez și eu - de ani buni - când am plăcere - pe topice pe care postează și alți colegi și, la fel, apreciez ceea ce îmi place...indiferent de (re)numele acestuia - apropo poți să nu apreciezi postări ale colegilor care te apreciază ? - și m-am ”trezit” cu zeci pe puncte de reputație ”furate”...de ce...probabil pentru că apreciasem pe cineva căzut în dizgrația altcuiva... 5 8
geo_x36 Reputație: -663 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Septembrie 21, 2017 Mai colegilor, va rog eu frumos sa vb cu pizdicuts sa va dea punctele mele de reputatie voua, le imparte el intre voi cum doreste si eu sint banat ... Ale dreaq da puncte ... cate patimi provoaca ele ! 3 4
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Septembrie 21, 2017 Subscriu la cele scrise de colegul.Cuvintele lui sunt și cuvintele mele, deși nu ne cunoaștem.Nici pe el, nici pe Eva Adam...Postez și eu - de ani buni - când am plăcere - pe topice pe care postează și alți colegi și, la fel, apreciez ceea ce îmi place...indiferent de (re)numele acestuia - apropo poți să nu apreciezi postări ale colegilor care te apreciază ? - și m-am ”trezit” cu zeci pe puncte de reputație ”furate”...de ce...probabil pentru că apreciasem pe cineva căzut în dizgrația altcuiva...se vorbeste in ”sat” ca ai fi una si aceeasi persoana cu dijeiu”, e adevarat? 4 20
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2017 se vorbeste in ”sat” ca ai fi una si aceeasi persona cu dijeiu”, e adevarat?Îți zic eu că așa este Scrisese pe un topic junoru moraes ca nu intelege de ce l-am atacat, cand defapt eu aveam ce aveam cu Cristescu Îmi daduse si o steluță la profil
geo_x36 Reputație: -663 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Septembrie 21, 2017 Îți zic eu că așa este Scrisese pe un topic junoru moraes ca nu intelege de ce l-am atacat, cand defapt eu aveam ce aveam cu CristescuÎmi daduse si o steluță la profil Hai na belea amu ... incepeti cu stelutele da la profil !Taicule ... dar chiar v-ati dilit toti azi ? 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2017 Postat Septembrie 21, 2017 Ba esti nebun !? Asa cevaaa.... :eek :ewpu :ewpu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Septembrie 21, 2017 Textul citat e textul tau, jegosule ! Ba, da' prost esti ! te-au lasat nervii , distrusule fa aport si prinde muste-n zbor , ai un roi care bazaie in jurul tartacutei tale , si sunt de alea mari ,de gunoi, pune-ti ochelarii , sa nu le ratezi
indragostitul Reputație: 672 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Septembrie 21, 2017 Mai colegilor, va rog eu frumos sa vb cu pizdicuts sa va dea punctele mele de reputatie voua, le imparte el intre voi cum doreste si eu sint banat ... Ale dreaq da puncte ... cate patimi provoaca ele !Se traieste cu speranta ca intr-un viitor apropiat , acestea (punctele) se vor transforma in €,£,$ .
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2017 Hai na belea amu ... incepeti cu stelutele da la profil !Taicule ... dar chiar v-ati dilit toti azi ?Dădeam doar ca exemplu 5 4
eva adam Reputație: 317 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 21, 2017 Îți zic eu că așa este Scrisese pe un topic junoru moraes ca nu intelege de ce l-am atacat, cand defapt eu aveam ce aveam cu Cristescu Îmi daduse si o steluță la profil posibil sa aveti dreptate.cred si eu acelasi lucru.se leaga niste chestii intre ele 4 3
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 21, 2017 Ce probleme au unii cu punctele și steluțele! Mai ales "muzicienii" și "umoriștii".'ai de poola mea! 5 12
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2017 Ce probleme au unii cu punctele și steluțele! Mai ales "muzicienii" și "umoriștii".'ai de poola mea!Hai lasă ca și tu........ 4 4
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2017 Pai si pana la urma ce o sa faci Evo ?Ala zice ca isi cere scuze, tu ca nu il ierti, concluzia fiind , care ? 8 6
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 21, 2017 Hai lasă ca și tu........ Eu, ce?
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2017 Eu, ce?Dă steluțe zic 2 4
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 21, 2017 Pai si pana la urma ce o sa faci Evo ?Ala zice ca isi cere scuze, tu ca nu il ierti, concluzia fiind , care ?Concluzia fiind că, e urât ce a făcut D.J.-ul, dar urât e ce a făcut și Eva.adam, postând o conversație privată. Una-două, cum avem parapon pe cineva, deschidem un topic denigrator, postăm discuții private, detalii private etc. Ăsta e semnul frustrării, neputinței, urâțeniei sufletești. Păcat... 8 12
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 21, 2017 Dă steluțe zicCe e cu ele? 4 13
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2017 Postat Septembrie 21, 2017 Cocalarul asta are 60 mii de puncte doar ca pune muzica dean pulea de pe youtube, fara nici o recenzie?Si 5 stele de la curve pe profil...no commentDin greseala.Dau la urmatorul cu plus 4
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 21, 2017 te-au lasat nervii , distrusule fa aport si prinde muste-n zbor , ai un roi care bazaie in jurul tartacutei tale , si sunt de alea mari ,de gunoi, pune-ti ochelarii , sa nu le ratezi Da, ba, bulangiule, sunt complect daramat. Te asigur de intreaga mea atentie, curistule. 2 4
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2017 O zi neagră din viața lui Marian Cristescu, ia fost descoperită adevaratul caracter iar topicul cu muzică a fost confiscat de Innes pentru socializare 6 4
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Postat Septembrie 21, 2017 Hai lasă ca și tu........ Hai din nou la fazane. Că nu mai am cu cine să mă joc. 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum