Sari la conținut

cunillingus de placere

Vizitator mihai dan

Postări Recomandate

Vizitator mihai dan
Reputație: 0
Postat

Ofer cunillingus de placere fetelor si femeilor (pot fi si maritate) din zona Iasi. Eventual, pot sa sug numai sfarcurile.  contact  Whats App 0720337980  Mihai Dan

• Minus 1
Postat

Ofer cunillingus de placere fetelor si femeilor (pot fi si maritate) din zona Iasi. Eventual, pot sa sug numai sfarcurile.  contact  Whats App 0720337980  Mihai Dan

Vezi ca iti vin din alea cu pizda paroasa si transpirata de stai si versi o saptamana dupa aceea. Sau crezi ca la gratuitate vin din alea bune si epilate? Nu ai sa vezi...si da, o sa vina si babe cu panza de paianjen in chizda. Sa nu zici ca nu ti-am spus))))

• Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

Poti sa astepti mult si bine si crede ma tie nu o sa iti faca placere sa lingi pizde soioase flocoase si nespalate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu i-am dat numărul unei vecine de-a mea de 85 de ani

O să o pun să facă recenzie :)

Daca ii dadeai cu adevarat un număr băiatului si nu minti, ii dadeai aici public... Ca nu făcea nimeni misto de ea si toti se purtau ca niste domni cu vecina ta, cu siguranță!
  • Oras:Bucuresti
Postat

Daca ii dadeai cu adevarat un număr băiatului si nu minti, ii dadeai aici public... Ca nu făcea nimeni misto de ea si toti se purtau ca niste domni cu vecina ta, cu siguranță!

I-am dat babei numarul lui

• Like 4
  • Minus 4
  • Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

:thinking  si nu am baut nimic! parca mai era un thread deschis pe aceeasi tema?

Era beata cind l a deschis pe al doilea.

Postat

RECENZIE FĂCUTA VECINA MEA

Astazi in timp ce faceam un mileu aud o bataie in ușa prima reactie a fost sa nu raspund credeam ca iar e Fane adimistratorul si vrea sa imi citească apometrul, zic totuși sa raspund, in ușa era Henzo băiatul de pe acelasi etaj cu mine, credeam ca vrea ceva zahar, ulei dar el a zis așa "Tăntișor ai aici un nr de tilifon de la un băiat care se ocupă cu diverse activități" , iau numărul intru in casă si zic să sun sa vad despre ce este vorba, sun si zic

- In legătură cu anunțul....

- Este valabil dau limbi personal la client in locație

Am zis ca e bine chiar ma gandeam ca ma duc dupa niste masline cat timp vine baiatul cu livrarea sa fac o limba cu masline

Iau maslinele din piața si astept baiatul....., foarte prompt, il intreb unde sunt limbiile ?! , dar el imi zice să ma fac comodă pe canapea imi desface capodul imi dă jos boxeri și îmi face cum să zic ceva ce nu am mai primit de cand era Gheorghiu Dej prim secretar.

Note :

Aspect Gagiu: 8 oricum si la varsta lui este mai tanar ca mine

Cunilingus: 10

De trecut la top

Halat: Doi nasturi de la capod

• Like 6
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

I-am dat babei numarul lui

Ah, scuze...n-am stiut. Sa aveti poftă bună!

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

La Casa de Pensii au aparut afise cu excursii ieftine la Iasi. :)

La moaștele Sfintei Parascheva?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

La moaștele Sfintei Parascheva?

Vezi ca eu am pile la ea, va rog sa vorbiti frumos...!

Vizitator mihai dan
Postat

Vezi ca eu am pile la ea, va rog sa vorbiti frumos...!

Misto fata din poze. Cine este?

• Oras:F
  • Oras:F
Postat

Eu ofer si anilingus. Si am optiune de vibratii la degete (prima proba gratuita), nemaintalnit si nemaiauzit. Stiu, nu intereseaza pe nimeni, ca am pula si doar pizda vinde. Da' cum nimeni n-are treaba, ca doar e Romania, tara nici unei posibilitati... 

Vizitator mihai dan
Postat

Te cred. Dar cine apreciaza? Toate vor asta dar numai pentru bani. Deci ecuatia include placere + bani. Si multi bani. Dar totusi se ele sunt regulate de smardoi grasi. Mai ales tigani pe baza unor pumni in cap, sau nici macar atat. Sau gasesc excrici sentimentali pe care îi cara in spate o viata pe langa altii noi aparuti. Care e logica feminina?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...